Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hahó!
Hát ez jópofa, ilyen topicot is találni...
Amúgy én is nagy E-Bayes vagyok, ha ésszel űzöd, teljesen korrekt!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
hunnylander
őstag
Azért a vámtiszteket sem szabad hülyének nézni, főleg mert joguk van felülbírálni a számlákat, ha nem tartják reálisnak. Na és akkor utánanéznek a cucc magyar árának és azzal mégrosszabbul járna a címzett. Továbbá az eBayes/PayPalos számlák és tranzakciók az azonosító számok alapján könnyen lenyomozhatóak.
www.HunnyF1.com
-
Geryson
addikt
válasz hunnylander #5154 üzenetére
Nemhogy joguk van, hanem élnek is sajnos vele!
Karácsony előtt vettem E-Bayen egy órát és a magyar Fedex ügyintéző (merthogy ingyen elküldték volna) mondta, hogy az USA küldeményeknél szinte mindig bontanak és néznek utána magyar árat (ez számomra borzasztó lett volna). Ettől betojtam és írtam a VPOP-nak és válaszként azt kaptam, hogy vámolásnál nézik a számlaértéket és/vagy a szemle után megállapított értéket is. Magyarul semmit nem segített a csaj igazából. Nem mertem kockáztatni, így elküldettem a nagybátyámnak NY-ba és ő hazahozta a farmerjában 1 hónapja...
-
ToBeY
nagyúr
Valakivel megtudnám dumálni hogy ebay-ről rendeljen nekem egy borotvát, (mo-n még nem lehet kapi egyelőre)én meg átutalnám a lóvét neki.Persze akkor ha nem horror árban van ebay-en,mert egyébb oldalakon olyan 10-12$.
-
Geryson
addikt
Hát az E-Bay árat azonnal ki tudod deríteni azzal, hogy rákeresel. A csomagküldést meg lehet kérdezni, de tapasztalatom szerint 10-20 Euro egy ekkorka kütyünél. Regisztráció ingyenes és azonnali, de ha előre kifizeted én is megrendelhetem Neked.
-
-
-
cocka
veterán
Az ilyen megkérlek téged, hogy vedd meg nekem sztorikban van egy kis bibi.
Szerintem, ha neked kell a cucc, akkor te böngészd az ebayt, te járj utána, hogy melyik lenne jó, olcsó, vámmentes stb.. Ha kérdésed van tedd fel a partnerednek, majd megkérdi ő.Legalább is én úgy vagyok vele, hogy a vevő már készen hozakodjon elő a vásárlási szándékával. Legyen egyértelmű, hogy melyik terméket akarja megvenni.
Extra jutalékért cserébe hajlandó lennék keresgélni is. De az nem buli, hogy neked kell a cucc és én keressek utána.
Szerintem ez így lenne korrekt.
Nem beszélve ugye arról, hogy azt sem ártana közölnöd leendő partnereddel, hogy licites termékek esetén mennyit szánsz a cuccra.
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
tessék, szállítással 16 dollár (rohadt olcsó)
keress valakit aki ott lakik, közel hozzád és ebayos
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Darth_Revan
veterán
Az miért van, ha egy liciten belűl a licitálok neveinél csak Bidder 1, 2, 3, stb jelenik meg?
-
veterán
válasz Darth_Revan #5174 üzenetére
Mert az eladó így állította be.
Így nem tudsz ráírni a másik licitálóra. Gondolom ez a lényege, de ha nem, akkor passzolom.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
1010
őstag
az eladó nem ír semit a paypal üzeneteimre
feltételezhető hogy a 20napon túlra jáccik?
-
Geryson
addikt
Úgy érted, hogy nem jött meg pl. a cucc és írtál neki a PayPal resolution centeren keresztül amire batyik válaszolni? Ki ne várd a hosszú időt, 1 hetet max. és már nyomd is fel. Sőt, én volt, hogy 3 nap után eszkaláltam a balhét, mert gyanús volt a fószer és bizony jól tettem. Ha nem sántít a dolog, akkor 1 nap után is tud válaszolni, ha meg sántít, akkor nagyon el tudnak tűnni...
-
doc
nagyúr
akkor mi van, ha egy "best offer"-ben megegyezünk az eladóval, majd közli hogy már nincs meg a cucc? negatív oszt' jóvan? (fizetve természetesen még nem lett)
-
doc
nagyúr
-
hunnylander
őstag
Nem kötelező ám feedback-et adni, egy idő után elévül és el is tűnik a lehetőség. Én már többször jártam úgy, hogy később kaptam meg a cuccokat (pl. mert egy amerikai barátom tárolta átmenetileg és később küldte nekem más termékekkel egy csomagban) ezért nem tudtam érdemben nyilatkozni az áruról.
Negatívot semmiképp ne adj (mert neked is adnak rá válaszul), mert te is sáros voltál valamennyire és nem is vesztettél pénzt.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
doc
nagyúr
válasz hunnylander #5187 üzenetére
mármint miben lettem volna sáros? az aukció teljesen szabályos volt, fizetési határidő nem szerepelt a kiírásban, így az a pár nap késés semmi gondot nem szabad hogy jelentsen (amúgy ő sem keresett hogy eladja másnak)
-
doc
nagyúr
válasz hunnylander #5189 üzenetére
villámgyors fizetésem szokott lenni, kaptam is érte nagyon szép feedbacket
most megnéztem, az aukció befejezése után 5 nappal írta, hogy már nincs meg a cucc
azért ez elég gáz...
most még írtam neki egy utolsó üzenetet, kíváncsi vagyok erre válaszol-e -
lúzer
veterán
licitnél ezt írja:
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
You are currently winning or have bought the maximum-allowed number of this seller's items in the last 10 days.nagyjából értem, de miért ez a korlátozás?
nem lehet mondani hogy nagyüzemben csinálnám, eladó 1 itemjén vagyok rajtaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
rendeltem egy pendrájvot, meg is jött, küldtem is + feedet.
viszont most nézem hogy visszamásolásnál vannak sérült fálok.
szóval lépni akarok, hogyan tovább?egy ilyenre csaptam le
köszi!MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
1010
őstag
iszonyatos sebességel vizsgálja az ügyem a paypal
eddig senki nem küldött levelt csak a gép
-
hunnylander
őstag
-
lúzer
veterán
válasz hunnylander #5197 üzenetére
annyira nem vágom az angolt, vissza kell küldeni a cuccot?
vagy mit írjak neki?
köszi(na igen - olcsó húsnak.., abban bízok hogy sok a +feed, csak nem eleve hibásat árul?)
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
-
lúzer
veterán
válasz hunnylander #5199 üzenetére
Hát ez az, postázni ezért kár lenne
olyan 3k volt, nem egy nagy tétel, de szerintem buherált
hallottam már ilyet, valójában 2 gigás, de valahogy 8-nak mutatja magátmit írjak, tipp?
visszaküldeni nem fogom, annyit nem ér meg[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest