Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49669) #94529552 válasza peppe79 (#49667) üzenetére


#94529552
törölt tag

Most írtam, hogy akkor ott van az alternatíva a friss burgonya, akkor meg miről beszélünk méég? Például a BBéci által vázolt módszerrel is. Lehet választani.
De, O.K., legyen a fagyasztottban 5% például, amiből még esetleg papírtörlővel felitatunk 2-3%-ot, amit meg olajsütőben sütnek, abban meg a sokszorosa lesz, és most nem a kevés olajjal sütő Actifry-ról, vagy az Airfry-okról beszélünk, hanem a hagyományosról. beszélünk, a rengeteg macerát már nem is említve, az olaj szűrésével, az edények takarításával, mert az olaj ráég mindenre, és károsodik az összetétele is, és milyen sok olajat kell vásárolni, ésatöbbi, stb. Aztán még lehet vinni leadni a fáradt olajat is. De nem tudom minek erről ennyit beszélni, nekem ez a véleményem amit leírtam, neked meg más. Hagyjuk. Majd a kérdező eldönti, hogy mit vesz és miért.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.