Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42373) #32577792


#32577792
törölt tag

Érdekes megközelítés kezd eluralkodni itt. y márka az x márka prémium márkája, ezért jobb annál szerintem dolog. Láthatóan semmi konkrét dolog csak egy elképzelés. Egyik példa erre az "E" betűs cég, akinek ugye van "Z" és "A" betűs márkája. Belenézve ezekbe látható, hogy mind "E" betű, a tartalom ugyanaz. Miért is lenne más, hiszen így lehet racionálisan költségeket alacsonyabban tartani. Aztán egyik kap egy 70%-os cotton, másik 90, a harmadik meg 100% cotton tartalmú külsőt. De a külső fontosabb részei továbbra is azonosak.
DE ettől még nem fog más lenni a műszaki tartalom.
De hozható persze erre világosabb és a köztudatban ismertebb hasonlat is, pl. az autóiparban. A kiderült csalási időszak előtt fényesen csillogó neves, német autógyár összevásárolta magát több márkával. Oka egyszerű, nem kell a konkurencia és így a közös kasszába mehet annak az eladása is, csökkenthetőek az egy autóra jutó fejlesztési és gyártási költségek. Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy külön motort, elektronikát, padlólemezt, váltókat fognak gyártani a kettő "S" betűs almárkájuknak? Az ember beleül, megnézi a kormányon lévő emblémát és tudja melyiket vette a három közül. A ruha lehet más.

Idézve egy klasszikust innen: tessék bizonyítani is! Hogy az mitől prémium márkája a csoportnak! Cikkekkel, összehasonlító tesztekkel, linkeket kérünk róla! Az nem bizonyíték, hogy valaki ezt gondolja, az csak 1 vélemény a tengerben. Ha már a "prémium" márka ajánlása megy, mellé kell tenni, mi az, amiben minőségileg, tartósáság szempontjából többet nyújt az alapnál! (pl. másik motor van benne, ami azzal jobb, hogy...., az elektronikát nem a kínai csinglop kft gyártja, hanem ....., ilyenek)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.