Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#99964) ubyegon2 válasza csixy (#99939) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Én nem értem, hogy miért fikázódik annyira ez a téma. Én egy másik nézőpontból látom ezt a dolgot. Tudni illik én ugye hetente 2x kapom az oltandóim listáját. Mindegyik oltás jó.

Pedig érthető a dolog! Vannak akik értenek hozzá, ők az orvosok. No meg vannak a FB, ismerősök PH topikos tudásanyaggal rendelkező válogatósok. Okos állampolgár kinek hisz inkább? Na ugye! :W

Ha elfogadnák a népek, hogy az orvosok az ismert betegéletút alapján megfelelő oltásra hívják/küldik őket, akkor jóval gördülékenyebben menne az egész. No de a marketinggel fékezett habzásúvá tett agyunkkal már mindent is jobban tudunk és persze mindenki válogatna! Teljesen jogos, ha valakit az orvosa behív/berendel valamelyik oltásra és azt a paciens elutasítja, akkor az elutasította, így ennek megfelelően kell kezelni. Ha kívánságműsort rendezünk adott orvos listája és a rendelkezésre álló vakcinák alapján, akkor az a következő sorra kerülő paciensek hátrányára lesz.

Akinek nem tetszik, amivel oltani akarja az orvos, az húzhat a FB csoportjába vagy máshová és okoskodhat ott tovább.

*******************************************

Közben ahogy látom, új ellenségképünk is van! Eddig az időseket támadták, mert minek oltják őket, hiszen otthon ülnek, most meg a fiatalokat támadjuk, miért őket akarják oltani? A jónyamvadtúristenpékfasza van már veletek emberek? Elképesztő ez a nyomoronc önző társadalom.....csak nekem de azonnal és azt, amit én akarok! :U Egy jó nagy lóPH-t nektek! (akinek inge....)

Undorító.....megyek is keresem a kikonzerválandó eszközeimet lassan.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.