Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz venember83 #138373 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #138397 üzenetére
A szurkolók a Serie B-be is mennek, ha kell, de Chiesa nem akarja a karrierjét lehúzni a klotyón. Feltehetőleg nem akarja ugyanazt a hibát elkövetni, mint Berardi, aki többször is visszautasította a Juventust, most meg már a kutyának sem kell. Majd lesz legenda a Sassuolóban, scudetto és minden egyéb nélkül. Nincs ezzel amúgy semmi baj. De azzal sincs, ha valaki még azért nyerni akar ezt-azt karrierje során.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #138396 üzenetére
várható volt.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
-
-
Viszlát
addikt
válasz Redneck #138236 üzenetére
"Ma?"
Nem akartam negatívkodni a meccs előtt, ezért nem írtam be ide, de az eddigi meccsek alapján biztos voltam benne, hogy nagy zakó lesz. Tele van támadóval a csapat (és az igazolások is szinte csak erre irányulnak), mégis 1 gólt sikerült csak rúgni, azt is tiziből.
Akármennyire nem csípem Mourinhot, valahol abszolút megérdemelte ezt az elégtételt...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #138387 üzenetére
Háááááááááát én még így is rábólintanék
Azért fizetnének, hogy azt csináljam, amit szeretek (ha jól nem is tudok, de szeretek)?
Fura érzés lehet. -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
fiúkák,
összekapartam néhány aktív topik-tagunkat, akik még nem szerepelnek odafent a topik-összefoglaló listában, ezúton kérném meg a lejjebbi felsorolásban szereplő tisztelt barátokat, legyenek szívesek hozzászólásokban minél hamarabb leírni a
kedvenc klub- valamint válogatott-csapatukat (Magyarországot nem kell..), hogy ezt követően update-elhessük a listánkat!mephi666 LyonnaisFan1 viharhozo drachoHUN
dudu5130 atee_13 Phoen|x omfgk villamos
Greentea Redneck salesman simondr perempe
Pkc83 Scarabeusvalamint, természetesen ha bárkinek, bármilyen változás állt volna be a legutóbbi update óta . szimpátia-irányultságát illetően, már nem szereti ezt vagy azt a csapatot, vagy teszem azt, pl múlt hét kedd óta már a PSG-ért, vagy a Kazincbarcikai Erőmű SE-ért dobog a szíve, azt is tessék nyugodtan beírni, a korrekcióra azonnal sor fog kerülni!
----
valamint, az alábbi nevek kerültek azóta korrekcióra, stimm?:
richie900812 ---> Richard!
vighpeter ---> Peterhappy
Köszönöm!
ui.: Cartevo, te is biztos, hogy még az átletikót meg a piros-fekete milánóakat szereted? xdd -
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #138382 üzenetére
Mindenki magából indul ki. Én simán elmennék 6m-ért a Barcába
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #138378 üzenetére
valami 8M-et + 1-2 ifit adott volna a cagliari érte.
ne felejtsd el, hogy sensi és barella is sérülékeny, vidalt sem hiszem hogy conte edzésmunkájával végig tud nyomni egy idényt, ráadásul 5-öt lehet cserélni idén.megértem, hogy apróért nem adtuk el.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #138380 üzenetére
Cavani a Juventustól is 12 millió eurót kért, azt hiszem. Most annyit keres a Unitednél, kb., majd biztos a Barcelonánál feleannyiért futballozott volna.
-
Peterhappy
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #138371 üzenetére
azért van pár info ebben a cikkben
a két fő -nyilván anyagi- ok miatt sem tudott végül jönni a holland ász (pedig kurrrvára bíztunk benne... ), de sajnos a cérnalábú francia sem akar elmenni egyáltalán, kifejtette világosan, így aztán nem is akart megnyílni még a helye sem Memphisnekesik szó még Cavani-ról is, akit szintén le akartak ugye igazolni a katalánok. arról a Cavani-ról, akit sikeresen leépítettek a dicső múltú, patináns párizsi klubban a végére.. és aki bár már nem 19éves, de lenne még bőven benne potenciál a támadások méltó befejezésére..
érdekes egy felállás lehetne mondjuk egy ilyen
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #138376 üzenetére
úgy ment kölcsönbe (nincs kötelező vásárlási opció) joao mario abba a sportingba, ahonnan 2016-ban megvettük 43m-ért, hogy a fizetése felét/kétharmadát mi álljuk.
erre mondják azt, hogy hibátlan üzlet!nainggolan-ról mintha írták volna, hogy vissza tudják adni, ahonnan visszajött
mi a tökömért kell ő nekünk? ott van most már vidal, meg brozovic, mint ütköző -de egyébként egy szent- ember, minek nekünk egy harmadik szentéletű is?? -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #138375 üzenetére
rajtunk maradt rano, vecino, nainggolan és perisic. (gagliardinit nem is írom, mert vele alapból számolt a mester)
úgy ment kölcsönbe (nincs kötelező vásárlási opció) joao mario abba a sportingba, ahonnan 2016-ban megvettük 43m-ért, hogy a fizetése felét/kétharmadát mi álljuk.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
túl szép lett volna......
volt mondjuk egy sejtésem h nem jön ez össze mégsem. már bemutatkozott volna. túl sokáig nyúlt -
Ringman
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #138370 üzenetére
Mindkét oldalon kiegyensúlyozott teljesítményre képes. Fogalmazzunk így. A Juventusnál elég sokat volt sérült az elmúlt 1,5-2 évben. Massimiliano Allegri idejében érkezett, az edzőnek nagyon megfelelt, de nem egy Dani Alves/Roberto Carlos semmilyen szempontból.
forceberg: Erről jut eszembe, ilyen is volt anno Angliában, a Tej Kupa:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A kancsó Dembouzban hatalmas a potenciál... hátha egyszer ki is használja!
Grízes helyén is simán játszhatna.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezen oldal alapján Memphis Depay nem lesz a katalánok játékosa.
Lionel Messi most megnyugodhat, képzelem mekkora kő esett le a szívéről, aki inkább látná a pályán a rehabos Bömböldét.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz venember83 #138367 üzenetére
Ez a De Sciglio jó játékos?
Most olvastam az OL közleményét, hogy kölcsönvettük vételi opcióval.
A posztja alapján jobb védő lenne. De ott sztem Dubois marad az elsődleges szárnyvédő. Kimehet esetleg a bal oldalra. A posztja alapján ott is tudna játszani. Most ott Melvin Bard az elsődleges játékos, akiben van potenciál. Ügyes gyerek, az egész bal oldalt végigrobotolja, a támadásokban is aktívan részt vesz.
Én mindenképpen Bard-ot hagynám bal védőnek. Be kell robbantani az idény során.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz venember83 #138365 üzenetére
Akkor tejesek voltak, most meg olajosok vannak. Változik a világ.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #138365 üzenetére
a Parma volt az egyetlen csapat, amelyikre nem voltam mérges, mikor európai kupadöntőn elverte a Juventus-t - bár a képen látható csapat kicsit későbbi (amelyik szintén nyert UEFA kupát)
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
Kulusevski
Arthur
McKennie
Morata
Mandragora
ChiesaPjanic
Muratore
Perin (kölcsön)
Romero (kölcsön)
Pjaca (kölcsön)
L. Pellegrini (kölcsön)
Rugani (kölcsön)
De Sciglio (kölcsön)
Douglas Costa (kölcsön)
Mandragora (kölcsön)Matuidi
HiguainKomoly átalakulást hozott ez a rövid mercato.
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #138364 üzenetére
eközben handanovic a benevento ellen
-
venember83
nagyúr
Enrico Chiesa után Federicóval is játszhat Buffon.
Bakker, ez micsoda Parma volt...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz dudu5130 #138362 üzenetére
az elmúlt napokból csemegézve courtois ilyet mutatott be (megpattanóra lábbal nyúlt) ...itt meg neuer vs haaland ...adrián meg tegnap olyan "bravúrokat" mutatott, hogy talán az én falábú lövéseimet tudta volna fogni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138342 üzenetére
3 meccsen 9 kapott gol, es tegnap a Hertha vigan rughatott volna meg harmat. Musiala meg Richards is gyenge egyelore, a nagyokhoz azert kell a kilo is. Elorefele mindegyik hatved szuper, csak neha nem artana vedekezni is.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #138338 üzenetére
Egy Starknak mindig kell lennie Der... Akarom mondani egy Kariusnak mindig kell lennie Liverpoolban
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ringman
nagyúr
az egyik legnagyobb talány az inter játékospolitikájában az a 28 éves longo, akit 2012/13-as szezon óta mindig kölcsönadunk valahova, most lesz tizenkettedjére (!) kölcsönben, miután hosszabbítottunk vele újabb 2 évre. [link]
---
asamoah-val szerződést bontottunk, nainggolan és eriksen marad, joao mario és vecino nagyon remélem, hogy nem, bár utóbbi november közepéig nem bevethető.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
-
atee_13
őstag
válasz Peterhappy #138356 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz Peterhappy #138356 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
villamos
őstag
Szalai újra edzhet a Mainz első csapatával
„Örülök, hogy újra a csapatom része lehetek és újra megtehetek mindent a Mainzért. Csak együtt tudjuk leküzdeni az előttünk álló feladatokat és elfelejteni a mögöttünk álló nehéz napokat. Készen állok arra, hogy magam mögött hagyjam a történteket, és mindent megtegyek azért, hogy jobb eredményeket érjünk el” – nyilatkozta Szalai.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #138353 üzenetére
nem vagy naprakész egy bájer nullfír-rel kapcsolatosan, és még van képed egy szakmai focis topikba beírogatni??
-
Peterhappy
őstag
válasz ZavaBalazs #138351 üzenetére
Elhiszem, én nem vagyok járatos Bayern 04 témában (mindenkinek jobb így), Goal.com írta a The Telegraph-ot hivatkozva, én csak idéztem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz ZavaBalazs #138350 üzenetére
sztem BL meccsen, osztrák válogatottat nem nézek
Resistencia eterna
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Peterhappy #138349 üzenetére
ott van, Lewa/Choupo
Vladimirt? a bayernest biztosan nem, Costát is azért hozták el kölcsön, mert kevés volt a szélső, nem fognak egy fix játékost eladni helyette...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Tibiajax #138348 üzenetére
hát látod, pont ezért ő az egyetlen, aki mögé a bayern II-ből került be egy 17 éves nyikhaj. bár az idei szezonban inkább egy középpályás + formációváltás volt a "cseréje", mondjuk azért is, mert Musiala a szélre kellett, mert a szélsők sérültek/karanténban vannak/üres a tank. teljes kerettel meglátjuk, mi lesz a megfejtés
bagyulajuve: DM-ként a válogatottban láttad, ugye? szerencsére itt nem nagyon fordult ott elő. a 2015-16-os és a tavalyi szezonban játszott sokat középső védőként, most ki is jelentette, hogy többet nem akar szélen lenni.
-
Peterhappy
őstag
Csinálj helyet Choupo-Moting-nak is.
Állítólag Koman-t lehet, hogy elviszi még ma a MU.
-
Tibiajax
nagyúr
Müllernek hogy hogy van váltótársa?.. úgy tudtam, ő pótolhatatlan kategória
-
bagyulajuve
addikt
válasz ZavaBalazs #138345 üzenetére
én Alaba-t bal hátvádként ismertem meg, aztán lett sokszor vkp, magassága alapján nem annyira gondolnám tipikus középhátvédnek, de biztos megoldja
akkor a védelem is jó a BM-nél
most olvasom, hogy az apja nigériai herceg, rapper és DJ egyben
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #138339 üzenetére
Előző szezonban VVD teljesen ellenkezőleg mozgott, helyezkedett.
Amióta újra topcsapat lettek, mindig is proaktív módon játszottak agyig feltolt védelemmel maximum 25 méterre egymástól, tavaly erre még rátettek egy lapáttal, mert a VAR miatt sokkal bátrabban lehetett játszani lesre állításra. Akkor is már kongatták a vészharangot, hogy ebből baj lesz. És való igaz gyakran kiugrottak, de 10ből9x ez mindig les volt.
Carra mondta épp a héten, hogy neki volt CB-ként félelmetes nézni ezt a nagyon magasra feltolt védelmetTudom, vereségnél mindig az hiányzik aki épp nem játszik, de pont Henderson volt arra mindig jó, hogy a szart lapátolja, presszingeljen mint az állat, ütközzön, megállítson, az most nagyon veszélyes hogy nem támadják le eléggé a labdás embert.
Értem mire gondolsz, de nem lehet, hogy azért mert tavaly sokkalta jobb volt a koncentráció a komplett csapatnak?
De, egyértelműen. VVD-nek a sok hypetól, már akkora arca lett mint a Szaturnusz, és a többiek is kényelmesebbek. Nyilván ez várható volt, két közel 100 pontos szezon után, ezt lehetetlen fenntartani, meg az xg is erre predesztinál hogy előbb utóbb vissza fognak esni, mert konzisztensen csapat szinten nem lehet ennyire túlteljesíteni éveken keresztül.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #138343 üzenetére
nincs gáz, Kouassit még nem láttuk játszani, a többi jó. Alaba is itt van inkább (csak a depth charton visszatettem bal hátvédnek, hogy meglegyen a 2 fő/poszt, szerintem Hernandez ki fogja szorítani a kezdőből + kevésnek tartja a 11+6 millás ajánlatot, szóval valószínűleg nem hosszabbít, év végén ingyen megy), tavaly elég jó volt, idén eddig harmatos, talán ha végre így vagy úgy eldől a szerződése, akkor tud a játékra koncentrálni...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #138332 üzenetére
annyi, hogy a united az old traffordon kapta a hatost és azóta már "rémálmok színháza" lett az új neve ...mignolet-t kellett volna megtartani második kapusnak (de még kelleher kapuját sem tömték ki ennyire, ha néha kapott 1-1 kisebb meccset)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
nem vagyok képben, de ezek a középső védők mennyire klasszisok? így ránézésre, ezt a posztot érzem gyengének, de a tévedés jogát fenntartom
Resistencia eterna
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viharhozo #138341 üzenetére
szerintem Musiala (meg tegnap Richards) jól szállt be, Zirkzee kevés volt, de ő el is megy kölcsönbe. Hernandezt még azért bedobnám az ötösbe, idén eddig a legjobb a védősorból, Davies, és legfőképp Alaba még nem érkezett meg ebbe a szezonba... mondanám, hogy a téli szünetig nem is nagyon számítok nagy fellendülésre, de majd akkor aztán!!, de most néztem meg, hogy lesz kb 10 nap téli szünet, edzőtábor nem fér bele, szóval ebben nem kell reménykedni.
azért összességében szerintem nem néz ki rosszul.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138266 üzenetére
Costa jo csavo volt, soha fel nem nezett beadas elott, elszaladt a szelen, bekurta, ha volt ott vki, jo, ha nem, az o baja. Ettol fuggetlenul hasznos csereembernek gondolnam, o legalabb neha baszott egy-egy hatalmas golt.
Azert legyunk oszintek, a 20 alatti gyerekek egyelore nem mutatnak semmit, raadasul a Neuer-Kimmich-Goretzka-Muller-RL9 otoson kivul mindenki rohadt nagy nulla.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
veterán
válasz DeathAdder #138338 üzenetére
"de ott Ederson legalább nem sérülékeny"
Hát, lehet, hogy pár meccsen jobban jártak volna, ha sérült...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
"Tavaly is így fel volt tolva a védelem"
Előző szezonban VVD teljesen ellenkezőleg mozgott, helyezkedett. Míg idén kilép lesreállításra, vagy kiszabott taktikai feladatként, addig tavaly rendszerint hátrafelé mozgott és figyelte a beinduló játékos mozgását és lekeresztezte, vagy olyan pozícióba kényszerítette amiből nem sok lehetőséget tudott kialakítani.
"Ezt a meccset tavaly megnyerjük, hátul mindent megúsznak"
Értem mire gondolsz, de nem lehet, hogy azért mert tavaly sokkalta jobb volt a koncentráció a komplett csapatnak? Ebben a szezonban kicsit az jön le, hogy flegmán állnak a meccsekhez amolyan "jól van az majd behúzzuk rutinból" félével.
Már a Leeds ellen látszott, mikor a gólok előtt kvázi hagyták a nagy indításokat. Egyik nagyon megmaradt példa nekem mikor Keita még el is hajon a védő elől mikor indítanak. Tavaly felé futva felugrik és legalább megpróbál blokkolni.
A pech is benne volt ebben, de szerintem sokkal jobban az, hogy védelem mögé belőtt nagy üres területeken van keresnivalója az ellenfélnek. -
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #138336 üzenetére
ki kell választani egy random serie-a középcsapatot és leigazolni a kapusukat
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #138334 üzenetére
Főleg hogy első számú sérülékeny.. BL is ezen ment el, ott meg az ég világon semmi dolga nem volt a Tico ellen, de ő a 100. percben odaadta az ellennek, hogy legyen helyzete
bár sokat várni nincs mit egy West Ham rejecttől, akit még Randolph is hátrébb szorított és 3. számú kapus volt, nem is hosszabbítottak vele, de legalább ingyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
"Hatgólos zakót mértek a Unitedre!"
"Tönkreverte a bajnok Liverpoolt az Aston Villa"
"Hét gólt kapott a bajnok, 57 éve nem verték meg így a Liverpoolt"
"Szégyenről, kilátástalanságról és visszalépésről írnak a MU és a Pool veresége után"
én még mindig.. -
Ringman
nagyúr
nincs pénz egy normális 2. számú kapusra?
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #138314 üzenetére
Tökmindegy
Annyiszor volt már szerencsénk az utóbbi 2 szezonban, hogy várható volt egyszer a visszájára sül el minden.
Ha szerencse, akkor csak ezen az 1 meccsen történik ez meg, ha nem akkor akár egész szezonban is akár.Ezt a meccset tavaly megnyerjük, hátul mindent megúsznak, minden lest behúznak, minden mellépattan, elöl meg hatékonyak.
Tavaly is így fel volt tolva a védelem, amióta VAR van sokkal magasabban vannak, talán nagyobb nyomást kellene ilyenkor helyezni a labdás játékosra, de majd megoldják.
Adrián meg Adrián, itt is hogy miazistenre járhatott az agyában kép és ez az ember fog védeni az Everton, Ajax, Sheffield, Midtjylland, West Ham, Atalanta, Man City ellen.
Tavaly minden bakiját túllőtték a támadók, idén is fel lesz adva a feladat.btw, ezen még mindig röhögök
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #138330 üzenetére
egyik hírnek sem örülök igazán.
a mercato ma 20:00-kor zár, de még asamoah, vecino, nainggolan, perisic, joao mario mindig itt dekkol. a belga elférne, de conte nem erőlteti, ő meg nem elégedett a padozással.
-
Peterhappy
őstag
Darmian-t bejelentették.
És úgy fest, a Juve viszi Federico Chiesa-t 50m EUR-ért.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138328 üzenetére
Nem érdekel, hogy török, tunéziai vagy német, sőt, az sem, hogy világbajnok és BL-győztes. Csak menjen már.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #138327 üzenetére
ő tunéziai származású, nem?
de menjen már tényleg a Juve-tól, voltak jó periódusai
sőt, tavaly sem kellett volna, hogy még Torino-ban legyenResistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz omfgk #138319 üzenetére
na majd jövőre mehet a török felcsútba levezetni.
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #138322 üzenetére
Ha van Isten, a következő Arsenal meccsen már Özil öltözik be Gunnersaurus-nak.
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #138320 üzenetére
Csak szólok, véletlenül havi-t írtál "egynapi" helyett.
-
venember83
nagyúr
"Nyilvánvaló, hogy az a tény, hogy egy csapat nem jut el a stadionba, ahol meccset kellene játszania, nem fest szép képet az olasz futballról, de mi a saját provincializmusunkat helyezzük előtérbe, nem számít, mi történik az országhatárokon kívül, figyelmen kívül hagyva, milyen kárt teszünk a nemzetközi futball vonatkozásában.
Ha beszélni kell, teliszájjal a futballfejlesztés mellett állunk, de nincs meg az érzékenység arra, hogy az ötletből kezdeményezés váljon."
Andrea Agnelli nem volt túl boldog az elmaradt meccs után: [link]
Peterhappy: Egyúttal fizetésemelést is harcolnék ki Gunnersaurusnak.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz omfgk #138319 üzenetére
undorító történet, de már megszokhattuk
kíváncsi lennék, hogy a főnökeim mit szólnának, ha a munkahelyemre havonta 1x benéznék, megtartanék 1-2 órát, meg 1 kísérletet megcsinálnék, mert mondjuk fáj a derekam ,de közben elutaznék pár helyre és instán pózolgatnék
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
Új mezszponzor a tegnapi meccs után.
omfgk: Özil egy havi bére vajon hány évig fedezte volna Quy bérét? Remélem, hogy az igazgatótanács majd prémiumot is ad magának a kiváló költségoptimizálás után, arra csak jut majd.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
The man behind Arsenal mascot Gunnersaurus has been let go by the club as part of their coronavirus cost-cutting process, according to The Athletic.
Jerry Quy, who has dressed up as the friendly green dinosaur at home matches since 1993, is the latest victim of the club's streamlining measures in the wake of the coronavirus pandemic.
Arsenal announced 55 redundancies in August as the club contended with the financial impact of Covid-19, and the absence of fans on matchdays has now cost Quy his job - for now at least.
The Athletic reports the Arsenal mascot will return, but Quy, who even missed his brother's wedding to dress up as the iconic dino at an Arsenal home match, will hang up his suit for the time being.
Gunnersaurus is a popular character among Arsenal fans and is celebrated as much for his work in the community as at home matches. An Arsenal fan since 1963, Quy has worked with Arsenal's Junior Gunners and the Travel Club.
A lényeg ,hogy Özil még megvan.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
drachoHUN
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #138303 üzenetére
Ezt amúgy átgondoltad? Mindenkinek 38 meccse lesz a végén, a Juvének csak 37?
A kérdés egyszerű: ha utazhatott volna a Napoli, csak nem tette meg, akkor 3-0-al a Juve a győztes(én adnék valami extra büntetést is a Napolinak) . Ha nem engedték az utazást, akkor halasztás.Forza JUVE!!!
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #138314 üzenetére
Az a baj, hogy ez a feltoljuk a védelmet majdnem a félpályára már előző meccseken is csak hajszálakon múlott. Most meg kiborult a bili. Ezzel szerintem foglalkozni kell, mert ha Klopp az gondolja, hogy ez csak a megpattanókon ment el szerintem nem ez lesz az utolsó meccs ahol nagy a cummendáré.
Nem volt véletlen, hogy a villa mélységből indítgatott. És ha ők rájöttek náluk komolyabb csapatok is rá fognak, komolyabb játékosokkal, bár igaz, hogy jelenleg 100% os a Villa -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #138311 üzenetére
első 70 percet csak olvastam, most megnéztem a gólokat:
1.: adrián nem találta meg gomezt és adott egy szép gólpasszt
2.: lesgyanús indítás, lemarad a védelem, végül nem védhetetlen lövés
3.: mákos megpattanó van dijkról
4.: les? (itt már klopp is kínjában röhög)
5.: megpattanó taa-ról és adrián mellényúlása
6.: megpattanó fabinhó-ról (klopp már tényleg nem hiszi el, úgy röhög az egészen)
7.: elég kiszolgáltatott helyzet, viszont a héten láttunk már neuer-től meg courtois-tól sokkal komolyabb lövéseket védeni (megkockáztatom, hogy alissonnak lett volna esélye ez ellen is... nem hiába kapja adrián nagyrészt a kupameccseket)összességében nagyon remélem, hogy most 1-2 évre az összes potyagól le lett tudva... 1éve sorban hozták a clean sheet-eket, most meg benyeltek 1 meccsen 7 gólt, amiből kb mindben benne volt erősen a védelem és ennyi rossz megpattanót sem láttam még tőlük
ui: 4 kör után úgy vagyunk az 5. helyen, hogy kis híján a legtöbb lőtt és kapott gólban is vezetjük a tabellát 0-s gólkülönbséggel... (a united és city pedig a 14-16. helyen tanyázik az alsóházban) ...most van 2 hét, hogy összekapják magukat és utána az everton ellen megmutassák, hogy nem felejtettek el játszani
138312: ramos meg nem adott góljára gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A madridi VAR is alkotott, vagyis nem alkotott...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Thiago Mendes 3 centiről nem tudta belőni az üres kapuba.
Ez benne lesz az év végi Benny Hill vicces összefoglalóban, hát öcsém.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #138305 üzenetére
Azért nem: 11kaput eltalálóból csak 7 gólt kapott amoda meg 8/2 lett a vége... durva amúgy mekkora a difi a 2 kapus közt... Adrián néha összekapja magát, de sajnos átlagban Kariushoz közelebb áll
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #138306 üzenetére
Majd a nagyokosok ott eldöntik, akik azért kapják a fizetésüket.
Az borítékolható, hogy a leendő döntésnek nem mindenki fog örülni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
válasz LyonnaisFan1 #138303 üzenetére
de nem elmaradt a meccs, hanem a nápolyiak nem jöttek el és nem álltak ki
itt most azon megy a vita, hogy a helyi hatóság hozott egy döntést vagy javaslatot tett a nem utazásra,
ha megtiltotta (ezt egyelőre csak nápolyi csapat állítja), akkor ez figyelembe kell-e venni majd? helyi döntések felülírhatnak-e országos és kormányzati döntéseket példáulminden esetre nagyon rossz ez a helyzet, mert így gyakorlatilag semmit nem érhet majd az UEFA/FIGC irányelv
ha nem jött el a Nápoly, pedig megtehette volna, akkor a Juve 3 pontja megkérdőjelezhetetlen
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
ilyet is kell néha, na
Grealish nagyon jó futballista, nem is értem hogyan tudták megtartani, de nagyon jól járt vele a Villa profi munka volt, nem gagyi brusztolós időhúzós fetrengős.
Sosem kedveltem őket, de minden elismerésem
Adrián meg a szokásos, ahány kaput talált lövés annyi gól, ha meg a védelem nem teszi lehetővé akkor Adrián helyzetbe hozza az ellent, de szerencsére ma a védelem is partner volt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #138302 üzenetére
A DS oldalán jelent meg egy cikk.
Mondjuk ez nem írja azt, hogy lesz új időpont.
Kiváncsi leszek az utóéletére a meccsnek. Lesz-e újrázás, vagy Juvénak 3 pont, vagy Napoli -3 pont.
Talán az utóbbi lenne a legigazságosabb. A Juve nem kapna semmit, de a Nápolytól egy győzelemnyi pont lemenne.
Máskor lehet másképp cselekednének.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
A Juve meccsét végül mégis elnapolták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5