Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52950) z-csongor


z-csongor
csendes tag

Sziasztok,
A mosogepem (Siemens SIWAMAT XLS 1441, nem egy mai darab) ugy tunik, hogy bitrotban kezd elhalalozni (mosogepszerelo szettarja a kezet, gyakran "nincs kedve" centrifugaznia a gepnek, vezerles hiba szerinte, es nincs cserealkatresz).
Igy eldontottem, hogy szeretnek venni egy mosogepet es egy szaritot. A penz nem akadaly, tehat eleinte Miele gepeket nezegettem, de rajottem, hogy feleslegesen penzt megse akarok kiadni, ha pl egy LG meg csak feleannyi ideig is birja (mivel az LGk nagyresze kevesebb, mint felenannyiba kerul).
A mosogatogep szerelo tanacsa: legolcsobb eldobhato gepet venni, ugyis tonkremegy.
Amit en neztem ki meg a tanacs elott a topik atolvasasa utan: LG F4J7TY0W
Szaritobol meg semmilyet nem talaltam, nem tudom, hogy kondenzacios vagy hoszivattyus legyen. Volt regen egy kombo szarito-mosogepem, az nem szaritott jol egyaltalan es ezer evig tartott a szarito program.

A ti tanacsotokat is szeretnem kikerni, hogy legolcsobb, eldobhato gepeket vegyek-e, vagy esetleg van valami olyan tuti tippetek, ami az alabbi kovetelmenyeket kielegiti:
- Kis kapacitasu is eleg mindkettobol, harman vagyunk a csaladban (0,75 eves kislany), es ennyi is marad (7kg volt szerintem eddig, soha nem telt be)
- *Nagyon* halknak kell lennie mindkettonek, mivel a mosogep egy nyitott ajto nelkuli mosohelyisegben van egyenlo tavolsagra a haloszobatol es a dolgozoszobamtol (otthonrol dolgozok), es nagyon nem szeretnek zajt
- Mogogep: Mossa ki a ruhakat :D
- Szarito: szaritsa meg a ruhakat halkan, szarazra :D

Elore is koszonom a segitseget, a topicot atolvastam, tehat valami otletem van, de jol jonne egy kis tanacs.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.