Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4505) cocka


cocka
veterán

Sziasztok!

Nekem a BayGenie eBay Auction Sniper Pro progival kapcsolatban lenne kérdésem. Már használom egy ideje, de egy dologra nem tudok rájönni, hogy miért van.
A megfigyelt termékek a licit megtételekor ugyebár átkerülnek a Bidding listába. Na ez eddig ok is, ha közben túllicitálnak, de még nem járt le az aukció, akkor átkerül az Outbid listába. Ha túllicitálnak, akkor innen megy a Didn't win-be, ha megnyered a won-ba. Van egy Ended lista is, ide elvileg az olyan megfigyelt aukciók kerülnek, amikre nem licitáltál. Van egy olyan opció a tétmegadásnál, hogy Auto-detect and set by BayGenie (ez nálam 2 másodperc), magyarul automatikusan meghatározza a neted sebességének megfelelően, hogy mennyivel tegyen a vége előtt.
DE! Amikor tétet teszel, akkor vagy megteszi vagy nem; ha megteszi, akkor vagy won vagy didn't win a vége és látod a listában a licited, ha viszont nem teszi meg, akkor furcsa módon az ended-be kerül át és amikor a reasonnél megnézed, hogy miért nem sikerült a tétet megtenni, akkor az a kiírás fogad, hogy current bid pl. 16 font, enter 17 or more. A kérdés, hogy ez miért van? Miért nem teszi meg rendesen a tétet? Nekem ez úgy tűnik, mintha túllicitálnának és amikor épp licitálna a progi, valaki más is épp akkor licitál és a progi már nem tudja elég gyorsan "felfogni", hogy túllicitáltak. Bár megnéztem most a liciteket és erről nem lehet szó, hiszen az egyik nyerő licit a lejárati előtti 4 másodpercben érkezett, a másik meg órákkal a lejárat előtt.

Akkor most a netem rossz vagy a progi? :F A legfrissebb verzió van fenn.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.