Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krichd1

addikt

válasz blve #48210 üzenetére

Szia.
    Mobil zenehallgatáshoz célszerű lenne zárt fejhallgatót vagy fülhallgatót használni, nem pedig nyitottat. Mobil forrásnak inkább használnék a helyedben valami DAP-ot (olcsóbbak között például Musiland 06 MX-et) mint mobiltelefont, így megszabadulva a szoftveres, hardveres kellemetlenségektől. Ugye nem mindegy milyen típusú mobilt használnál, milyen szoftverekkel.
    Asztali rendszer esetén a Heed Canamp szerintem nem éri meg új árát, helyette inkább választanék egy használt Canalotot, ha már a Heed. Hivoxék most csináltak új DAC-okat, honlapjukon még nem láttam, ha jól tudom dac4me, dac4you néven futnak. Minornak nincs USB bemenete, egyébként nem rossz DAC.
    Valaki használ itt Audio-gd NFB-5.32-t AKG Q701-el és elégetett vele, ezt többen is hallották a legutóbbi fejhallgató találkozón, tehát egy ajánlható kombináció. Az 5.32 is kijön használtan 100eFt-ból. Bubot én nem ajánlanám AKG-hez.
    Mindenek előtt viszont a fejhallgató választásodat kellene jobban átgondolni, illetve meghallgatni többmindent AKG-n kívül. Mivel sem a K612 Pro-t, sem a Q701-t nem mondható semleges karakterű fejhallgatónak, mindkettőnek nagyon is sajátos hangzásvilága van. A K612 Pro egyébként valóban kicsit mély hiányos, pontosabban hiányzik belőle a határozottság, egy kis energikusság. A Sense V1-el az a baj, hogy az inkább a közép és felső mélyeket emeli ki, nem csak a szub basszus tartományt, amire igazából szüksége lenne az AKG-nak, amellett hogy eléggé színezett hangja van.

Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés