Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Solskjær és Woodward szerencsések.
A fene gondolta volna ,hogy a nap végén nem a United meccs lesz a fő sztori.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
omfgk #138297 üzenetére
AZt láttam eredmenyeken.
Annyiban lehet szerencsés a helyzet, hogy jövő héten válogatott szünet. A klubcsapatok nem lépnek pályára a legfelsőbb vonalakban.
Néhány meccsig kellene csak nélkülözniük. De addig az ír fiatalt bedobhatná Jürgen. Kicsit ízlelgesse a topfutballt. -
omfgk
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #138296 üzenetére
Alisson sérült.
Azt írják ,hogy október vége felé térhet vissza.
----
Ez már simán lehetne 10 is.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Adrián véd, akkor értem. Azt a kapus miért nem felejtik már el? Alissonnál sokkal rosszabb.
De Klopp miért nem les meg ilyenkor egy fiatal kapust? Ő is tudhatna annyit, mint Adorján, mármint Adrián. -
Tibiajax
nagyúr
tudja valaki, mi történik az angol bajnoksággal ezen a napon?
-
BenHans
addikt
Khm. 7.
venember83: azziggeeennn
Kik a gólszerzők?
A végén még gólkirály lesz, mert a Roma ellen is ez lőtte a hármast.Aranylabda aranycipő meglehet ha így folytatja!
[ Szerkesztve ]
-
Villa-Pool: 6-2. Ez nem semmi.
Már 7... döbbenet.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Na, megvan a pool ellenszere. Telibe kell lőni valakit a kapu előtt...
-
LyonnaisFan1
őstag
Lyon - Marseille 2:1
Innentől már nem szabad elbaszni. Csak nem felülni a Marseille provokációknak, hogy újabb pirosak villanjanak.Update: Les miatt érvénytelenítve. A bíróhölgy remekül mutatta, hogy nincs gól, nincs gól.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
LyonnaisFan1 #138283 üzenetére
10 alatt 4-et
-
LyonnaisFan1
őstag
A Fehérvár rákapcsolt, és 7 perc alatt berámolt hármat a liláknak.
Mindeközben a Marseille 10 emberrel a Lyon ellen.
Egy DNB Lyont meg is próbálok, max érvénytelen ha döntetlen. -
DeathAdder
veterán
Jól kezdődött a nap, de rosszul végződik
van ilyen
-
LyonnaisFan1
őstag
Angliában megint érdekes eredmények születnek.
City x, pool kikap, manu súlyos pofont kapott.
Tipszmiksz gyilkos eredmények. -
Redneck
nagyúr
A Liverpool sem semmi ma, totál vakon vannak.
-
-
omfgk
veterán
A Villa - Pool meccsen is láthatjuk ,hogy hiába a VAR ha idióták ülnek a monitorok előtt...
Ettől függetlenül ez a Pool ma nagyon gyenge. A védelem totál homály.
-
Peterhappy
őstag
Ez a PL szezon eddig valami döbbenetes.
A Spurs első gólja előtti jelenetre - amit linkeltetek (ezúton is kösz) - pedig nincsenek szavak.4-1
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Hajrá UTE!
-
Ringman
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138273 üzenetére
semmi kirívó, de általános balfaszkodás az volt rendesen.
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a Villa
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #138263 üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy ennyi év edzés után nem visznek magukkal semmit.
Szóval ha Ole csak annyit mond, mint megyében szoktak, hogy fogd a melletted lévőt és a klotyóra is kísérd el, akkor legalább azt tudja, hogy ne a csapattársát...
De igazad lehet, a Unitedben mindenki visszaesik. -
Richard!
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #138266 üzenetére
perisicért valami 12m-et sem akartatok fizetni, pedig ő annyira nem is sérülékeny, legalábbis nálunk nem nagyon emlékszem sérülés miatti kihagyásra.
-
ZavaBalazs
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138264 üzenetére
ennél még az inter is jobban védekezett a fio ellen
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #138263 üzenetére
"Konkrétan egymást rántotta le a két védő"
ez az év egyik legviccesebb jelenete, nem tudom kit hittek, hogy épp fognak
-
DeathAdder
veterán
válasz
BenHans #138258 üzenetére
Távol álljon tőlem hogy utd játékost védjek, de érdekes hogy tusifej sehol máshol nem volt töredék ennyire béna sem, csak a United mezében, Smalling ugyanilyen kutyaütő volt, amíg nem került el onnan.
Érdekes, rendszerben mindketten bőven jók. Biztos vagyok benne hogy még van Dijk is balfasz lenne egy olyan rendszerben, ahol nincs leoktatva hogy mit kéne csinálni. Konkrétan egymást rántotta le a két védő
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #138246 üzenetére
aztán rögtön százharmados is
cinkes volt
-
villamos
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
sh4d0w #138247 üzenetére
Beismertem, hogy Lamela patkánykodott, többet ne várj. Igazságtalan ítélet volt, annak szólt a reakcióm hogy ezeknek a Spurs nagyrészt a balfasz oldalán szokott lenni.
De nagyon mérges lennék ha lesérült volna ma valaki, nagyon mocskosan játszott a MU, Pogba, Baily, Shaw mind kiszóródhatott volna. Persze ezek valószínűleg nem történnek meg ha nincs a kezdeti piros, de így gyáva is volt a bíró, amellett hogy szar is.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hertha hoppá!
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #138253 üzenetére
Ahogy fájdalmas egyben megvető arccal égbe emeli két kezét Ole Shaw faultjánál. priceless
Maguire-re meg ott a MasterCard 87M€, mert a számok megmondták hogy jó, és mert, mert öhhm, mert Kele Jancsika is megírta 19 júli 16-án: "Maguire szükséges és jó igazolás"... Kiszámolta a 3 stat adatból, na!
Hülye angolok, angol hülyék...Ezek ketten érnek egy felet ingyen.
Smalling ügyében nem csodálkozom, hogy szarakodnak és egyre csak emelik az árát, szerintem, már ha van eszük, közben ott állnak a háza előtt egész nap és kérlelik.
De nincs mit tenni, azt mondta Chris, hogy Rómába akar jönni és ha kell kifuttatja a szerzijét a padon, miközben a bamba borjú ott balettozik a kapuja előtt.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
A végére csak lehozta az FTC, kár hogy a harmadik gól sehogyan sem akart összejönni.
-
simondr
senior tag
ma nem / sem lennék MU drukker... egy jóképü hatos odahaza
-
NyxNyxNyx
addikt
Erre a Shaw becsúszásra mit mond a szabálykönyv? Sárga?
-
Tibiajax
nagyúr
murinnyó enyhe, apró mosolya 1-6-nál, az old trafford vörös sevrolé-ülésében ülve... priceless
-
LyonnaisFan1
őstag
Lewandowski - Hertha 2:0
-
válasz
bagyulajuve #138248 üzenetére
Tegnap is a City meccs végén az achilles taposás... sárgát ad a buzi a pályán, aztán meg sem nézik.
A manipuláció lehetősége ugyanúgy megmaradt.[ Szerkesztve ]
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #138245 üzenetére
Kár.
Pedig őrültem volna egy MU alázásnak, de így azért nem teljes a boldogság.Mondjuk 10v11-ben se kéne az OT-n kikapni 4-5 góllal.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Lewandowski szazados lett
-
villamos
őstag
Namost hogyan jött ez az öt csere?
-
omfgk
veterán
Csak 1-3-nál kezdtem nézni a MU - Spurs meccset.
Kiállítás jogos volt? -
villamos
őstag
Meglett a rés, 1-1...
-
vond
MODERÁTOR
Na, én befejeztem. Nem nézek több PL-t, amíg ilyen elbaszott módon "működik" a VAR. Kérdem én, mire jó, ha nem erre, hogy megnézzék, hogy a mocsok, színészkedő Lamela kezdte a pofozkodást? Nevetséges ez az egész. Lamelát meg utólag el kéne tiltani pár hónapra, fizetés nélkül (ahogy minden más primadonnát is).
Megjegyzem, amúgy is szarok vagyunk. De ebből a VAR-os kabaréból nekem már rohadtul elegem van.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #138235 üzenetére
Jah, de azért jó h nem kell ma is szívrohamot kapnom.
-
Redneck
nagyúr
MU - Tottenham 1-4.
37 perc után. A United ma olyan, mint valami enervált NB2-es csapat. -
LyonnaisFan1
őstag
50'
Vasas - Szeged
0:1
-
Redneck
nagyúr
Végre egyszer itthon vagyok, időm is van meccset nézni, erre mindkét csapatom (Fradi, MU) egyszerre játszik, és mindkettő vesztésre áll.
Nego válogatottságához mit szóltatok?
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Végre mi járunk jól a bírói hibákból. Lamela egy patkány, de a mi patkányunk
-
DeathAdder
veterán
lamella te csicskageci, btw amikor Jóska oktatja Olet
-
villamos
őstag
Ez a Zsoáó Nyunez vajon Felcsúti nevelés lehet?
-
válasz
bagyulajuve #138224 üzenetére
Vissza a földre! A barma Dvali a semmiből csinált egy szögletet, amiből gól. Így kell ezt Ojurópában!
-
LyonnaisFan1
őstag
A manu es a tottenhagen szepen bekezdett.
-
villamos
őstag
Vajon mire megy a BL főtáblás a bajnokság listavezetője ellen? Lássuk!
-
Ringman
nagyúr
válasz
venember83 #138220 üzenetére
barca-iskola?
-
NyxNyxNyx
addikt
Son felépült és kezd is
Lo Celso viszont off sajnos, de Ndombele remélhetőleg tudja pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Vidal az intelligens.
Prof. Dr. PhD Cirio is bemutatkozott.
