Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28597) tomazin válasza tomazin (#15295) üzenetére


tomazin
veterán

Egy kis infó ehhez a mosógéphez(Whirlpool WTLS 60812 ZEN):
Sose volt zen, sőt, elég hangos volt mindig is. Néha víz állt a mosógép alatt, bár egy idő után megszűnt. Így lassan közelítve a 2 évet pedig ki kell hívnom hozzá szerelőt, mert borzasztó hangja van, nem szeretném megvárni, hogy szétessen. (de párom azt mondja már 1éves korában ékszíjas volt).

Illetve ahogy felhívtam az ügyfélszolgálatot megkérdezni, hogy szerintük hány év gari van rá azt a választ kaptam, hogy 2. Hatalmas nagy szerencsémre akkor beírtam ide, hogy 4, ugyanis ha ezt nem teszem meg, akkor szomorúan elfogadtam volna, hogy 2. De akkor volt egy ilyen akciójuk, hogy premium selection termékekre adnak 4évet.(illetve beépítettre 6ot). Természetesen ehhez be kell regelni a terméket, ahol a termékhez tartozóan még van garancia mező is. Csak ott éppen nincs semmi. Visszahívást ígértek egyenlőre, hogy megmondják, hogy tényleg 4évet gondolnak-e ők is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.