Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36488) .LnB


.LnB
titán

Tegnap végre sikerült időt szakítanom rá, és megnéztem a Dallas Buyers Club-ot.
Kíváncsi voltam mire kapta meg McConaughey a szobrocskát. Nos, nem lehet azt mondani, hogy ne érdemelte volna meg. Nekem a Wall Street farkasa jobb szórakozást nyújtott, ezért hangoztattam is, hogy Dicaprionak kellene kapni az Oscar-t. De ezek után nem tudnék dönteni. Nem került rossz helyre, megérdemelte McConaughey. Ami engem kicsit lesokkolt, az Leto alakítása. Az szerintem szenzációs, lehet azért mondom mert friss élmény még a film, de Heath Ledger, Joker alakítása óta nem nyűgözött le ennyire egy előadás. A film összességében nagyon jó volt, csak más fajta szórakozást nyújt mint A Wall Street farkasa. Ami egyedül nem tetszett, de az viszont nagyon nem, az Jennifer Garner jelenléte, alakítása. Szerintem borzasztóan kilógott a filmből. Egy utolsó mellékszereplő is jobban szerepelt mint ő. Semmi keresnivalója nem volt egy ekkora produkcióba.

7,7/10

Ui: 12 év rabszolgaság-ot nem tudom mikor nézem meg, nagyon nehezemre esik nekiállni. Egyedül Fassbender miatt venném rá magam. De lehet nem fogom.

(#36219) noxwill: Nekem is feltűnt az Aventador :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.