Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #139596 üzenetére
minden szó felesleges, lényeg a győzelem mencseszterben!
-
Hegyirabló
veterán
válasz salesman #139597 üzenetére
Honnan tudnám, hogy mi a te válaszod? Gondolatolvasónak nézel, vagy mi?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
salesman
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #139592 üzenetére
Pedig az Arsenal játékában legalább láthatók tudatos elképzelések, de a mu botrány, ilyen klasszisokkal bazmeg egy meccsterv sincs leoktatva. Ha támad az ellen és lehet kontrázni, akkor minden rendben, csak hát ha focizni kéne..
Pochettino, Allegri kellene (NEM) oda sürgősen, ebben a csapatban sokkal több van ennél.
Lacazette visszalépet Fredre és nem tudtak vele egész meccsen mit kezdeni, Spurs ellen ugyanez volt, Kane visszalépett, a mögötte hagyott területre Son lépett be, amivel nem tudtak a CB-k mit kezdeni, szerencsére az Arsenal támadójátéka is nagyon sovány eddig, ha nincs ez a soft tizi valószínűleg reggelig nem szereznek gólt ők sem, de labda elleni játékban elég jól néznek már ki.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz salesman #139593 üzenetére
Téged kérdeztelek, miért kérdezel vissza?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Tibiajax
nagyúr
yessssssssss!
-
salesman
őstag
-
addikt
Micsoda roncsderbi... De legalább megvan a 3 pont.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
Inkább nézzétek gyerekik a Várda-Diók meccset.
Be fogjuk darálni ezt a semmirekellő várdát a második félidőben!Helyzeteink voltak dögivel, Dombó úgy véd, mint Casillas, egy hőőőős.
A SofaScore már most 10.00 osztályzatra értékeli a várdai kapust. Hiába próbálunk meg mindent, még nem tudtunk rajta túljárni.
De ami késik, nem múlik.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Hegyirabló
veterán
válasz sh4d0w #139589 üzenetére
Azért bullshit, mert te azt írod? Értemmmmmmm! Akkor én meg azt írom, hogy nem az. Akkor ez most 1:1, ha már foci topik?
-
sh4d0w
félisten
válasz Hegyirabló #139584 üzenetére
De, bullshit, olyan igazi politikusos-féle mellédumálás.
https://www.coreinfinity.tech
-
LyonnaisFan1
őstag
Mindeközben a tótoknál:
S***** B********* - Nitra
0-1
Vége!
13.00 volt a Nitra csapatára.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Hegyirabló
veterán
válasz salesman #139585 üzenetére
Miért, mit kellett volna tennie?
-
salesman
őstag
válasz Hegyirabló #139584 üzenetére
Jó, lehet itt ragozni a dolgokat, nem volt korrekt az mtk.
Türűűűdrááá!
-
Hegyirabló
veterán
válasz sh4d0w #139583 üzenetére
A koronavírus járvány miatt soha eddig nem tapasztalt helyzettel szembesülnek a szövetségek és a klubok egyaránt. Ez nem bullshit.
Nemzetközi kupában nem játszik, viszont számtalan játékosuk válogatott valamelyik korosztályosban. Nem kell túl nagy matekosnak lenni hozzá, hogy kijöjjön, ha most halasztást engednek, akkor a korosztályos válogatott meccsek között vagy alatt kell pótolniuk a halasztást. Ha meg nincs játékosuk, akkor ők fáznak rá, hogy halasztást engedtek, mert vagy meg sem tudják tartani a halasztott mérkőzést, vagy nem tudnak kiállni, mint a héten az Érd a Kupában.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Hegyirabló #139579 üzenetére
Bocs, de ez bullshit. Vagy lemaradtam valamiről és az MTK is játszik nemzetközi kupában?
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #139581 üzenetére
jaja... 20évesek megirigyelhetik a fizikumát... hirtelen nem tudnék más csatárt mondani, aki 40 közelében topcsapatban játszott... drogba volt hasonlóan brutál fizikumú, de visszatérése után a chelseaben nem sokat tudott már mutatni... ibra meg hátán viszi a milant
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
na, hol kell aláírni, hogy idén ibra nyeri a serie a-t? komolyan hihetetlen ez az ember... ilyen lazán levesz egy labdát 16on belül, szépen tartja, ad egy gólpasszt majd később lő egyet... nem is akárhogy... a kontya alatt is szeme van biztos
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Hegyirabló
veterán
válasz sh4d0w #139578 üzenetére
De meg is válaszolod a saját kérdésedet, feszített a menetrend. Ha halasztást engedtek volna, akkor nagyon nagy eséllyel nem tudnak lejátszani egy mérkőzést, ami meg akármiről dönthetne majd (kiesésről, nemzetközi szereplésről).
Keress nekem egyetlen, csak egyetlen klubot Európából, ami belement volna olyanba, ami a riválisának előnyt jelenthet, neki meg hátrányt!
Jövő héten talán pont az Újpest következő ellenfele, a Diósgyőr fog halasztást kérni, amire talán az Újpest fog nemet mondani.
Szóval mielőtt bárkit is hibáztatunk, itt senki nem hibás. Még a szövetség sem, mert nekik sincs sok választása, ha engedélyezik a rengeteg halasztást, akkor teljesen szét fog esni a bajnokság és a kupa.
Egyetlen felelős van itt, az pedig a koronavírus. Nála tessék reklamálni.
[ Módosította: Parci ]
-
hobizoli
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Újpest nagy pofon elé szaladhat, de ez várható volt.
A libások már kettőnél járnak, legyenek rá nagyon büszkék!As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Elbízták magukat a Villások. Bár nem lehetett rossz az a végjáték.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #139573 üzenetére
A Budafok 1 pontot azért megérdemelt volna, de kaszinósék vittek mindent.
Azért durva, hogy Kaszinóssal mennyire felrepült a táblázat elejére a Paks.
A Fradinak és Videotonnak új kihívója van. Herr Rebrovék és Márton Gáborék aggódhatnak.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #139568 üzenetére
Nyugi, a kaszinós családra lehet számítani!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
perempe
veterán
válasz Peterhappy #139556 üzenetére
ez engem is érdekelne, a Drukkerkocsmában van esély válaszra is.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
bagyulajuve
addikt
Morata lesz az év lesgólkirálya
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
Hm, oranje juventus? Tibi mit szól ehhez?
Nem szoktam gyakran juve meccset nézni, de itt kinézek belőlük még 2-3 gólt
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a BudafokMTE
-
venember83
nagyúr
Pirlo ismét csak a 3-5-2-t tolja majd a csapattal.
-
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #139565 üzenetére
8 meccsből 4 döntetlen az nem az, ami elvárható a csapattól. Általában a meccseink első 15 percében annyi helyzetet hagyunk ki, amivel nyerni lehetne, helyettük jönnek az olyan fiaskók, mint a Honvéd elleni. Úgy vagytok előttünk, hogy kevesebbet játszottatok és a BL-ben is játszotok. Ha akarjuk a bajnoki címet, ilyenkor kell nyerni a Fradi ellen, mert később sokkal nehezebb lesz. Tegnap is kihagytunk legalább 2 ziccert, a végén meg féltem, hogy a fáradt védelemre ráengedett Tokmac megfut minket.
-
Peterhappy
őstag
válasz salesman #139563 üzenetére
Én alapvetően úgy állok hozzá az emberekhez, hogy mindenkiben van valami, ami értékessé, különlegessé teszi. Biztosan benne is van - csak eleddig még ügyesen titkolta.
@sh4d0w: "Márton egyszerűen a közelében sincs Rebrovnak, a kerettel meg Ferike is ezüstérmes lenne..."
Ezt alapvetően én is így gondoltam, de kívülállóként, szezononként három végignézett Vidi meccsel a hátam mögött nincs jogom így okoskodni; én csak azt láttam, hogy az utóbbi hetekben egyre inkább jöttek az eredmények.Az jut eszembe hirtelen, amikor nagy dérrel-durral beharangozták az új szövetségi kapitányt, majd besétált Pinyő. Én szentül hiszem, hogy vannak Magyarországon is jó magyar szakemberek, de sajnos az is egyre inkább bizonyosnak tűnik, hogy van egy szint - nemzetközi kupa - amire még a legjobb hazai edzők is alkalmatlanok.
Én olyan tekintetben bíztam Mártonban, hogy tetszett, ahogy gatyába rázta a Zetét. De tény, hogy az más kávéház.[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz sh4d0w #139561 üzenetére
A trombitatanárt is röhögteti.
-
salesman
őstag
-
viharhozo
addikt
válasz LyonnaisFan1 #139498 üzenetére
Vegul is az FTC, a sportszeruseg bajnoka, elhalasztotta ugyanilyen ok miatt a Paks elleni meccset. Wait...
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #139554 üzenetére
Ezzel elég sok Vidi-szurkoló egyet ért, én is.
Márton egyszerűen a közelében sincs Rebrovnak, a kerettel meg Ferike is ezüstérmes lenne...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peterhappy #139555 üzenetére
Azért egy ilyen kerettel még nem beszélhetünk elsüllyedésről, de ahhoz hozzáillő edzői elképzelések is kellenek. "A péket hiába ütöd, hogy nem szép a beton, talán kenyeret kellene vel süttetni..."
Persze, néhány helyzet volt, de nekem ez akkor is mindenféle lendületet nélkülöző játék volt. Az ellenfelek kényelmesen zárják be Messit, aki ha 1-2 embert át is játszik, ott lesz a 3. is előtte.
Aztán a Desttel való bohóckodása Kuminak egyszerűen felháborító, oké, tud balon is játszani, de kb. csak szükségből, ahogy látom. A szinte mindenre alkalmatlan, csak alibiző Roberto elveszi előle a helyet, aztán meg beállítja a bal oldalra? Ez még változhat, de kell az új elnök, hogy legyen rend a fejekben.Piqué, aki a szószólója volt, hogy megy, ha kell, elvileg félpénzért írt alá. + a másik 3 tag is kevesébbért írt alá. [link]
Csak nehogy utólag az derüljön ki, hogy erre az évre aláírtak kevesebbért, amit a következő években visszakapnak...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #139526 üzenetére
Persze azért még megvárom az örök okoskodó butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát.
Ez nagyon szép
Amúgy az igazság valahol a kettő között van, Gyuri évtizedekig csak a butaságokat hablatyolta, a bloggerekből meg gondolom Ábel csapta ki nála a biztosítékot a sport tv-nél, aki túlságosan száraz, ez való igaz. Ugyanakkor a mai futballban fáj neki vagy sem már ez a fő irányvonal, statisztika, analitika amiket nem is ex focisták visznek, hanem közgazdászok, adatbányászok (liverpoolnál konkrétan egy elméleti fizikus, képzeljük el ezt itt, hogy egy ex focistákból verbuvált edzői stáb hallgat egy eméleti fizikus által kidolgozott kizárólag adatokra épülő modelljére), ez az ún. Moneyball amit Gyuri minden eszközzel elutasít.
Ma már ez nem elhanyagolható rész, de aki már szívott magába öltözőszagot az is fontos értéket tud hozzáadni (mondjuk Kemenes, Hajnal)
Amúgy amióta vannak ezek a sorozatok azért megmutatkozik hogy tényleg vannak azok a baromi sötét játékosok akik azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, csak felmondják az edző által reflexekig gyakoroltatott leckét, és vannak azok akik nagyon is értik, értelmesek, de mondjuk kevésbé jó játékosok, na az olyanokból lesznek később a jó edzők, a pocsékok meg a Neville, Henry féle nagy ex sztárfocista agytrösztökből
-
Peterhappy
őstag
Interistákat kérdezném - ha látták a meccset -, milyen volt Balogh a Parma-ban? Tudnátok pár sort írni róla?
Az se semmi, hogy kezdett, az pedig végképp nem, hogy végig játszotta a mérkőzést. -
Peterhappy
őstag
válasz omfgk #139552 üzenetére
Persze, volt aki meg Mbappé-t ígéri.
Aztán lesz majd koppanás, ha jó esetben nem jelentenek csődöt. Még hogy Pep. Miből? Hogyan?Sokkal-sokkal szimpatikusabb ez a Trincao-Pedri-Fati, esetleg Dest vonulat. Inkább pár év középszerűség, de ilyen nevekkel. Ter Stegent mindenáron meg kell tartani (bár miért akarna maradni?), mindenki más a busásabb keresetével mehet, amerre lát - vagy maradjon harmadpénzért (Piqué, Busi, JAlba, SRoberto). Messi ingyen le fog lépni, Griesmann óriási buktával - még azon sem lepődnék meg, ha utóbbi még télen, hogy csorogjon valami az üresen kongó kasszába. És idén már nem csak a jegybevétel fog kiesni, hanem a nemzetközi szereplés is, a BL-ben az első komolyabb ellenfél ellen csúnya térdelés lesz, hogy a bajnokságról ne is beszéljünk, komolyan hiszem, hogy a dobogóért és így a BL-indulásért kell idén harcolniuk, a két madridi csapatot szerintem nem lesz esélyük befogni - úgy, hogy azok sem tűnnek valami acélosnak...
Cáfoljon rám persze a csapat, de szerintem a legjobb esetben is "Milan-útvonal" lesz ebből, rosszabb esetben kizárás stb. Legalább ismét rá lehet feküdni a jócskán elhanyagolt La Masia-ra. -
Peterhappy
őstag
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #139531 üzenetére
Micsoda? Te ő vagy?
Ez megmagyarázna pár dolgot...
Nem amúgy kb mindent leírtam ami zavar, a stílusa, a lib és pc fasságai focis köntösben, szóval na, a tipik szemtől szemben nyöfög pofát vág, aztán a saját mocsarából kiszólva burkoltan minősít másokat.
Ja a PL imádat sem segít rajta.
Nem haragszom senkire, te pl értelmes vitapartner vagy felfokozott érzelmi állapotban is, meccs után is, ami nagy szó. Valahol te is visszasírod a Marchisio féle játékosokat és sok esetben egyetértünk másban is, kevés ilyen juventino van na. Igazából még romanista is lehetnél, "jó az hidd el"...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz forceberg #139550 üzenetére
Mindegyik elnökjelöltnek megvan a maga kis elképzelése a jövőt illetően.
Font például lenyilatkozta még a szezonkezdés előtt ,hogy ő bizony szó nélkül, év közben is cserélné Koeman-t Xavi-ra, ha kell.
De újabban már Guardiola nevét is bedobta.Kellenek a nevek a kampányhoz.
Erre ugranak a népek.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #139550 üzenetére
Ennek a holland májsztrónak is megvannak a faszságai, lásd: Busi játszatása, Messi és Grizi egyidejű játszatása, de a szar igazolásokról nem ő tehet, Neto bénázásáról sem, Messi is önző lett, Fati is egy az egyben ment az elején még kaput sem talált szóval itt Vezetőség az edző és a játékosok fejében sem okés valami.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Peterhappy #139546 üzenetére
Katasztrófa
De legalább elvittek 15k-t
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #139539 üzenetére
A fáradságot megértem. De nem a meccs elején. Plusz ez egy ilyen szezon lesz az előző "szerencsétlenség" miatt erre valamit ki kell találni mert az egész ilyen erőltetett menetrend lesz (főleg ha a BL ben ls a PL ben is az a cél, hogy a lehető legelőrébb végezzen a csapat).
Mondjuk BL ben pont az Atalantát kellene verni idegenben és akkor 5 pont és jóeséllyel megvan a csoportelsőség, de tény, hogy a city-t is ütni kellene már csak presztízsből is még ha nem is közvetlen riválisok jelenleg -
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #139536 üzenetére
Nem értem a kinevezését. 5 éve KZ azt mondta, játékoskapcsolatokkal rendelkező edző kell a padra. Élvonalbeli tapasztalata kevés, nemzetközi semmi, meccselni nem nagyon tud.
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #139542 üzenetére
Nem értem Busit miért kell játszani, nem értem miért kell Messit és Grizit egyszerre játszatni, nem értem miért nincsenek mélységi indítások sok sok beindulás történik de sosem megy a bogyó...
-1 ember így talán meglesz az X
1:1 meg is van
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peterhappy #139540 üzenetére
Bemutatták azt a faxa feketét, erre mindig ebben a hányinger buxisban vannak.
Messit féltávnál ez- az majd el akarja vinni, vajon megy-e?
Ez a Koeman iskola is lapos eddig.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Messi és Grizi folyamatosan egymás ellen játszik, egymás elől veszik el a labdákat hihetetlen....
-
Peterhappy
őstag
válasz Napfénysüti #139537 üzenetére
Nem olyan rossz ez a csapat, sőt! Egyértelműen jobb, mint pl. az idegenbeli mez, vagy a félidei alza.huuuu reklám. Egy EL szerintem simán összejöhet a szezon végére.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #139530 üzenetére
nagyon sokat játszanak, fáradtak, fásultak... akik meg korábban alig kaptak lehetőséget, most akarnak bizonyítani... szív egyébként sok nagy csapat, az alsóháziak meg frissebbek és vért isznak topcsapatok ellen, majd sorban okozzák a meglepetéseket... most is: szombat pl, kedd bl, szombat pl, kedd bl... szerencsére jöttek a pontok, de nem lepődnék meg, ha kedden az atalanta ellen totál cserés felállással bukta lenne, hogy utána jövő vasárnap a city ellen meglegyen a 3 pont
-
Peterhappy
őstag
válasz sh4d0w #139529 üzenetére
Korrekt az X. Úgy vélem, az első félidőben Ti voltatok jobbak, a másodikban mi.
Ugyanakkor úgy hiszem, hogy ha nincs az ostoba büntető, akkor jó esélyünk lett volna megrúgni a másodikat, amivel kb. a meccset is lezárhattuk volna talán.
Mit gondolsz Mártonról? Én külső szemlélőként nem tudom hová tenni. Nekem úgy tűnik, kezdi megtalálni a csapatát és azzal az összhangot, kezdenek jönni az eredmények, viszont a mai Vidit én messze nem találtam annyira veszélyesnek és "félelmetesnek", mint a korábbi években (elsősorban Fehérváron) bármikor.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Neto, az aranylábú...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #139528 üzenetére
-
salesman
őstag
Kovacevic takarodj!
Türűűűdrááá!
-
atee_13
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #139526 üzenetére
"butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát."
Te aztán haragszol rá. Ha megharagítottalak valamivel, elnézést kérek utólag.
-
sh4d0w
félisten
Ismerve Funsho nemlétező technikai képességeit, tényleg felesleges volt.
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #139527 üzenetére
"barki nyerhet, de maradhat x is."
Várhidi, te vagy az?
Jogos bunti volt - es totalisan felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A Fehervar buntetobol egyenlitett. A bunteto jogos volt.
Nikolic goljaval 1-1Innentol uj meccs kezdodott el, barki nyerhet, de maradhat x is.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #139518 üzenetére
"Ivánnal nem arról kell beszélgessek a szünetben, hogy hány szögletet rúgott az ellenfél. A lényeg: vannak emberek, akik nem futballoztak komoly szinten, mégis értik a labdarúgást, értékes meglátásaik vannak és tudok velük beszélgetni, vitatkozni. Az olyan emberrel azonban, aki a meccs végi statisztikákból indul ki, hogy legyen mibe kapaszkodnia annak érdekében, hogy véleménye legyen a látottakról, azt nem fogadom el. A futball a legtöbb változót tartalmazó, legszubjektívebb sportág, ahol nem a statisztikából indulunk ki. A statisztika maximum segítség lehet, megkérdőjelezhet, vagy alátámaszthat bizonyos szakmai észrevételeket. Elkezdtem egy-két ilyen blogger fiúval beszélgetni adáson kívül és rá kellett jöjjek, csak a statisztikából magyarázzák a futballt, miközben halvány lila fingjuk sincs arról, amit látnak. Itt adtam fel. Úgy döntöttem nem jövök többet."
Ez pontosan így van, még akkor is, ha kaszinós Gyuribá mondja.
Persze azért még megvárom az örök okoskodó butthurt libsi Jancsi politikával átitatott passzív agresszív álintelligens kirohanását, amivel óvatosan rávilágít arcpirítóan irritáló megalomániájára, ellensúlyozván a hiányosságaiból fakadó kisebbségi komplexusát.A stat nagyon jó dolog, kiragadva kevés csak érdkesség, nagyon sok meg már egyeseknek unalmas de tanulságos cucc, ami értő kezekben aztán végképp kiváló alap, de meg kell érteniük, hogy vannak dolgok amiket nem tudnak abból kiolvasni vagy ezt kiaragadva belemagyarázni. Aki nem játszott soha, nem kell komoly szinten, csak csapatban és tétre, az hiába használ sok angol kifejezést a mondókájában amit nevesebb külföldi kollégáitól vett át, van amit nem lát, mert van a sportnak egy esszenciális tartozéka, az ember és nem tudnak mindent számokkal kifejezni, és az a baj legtöbbjükkel, hogy mégis patikamérlegen akarják mérni a látottakat és ahhoz társítanak gondolatokat. Ettől függetlenül persze inkább ők beszéljenek a fociról, mint pl a megyei edzők akik maccs után a kocsmában folytatják a futball reformjuk vázolgatását. Amúgy tévesen hiszik azt az emberek, hogy egy focista nem tudna többet hozzátenni a tv-ben, a stúdióban ülők pedig tévesen hiszik, hogy az emberek befogadóképessége csak a bemegy akkor gól szint, van ilyen, de vonatkoztassunk el a retardoktól még ha sokan is vannak. Valahogy meg kell találni a középutat, hogyan készülhet fel majd adásban működhet együtt blogger és focista, az lenne a tuti, rendesen érdkes lehetne ha egyik a másiklnak nem ellensége lenne, hanem felhoz valamit az egyik a másik pedig válaszol rá vagy köt hozzá.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #139523 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
na, hát ez a westham elleni meccs sem volt sétagalopp... múlt szezonban a salah-mané-firmino trióból legalább egyiküknek ment a góllövés... úgy néz ki idén, hogy ha egyiküknek se megy, akkor majd a shaqiri-jota páros megoldja? ...nem bánnám, mert most is szépen összerakták a győztes gólt
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #139512 üzenetére
Köszönöm. A havi fizetésem egy részét hosszú évek óta jótékony célokra fordítom, az ilyesféle szurkolói kezdeményezésekre, főképp, ha beteg gyermekekről van szó, végképp érzékeny vagyok. Adományoztam már debreceninek, újpestinek is, én ilyenkor nem ismerek csapatszíneket.
A tavaszi lezárások alatt is tiszteletreméltó volt, ahogy az ultrák összefogtak, klubhovatartozástól függetlenül. Számomra ezek az összefogások egy kicsit mindig visszahozzák az emberiségbe vetett hitem -
salesman
őstag
Somalia! 0:1!
Türűűűdrááá!
-
Ringman
nagyúr
allegri már novemberben jön, vagy kihúzza conte januárig?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
válasz forceberg #139519 üzenetére
Én azzal egyetértek,h a mutatott teljesítmény többet ér mint a statisztika.
Az olyanok akik stoplist csak a fifában láttak tényleg nem fogják megérteni a játékosokat vagy a játékot ami a pályán van.
Van egy ismerősöm aki azt valja,h a statisztika azt mutatja meg ami én akarok.
A focihoz is pont passzol azerintem. -
veterán
válasz DeathAdder #139518 üzenetére
Az utolsó részre: nem csak a bloggerek szintjén van ez, hogy a számokhoz igazítják az elemzést.
-
DeathAdder
veterán
Bognár kaszinós Gyuri színt vallott [link]
- Miért fordított hátat a szakkommentátor munkának?
- Szerettem a tévézést, Hegyi Ivánnal, Nyilasi Tibivel jó társaság gyűlt ott össze. Örömmel jártam oda, tényleg nagyon jól éreztem magam abban a közegben. Aztán elkezdték behozni a bloggereket az adásba. Próbáltam szóvá tenni: „srácok, Nyilasival, Puhllal, Hegyivel szívesen beszélgetek, vitatkozom, ha kell, de önjelölt futballértékelőkkel nem tudok mit kezdeni”.
- Az első kettőt csak-csak értem, de Hegyi Iván miben különb, mint egy jól felkészült blogger?
- Először is különleges ember.
- A blogger is lehet az.
- Iván 30 éve a barátom, ismerem a futballról alkotott elképzelését, és bár messze nem értek mindenben egyet vele, főleg a magyar futballal kapcsolatban vívunk ádáz vitát, mégis elfogadom a véleményét.
- Egy fiatalabb blogger, aki épp úgy, mint Hegyi Iván 18 éves koráig még futballozhatott is valahol, aztán inkább tanult, egyetemet végzett, ad abszurdum már külföldön tette mindezt, ahol anyanyelvi szinten ásta bele magát például a német vagy a spanyol futballba, naponta olvas Bundesliga-, vagy La Liga-futballszakíróktól véleményeket, elemzéseket, folyamatosan képzi magát, az nem lehet értékes vitatárs?
- Az olyan ember, mint Iván, aki ötven évet eltöltött a pálya szélén, biztos, hogy érti a futballt és értékes meglátásai vannak.
- Egy fiatal bloggernek nem lehetnek?
- Ivánnal nem arról kell beszélgessek a szünetben, hogy hány szögletet rúgott az ellenfél. A lényeg: vannak emberek, akik nem futballoztak komoly szinten, mégis értik a labdarúgást, értékes meglátásaik vannak és tudok velük beszélgetni, vitatkozni. Az olyan emberrel azonban, aki a meccs végi statisztikákból indul ki, hogy legyen mibe kapaszkodnia annak érdekében, hogy véleménye legyen a látottakról, azt nem fogadom el. A futball a legtöbb változót tartalmazó, legszubjektívebb sportág, ahol nem a statisztikából indulunk ki. A statisztika maximum segítség lehet, megkérdőjelezhet, vagy alátámaszthat bizonyos szakmai észrevételeket. Elkezdtem egy-két ilyen blogger fiúval beszélgetni adáson kívül és rá kellett jöjjek, csak a statisztikából magyarázzák a futballt, miközben halvány lila fingjuk sincs arról, amit látnak. Itt adtam fel. Úgy döntöttem nem jövök többet." -
veterán
válasz venember83 #139492 üzenetére
Igen, ez a magyaros üzleti alap, elfordulnak, aztán vesznek olcsóbban jobbat.
Ez olyan, minthogy épeszű ember nem veszi 250-ért az másfeles alföldi tejet, amikor a lengyel kettőnyolcast megkapja 200-ért...
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
válasz LyonnaisFan1 #139512 üzenetére
Nem nagyon fognak kapkodni Hornyákért, amíg tud marad a zsírosbödön mellett..., szerintem.
Türűűűdrááá!
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #139503 üzenetére
az elmúlt 10 évben már vagy 5x biztos szóba került, hogy lesz ilyen, de valamilyen oknál fogva mégse lett belőle semmi, most is így lesz
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #139513 üzenetére
Normál esetben meg sem tehetnék, mert csak addig szokás nyújtózkodni ameddig a takaró ér, hacsak nem tartozol a topbajokságok közé, ahol már olcsóbb is egy külföldi mint egy HG.
Az hogy már korban levő skandináv afrkai francia játékosokat nyúlnak le sokkal jobb klubok elöl és licitálják túl nagyon derék, és örömteli, hogy van miből. Ilyet még a Salzburg sem enged meg megának, akiknek szemmel láthatóan sokkal fontosabb, hogy a következő top tier tehetség is hozzájuk menjen, látva, hogy Salzburgban fejlődik, nem akad meg a pályafutása, és aztán viszonylag gyorsan, huzavona nélkül, emberi áron továbbadják a lehető legjobb helyre. Az ott egy hosszú távú tehetséggondozási program, aminek legalább annyira van PR-célja, mint szakmai/anyagi mozgatórugói, ők ezért vannak tele külföldiekkel.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #139497 üzenetére
annyira szerintem nem más az üzleti koncepció: cél az eredményesség mindkét helyen, amihez megpróbálják a pénztárcához mérten legjobb játékosokat összeszedni csak amíg a 'pool jota-kat igazolgat, addig a fradi tökmagot nem városi/kerületi "válogatott" egyik csapat sem, miért ne tehetnék? írtam már, hogy megye2 szinten is tök normális, ha szomszéd falvak játékosait játszatják... a 'pool/fradi esetében ugyanez van, csak nagyban... mostanra semlegesként nézem a fradit, engem nem zavar (sőt örülök is az eredményeiknek), de ha még mindig utálnám, biztos felhánytorgatnám én is, hogy "fujj, mennyi külföldi játszik benne"
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #139510 üzenetére
Nagy respect neked, illetve az ultras diósgyőrnek. Mi vagyunk az egyetlen értékei a mai diósgyőrnek.
És persze Sánthának volt mersze megszólalni, nem tudom, olvastad/olvastátok-e?Nagyon durván felment bennem a pumpa, és csak az első bekezdést rágtam végig.
Minket nem fognak hülyének nézni, mert mi átlátunk a szitán. A tettek magukért beszélnek, amit 10 év alatt ""összehoztak""De nem is szaporítom tovább a szót, egy kalappal neked.
A tanyánál van problemku, nem kicsi. Hornyáknak nem adok sok időt. VAgy kibasszák, vagy ő maga unja meg, és a ""szarhoz"" nem fog tovább asszisztálni.
Miskolcon elképzelném, ha esetleg FeczkóMacckót valamikor kibasszák végre.
Lehet, hogy holnap a várda meccs lesz egy újabb szeg a koporsójába? De az már így is tele van ütve szeggel.[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Alakul, a ZTE alázza a pufkáft...
Türűűűdrááá!
-
Cartevo
őstag
válasz Cartevo #139506 üzenetére
Persze ez a véleményem feltételezi, hogy az UEFA majd enged a nyomásnak, és maga fogja leszűkíteni az elit tornát, nehogy másvalaki szervezze helyette. Viszont az még valószínűbb, mint maga a Szuperliga megszületése, hogy csak a tervezése is eléri ezt a hatást. Tehát így állhat fel a 4 lépcsős selejtező nyár, aminek a felcsúti csapat is nyertese lenne, mert nem ismétlődne meg az, ami most nyáron történt, hogy azonnal kiesett mindenhonnan.
-
Cartevo
őstag
válasz BenHans #139504 üzenetére
Nyáron indul a 3. számú sorozat. A csodaliga a tervek szerint az élvonal lesz, így 4 szintes lesz a rendszer. Nekünk azért jó ez, mert nyáron a bajnokunk az elitért fog selejtezni, és ha kiejti valaki, akkor 1 szintet leesik, és így tovább, tehát a bajnokunk biztosan bejut valahova.
-
kacsyx
aktív tag
válasz LyonnaisFan1 #139500 üzenetére
Pedig sokkal jobban küzdöttek, mint bármely mennyei férfi zsoldoscsapat.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #139503 üzenetére
A Leicester is legyen ott, az elmúlt 20 évben ők is nyertek bajnokságot. Na meg a Roma is, ha már mondjuk a BL-ben jó emlékünk van a közelmúltból két "fix" résztvevőről is (Chelsea, Barca).
Tetszik ez a kimondjuk magunkról, hogy mi vagyunk az elit, fizetünk magunknak külön ligát, majd megoldják valahogy azt is, hogy ebben a ligában dupla pénz járjon a BL-hez képest, nehogy elszegényedjenek, meg így talán már megéri majd a nagy besztlíg tagoknak is, hogy "komolyan vegyék ".
A BVB-t agyonveri egy lazio, nem baj, méltó Bayern kihívók, félreértés ne essék, nagy bánatomra.
Btw a club coeff. listát is kidobhatják a 'csába, ha bárki kijelentheti magáról, hogy elit, de itt igazából nem elitliga lesz, hanem jórészt inkább sznobliga.
Arról volt szó, hogy a Roma is érdekelt, de így remélem nem leszünk ott.Behányok.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Új európai kupasorozat, az Európai Szuperliga biztos résztvevőkkel, és pár dinamikus hellyel a változatosság jegyében: [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #139497 üzenetére
Persze, nem hasonlítható, de nem tudom, hogy van-e annyi fradi szintű magyar játékos, ahányra szükség volna a top3 csapatunkba, hogy EL szinten legyenek.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Cartevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val