Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31780) peppe79 válasza idegen lény (#31776) üzenetére


peppe79
senior tag

Euronics? Bohócok gyülekezete. :((( A hozzánk legközelebb eső üzletben mindössze egyetlen normális eladót lehet találni. Ő ott a kakukktojás: tök közvetlen, nem játssza az eszét, és őszintén elmondja a véleményét bármiről. Szóval nem akar semmi sz@rt rámsózni, csak azért, hogy több legyen a jutaléka.
Na de a többiek?? Ők pont az ellentettje.

A vásárlásról meg annyit, hogy legutóbb úgy két éve vettem tőlük a webáruházon keresztül egy Zanussi hűtőt. Szóval nem valami beszerezhetetlen, prémium terméket, hanem egy tök átlagos hűtőszekrényt. Azért választottam az Euronics-ot, mert ők 4 ezer Ft-tal olcsóbban kínálták, mint a többi üzlet. Azzal viszont sajnos nem számoltam, hogy a hűtő 3 hét elteltével sem érkezik meg. Sőt, a cég a füle botját sem mozdította; még egy nyavalyás emailt sem dobtak rám, hogy mikorra várható a beérkezés. Kétszer kerestem őket telefonon, és a második alkalommal már vissza is mondtam az egészet. Viszont még aznap leadtam a rendelést a Márkaboltnak, és ők 2 nappal később már hozták is a hűtőt...igaz, pár ezer Ft-tal drágábban. Az Euronics-ból azóta sem vettem semmit, és valószínűleg nem is fogok.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.