Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20331) DeFranco válasza customer114 (#20330) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ami miatt mégis úgy gondolom, hogy érdemes az ikeáson elgondolkodni:

a 365+-ra 15 év valós (!) garanciát adnak, és inkább elhiszem, hogy 14 év múlva az ikea mosolyogva cseréli a készletet egy repedt fedő miatt, mint hogy az emag.hu fél év múlva szóba áll veled.

hiányzik belőle a serpenyő, de ez megvehető külön, és még mindig minimális a felár, de ott a 15 év garancia, és ez a serpenyő valóban sütőbe tehető, mert bírja a magas hőfokot, ellentétben a teflonbevonattal, amit azért nem illik 200+ fok fölé hevíteni.

vagy

oumbärlig, 17k, van serpenyőd, minimum 2 év garanciád (ez az általános, de nem tudom erre mennyit adnak, ez a minimum... de mivel tavaly erre 15-öt adtak, nem aggódnék)

darabra kevesebb, ezt neked kell eldönteni, hogy kell-e ennyi edény, kihasználod-e. mi napi főtt ételes háztartást vezetünk hárman, elég egy ilyen 6-7-es készlet. kis lábas, nagy lábas, nyeles lábas, serpenyő, doszt. nem szokott előkerülni más, ha mégis, arra ott vannak az innen-onnan örökölt régebbi edényekből pár darab, amit meghagytunk.

ezeknek hiszek a hőelosztásában, értelmes tervezések, kompatibilisek mindennel ami ikeás, és a serpenyőnél nekem extra, hogy nem teflonos, mert nem szeretem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.