Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24586) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

na, gyerekek.

ebben a topikban nem lesz oltástagadás. másfél hónap híján húsz éve hoztuk létre ketten ezt a site-ot, és akkor itt és most szépen visszaélek ezzel és így nem, és pont. nem érdekel, hogy valami természetvarázsló, meg ny-i fake video, meg semmi ilyen baromság. a világ értelmesebbik hányada a két kezét összetenné, ha például lehetne oltani a sars2-re. extrém esetben lehetnek mellékhatásai egy oltásnak (nem, autizmus nem, az akkora laposföldes kategória, hogy szavak nincsenek rá), viszont a vírus, amire oltanak, hát annak elég durva hatásai vannak.

bármiféle agyhártyagyulladás jellemzően egy romot vagy halottat hagy maga mögött. nekem csak a jobb fülem ment rá, már írtam róla, de extra szerencsés vagyok (mumsz szövődménye volt). fel sem sorolom azt a sok szart, ami ellen van, menmao megtette.

és a sok oltásellenes barom csak azért parolázhat a baromságaival, mert a nyájimmunitás megvédi őket a saját nettó fasságuktól. :(((

az oltástagadóknak pedig ajánlom, hogy olvasgassák a topikot, vannak itt szakemberek is, ha van egy csöpp eszük, rájönnek, hogy ideje elengedni a témát. szedjenek fel egy kis tudást magukra.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.