Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131501) inf3rno válasza BLiNk3r (#131500) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A táp biztosan bírja, ha nem valami nagyon komoly gamer gép vagy ilyesmi. Az viszont lehet, hogy hibás a táp, bár az szerintem nem ilyen zűrökkel járna. Ha nem próbáltad még, akkor dugd át mindkettőt más SATA csatlakozóra és esetleg másik SATA tápkábelre, ha csak az adatkábelt cserélted.

Érdemes lenne megnézni az eseménynaplót, hogy ír e valamit, illetve ami kimondottan érdekes lenne, hogy a BIOS látja e, mert ha igen, akkor valszeg a Windows hülyesége vagy valami driver hiba.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#131502) inf3rno válasza mezis (#131499) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Köszi! Akkor annyira nem számít ez a kapcsolgatás. Túlfesz ellen én mindig védett aljzatra teszem őket. Így a régi modemek itt 1-2 évig bírták, szünetmentessel és túlfesz védelemmel gyakorlatilag korlátlan ideig, de persze lehet ez inkább attól van, hogy fejlődött a technológia a modemek terén is vagy szimplán csak a túlfesz védelemnek köszönhető. Sajnos itt napi szinten vannak apró 1 másodperces áramszünetek, vagy ha éppen szerelnek valamit, akkor hosszabbak is. Muszáj áthidalni.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#131503) BLiNk3r válasza inf3rno (#131501) üzenetére


BLiNk3r
senior tag

Köszi, közben ahogy itt próbálgatom a SATA portokat, tapasztaltam, hogy a SATA1 és SATA2 portokra kötve elindulnak a vinyók, a SATA_A1 és SATA_A2 portokon viszont random indulnak el vagy nem (ilyenkor a BIOS-ban sem látszanak). Most olvasom, hogy ezek az A1 és A2 jelzésű portok valami ASMedia chipset vezérlésűek, lehet, hogy valahol itt a hiba.
A probléma az, hogy a SATA3 és SATA4 portok kiesnek, mivel van bent egy M2 SSD, a maradék 1-es és 2-es portra meg van 2 HDD és 1 SSD :/

(#131504) inf3rno válasza BLiNk3r (#131503) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ha van szabad PCIE slotod és van elég lane, akkor lehet betenni egy SATA vagy egy M2 bővítő kártyát is.

Buliban hasznos! =]

(#131505) BLiNk3r válasza inf3rno (#131504) üzenetére


BLiNk3r
senior tag

Az egy remek ötlet, köszönöm! :)

(#131506) w.miki


w.miki
veterán

Gmail fiókot hogyan lehetne a legkönnyebben törölni?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#131507) Pyttawrx válasza w.miki (#131506) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(#131508) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!

GaN töltőkrél szeretnék kérdezni. Van 2 féle, egy 100W-os Ugreen, valamint egy 65W-os Baseus. Ezekben a Gan töltőkben valami nem kóser, vagy az eszközeim, kábeleim nem jók? sok esetben újraindítják a töltési funkciót egymás után többször. Azaz felvillannak az eszközeim. Valamit nem jól csinálok, vagy ez természetes, vagy mi lehet? félek h nem tesz jót az eszközöknek, ha folyamat előbukkan hogy töltés indulás van kezdeményezve. A jelenség sokszor előjön, de nem tudtam még teljesen kizárni leszűkíteni. Vagy én nem jól csinálok velük vmit? Sok esetben 2x indítja el egyás után a töltést, de mindkettő fajta töltő, jó minőségű kábelekkel. Amik érintett eszközök, az Galaxy buds+, a20e, s21u, amazfit gts, galaxy watch, ipad. Szóval több eszköz több kábellel, próbaszűrésekkel.

Valakinek ötlet rá h mi lehet? kifogtam vna 2 rosszat pont?