Jaj, inkább ki se állították volna, most megint telesír majd mindent Lotti, hogy összeesküdött ellenük a világ.És még Nainggolan volt a "baj" az Internél, aki mutatói alapján a Serie A egyik legjobbja volt a Cagliariban.
[ Szerkesztve ]
-
omfgk
veterán
válasz
ZavaBalazs #138214 üzenetére
Igen ő, csak a kommentátorok inkább Lucas-nak hívták a La Ligában. Meg Hernandezből van így is elég.
Vazquez vihető ingyen. Zizu nem tervez vele. Most már időhúzó cserének se nagyon kell.
Mondjuk most Carvajal sérülése miatt esetleg maradhat is. 21-ben meg mehet amerre lát.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
omfgk #138213 üzenetére
mármint Hernandez? utóbbi meccseken rendre kezdett, mert Alaba és Davies is volt sérült (illetve előbbi elég gyenge formában is van), a mutatott teljesítménnyel meg Alaba hosszabbításos hercehurcájával szerintem hamarosan vele fog számolni Flick a gálakezdőben (direkt nem úgy mondom, hogy bejátssza magát a kezdőbe, mert így 3 naponta meccselve mindenki fog kezdeni)
remélem rá gondoltál, és nem egy Lucas Vazquez->bayern kölcsönszerződésről érdeklődsz
-
omfgk
veterán
válasz
ZavaBalazs #138212 üzenetére
Lucas kapcsán mi a helyzet? Bukta?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
viharhozo #138211 üzenetére
most miért, végre megvan CHOupo-Moting
ez a 2 mai igazolás eléggé kukázott jelleg, de összességében szerintem elég jó a helyzet:
GK: Neuer, Nübel
RB: Pavard, Sarr
CB: Süle, Hernandez, Boateng, Alaba, Kouassi
LB: Davies, Hernandez
DM/CM: Kimmich, Goretzka, Tolisso, Roca, Javi, Fein, Kouassi (Cuisance levegőben)
AM: Müller, Tolisso
RW/LW: Gnabry, Sané, Coman, Musiala
ST: Lewa, Csupa-Mócsing (Zirkzee kölcsön)interesek kiröhögnek, de egy Perisic még jó lenne, amúgy nagy gáz nincs.
-
viharhozo
addikt
válasz
ZavaBalazs #138140 üzenetére
Annyira drukkolok, h jojjon Burgstaller is, es mindjart lehetne modositani a nevet FC Bayern 04-re.
-
-
Ringman
nagyúr
válasz
venember83 #138208 üzenetére
kivéve az internél, ahol 5 meccs után elküldték
(4 vereség + 1 döntetlen mérleggel). vsz ott szándékos edzőbuktatás volt. -
Ringman
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #138204 üzenetére
tavaly is 98 gólnál álltak meg, de kaptak is 48-at.
becsúszott pár érthetetlen vereség + döntetlen, aztán maradt a 3. hely.idén még többet fog számítani, hogy kinek van a leghosszabb padja, szerintem ez az atalantánál nincs meg.
abban bízhatnak, hogy kulcsjátékos nem igazolt el tőlük. -
Cartevo
őstag
Bódog humoránál volt az előbbi élő nyilatkozatban. Azt a kérdést kapta, hogy csapata képes lehet-e váratlan húzásra? Mire azt mondta, hogy tőlünk a győzelem lesz váratlan.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #138199 üzenetére
Elvileg a Napoli halasztást kért, ezzel ellőve az egyetlen idei lehetőségét.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Toro és Lazio után a Cagliari sem ússza meg a négy kapott gólt az Atalantától.
Egészen döbbenetes kezdés a Bergamoi csapattól. A vonat nem áll meg náluk, szórják a gólokat.
Most kerek 4.00 gól/meccs átlagon vannak.Kihívója akadt a Juvénak? Képes lesz egy egész idényen át így teljesíteni az Atalanta? Bírhatják a több frontot?
-
perempe
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #138202 üzenetére
nem csak a csapat megy le vidékre...
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Újpest labdarúgó csapatánál is vannak esetek, de azok ellenére játszanak ma is, meg szerdán is.
Az amúgy is igen vékony keretű UTE most még jobban megfogyatkozott. Sok jóra ma nem számíthatnak a Videoton ellen, akikben biztos van a kupakiesés után nem kevés DAC, hogy márpedig megmutatják. Este kiderül.
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #138200 üzenetére
viccet félretéve: a játékosokat és a stábtagokat úgy kellene minden klubnál kijelölni, hogy fiatalok legyenek, fittek, egészségesek... akiken nagyrészt tünetmentesen átmegy a vírus és tiltani nekik külsősökkel a találkozást... aki meg 100%osnak érzi magát a játékhoz, játsszon
sokan átlagemberek közül úgy átesnek a víruson, hogy észre sem veszik, itt pedig élsportolókról beszélünk, akiknek a vérében van a játék és betegen is 110%-ot lazán kihoznak magukból... játék nélkül meg meglőve érzik magukat... mindenkinek rossz, hogy így leállítanak ezt-azt a vírus miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest