Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ZavaBalazs #145099 üzenetére
Sané helyett nincs legalább egy ifista?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mephi666 #145092 üzenetére
kár, hogy nincs a sok támadás végére befejező (na jó, Csupó legalább egyet betolt), de nem picsogok, nekik is van pár komoly hiányzójuk.
remélem Gore (meg Süle) nem dőltek ki a visszavágóra, mert akkor sok esélyt nem adok függetlenül attól, hogy a mai hogy alakul...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
mephi666
nagyúr
válasz drachoHUN #145096 üzenetére
Ott is van: csodamócsing befejelte
Ui: dolgoznak becsülettel... meglesz itt 6+ gól?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
drachoHUN
senior tag
Marquinhos kidőlése miatt lehet el is dőlt a párharc...
Forza JUVE!!!
-
mephi666
nagyúr
Pff, egykapuzik a bayern, erre a védelem elment hóembert építeni, hogy majd megoldja Neuer... Sületlen volt a büntetőterület, megbosszulták gyorsan
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
Neymar zseniális passza.
Bravo PSG!️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
veterán
Nójer, te kókler...
-
mephi666
nagyúr
Na, bedobtam egy szendvicset, kisetaltam a konyhaba a tanyerral a bayern helyzete utan, erre Neuer nyomott egy betlit pedig irni akartam, hogy ugy megindult a bayern, hogy ranezesre nem akarnak a visszavagora epiteni
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145087 üzenetére
elmaradt közben egy sassuolo-tizi, simán fújható lett volna.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145085 üzenetére
nekem elég biztosnak tűnik a juve bl-szereplése, a 2. hely is simán meglehet a végén.
ha így marad, 1 pontra lesztek a formán kívüli milantól.(mi meg csak nem balfaszkodjuk el, csúnya lenne)
lazio-torino meccset miért nem ma rendezték meg?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Datsyuk #145083 üzenetére
„A pályafutásom és a Berliben töltött hét év ismeretében talán nem meglepő, hogy a Hertha mindig is különleges klub volt számomra, amely fontos helyet foglalt el a szívemben, és ez így van a mai napig is. Megtisztelő, hogy felmerült a nevem, mint, aki segítségére lehet volt egyesületemnek a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Nekem azonban most Magyarországon, Szombathelyen vannak feladataim. Az általam indított és mintegy 250 sportolót foglalkoztató Király Sportegyesület a független belga Double Pass auditjának eredményeként nyártól B szintű tehetségközpontként működhet tovább, ami az elkövetkezendő hetekben, hónapokban rengeteg szakmai, szervezési munkát igényel. Olyan napi feladatokat, amelyekből nem lehetséges az egyik pillanatról a másikra kiszakadni. Köszönöm Arne Friedrich sportigazgató és Dárdai Pál vezetőedző bizalmát, biztos vagyok benne, hogy megtalálják a mostani helyzetre a lehető legjobb szakmai megoldást, és a Hertha nyártól továbbra is a Bundesliga elsősosztályban szerepel majd!”
-
Datsyuk
aktív tag
válasz forceberg #145076 üzenetére
Egy magyar újságíró politikai tőke miatt csőbe húzott egy magyar kapusedzőt, hogy "jól megmondják" annak a furcsa libsi nézeteket valló kapusnak mit illik és mit nem.
Sajnos nagyon találóan leírja milyenek szoktak lenni a magyarok. Nem az összetartás jellemző ránk.
Petry remek paraszt áldozat volt. Remélem Király ennél okosabb. Lehet neki eszébe jut, hogy ahol dolgozni fog ott ő is bevándorló pl...... -
drachoHUN
senior tag
Chiesa megszoptatta kicsit a nápolyiakat a gól előtt.
Forza JUVE!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Belelestem kulonbozo streamekbe. El kell kezdenem baratkozni ezzel is, mert ki tudja mit hoz az utolso 6 mb1 fordulo.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #145077 üzenetére
Bizony, félidő van az ETO-Halin is. Mekkora nyugati derbi volt ez is régen. Egy fokkal jobb lenne most is, ha mehettünk volna.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ringman
nagyúr
na akkor fozza inda, a középpálya az eriksen-gagliardini-young hármassal lesz erősítve
az antidrukker biztatásokat meghagyom tibinek.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
Kit erdekel a biszem baszom sampyonliga, amikor mb2 fordulo van ma.
A kondasok 10 emberrel veresegre allnak Dorogon.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
Bírózás...
Én most: "Young Fool. Only Now, At The End, Do You Understand."
"The hate is swelling in you now."
#145069Napfénysüti: +1 Ez az eredmény benne volt, bíró ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
Olvastam egy jó hsz-t: "Nem vesznek Haalandot, mert minden pénz elmegy bírókra"
-
Cartevo
őstag
A Petry ügy mögött még az is állhat, hogy megunta Dárdait.
-
atee_13
őstag
válasz Greentea #145065 üzenetére
szerintem az amit te késlekedésnek vélsz mané esésnél az a lassításból fakad + ugye a lökés nem egyenlő azzal, hogy a kontakt pillanatában fénysebességgel merőlegesen a földre kerül. elég ha kibillenti az egyensúlyából és azért nem tud tovább haladni a játékos, nem feltétel, hogy az érintés pillanatában lerogyjon valaki. de próbáld ki kocogj és kérj meg valakit lökjön rajtad és majd meglátod, hogy az érintés pillanatában nem kell a földre esni 1-2 lépés után botladozol és már az is akadályoz.
-
Cartevo
őstag
1 hét múlva az lesz a kérdés, hogy 1 gólt talál-e a Real.
Bár amíg átjáróház a Pool védelem, addig nem kérdés. -
Greentea
senior tag
válasz atee_13 #145062 üzenetére
A VAR-ra, hogy nem nézték vissza tényleg nincs mentség. De ez a Mané esés nekem továbbra is véleményes. Kontakt volt, de nem vagyok benne biztos, hogy nem játszott rá arra az esésre.
De igen. Ha már van VAR, mi a fszért nem lehet megnézni minden ilyen véleményes helyzetet.. Kár ezekért.
Szertáros Vazquez amúgy sokszor ilyen kis sunyi, ebben az évben beugrott tőle pár ilyen véleményes lökés, falt a bajnokságban. De azokon se kapott semmit.
-
addikt
válasz mephi666 #145063 üzenetére
Az első félidő annyira csúnya volt, hogy lehetett volna ez rosszabb is.
Most ha belegondolok, annak idején a Barca úgy nyert 3:0-ra hogy fele ennyire veszélyesek nem voltak ránk, itt a védelmünk több gólt is be tudott volna engedni, ahhoz képest a 3:1 nem annyira rossz ám.
Az már más kérdés, hogy jelenlegi formájában a csapatból nem nézem ki, hogy ezt a visszavágón le tudja dolgozni, míg akkor megvolt az erő. -
mephi666
nagyúr
válasz bandus #145061 üzenetére
Ja, kár azért az egy gólért, amit azután a szabálytalanság után szerzett a madrid, amit a bíró/var lazán továbbengedett 2-1ről tényleg jobb lenne a visszavágó (habár a mostani számokat látva 3-1re vezethetnénk mi is, az se lenne garancia)
-
atee_13
őstag
válasz Greentea #145059 üzenetére
"de mi van akkor ha a bíró úgy látta" ilyen ebben a szituációban nincs. egy leírt szabályt ne tegyünk már félre. hátulról taszít rajta nagy lendülettel, keze megy utána, de tegyük fel rossz szögben van, szabályzatban benne van, hogy a VAR nak vissza kell nézni. az, h még csak vissza sem nézték egyértelművé teszi, hogy a bíráskodás nem volt pártatlan. és ami a legelfogadhatanlanabb nem csak ezen a meccsen nemcsak a poolnál hanem minden csapatnál és mindenhol (pl az itt mutatott city-dortmund stb), egyértelműen elmarad a VAR és bírói ítélet után semmiféle retorzió nincs utólag, legfeljebb megbüntetik azt aki szóvá teszi.
-
bandus
veterán
válasz mephi666 #145060 üzenetére
kényelmes helyzetből várhatja a madrid a visszavágót, csak nehogy túlságosan elkényelmesedjenek, vagy lenullázódjanak a clasicon. nincs ez még lefutva, kár azért az egy gólért, biztosan marad még izgalom a visszavágóra is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #145053 üzenetére
Nem csak annyi veszélyeztetés volt, a 2. félidőben jobbak voltunk, mint amit a végeredmény mutat... (mellélövés/fejelés, átlövés is akadt pár, ami nincs a statban) remélem helyre áll majd a világ rendje, mint 2 éve a barca ellen, amikor a visszavágó 3 gól hátránnyal jött... (ideje lenne a sok anfield-i baki után végre eredményt is mutatni)
-
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #145045 üzenetére
Azért is kérdeztem.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #145049 üzenetére
Olyat is olvastam (szerencsére már reggel, alvás után ), hogy a bíró igazából velünk volt: elmaradt a benzinesnél a 11es (amikor csomót kötött a saját lábára) és Mané esetében csak kompenzált az elmaradt szabaddal és lappal
-
veterán
Kassai... lálálá Kassai!
Mi lett itt, a Pulisok bajor mezbe öltöztek?
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #145047 üzenetére
Azért zavaró ez, mert var előtt benézte a bíró, lépjünk tovább, de az a szar arra van elvileg, hogy az ilyen esetekben szóljanak ...és 3 perccel később azért volt Mané sárgája, amit az előzőben írtam... nagyon benne maradnak a sérelmek és ilyenek után könnyen tud sárgulni (ezt a vezetők is tudják és direktbe szívatják)
-
atee_13
őstag
válasz Greentea #145043 üzenetére
Na látod itt baj "hiába szabály az szabály én nem adtam volna". Akkor majd mindenki úgy vezeti a meccset, h szerintem...
FIFA szabálykönyv a legutolsó amit felleltem
Kiemelnék két pontot:
c. közvetlen piros lap (nem második sárga lap/figyelmeztetés)
• nyilvánvaló gólhelyzet meghiúsítása (főleg a szabálytalanság helye és más játékosok elhelyezkedése)// minden feltétel teljesült 16 os előtt közvetlen nem volt játékos mané és a kapus között
VALAMINT!
Videó játékvezető asszisztens (VAR) közvetlen piros lap (nem második figyelmeztetés)
// közvetlen piros marad el, a VAR nem jelzett
Nem tudok egyetérteni azokkal akik olyat állítanak, h "de bírótól függetlenül is megérdemelte a győzelmet a Real"
Ez a 36. perctől a SZABÁLYOK szerint egy teljesen más mérkőzés kellett volna, h legyen. -
mephi666
nagyúr
válasz Datsyuk #145044 üzenetére
Ezzel a var-ral nemhogy tisztább lett a játék, hanem ezerszer szebben el tudják csalni meg brutálisan bele tudnak nyúlni... és szerintem joggal lehet meccs után azt mondani, hogy bizonyos helyzetekben mit néztek, vagy mit nem, mint amikor lényegében csak a bíróra meg a partjelzőre volt bízva a vezetés... ott van x ember a szobában, megvan a technika és nem néznek pl egy akkora lökést, ami jégkorongban férne csak bele? Manéra amúgy rendesen rá vannak szállva: tudják, hogy ha engedik ellene a szabálytalankodást és semmit nem fújnak, előbb-utóbb odarúg valakinek, amire meg lehet regulázni egy sárgával... (persze a teljesítménye is gyorsan visszaromlik a frusztráció miatt)
Most látom a büdös city ellen is milyen szabálytalan gólt vettek el... pff... ez kb olyan, mint amikor a törökök ellen 15 éve a török kapus kiállítás+11es helyett leküldte az a féreg Gerát
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #145012 üzenetére
Azért a törököknek hinni bizonyíték nélkül elég necces dolog szerintem. Ott is rengeteg a köpönyegforgató vezető/politikus. Nem tisztem védeni Petryt, csak egyszerűen látom, mi megy itt a törökhöz bizonyos tekintetben igencsak hasonló román futballközegben. Gerincesség semmi, köpködés, mindenféle állítások, majd nem sokra rá mindezen állítások tagadása vagy más/ellentétes nézőpontból való megvilágítása.
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz ZavaBalazs #145020 üzenetére
Yepp, ez így volt. A szemét még jól bele is fújt, nehogy visszanézhető legyen. Ezen kívül majdnem befújt egy kamu tizit is. Ott közbeszólt a VAR.
Nálam itt Bellingham előbb ér oda és egyszerűen elviszi a labdát, Ederson meg belerúg mert túl lassan reagál.Persze szabadrúgás City és sárga Bellinghamnek. -
Greentea
senior tag
válasz atee_13 #145040 üzenetére
Igazad van, most megnéztem ezt a Mané-s lökést újra. Volt egy erőteljesebb kontakt, és meg is lepte vele a felfelé néző Manét, aki erre meg egy ütemmel később elesett. Pirosat, hiába szabály az szabály én nem adtam volna, de sárgát szabaddal ért volna az eset egy közepesen szőrősszívű bírónál is az tuti. Persze kérdés, hogy kinek mi fér bele.
Kár ezekért, sajnálom, hogy ilyenekről kell beszélni egy meccs után szinte mindig. -
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #145020 üzenetére
[link] megtaláltam, valaki meg tudná mondani nekem, hogy itt mi a bánatot művel a spori? az egy dolog, hogy benézi a szabálytalanságot, de legalább ne fújná be a gól előtt, hogy a VAR rá tudjon nézni?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
Az igaz, hogy a spanyolok nagyon jártasak a színészkedésben és számtalanszor szereznek így jogtalan előnyt, de bírótól függetlenül is megérdemelte a győzelmet a Real. Lehet hogy éppen azokban szitukban nem volt igazságos ahogy alakult, de más alkalommal is gólt lőhetett volna a Real, amit szerencsével megúszott a 'pool védelme... ami ennyit tud, ilyen tartalékosan. Német másodosztályból ősszel visszahívott Phillips, aki a Premier League-ben még a kiesőjelöltben sem férne be az "A" csapatba, meg a 21 éves világtalan Kabak januártól, mindkettő egyelőre fogalmatlan önmagában is, de még együtt még rosszabb, alig toltak le közösen pár meccset. Nem is volt elvárható, hogy nekik kellene állni a sarat egy BL negyeddöntőben, de hát ennyire sok a sérült hátvéd. Ha még velük is továbbjutna a csapat, az nagy erődemonstráció lenne, de nincs sok esély. Talán ha a többiek felszívják magukat, de az első félidőben mindenki pocsék volt, a másodikban legalább már sikerült valamennyire összekapni magukat.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Greentea #145038 üzenetére
m4 sport ot nézem nézd vissza egyértelmű a lassításból
nem kg különbségre adják a szabadot
36 perctől emberhátrány szerintem igencsak befolyásolja a mérkőzést
arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire belenyúl a meccsbe egy újabb ilyen csalás a 36. percben
értem a végképet a statisztikákban de a meccs nem a 90 percebn a kapuralövés statisztikában dől el
#145039bandus
tehát jól értem, hogy nincs 100% os gólhelyzet szituáció mert ki lehet hagyni?
akkor ilyenért nem létezik pirislap?[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz atee_13 #145030 üzenetére
Én élőben úgy láttam, hogy Benzi lábát befogta a két lábával a bekk.. De ha küldesz linket megköszönöm, mert most nem találom.
mané-s esetre meg annyit, hogy termetileg még kisebb is nála vazquez, azért ne gondoljuk már azt, hogy nem játszott rá egy kicsit se az esésre mané..
15-6 a kapura lövés arány. Sztem nem kérdés melyik ma a jobb csapat. -
mephi666
nagyúr
Na, megy a színészkedés is: TAA hátranyúl és eléri a vállát, erre jön az oscar-díjas arcfogás meg a hiszti... ó de jó, hogy a pl-ben ez ritka... és kb ezért nem nagyon nézek spanyol focit
-
LyonnaisFan1
őstag
Vinicius mekkora maflást kapott, ja mégse. Kicsit túljátszotta.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Vinicius. Ez a védelem ma Beatlesre ivott töményet.
Més que un club!
-
gabross
tag
talán azért nem kezdett thiago, mert mostanra a piros is meglenne
mi van curtis jones-zal?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #145023 üzenetére
Na varoznak, akkor les lesz? szerencsére nem, de szép flipperezés volt
Ui: legalább veszélyesek kezdünk lenni kapura
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Nofene Salahlala.
Més que un club!
-
BenHans
addikt
válasz hobizoli #144998 üzenetére
Valóban nem, Németország már elesett.
Azok a bizonyos nemzetiek konzervatív értéket képviselnek, a térdeplő szivárványforradalmárok pedig csak hígítanak, a szabadosság nem egyenlő a szabadsággal.
Szólásszabadságot és jogállamiságot kiáltva tiporják sárba a két fogalmat és szabadon bélyegeznek meg hagyományos természetes értékrenddel rendelkező embereket, azokat is akik eddig magasról lesz@rták a témát, csak ne legyen arcba tolva az érzékenyítés (politika, sport, színház, ja és persze a filmipar, amit szintén sikerül lezülleszteni és már a régi filmek cenzúrája és tiltása a be és elfogadók célja, na meg a lóf****).Az más kérdés, hogy van egy szerződésük amiben nem tudjuk mit fektetett le a klub.
Mondjuk sejthető, hogy arrafele nem lehet ilyet.
Könnyen lehet, hogy Gula is megsértette a szerződése ezen pontját, de őt elmozdítani nehezebb ügy, plusz könnyebben eladható ebben a "szép" új színes légkörben az ami mellett ő foglalt állást.Én örülök, hogy sok sportoló nem hódol be ennek a propagandának.
Érdekes az egyenlőbbeknél a vadhajtás is be van védve, a másik oldalon pedig minden véleményt felnagyítanak kiforgatnak és elítélnek.
Mindemellett pedig annak sem örülök, hogy Hrutka vélehtően a Gulácsi féle nézet miatt lett eltávolítva, mert nem ez alapján kellene megítélni a munkáját.Nemzetiek "amperkodnak" és "nyűglődnek". Aha... Nehogy pár ezer nemzeti beleamperkodjon a blmbtq vonulásba. Amúgy nem Kelembtq Jancsika vagy véletlenül? Ő ír ilyen provokatív ellentmondást nem tűrő lib pc stílusban. (Csak vicc.)
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bandus
veterán
válasz mephi666 #145017 üzenetére
haat erre akartam irni valamit, de ez igazabol szerintem sem volt egy szabalyos utkozes, letarolta ott lucas manet, de hat nem eszi meg ezeket a biro, es ez nem jelenti azt, hogy aa-nak golpasszt kell fejelnie asensionak meglepoen sima eddig a meccs, vegtelenul veszelytelen a liverpool, remelem igy marad a masodik felido is es egy kenyelmes 3-4 golos elonnyel megy a real az anfieldre
jo bemelegites lesz ez a clasicora, de sajnos a barca nem tudja het kozben formaba hozni mar magat...
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Mivan Citro Messi hibája?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #145016 üzenetére
Ja, ül ott a varszobában még pár ellenfelünk/ellenségünk: ha befújják az egyértelmű Mané elleni szabálytalanságot, akkor mi lőhetünk jó helyről, nem pedig az ellentámadásból kapunk egy 2. gólt TAA hülyeségével... a védelemben mindenki bakizik ma nálunk nagyokat
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #145014 üzenetére
Írni akartam, hogy TAA eddig alulmúlja a Kabak-Philips párost, erre ad egy gólpasszt... az meg érdekes, hogy Lukas Vaskéz nyom egy bodychecket az 50kilós Manénak, aki repül egyet: ez semmi
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Csak fél szemmel nézemde mi van ma a pulival?
Més que un club!
-
bandus
veterán
kroos, vinicius, tanári mozdulatok
-
Ringman
nagyúr
ha már petry, ebből lett valami?
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #145006 üzenetére
Inkább ő legyen kezdő, mint a borsodi betyár Thiago na, AB elvitte nyaralni spanyolországba a bajuszt
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #145007 üzenetére
ad1: kire variálja a 31 et? mert mik firminho jota volt fent gyémántban megértem így fura
ad2: alig volt játékperce a minta nem túl nagy
ad3: mondjuk a villa jön -
atee_13
őstag
Keita?
Mi a bánat....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest