Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20769) fireman123 válasza fireman123 (#20725) üzenetére


fireman123
őstag

Megjött a válasz a Samsung porszívókról, a kérdés az volt, hogy amely HEPA szűrővel van szerelve abba cserekor be lehet-e tenni Mikroszűrőt, és fordítva.
Persze, hogy nem a kérdésre válaszoltak, hanem felsorolták az egyes típusokat, hogy melyikben mi van gyárilag, pedig elegendő lett volna egy igen vagy nem válasz. Ráadásul a válaszban lévő típus számokat be sem lehet azonosítani, mivel az általam linkelt edigis weboldalon a háromjegyű számból csak kettő szerepel.

Annyi derül ki a válaszból, hogy ugyanabból a főtípusból létezik többféle szűrővel szerelt variáns is.....de, hogy cserélhetőek-e a különféle szűrők,az titok marad továbbra is. :W

"Örömmel értesültünk, hogy termékeink közül szeretne választani.

Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy az SC432* típusú készülék motor utáni szűrője szivacsszűrő, az SC433*, SC434*, SC435* típusok motor után lévő szűrője mikroszűrő, illetve az SC436* típus motor utáni szűrője HEPA. Az SC43*-as szériából minden készülék motor előtt lévő szűrője szivacsszűrő.

Az SC47*-es típusú készülékek motor előtti szűrője is minden esetben szivacsszűrő, így szintén a motor utáni szűrőben mutatnak eltérést az egyes készülékek. Az SC477*-es típus mikroszűrővel rendelkezik, az SC478* és SC479*-es készülékek HEPA H11-es motor utáni szűrővel rendelkeznek.

Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.