Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Ps Vita #12497 üzenetére
szerencsére nem
1:0-nál még tankoltam a kúton, pont 3:0-nál kapcsoltam be itthon a meccset, azonnal mentem is inkább el fürdeni, mikor kijöttem a fürdőből, már 5:0 volt.. ezért még projektor izzót sem égetek feleslegesen..
csak azért nem vagyok ideges, mert megmondtam előre mi lesz... remélem a bayern kegyes és nem lő kétszámjegyűt.... hadd ne kelljen térden könyörögnöm... bitte bayern, gnaedig sein mit uns
édes istenem... gyalázatos a hamburg, pályán sincsenek, még a vb selejtezőn brillírózo vdv sem.. drámai. adler-t nagyon sajnálom.. ez a hamburg nem érett meg még az europa liga selejtező helyre sem idén.. rossz ezt mondani, de ez a realitás.. amíg nincsen állandó ütőképes felállás és mentalitás, addig marad a középmezőny..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
Öt
-
Ps Vita
őstag
Na ott a harmadik,remélem a fiúk nem állnak le
Integra: Nézed?Hohóó 4-0, Robben
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Sajnos a meccs végét nem láttam, de Cambiasso egy állat. Megnéztem a videót, kívánok neki ezúton is egy súlyos sérülést.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
Faszé kellett kikapnia a Catanianak meg a Romának, így a sinter még mindig ott rontja a levegőt a hatodik helyen
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért rohadtul leizzadtam a végére. Huh, Swansea - Spurs 1-2
Ez a Michu meg elmebeteg
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
rhadjon meg ez a szar juventus......
de ettől függetlenül ez is csoda volt, ettől a szedett-vetett jelenlegi inter-mezes emberkéktől
1-2 megint, hányinger[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
válasz bagyulajuve #12488 üzenetére
Majd Bajorisztánban kiderül, hogy milyen ez a forma...
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
bagyulajuve
addikt
Juve
Cambiasso szép mozdulata zárta a meccsetResistencia eterna
-
Enzolord
addikt
Az olajribik vezetnek 2:0ra.. Azért hajrá Newcastle....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
baluka26
nagyúr
Johnny bácsi!
Közben Lambert eszméletlen szabadrúgást lőtt, 2-1 megint. Bazdmeg.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nemcso
őstag
Nyom az Inter, de veszélyesek a Juve kontrái.
Ez a Cassano ennyi helyzetből egyet már belőhetne
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Nagyon szépen csinálta Rodriguez.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
Tottenham eddig parádézik.
-
nemcso
őstag
Palacio, gyönyörű volt ez a kilépés !
Az Inter védelem...bravó !
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Palacio!
hábm bábm
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #12476 üzenetére
Azért kaphatta volna hamarabb is...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz homeless09 #12476 üzenetére
Sokat számít...
-
homeless09
őstag
RvP bazmeg....
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Sztbeni
őstag
a ragyás megint nem bír magával...
-
Sztbeni
őstag
QUAGLIARELLA! OLÉ OLÉ,FORZA JUVE!
-
Sztbeni
őstag
Rizzoli a bíro... Asszem nem a sinter lesz az igazi ellenfelünk, hanem ez a féreg
-
giigz
veterán
Akkor nyertem, mert nem fizetek semmit a TV-ért, és mégis van Digim De ezt csak zárójelben mondtam...
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12469 üzenetére
De be ám.
3500 ft/hó egyáltalán nem sok a digiért amúgy
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12467 üzenetére
Itthon HD digi adás műholdon
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12465 üzenetére
RvP lövése bedobás lett volna. Ez öngól.
-
nemcso
őstag
M1 : MTK - Honvéd
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12462 üzenetére
Holnapután Chelsea - United.
-
homeless09
őstag
Ooo basszameg...miért hétfői napon kell játszni a Cityvel......?
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12460 üzenetére
Gyökér.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #12458 üzenetére
Forrás?
-
homeless09
őstag
Na, Özilke nyártól a Citynél folytatja.
-
baluka26
nagyúr
Nextgen dontos a Chelsea
-
Enzolord
addikt
válasz IreN!CuS #12454 üzenetére
Ne viccelj, amikor elkezdett szakadni az izom, az ott volt a szeren..
Ha vízbe fulladt volna, az olyan snassz...(#12455) MikE008 egy ideig én sem gyönyörködtem magamban a tükör előtt...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz IreN!CuS #12454 üzenetére
Nem vagyok valami horror rajongó, de a Tükrök tetszett. Moziban néztem, utána 1 hétig nem mertem tükörbe nézni ( Van egy 2m x 70cm-es tükörajtó a szekrényemen). Na az állkapocsletépős rész nagyon jó volt benne szerintem.
Azóta megnézem még egyszer társaságban és annyira volt félelmetes a jelenet, mint egy 1 hetes bébikutya."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
IreN!CuS
őstag
válasz Enzolord #12453 üzenetére
Sajnos talán a film legszarabb jelenete volt szerintem!Saját magát ha belefullasztotta volna a vízbe szép jó lassan -vagy valami hasonló- , izgibb lett volna
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Enzolord
addikt
válasz V.Stryker #12452 üzenetére
Mióta megnéztem a Tükrökben, hogy a csaj letépi a saját állkapcsát, azóta ezek nem botránkoztatnak meg..
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #12442 üzenetére
Ez király lesz... Köszi, hogy hibáztál...
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #12445 üzenetére
Az egy nagyon nagy film....
Ezt meg csak otthon tudm megnyitni, céges laptop nem engedi, hogy leokádjam...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Integra
titán
ezt nem nézem meg, de még a trélert sem... 18+
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #12422 üzenetére
Azért ők még tudnak kikapcsolódni?
Ez eredeti ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #12438 üzenetére
Ez sem rossz videó.
homeless: Nagy spíler az öreg. Egyébként szerintem nem fog feküdni a Barca-nak a PSG stílusa. Persze ha nagyon kitámadnak akkor gond lehet, de alapjában véve nem rossz csapat. Moura játékára nagyon kíváncsi leszek. Zlatan gól meg valahogy sorsszerű lenne.
-
venember83
nagyúr
Egy májusi nap. Csakúgy.
-
7600 GS
addikt
Pedro, Xavi, Alba nem lesz ott a Celta Vigo ellen. Xavi és Pedro viszont a PSG ellen sem játszhat majd.
-
Ps Vita
őstag
válasz venember83 #12435 üzenetére
Az erősebb Roma-nak én is örülnék,szimpatikus csapat,főleg Totti miatt
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #12425 üzenetére
Zanettin kívül kevés Inter játékost tisztelek, maradjunk ennyiben. De valóban jó lenne, ha az Interben is szintet lépnének, na nem azért, mert akkor nehezebb dolga lenne a Juventusnak és annak örülnék, hanem akkor nem süllyedne tovább az olasz bajnokság. De kellene egy erősebb Milan és Roma is.
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #12426 üzenetére
Na jó már kezd elegem lenni, hogy lassan annyi emberrel hoznak minket is Guardiola miatt szóba mint egy Real-t vagy City-t,egyszerűen nagyon felbasz,hogy még nem is erőlködnek a lapok,csak aki jó formában van azt már is le akarjuk igazolni,nem számít,hogy mondjuk azon a poszton állunk legjobban,vagy az a játékos kibaszott már a klubbal....
Lehet,hogy ezt más klub szurkolói már megszokták,de nekem,mint BM szurkolóknak ez nagyon új és egyáltalán nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nekem erről a klasszikus rendőrségi rádióforgalamazás jutott eszembe. 2006 őszéről:
- felétek tart egy páncélos.
- köszönjünk, de nélküle is elbírunk a tüntetőkkel.
- félreértettél. nem velünk van...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sickboy25
addikt
a francba, nah ez az igazi kemény mag
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #12415 üzenetére
Egyelőre nincsen kívánságlistán, de ez még nagyon képlékeny nyár végéig.
Az el Economista szerint a Real Madrid kívánságlistáján Agüero, Bale, Isco és Carvajal szerepel, amire összesen 120 millió eurót szánnának. Ezt az összeget nagy mértékben játékosok eladásából fedeznék. A hír szerint a klub Albiolból, Adánból, Kakából és a Benzema-Higuaín duó egyikéből szeretne pénzt csinálni, míg Essiennel és Carvalhóval nem hosszabbítanának szerződést.
Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid is érdeklődik Vidal iránt. Az olasz klub álláspontja egyértelmű, csak egy nagyobb összeg esetén hajlandóak megválni a középpályástól, ami minimum 30 millió eurót jelent. A Királyi Gárda mellett a Bayern München és a PSG is szeretné leigazolni a játékost.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #12421 üzenetére
engem már az se érdekel, miért írsz iylet. hogy van-e neki alapja vagy sem
nem érdekel, hasznos, komolyabb játékosokat akarok látni ujra a kék-fekete milánói csapatban, vissza akarom kapni a 90-es, 00-ás évek sztárjait -
7600 GS
addikt
OMG
Én mondtam, hogy ezek a legkeményebbek Angliában.
-
cyberkind
félisten
Kár érte !
-
homeless09
őstag
"Hihetetlen dolog történt nem rég Manchesterben s utcáin, egy két Manchester United szurkoló, úgy gondolta nemes egyszerűséggel ellop egy TANKOT,és megpróbál kárt tenni az ősi városi rivális Manchester City stadionjában. A Rendőrség nem habozott el kapta az tankrablókat, mivel a harckocsi elég idős volt már és lassú is. Illetve hiába értek volna a Vörös Ördögök szurkolói a stadionhoz, belelőni nem tudtak volna mivel nem volt hozzá muníció."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #12415 üzenetére
ne felejtkezzünk meg Hamsikról
mindkettőt vihetné csomagban Moratti..... -
kano
nagyúr
válasz Integra #12416 üzenetére
Ez megcsúszott rendesen a füvön.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #12412 üzenetére
Simán előfordulhat, valószínűleg már elege van abból, hogy a Nápoly egyetlen húzóembere és semmit nem nyer.
-
Sickboy25
addikt
válasz baluka26 #12388 üzenetére
De én... Imádom a játékát és Belgium óta követem a fejlődését, mert a football managerben már akkor sztár volt, amikor még senki nem hallott róla...
Egyébként ezek a fejlesztők a játéknál tudnak valamit, mert pl. Lukaku már 1-2 évvel már a cselszkibe játszott a játékban, amikor a kékek még nem is tudtak róla És láss csodát oda került... Úgy mint Hazard is...(Bár nála nem mindig cselszki volt, de hasonló nagy csapatok vitték el, ahogy haladt a játék! De számtalan példa lenne, mert egyszer összegyűjtöttem, de így hirtelen ennyi jutott eszembe! Sajna már 2 éve nem játszottam vele, így nem tudom kik lesznek a legújabb csillagok
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Napfénysüti
nagyúr
Cavanit viszi a Real?
Més que un club!
-
kano
nagyúr
válasz 7600 GS #12410 üzenetére
"Jó futball" drukker.
Juve, Barca (de tisztelem a Milant is és a Realt is - Mourinho, Pepe és CR kivételével).
De most ne köss bele ebbe.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Hogy én is hozzászóljak ehhez az értelmetlen vitához, szerintem jelenleg Balo jól játszik csak az a kérdés, hogy meddig. Sajnos én lelkileg elég instabilnak és gyengének érzem, arról nem is beszélve, hogy agyilag is zokni szegényem. Nincs vele semmi bajom csak ezt sugallja minden amit csinál. Amint a Milannál is konfliktusa lesz valakivel ott is baj lesz vele és onnan is menni akar majd. A végén bedrogozva fog kinyúlni (35 évesen) egy hotelszobában.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz baluka26 #12370 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, hogy ez nem lehet véletlen. Mint ahogy a foci BL sorsolás sem volt az (török pasi be is mutatta rezgő golyókkal - nem biztos, hogy igaz, de sajnos el tudom képzelni a FIFA/UEFA vezetőiről).
-
NyxNyxNyx
addikt
Na jó rohadjon meg mindenki...
-
szab.tam
nagyúr
válasz baluka26 #12402 üzenetére
24 db/tálca
A termék ára:5,590Ft3,730Ft155ft/db.
kb. annyiba kerül, mint a tesco saját márkanéven kiadottja.
így reális.
kinézet és a brand is egyforma.
olcsó, de gazdaságos.
(és mint tudjuk, "a kissebség is szááá-miiit, teeesz-kóóóó"..."
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
válasz baluka26 #12388 üzenetére
Götze szerintem nagyon túlhájpolt,Reus,Draxler,,Kroos,Alaba mind-mind tehetségesebb nála szvsz,Müller-t is ide mondanám de ő már nem csak tehetség
Abban igazad van sztem ,hogy Varane ha nem a Real-ban hozta volna le ezt a teljesítményt akkor nem kapott volna ekkora elismerés áradatot(Alaba is volt ilyen jó a Real elleni párharckor tavaly),de hát ez van,szokd meg,amíg valaki nem győzi le egyértelműen a spanyolokat addig nem is fog változni a helyzet -
baluka26
nagyúr
Real Madrid energiaital? [link]
Menjetek elfelé a pitsábaThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #12400 üzenetére
Véletlenül sem vagyok paranoiás, de nem egy, nem kettő ultratehetség volt, aki pár ilyen nagy meccs után úgy pukkadt ki, hogy öröm volt nézni.
Jó videókat kb. bárkiről össze lehet ollózni. Minden RMA meccset megnézek, és nem éreztem sose úgy, mint éreztem magam párszor JT-vel a tengelyben, de olyat sem éreztem, mint amit érzek az általam mocskosul utált Chiellini-nél az olasz válogatottban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest