Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29756) BB9360 válasza Ferenc. (#29753) üzenetére


BB9360
aktív tag

Elnézést, a te életed, de:
Nem, hogy 5 kg, 4 kg, de még csak 3 kg ruhát sem fogsz tudni benne megszárítani! Az elvileg 8 kb-os mosógépembe nem tudok 6 kg ruhát mosni, beletenni sem 7 kg-nál többet!
Azt írtad, hogy 45 cm mély. A 60 cm mély masinák 7-8-9 kg-osak... Annak a Candynek (és a hasonló méretűeknek) sokkal kisebb a dobja. Egy 8 kg-os mosógép dobja ~66 liter, a szárítóé 118! A Candy dobja (kiindulva egy Elux mosó-szárítóból) 45-50 liter lehet, nem több! Ja, és a 118 literes, szárításra tervezett gépben SEM tudsz 8 kg-ot rendesen megszárítani (értsd: gyorsan, hatékonyan, minimális gyűrődéssel)! Max a felét!
A pici kombi géped 2-3 kg ruhát kimos, ennek felét vhogyan megszárítja, de az is gyűrött, szöszös lesz, és persze az egész géped tiszta szösz marad, takaríthatod, nem élmény! A szárítási funció napi szintű használata nem okoz örömet és elég korlátozott. Sos-re jó, de másra annyira nem! Használtam ilyet, nem a neten olvastam :)...

Kimaradt: a szárításhoz több vizet használ, mint a mosáshoz! Nagyon nem takarékos!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.