Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz kacsyx #158495 üzenetére
a $inter és a PSG / city között még mindig fényévnyi távolság van, kedves kis müllerfan barátom
míg előbbi egy jókedélyű, vidám olasz baráti társaság, némi balkán ízesítéssel, utóbbiak csak egy csöves, ultrazsoldos hordák, ahol muszájból szaladgálnak együtt a pályán, csak mert egy forrásból utalják nekik a heti milliárdokat -
-
Datsyuk
aktív tag
válasz kacsyx #158319 üzenetére
Kérdezd meg az edződet, a belső védődet meg a csere középppályásodat, hogy honnan jöttek a szezon elején és megtudod a választ. Vicc.....hogy pont ezt hozod szóba. Persze értem, hogy inkább ezzel mint a Reus féle tizenegyessel foglalkozzunk.....meg, hogy Müller kézzel fejen üti Hummelst.
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz kacsyx #158317 üzenetére
Oled-em van már 2 éve ezért láttam, hogy Hernandéz Reus bokájára esik. Nem fújtak érte semmit...Ok.
De még azt is láttam, hogy Müller a kezével Hummels fejét kicsit eltalálja(nem szándékos) és Hummels előre estében a karjára kapja a labdát tény. Ezt persze rögtön nézik és tizenegyes.
Csak a szokásos.....
Egyébként Rose is látta, élőben. Szóvá tette, felküldték. Most meg a drága Lewa tapossa meg Bellinghemant. Csak sárga.....[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kacsyx #158277 üzenetére
170 próbálkozásból 142 belőtt tizenegyes.
57 szabadrúgásgól nem tudni mennyi próbálkozásból. Szerintem a próbálkozások számát sehol nem jegyzik ennyi évre vissza. Friss pár éves adatok lesznek. Béka segge alatt a hatékonysága itt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
mephi666
nagyúr
válasz kacsyx #157853 üzenetére
...ez most gyenge: a mosolya sem látszik, ami megdobogtathatná egyes fórumtársak szívét
Ui: amúgy nem értem ezt az ellenszenvet Müller-rel szemben... 11éves korától a bayern az élete... 20+ év után is képes meghalni a csapatért... kíváncsi vagyok, hogy pár év múlva hogy vonul vissza: szerintem 99% hogy a bayerntől, méltó búcsúztatás után... róla nem tudom elképzelni, hogy elmegy máshova levezetni (...és ez a klubhűség akkor is becsülendő, ha az ember nem szereti a játékost/csapatot, mert manapság ritkán látni ilyet)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz kacsyx #157845 üzenetére
Elnézést, nem tudtam, hogy ennyire zavaró a tevékenységem. Pedig nem rémlik, hogy túlzásba vinném az idegennyelvű tartalmak megosztását. Hirtelen ezeket találtam a topikbeli utolsó 100 hsz-em között: olasz, vb-párosítások, olasz, PSG csodás modellhármasa harmadig letolt gatyával, angol, Opta Paolo, Chiesáról, olasz, bírók közötti párbeszéd az Inter elleni büntető kapcsán. Elnézést, ha ezzel zavart okoztam az erőben. Remélhetőleg Müller helyreteszi ezt is, ha nem sikerülne, majd kér egy kis segítséget a müncheni Thanostól.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz kacsyx #157784 üzenetére
32 éves... emlékszem, hogy 2010ben pofátlanul fiatalon mutatkozott be a vb-n és nem is rosszul... azóta jómunkásember lett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
BenHans
addikt
válasz kacsyx #155527 üzenetére
Onnan kit?
Mi adtuk ajándékba Pedrot, mert a 4 milliós nettó fizuja nem volt összhangban a 34 évével és a szezon második felében izomprobléma miatt kihagyott 10 meccsel és jelentős formahanyatlással, főleg, hogy januárban visszatért El Shaarawy.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Veron
addikt
válasz kacsyx #153699 üzenetére
Iszonyat szemellenzősnek kell lenni és végletekig leegyszerűsített világkép kell ahhoz, hogy valaki a Juvét és a PSG/City/Chelsea hármast egy kalap alá vegye. Kihagyni az ok-okozati perspektívát, miszerint CR7 biznisz reakció volt az olajos balfék klubok "becsületes" piaci manővereire.
Ahhoz meg pláne kell plusz adag rosszindulat, hogy a bíróság által is alaptalannak ítélt visszasorolást valami ködös oknál fogva hozzácsapja a " nagy költekezéshez".
Szerintem se firtassuk a Juve felelősségét a fenntarthatatlan focimaffia-rendszer fenntartásában!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
venember83
nagyúr
válasz kacsyx #153706 üzenetére
[link] - "A Szuperliga témát is ezért hanyagolom, mert nem tudok választani az UEFA-maffia és a pl. a Barcelona, de saját környezetében a Juve mértéktelen és lehetőségeken és lassan az emberi felfogókepességen bőven túlmutató költekezése és nagyravágyása között."
Köpködés és kötekedés helyett tájékozódhatnál is, de megértem, hogy az emberek jelentős része megelégszik címszavakkal adott témák kapcsán, a Juve csaló, a Szuperliga pedig csak pár spanyol s olasz élklub sokszázmilliós finanszírozásáról szól.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz kacsyx #153699 üzenetére
ne már: CR7 egy csóró... nem keres 1.3milla eurót hetente, hanem csak 900ezret (fontban ...a kalendárium szerint) ...mindjárt elkezdem sajnálni, csak gyűjtöm hozzá egy darabig a könnyeimet
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz kacsyx #152459 üzenetére
Mehet is. Majd a vezetőség úgy fog ugrálni, ahogy Ő fütyül. Nem tudom hol él a pali. Raúl mellett magasan a kedvenc játékosom volt, de amit most megenged magának, az kritikán aluli.
Mondhatja nyugodtan, hogy nem kapott két évet, meg lejárt a türelem. Simán megkapta volna, ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. De valaki nem tud engedni a heti(!) 400,000€-ból, mert a kis lelke nem bírná a megalázást. Aztán még a szponzori, illetve az egyéb juttatásokról még nem is beszéltünk.
Fél éve volt elfogadni a feltételeket, nem tette. Sokat köszönhet neki a klub, ez tény, de a klub felett nem áll senki. Innentől kezdve kalap, kabát. Mehet amerre lát. Bohóckodhat a bohócligában, majd a Lille megint elkeni a szájukat.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz kacsyx #151358 üzenetére
Manuel Neuer confirms that #GER players will also take a knee before the kick-off of tomorrow's game against England in show of solidarity
Remélhetőleg ennyiben le is tudták a letérdelést a meccsre.Deathadder: most nem is a teljesítménye miatt, egyszerűen a cselzi BL-győzelem után az emberek elkezdték keresni a metszetét a cselzinek és a várható EB-győztes keretnek, hopp, Kanté francia, akkor ha a franciák nyernek, mehet is neki az aranylabda.
Alaba CB-t nem kell bemutatni, az utóbbi másfél évben volt hozzá szerencsém. Kicsit túl komolyan vette a social distancinget, a labdás játékossal szembeni védekezés abból állt, hogy a 2 méter távolságot tartva hátrált a kapu felé. legjobb az volt, amikor Alaba CB, mellette Hernandez LB, holott fordítva mindkettő jobban teljesít. Na de ez a probléma már megszűnt
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz kacsyx #150725 üzenetére
az hogy a sziti, cselzi, reál kap az alap, de hogy mondjuk az Arsenalnak miből telik azt nem nagyon tudom hova tenni.
Legvalószínűbb hogy tesznek a pénzügyekre, eladósítják magukat, és bíznak benne, hogy majd nemsokára minden jobbra fordul, és vissza tudják fizetni, mert Kroenke esélytelen De esetleg aki tudja felhomályosíthatna, megköszönném
Épp tegnap néztem meg (a mértékadó tmartkon), hogy már BL nélkül vettek 80 milliós Pepet további 80 milliónyi igazolás mellé, de tavaly is megvolt nekik coviddal BL nélkül 70 millió nettó igazolás, 18/19-ben szintén BL nélkül nettó 75 millió, idén is 50 milliós Ben Whiteokat állítanak a hitelesebb források..
-
venember83
nagyúr
válasz kacsyx #150702 üzenetére
BLM és LMBTQ zebra. Ettől függetlenül amúgy az jutott eszembe, hogy vajon a tervezője pénzt kapott ezért a melóért? Mert a szivárványos csíkokon kívül csak annyira jellegtelen és semmilyen, amilyet csak elképzelni lehet. Amúgy ez a szivárványos díszítés nem ritka adidaséknál, láttam már tavaly is több futócipőjükön pl.
-
mephi666
nagyúr
válasz kacsyx #149404 üzenetére
ezt mondom: ha a németektől semmit nem várhattunk el, elvárhattuk volna azt, hogy a franciák megtömjék őket... nem így lett: ellőtték lesgólra az összes puskaport a portugálok se hozták a maximumot, de így a tegnapi nap után azt mondom, hogy 80% a csoportelsőségük és 50%, hogy mi jövünk be csoport harmadiknak... CR7 és Jota szerintem elkapja az ütemet és akasztani fog mindkét csapatnak pár gólt (és azért nem csak ők vannak ott)
-
DeathAdder
veterán
válasz kacsyx #146080 üzenetére
Abban különbözött volna, hogy itt ezek saját magukat lopták volna meg, ha lopni akarnak.
Illetve kollektív szponzori szerződések lettek volna, és mivel 55%-át költhették volna a bevételeiknek sportcélokra (játékosvásárlás, fizetések, ügynöki díjakkal együtt) az egy igen kemény korlát lett volna, nem puha, mint az FFP.
És a bebetonozás sem volt kőbe vésve, eleve különböző infók jelentek meg arról, hogy kieshetnek e az alapítók, meg hogyan osztják ki a maradék helyeket, amiben valamilyen forgás biztos hogy lett volna, de elvből el lett utasítva, és az sem volt leírva sehol hogy a szabályok nem változhatnak.
Őszintén, tedd a szívedre a kezed, szerinted itt az UEFA/FIFA a fő probléma, amiért nem oszt több pénzt?
Itt arról van szó, hogy egy Szuperliga az egyetlen dolog, ami garantálni tudná a felelős gazdálkodást, mert csak egy kollektív megállapodással, egy közös üzlettel lehet leszabályozni azt a versenyt, ami az elszálló átigazolási díjakat, meg fizukat generálja. Jó példa erre, ami az USA-ban van, ott az élő példa hogy működik.
Az elmúlt tíz év arról szólt az FFP-vel, hogy megpróbálta ezt másképp megoldani az európai foci. Akkora bukás lett belőle, hogy az UEFA most azt próbálja meg innovációnak eladni, hogy még ebből is kihátrál.
-
sh4d0w
félisten
válasz kacsyx #146098 üzenetére
1. Soha senki nem állította, hogy az SL-t az etika felkent lovagjai vezetnék, tehát ez továbbra is egy marhaság, mint érv.
2. Lehet, hogy az első évben megkapnák a pénzüket, de a B csapatokra egészen biztosan beintenének a befektetők a következő szezontól kezdődően.
3. És? Az eredmények mutatják, hogy ők a legjobbak a saját bajnokságaikban - nem fogom kikeresni, a spanyol, olasz és angol bajnokságot mikor NEM az SL-résztvevők nyerték, de így tippre a Leicester volt az egyetlen kívülálló mindössze egyszer. A klubvezetőket nem az UEFA, vagy a nemzeti szövetségek vezetői tették a posztjaikra, akkor mondanak le a azokról, amikor a tulaj/befektetők/szabályzat értelmében meg kell tenniük.Ha erkölcsi megtisztulást vársz, akkor pár csillagrendszerrel arrébb kell kopogtatnod. Eleve nem a klubvezetésnél kellene kezdeni, hanem a FIFA/UEFA szintjén és onnan haladni lefelé, egészen a játékosokig, edzőkig. Mióta azonban óriási pénzeket mozgat meg a futball, ez mission impossible. Ha tiszta focit akarsz látni, akkor csocsózzál.
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
Wow...
1. Nem is értem a felvetést, hiszen te magad is leírod, hogy az SL-vezetők pont ugyanolyanok, mint az UEFA/FIFA aktuális vezetői - akkor ez milyen érv?
2. A sorozatokban a pénzt a szponzorok és TV társaságok adják, az UEFA csak elosztja azt - valahogy. Ha a 12-ek ifi B-vel állnak fel az SL-ben, a kutya nem lesz kíváncsi a produkcióra -> nem lesz annyi bevétel, tehát maguk alatt vágnák a fát.
3. Miért kéne lemondaniuk?Jó, hogy DeathAdder teljesen vak, de te ezekkel a magas röptű gondolatokkal felhomályosítod...
https://www.coreinfinity.tech
-
bagyulajuve
addikt
a teljesség kedvéért azért az FCBM élén is szoktak lenni bűnözők, nem oly rég pl börtönbüntetést kapott Hoeness vagy Beckenbauer-t is tiltották el korrupció miatt (pl. Katar VB miatt), igaz utóbbinak nem sok köze volt már közvetlenül Münchenhez az elmúlt 10-15 évben
meg olvastam itt, hogy mekkora jó dolog ez a német 50+1 szabályzás, de Rumenigge kifejezetten ellene van, nyilván ő is több pénzt akar a csapatba
ezekkel csak azt akarom mondani, hogy a Bayern és vezetése is megéri a pénzét
nem mintha ez felmentené a többi csapat és vezetőik tevékenységét, ahogy gazdasági és egyéb erőfölényeikből rátelepszenek más csapatokra (de hát erősebb kutya b*szik, vagy hogy mondják ezt jobb helyeken )abban igazad van, hogy még több pénzt költenének majd ezek a csapatok, ugyanakkor a szponzorizációnak és TV közvetítési díjaknak a "jobb" felhasználásában reménykedtek - továbbra is tartom, hogy egy amerikai rendszerű szuperliga működne, úgy hogy csak ebben vennének ezek a csapatok részt (+FCBM, PSG, ASR, Ajax, stb) és saját hazájukban nem, de rohadtul nem akarnám, hogy így legyen
abban meg aztán totálisan igazad van, hogy ez a hitelezési rendszer nem szabadna, hogy működjön! miért lehet ezeknek a csapatoknak évek/évtizedek óta mínuszosak a mérlegeik?? ezt kellene valóban rendbe tenni
Resistencia eterna
-
Datsyuk
aktív tag
válasz kacsyx #145415 üzenetére
Mesélek: Az United 70 Mio. € körüli összeget akart adni Sanchoért kivárva az utolsó pillanatig. Hiszen úgy is lejjebb megy az ára. Nem ment......
Pulisicért 60 Mio. € is kivétel volt? Aubáért 64 Mio.€ fizetett az Arsenal....
Ez nem Watzke megmondósága aminek megpróbálod beállítani. Hanem egy üzlet.
Ha egy játékost elengedsz akkor mérlegelned kell mit veszítesz. Hiszen a BL kb 35-50 Mio. € évente.
"Mi van azokkal akiket ingyen elengedtetek":
Amire te akarsz utalni az gondolom Lewandowski, mert más nem ment ingyen .
Most te segíts, júliusban /augusztusban a bayern 15-19 Mio. € kínált azért a játékosért aki kb a világ egyik legjobb csatára volt és jövőre lejárt a szerződése.
Te eladnád igazi pótlás nélkül, vagy megtartod és tuti kvalifikálod magad a BL-be ( 35-50 Mio. €) és felkészülsz a pótlására? Ez annak idején ennyire nem volt érthető? Mit érsz 19 Millióval ha nem tudod befektetni és gyengül a szezonra a csapatod?
Nem makacsság volt, hanem matematika: 35 > 19 Mio. €
Ugyan ez a logika Haalandnál. Most adtok +150 Mio. € vagy jövőre a kivásárlási záradék miatt +100. Mio. €
Kvázi egy BL idény bevételét kell rápakolni az érdeklődő klubnak ha most nyáron akarja. -
-
Datsyuk
aktív tag
válasz kacsyx #145162 üzenetére
Az első gólban azért rendesen benne volt Neuer. De ez a kapus sors, számolni nem lehet a pillanatokat amikor ő mentette meg az előtte lévőket.
Az ilyen kezezés szituációkat meg egyszerűen gyűlölöm. Nevetséges, hogy már mindenki hátratett kézzel próbál mozogni. Támaszkodni már sehova se lehet mert megnagyobbítod a felületet, ha megpróbálod elhúzni a karod akkor egyértelműen megmozdult a kezed és tudatos mozdulat. A megpattant labdákról már ne is beszéljünk. Agyrém.
Egy valamit kellene bevezetni, közvetett szabadrúgás a tizenhatoson belüli kezezésért. Kivétel ha gólvonalról kaparod ki. Akkor nem lenne ez a hatalmas káosz a szabály értelmezésével. -
veterán
válasz kacsyx #145162 üzenetére
Neuernek nem jár a felmentés. Megkontrázták a csapatot, de egy igen xar lövéssel fejezték be. Hazai pályán az első 10 percben ilyen gólt kapni, a továbbjutásba kerülhet. Igazából látszik, hogy nem is akarta fogni, csak mellényúlt.
Ez kb. akkora hiba volt, mint mikor Kahn a VB-döntőben maszatolt egy "gólpasszt" Ronaldonak.
[link]Navasnál meg nem is emlékszem olyanra, hogy komoly meccsen, kényes szituációban bakizott volna.
A Margitosoknak lehet, hogy van ilye emlékük, de nekem nincs. Ronaldoval együtt őt is baromság volt elengedniük...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz kacsyx #145148 üzenetére
Ajaxból mindenki csak vásárolgat ezerrel: Frenkie se 1 tál lencséért ment a barcába brutál jó az utánpótlásképzés náluk, fiataloknak meg álom spanyol/német/angol/olasz topcsapatban játszani... holland bajnokságból ajaxon és psv-n kívül nem is tudnék mást említeni... a klubnak meg termelik a lóvét becsülettel... más mínuszba szalad, ők meg szednek ki közel 100milliókat 1-1 játékosból folyamatosan
-
Ringman
nagyúr
válasz kacsyx #144508 üzenetére
az csak az olajosokra nem vonatkozott, az inter, milan, róma, juve(?) is szívott miatta.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz kacsyx #143294 üzenetére
Derék, olyan gyakori alkalmanként erre a Lyon, Ajax, Porto is képes, indulhatna onnan is 4 csapat. Ja nem, a BL elődöntős holland bajnoknak selejteznie kell, miközben a német bajnokság közel negyede kényelmesen instant BL főtáblás
Az osztrák Abramovics csapat még úgy ahogy kezdi talán megvetni a lábát, de a megmaradt szurkolóikon kívül gondolom őket jóízélésű német ember nem kedveli, és még mindig ott tartunk hogy a Bayern az egyedüli globális játékos, és mégis a bajnokság közel negyedét évről évre BL főtáblán kell indítani.
-
BenHans
addikt
válasz kacsyx #143294 üzenetére
Hogy mi?
Lazio 4 pont a BVB ellen, Inter 4 pont a 'gladbach ellen.
Vagy a Roma - 'gladbach, ahol a híres hírhedt kamutizinek örültek úgy a németek, mintha BL-t nyertek volna?
Realt sem verte a Gladbach.
A lipcse legalább 3 pontot összerakott a PSG és a MU ellen, bár utóbbitól benyeltek egy ötöst is. Bennük még látok fantáziát, a BVB sajnos úgy dobálja a pontokat hogy már beleuntam, pedig nekik szorítottam mindig, de úgy Haaland ide vagy oda ha a semmiből kapnak egy ötöst a Stuttgarttól vagy megveri őket egy Köln.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
válasz kacsyx #143254 üzenetére
óriási meglátás
#143262forceberg
2 bohóc gól még oké, de 0-0 nál lipcse ziccer azért mókás lett volna, ha egy olyan "taktikával" szereznek gólt, hogy mihelyst eljutunk a kapuig majdcsak lesz belőle gól a félidők elején aztán meg nem csinálunk semmit érdemben még kaput sem találunk 0-2 ig, a pool meg majdcsak eltöketlenkedi minden helyzetét.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz kacsyx #143215 üzenetére
jóó, de az Inter már nevében felvállalta és elővetítette kezdettől fogva, mindenki számára világossá téve, hogy az egy nemzetközi csapat lesz. olasz felségjelzés alatt, egy-két vérbeli digóval azért mindig a csapatban, de alapvetően internacionálé cucc
nekem ezért is jött be, mindig. kicsit hülyén hangzik, tudom, de..tényleg így van. na meg persze a színei
ha pl sárga-zöld lenne színe, vagy piros khmm, tuti nem lennék interes. de a mezük szimplán a legjobb a világon. meg persze van még egy-két kisebb apróság, ami miatt ők.. R9, meg ilyenek
ezért van pl az a hülye felállás meg kettősség is nálam, hogy immádom, mindig is imádtam az olasz bajnokságot - jó nyilván ez köszönhető a dicső '90-es éveknek is, amikor world numero uno volt a serieA, jól tudjuk -, de...az olasz focit, ill magát az olasz válogatottat pl utálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest