- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
King Unique #123670 üzenetére
Például én is így csináltam. Az SSD-n a belakott win10 volt. Intel konfigurációról (új alaplap, processzor, memória, videokártya, hangkártya, táp, hűtők, ház) áttértem AMD-re. Ilyet mondjuk még előtte nem csináltam, de gondoltam, hogy most kipróbálom, mert olyan jól be volt már állítva minden, és nem volt kedvem újra telepíteni emiatt, ha nem muszáj.
Szóval visszaraktam az SSD-t, boot, és pár perces töltögetés után már indult is a jól megszokott rendszerem.Tökéletesen ment minden, ahogy előtte a másik konfiggal. Szóval le a kalappal, ez nem semmi.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Furcsa bajba estem. A windows más fajta monitornak ismeri fel a sajátomat, s ennek köszönhetően nem tudom nagy felbontásra rakni a rendszert.
AOC Q3279VWFD8 monitorom van, de a Windows Q3279WG5B-nek ismeri fel. Így 1680x1050 a max felbontás amit enged a windows. Valójában 2560x1440 a monitorom max felbontása és amin használnám a rendszert.
DDU, CRU, Radeon Software. Ezeket már próbáltam, nem segítettek. Ha mindent ledúrok és bekapcsolom a gépet, akkor 4-5 secig be tudom állítani a WQHD felbontást, aztán a windows kapcsol és azonosítja rosszul a monitort, ezzel együtt az illesztőprogramját és máris visszarak 1680x1050 felbontásra. CRU-val csak FullHD-t tudtam elérni.Ma jött elő ez a hiba. Lövésem sincs már hogy mit csináljak, a rendszer újratelepítést hagynám utoljára.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, -
King Unique
titán
válasz
infectedmann #123669 üzenetére
Volt már arról itt szó többször, hogy jelentős hardvermódosítás, pl. a meglévőnél alaplapcsere / másik gépre váltás esetén sem feltétlen muszáj mindig a 0-ról újratelepíteni a Windows 10-et, működhet anélkül is tovább (példa), meg pláne ha a szükséges előkészületek is megtörténtek: [link], [link]. + Előtte akár egy mentést is meg lehet ejteni a rendszerről, amiből szükség esetén visszaállítható.
A kérdés másrészről meg az, hogy belakott / csupasz Windows 10-telepítésről van-e szó, illetve mindenképpen újra akarod-e telepíteni a 0-ról, vagy csak a szokásos újratelepítési dilemmáról van szó a hardverváltozás miatt. -
infectedmann
őstag
Noob kérdés következik. Amennyiben úgy cseréltem alaplapot, hogy a chipset is változott (Intel H97 -> Intel Z97), ajánlott az újratelepítés főleg ha tuninggal is szeretnék próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest