Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46522) HussarF válasza zoli121 (#46520) üzenetére

Azért mondom, hogy ehhez kevés a 8 giga így. Ami már csak pár száz megabájtot hagy szabadon, az egész biztos, hogy bizonyos helyzetekben telerakja azt is.

Más. Jártatok már úgy, hogy az Insurgent nagyon könnyen robbant? Tegnap volt az, hogy a pick-up-pal rárontottunk egy minigun-os, ra, aki elkezdte szórni minigunnal a kocsit, és kb annyi idő alatt robbant fel, mint ha egy sima páncélozatlan személykocsi lenne. Azt mondta tesom, hogy már a sima insurgent-tel is járt így egyszer. Talán ha a motort lövi a minigunnal, akkor ilyen hamar szétkapja? Én nem is értettem ez hogy történhetett meg.
Nagyon régen volt ilyen egyszer, akkor is a pickuppal voltunk és egy kuruma jött mellettünk. Sztem dobott is sticky-t, de az ilyesmi nem szokta meghatni a gépet. Én is dobtam volna rá és akkor felrobbant az egész gép. Azóta sem értem, hogy akkor mi történt, de kezdem azt hinni, hogy van az insurgent-nek olyan gyenge pontja, ahol ha eltalálják, akkor nagyon gyorsan megadja magát. Tud valaki ilyenről vagy tapasztalt már ilyet?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.