(#131509) inf3rno válasza BLiNk3r (#131505) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szívesen! Ha SATA kell és HDD-hez, akkor valszeg a lane-ek száma sem számít annyit neked, mert 1 Gbps nagyjából, amit egy HDD tud, egy PCIE2 lane meg 4 Gbps. Gondolom ha nincs elég fizikai csatlakozás, akkor az x8-as kártya is vissza tud állni ezeknél is akár x1-re úgy, hogy közben nem esik ki egyik SATA port sem, csak a sávszélességük lesz kisebb. De ennyire már nem értek a lelki világához.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#131510) Satyricon


Satyricon
addikt

Sziasztok

Elég érdekes dolgot szeretnék összehozni:

Lenne egy régi konfigom, amivel régi játékokat(Half Life 2, GTA Vice City, Gothic 2, stb...) játszanék, egy 55"-os LG OLED TV-n

Az lenne a kérdésem, hogy milyen használt VGA-t vegyek, ami meg tudja hajtani a TV-t, FULL HD felbontáson?

a konfigom:

450W Cooler Master táp
Gigabyte GA MA 770T UD3 2.0
2x2GB DDR3 Corsair Dominator GT 2000 MHz
AMD Phenom II X2 550 BE, vagy ha nagyon muszáj, akkor egy másik gépből: X4 955BE

szerk.: A kártyára rászánt összeg: 10.000 Ft. Láttam ennyiért GTX 460-at, GTX 550-et, GTX 660-at, de szerintetek elbírja a táp? Tudom, nem tudja kihajtani a VGA-t a processzor, de nem is ez lenne a lényeg... Hanem az, ha elkap a gépszíj, akkor a régi játékokat újra tudjam tolni, egy nagyon patent TV-n. ;]

[ Szerkesztve ]

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#131511) liszi70


liszi70
nagyúr

A freemail-es postafiókomba kb. 2 hete töméntelen mennyiségű angol nyelvű, azonos tartalmú, rendszerüzenetnek tűnő ímél érkezik. 1-2 naponta több száz. Sajnos nemigen emlékszem, mi volt a tartalmuk, azonnal töröltem őket csoportosan, gondoltam előbb-utóbb megszűnik az áradat. Most viszont nem tudok belépni a freemail-es fiókomba, "A felhasználó le van tiltva!" üzenetet kapom. Feltörték a fiókomat és illetéktelenek használhatták, emiatt történhetett a letiltás? Vagy mi lehet ez az egész?
(Tudom, tudom, ne használjak frímélt. :) Nyilván van másik ímélfiókom is, de ez egy régi, és igen sok helyen ezzel vagyok regisztrálva, úgyhogy lesz egy nap, mire az összes helyen átírom az alapértelmezett postafiókot mondjuk egy gmail-esre. Úgyhogy nem örülök ennek a letiltásnak.)

(#131512) inf3rno válasza liszi70 (#131511) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehetséges, hogy feltörték, és ilyen küldés visszautasításokat vagy ilyesmiket kaptál, de az üzenetek nélkül nem hiszem, hogy meg lehet mondani. Abból kiindulva, hogy ismerősömnél egyik napról a másikra megszűnt az email cím minden értesítés nélkül, én nem sok reményt adok arra, hogy a tiédet újra aktiválják. De persze próbálkozni lehet. A jelszó változtatás nem lesz egyszerű, mert sok esetben kapsz egy linket emailben, amire rá kell kattintani. Én pont ezért vettem most külön domaint email szolgáltatással, hogy ne függjek ilyen ingyenes szolgáltatóktól, mint a freemail, vagy az én esetemben a gmail. Azért más, hogyha valakivel szerződéses viszonyban áll az ember.

Buliban hasznos! =]

(#131513) liszi70 válasza inf3rno (#131512) üzenetére


liszi70
nagyúr

"küldés visszautasításokat vagy ilyesmiket kaptál"

Igen, valami ilyesmi volt.
Az az érdekes, hogy nem tudom megnézni és pontosan azonosítani a kérdéses íméleket, mert eltűntek a Win10 Posta alkalmazásából is. Nincs a törölt üzenetek között egy sem belőle, pedig nem töröltem a kuka tartalmát. :F

(#131514) inf3rno válasza liszi70 (#131513) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehet, hogy azért tűntek el, mert nem tudsz belépni a fiókodba. De az is lehet, hogy feltörték a gépedet, és a támadók eltakarítottak maguk után. Mondjuk ez utóbbi azért valószínűtlen, mert akkor menet közben is figyeltek volna rá, hogy ne vegyél észre semmit.

Buliban hasznos! =]

(#131515) gaborn1


gaborn1
tag

Sziasztok!

Adott a következő helyzet:
Laptopban van egy 1tb hdd, de max 250-300 gigányi cucc van rajt mindig (fateromé).
Panaszkodik, hogy lassú, ránéztem, tényleg, pedig nem kéne annak lennie papíron (i5 8250u 4mag/8szál, 8gb ram)
Gondoltam dobok bele neki egy SSD-t, vettem egy 480GB-osat.

Kérdésem az lenne, hogy:

Megoldható-e valamilyen programmal az, hogy a gép jelen állapotát egy az egyben átklónozom egy külső hdd-re, majd ezt rá az újonnan beszerelt SSD-re és így olyan lenne a háttértár csere, mintha nem történt volna semmi (tehát nem kell programokat felrakni újra, nem kell ide-oda újra bejelentkezni, megjegyeztetni a jelszavakat stb), csak a gép lett gyorsabb?

Köszönöm.

(#131516) kkdesign válasza gaborn1 (#131515) üzenetére


kkdesign
senior tag

Szia,

lehet valaki tud erre jó megoldást, vagy megcáfol engem, de hddről ssdre váltáskor jelenlegi tudomásom szerint nem igazán jó a klónozás. Mert az SSD más módon tárolja az adatokat más vezérlővel mint egy hdd, és ha csak klónozol, akkor ebből lehetnek anomáliák.

(#131517) Cs1csó válasza gaborn1 (#131515) üzenetére


Cs1csó
félisten

Persze, Macrium Reflect Free-vel meg lehet csinálni, van róla videó. Vannak itt hozzáértőbbek, ők majd beavatnak a részletekbe.

kkdesign


Úgy tudom ez lényegtelen, annyi, a különbség, hogy SSD esetén a Windows nem futtat töredezettségmentesítést csak egyfajta "optimalizációt" ennyi a működési sajátosság és persze ha be van kapcsolva TRIM akkor az adatok tárolása másképp történik mint egy HDD esetén persze a kezdő állapot nem különösebben fontos majd idővel a TRIM parancs pakolgatja az adatokat az egyenletes cellafáradás érdekében.

(#131518) inf3rno válasza gaborn1 (#131515) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehetséges pl dd-vel, de vannak Windows-ra is programok hozzá, talán CloneZilla ilyen.

Buliban hasznos! =]

(#131519) King Unique válasza gaborn1 (#131515) üzenetére


King Unique
titán

Igen, nyilván megoldható klónozással és akár mentéssel - visszaállítással is aminek megvalósíthatóságához nyilván semmi köze nincsen önmagában a HDD vs. SSD témának (nem világos ezt mégis honnan szedik egyesek...), ahol számos program van ilyen célra (példák), amik közül kiemelkedő pl. a Macrium Reflect.
A leírtak alapján ha eltérő a forrásmeghajtó és a célmeghajtó tárolókapacitása, azon a foglalt/szabad lemezterület mérete és ha már nem sikerült azonos tárolókapacitásúakat venni, akkor adott a művelet megkezdése előtt pl. a C kötet zsugorítása, vagy közvetlenül a klónozás megkezdése előtt pl. a klónozóprogram kezelőfelületén változtatni a partíciók méretét, hogy ráférjenek a célmeghajtóra. + Ha már említve volt a C, akkor az is alap, hogy ilyenkor nyilván nemcsak azt kell klónozni vagy menteni, hanem a Windows számára BIOS/MBR és UEFI/GPT séma szerinti telepítésnél létrehozott minden szükséges partíciót.

"átklónozom egy külső hdd-re, majd ezt rá az újonnan beszerelt SSD-re"

Mármint ha a laptopban nem lehet a klónozás idejére egyszerre csatlakoztatni a forrás- és a célmeghajtót, meg az utóbbit pl. USB-s adapterrel/külső házban és utána SATA-n sem, valamint ha fontos adatok is vannak a külső HDD-n és azért nem opció a teljes törlése a klónozás miatt, akkor nyilván nem a direkt klónozás kellene, hanem a már említett mentés - visszaállítás, ahol a lemezképfájl mehet a külső HDD-re, majd a visszaállításnál arról betallózni. Meg ezt is nyilván egy megfelelő programmal (pl. Macrium Reflect) célszerű elvégezni ami tud pl. intelligens szektormásolást, azaz csak a foglalt területet menti, ellenben pl. a buta dd 1:1-ben másol a partíciók teljes méretének megfelelően.

[ Szerkesztve ]

(#131520) varmi2 válasza kkdesign (#131516) üzenetére


varmi2
nagyúr

Nincs igazad, rossz a tudásod.... természetesen jobb az új telepítés, de a klónozással sincs semmi baj...

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#131521) Pyttawrx válasza kkdesign (#131516) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia. Sok (majdhogynem napi szinten) klónozok macriummal hdd-ről ssd-re, több esetben kisebb méretű az ssd, - bár itt most ez nem volt kérdés - és semmi galiba nincsen.
És ahogy írták mindig "jobb" egy tisztatelepítés, de tényleg még sosem volt baj a klónozással sem

(#131522) King Unique válasza Pyttawrx (#131521) üzenetére


King Unique
titán

Akkor kell újratelepíteni a 0-ról a Windowst, ha szét van csesződve a rendszer vagy totál össze lett vírusozva (főleg ransomware), vagy esetleg nem stimmel pl. az itt említett alignálás - ami újabb Windowsoknál normál esetben nyilván oké és akár utólag is korrigálható - , vagy egy komplett hardverváltozás miatt bár még akkor sem feltétlen indokolt mert megoldható az is újratelepítés nélkül, ellenben csak egy szimpla meghajtócsere miatt pont totál felesleges. + Még akkor nem opció a klónozás, ha eltérő a forrás- és célmeghajtó között a logikai/fizikai szektorméret, lásd 512e vs. 4Kn egy korábbi esetnél, de az utóbbi elég ritka, normál esetben nem fut bele a user.

(#131523) Pyttawrx válasza King Unique (#131522) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Én nem írtam olyat, újra kell tenni, sőt, ha lehet akkor klónozok. Amiért írtam, h jobb, az a user által összeszedett szemét. :)

(#131524) King Unique válasza Pyttawrx (#131523) üzenetére


King Unique
titán

A "mindig jobb" állításra ment a válasz, mivel korántsem szükséges és indokolt mindig, csak bizonyos esetekben, lásd a leírt példákat, ennyi.

(#131525) Pyttawrx válasza King Unique (#131524) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

;)

(#131526) Essejó válasza gaborn1 (#131515) üzenetére


Essejó
veterán

Ezzel link
Egyből az SSD-re klónozhatod a hdd-t.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#131527) toza


toza
senior tag

udv . ide kell ezt irni?

alienware 15 r2 980 4GB -
nem tolti aksit.

megy aksirol, de nem vagy csak 200 bol 1 szeri bedugassal tolti ,akkor is kis ideig es leall a toltes.

csereltem a DC Jack - dugot - tesztelesnel szetszedve ment a toltes frankon, HWmonitorban neztem ahogy szalad felfele...

osszerakas utan csak akkor mukodik ha eleg erosen benyomom a tolto dugot amennyire csak lehet. furi.

egyebkent power gomb alatti feny- led nem mukodik egyaltalan. powergomb board ot nezve nem is lattam ledet benne kb, neten levo kepek apaljan sincs , csak led2-led3 resz.

es meg az A gombtol balra levo 6+ gombok alatt is "be van ragadva " a kek feny...
arkarmilyenre allitom bill fenyeket kek "bezavar" -keveredik..
pl minden sarga akkor aza 6+ gomb zolden vilagit stb

hogy mukodik ez?mi lehet ezeknek oka?

esetleges valaszokat koszonom.

szegyen a futas,de faraszto...

(#131528) Cs1csó válasza toza (#131527) üzenetére


Cs1csó
félisten

NEM kötekedésképp, de ez "fénykorában" kb. 6 éve egy 750k-s noteobbok volt szerintem simán megérné még most is elvinni egy szakszervizbe lehet hogy 20k-ért megcsinálnák, tokkal vonóval, sőt van olyan opció, hogy futár hozza-viszi tehát nem kell ezzel sem foglalkozni. Ahogy olvasom több hiba is lehet tehát érdemes nem megvárni amíg esetleg zárlatos lesz valami.

(#131529) gaborn1


gaborn1
tag

Köszönöm mindenkinek a választ. Az ajánlott macrium reflecttel simán ment.
Kb 3 óra alatt átklónozta a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#131530) toza válasza Cs1csó (#131528) üzenetére


toza
senior tag

koszonom valaszt.

hazi megoldas erdel inkabb .meg tudni szerenem mi az oka ,ingyen vagy olcson :)

szegyen a futas,de faraszto...

(#131531) Cs1csó válasza toza (#131530) üzenetére


Cs1csó
félisten

Esetleg itt tedd fel a kérdést: Hobby elektronika

Amúgy érdemes lenne egy csere akkuval is kipróbálni a gépet átnézni, portalanítani, csatlakozókat megnézni nem e oxidálódtak, nincs e kimozdulva kábel stb.

Ha az akkuja is annyi idős mint a gép akár azzal is lehet gond.

(#131532) horvathpeter


horvathpeter
aktív tag

Sziasztok.

Egy kis segítség kellene. Ha rgb-s légkavarókat kötök egy rgb hubra egy 1 to 5 pines kábellel, akkor lehet külön állítani mindegyik kavaró fényét, vagy mindegyik ugyan azt a jelet kapja és az összenél ugyan az a fény lenne? Ha fontos, 4db Cooler Master MF 120 Halo menne egy H500M házba, aminek az rgb vezérlőjén 1db 4 pines csatlakozó van szabadon (a másikon a két első venti csatija van) Erre menne egy CM 1 to 5 pin elosztó. Vagy ahhoz hogy külön lehessen mindegyik kavar fényét vezérelni, rgb controller kellene?

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#131533) toza válasza Cs1csó (#131531) üzenetére


toza
senior tag

teszteltem 5 toltovel neha 255W nak latja 180W ost is. :)
legtobbel eros benyomas utan mukodott.

aksi 52% wear level... most 0%megy mar fel oraja.. szoval azt sem jol mutatja.

vannak gondok .

koszonom.

szegyen a futas,de faraszto...

(#131534) Cs1csó válasza toza (#131533) üzenetére


Cs1csó
félisten

Túl sok a változó, szisztematikusan kell végigmenni rajta, és persze pár dolgot cserélni.

(#131535) Marci112233 válasza toza (#131533) üzenetére


Marci112233
őstag

Az hogy 52%-ot ír az akku állapotára az kb semmit nem jelent. Nekem az előd szintén Dell csak Inspiron 5537-esem 72%-os állapotba lévő akuval kb 3 évesen kiírta hogy akkucsere szükséges, és az sem vette fel a töltést, tetejébe még azt írta ki hogy 68%-on van az akku, de tovább tölteni nem engedte, és amint a töltőt kihúztam, hiába volt benne még áram, egyből kikapcsolt a laptop. Amint vettem bele egy másik ugyanolyan gyári akkut, a hiba megszűnt.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

(#131536) kkdesign válasza kkdesign (#131508) üzenetére


kkdesign
senior tag

erre valakinek van ötlete?

(#131537) toza válasza Marci112233 (#131535) üzenetére


toza
senior tag

erdekes.

amenyiben elinditok egy kis furmarkot,vagy terhelem a gepet akkor elkezd tolteni rendesen...
eros dugdosas e vagy sem.

ugyanitt - papirnehezek elado! neha megy,szepen villog a billentyuzete olykor.

koszonom.

[ Szerkesztve ]

szegyen a futas,de faraszto...

(#131538) Meggyi001

Már ki lett tárgyalva, de én is heti 1-szer klónozok macriummal. Eddig kb 30-szor év alatt. Ma is volt egy , zsír progi. Csak leírtam a tapasztalataimat. :R

https://gamergep.hu/

(#131539) De4d


De4d
őstag

Rangrendszerrel kapcsolatban hova lehetne írni? Ahogy látom a korábbi PH-s rangos topikok mind zárva lettek.

Minden jó, ha a vége jó!

(#131540) errorcode06


errorcode06
őstag

Sziasztok.

Adott az adatlapomon lévő konfig. Idén szerettem volna bővíteni, de a vga árak közbeszóltak.
Szerintetek érdemes lesz ezzel jövő tavasszal/nyáron foglalkoznom, vagy inkább teljesen új gépet vegyek?

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#131541) varmi2 válasza errorcode06 (#131540) üzenetére


varmi2
nagyúr

Nem kell új gép. Veszel bele egy 3600at vagy 5600 procit, és a kivánt vga-t, és kész.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#131542) SOAD19


SOAD19
addikt

Sziasztok!

Be van állítva a telefonomon, hogy automatice töltse fel a felhőbe (google fotók) az elkészített képeket, videókat. Viszont kezd betelni. A kérdésem az lenne, hogy azt nem lehet valahogy beállítani, hogy ha a google fotók app-ban kitörlöm az adott képet, akkor az ne törlődjön a telefonról, hanem, csak a felhőből? A cél az lenne, hogy a felhőben, csak a tényleg fontos képeket hagynám meg. A telefonon meg elférnek a kevésbé fontosak is. Én nem találtam, erre opciót, de hátha, van valami megoldás rá.

(#131543) Pyttawrx válasza SOAD19 (#131542) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia. Szerintem a szinkronizálás miatt ez kivitelezhetetlen. Legalább is én sem tudok megoldást. Én icloud-ot használok, ott 50gb 300/hó, nekem megéri, google tárhely meg 100GB 690/hó vagy éves szinten 6900/év. Szerintem már csak a biztonsági mentés miatt is megéri, de persze ezt mindenki maga dönti el.
Én így nyugodtan alszok, ha bármi történne naprakészem megvan minden seperc alatt, sms, képek, videók, névjegyek.. stb.

(#131544) zolee001 válasza SOAD19 (#131542) üzenetére


zolee001
őstag

Átcopyzod a készüléken egy nem syncelt mappába ami kell akkor ott is marad,a driveból töröleheted amit akarsz

(#131545) Aryes válasza Pyttawrx (#131543) üzenetére


Aryes
nagyúr

Mi történik egy ilyen tárhellyel, ha tele van képekkel, de én úgy döntök, hogy holnaptól nem akarok érte fizetni? Vagy nem tudok? Vagy véletlenül nem sikerül levonni a díját x ideig?

(#131546) kutga válasza Aryes (#131545) üzenetére


kutga
nagyúr

Egy idő után törlik úgy tudom. Előtte kapsz felhívást.

Let the Zone take me if I am.

(#131547) Meggyi001 válasza Aryes (#131545) üzenetére

Lécci szólj, hogy melyik felhőnél vagy, mert akkor a képeimet gyorsan leszedem onnan..... tuti csődbe mennek ;] ;] :P :P :D :D

https://gamergep.hu/

(#131548) Pyttawrx válasza Aryes (#131545) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Pontosan, kapsz róla értesítést. De ezek azért nem nagy összegek. Plusz ahogy mondom mindig, a fontos adatokról 3 helyen legyen mentés, 1 felhő, 1 külső tárhely, és az esetleges használatban lévő eszközön. Én nyugodtan alszok. 😂👍

(#131549) Aryes válasza Meggyi001 (#131547) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hát, június óta már nem korlátlan az ingyenes képfeltöltés náluk 🤣

(#131550) Essejó válasza Aryes (#131549) üzenetére


Essejó
veterán

Már dehogy nem, csak bele kell férned a 15 Gigába.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.