Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #12993 üzenetére
Be a crio-kamrába, nano robotokat rá, és kész is....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
baluka26
nagyúr
Nagyon jó volt tegnap a Chelsea. Öröm volt nézni mindenkit Benayoun még mindig nagyon jó, Moses bekúrta, mint a disznaj, Torres meg kevésszer játszik ennyire meggyőzően. Ha tudná tartani hasonló formáját, maradhatna. Jót tesz neki a konkurencia, úgy tűnik.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #12995 üzenetére
Derby is always derby.
-
homeless09
őstag
Nem várok sok jót a hétfői derbitől, a MUnak hétfőn alapból sosem megy a játék, pluszban nincs is jó formában a csapat.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz cyberkind #12991 üzenetére
most olvastam, hogy állítólag már a city elleni bajnokin pályára léphet. de a jövő heti visszavágót kihagyja, ez szinte biztos.
messi pedig már a psg elleni visszavágón a kispadon ülhet, mert nagyon gyorsan javul az állapota.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
Emberek Bale még életben van ?
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #12982 üzenetére
nem tehetünk róla, hogy ilyen tudatlan vagy
már vagy 2 éve ők is adják a meccseketGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon csúnya volt. Tottenham's season is over... Bale, Lennon, Defoe out. Ki lője a gólokat?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
na már csak az kell, hogy bale is kiessen...
na, 2:0 a fener-nek
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
egy jó kis cikk
a focivilág nagy légiós-triói[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale lehozza a szezon egyik legrosszabb meccsét. Közben Basel helyzet. Jó kis meccs. Ha már a színvonal nem is, a pörgés nagy.
-
Integra
titán
na végre, 2:2
-
Integra
titán
ez a mireles hogy néz ki, mint egy legalja csöves
-
vans?
őstag
A kezit kellett volna neznetek.
hábm bábm
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a vicc. Parker a meccs egyik legjobbja ( na jó annyira nem jó ), kihagyja az atomziccert. Adebayor a legszarabb és bekotor egy gólt...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
parker......
úristen, üres kapu...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DopeBob
addikt
Ezt a szanalmas szart... Vagjak le akkor a jatekosok kezet komolyan... Szanalom
MZ/X
-
NyxNyxNyx
addikt
Lol ez a meccs. Ade luftot rúg, majd hozzápattan és belövi
Parker bazdmeg úristen
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Teljesen jó, hogy pont a Chelsea meccset nem tudom nézni, a többi kit érdekel...mármint amit a digi 1-2 ad...engem nem.
Pedig most jól tolhatják a kékek, ha már 2:0. -
NyxNyxNyx
addikt
Mintha mindenki leszarná...
-
Integra
titán
basel már kettővel megy
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Gallas mi tökömet keres a Tottenhamben? NB1-hez is túl lassú...
-
Integra
titán
öcsém, vezet a basel...
mekkora ősmák góllal méghozzáchelsea 2:0
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lol torres seggencsúszós bekaparós gól...
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon harciasak ezek a svájciak.
-
Ps Vita
őstag
Yaya még 4 évvel meghosszabította a szerződését a City-vel
Mi meg elvileg éppen Kompany-t akarjuk,mondjuk eddig ez az egyik leglogikusabb pletyka.... -
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Dexar007
veterán
,,Close enough"
Give me your cum,bull!
-
Integra
titán
-
baluka26
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
Hmm... Csak most gondoltam bele. Lehet 3 spanyol csapat lesz az elődöntőben? Egy biztos, egy még necces, a Malaga viszont lutri, ha jó napot fognak ki, idegenben meglehet a továbbjutás. Az El-ben meg 3 angol. Pár éve még olyan fölényben voltak az angol csapatok...
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #12938 üzenetére
Vakon megmondtam hogy tuti Barcafóbiás linket tolsz be de akkor itt a párja [link]
baluka26 Tessék érezni a lényeget
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #12934 üzenetére
Ebben a szezonban már biztosan nem. Túl kevés van már ahhoz hátra az idényből. Fel kell magát újra építeni Ikernek. Idén már csak bajnokikra tenném be őt, a nagy meccseket egyértelműen Lopezre bíznám. Láthattuk, hogy bőven megvannak a képességei, meg hát őszintén, nem megdolgozott érte? Itt van élete klubjában, meg kell adni neki a továbbiakban a bizalmat. Én sajnálom a legjobban Ikert, hogy lesérült, de hát minden rosszban van valami jó, szoktam volt mondani. Van két bivaly jó kapusunk a jövőre nézve, van versenyhelyzet, ez pedig pozitívum.
Essien meg egyszerűen kell, és nem kölcsönbe. Már nem gyors, de egyszerűen élvezet nézni, hogy ésszel játszik, nem Khedira meg Di Maria módra. Ráadásul használható mind kp-n, mind pedig védekezésben (azért tegnap meglepődtem, milyen jól játszott a jobb szélen). Plusz tud támadni is, Arbeloa meg ugye nem. Szép volt amúgy a tengapi köténye, de nekem a kedvenc jelenetem tőle az ez, olyan szépet repül utána a kisgyerek.
Kb. mennyiért lehetne elhozni?
-
venember83
nagyúr
-Apa,apa! Mi az a bajnoki cím?
-Nem tudom, fiam, Napoli drukker vagyok... -
-
Boxer001
veterán
Hmm, azt nem gondoltam volna, hogy a Malaga-Dortmund meccsen egy gól se születik. Még a végén kicumizik a Dortmund. Többet vártam tőlük. Aztán lehet otthon kifilézik őket, sose lehet tudni.
-
Ps Vita
őstag
Dortmund ellúzerkedte ezt a meccset,és lehet erre rá fognak fázni...
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #12927 üzenetére
Még mindig van bennem Tüske a United ellen elcsalt meccs miatt...
Félre értés ne essék, nem a _Madrid, hanem az a szemét f*reg török bíró csalta el, de akkor is...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #12921 üzenetére
Én mondtam már, mikor idehozták. Hiba nélkül dolgozott ma.
Amúgy eléggé langyos meccs volt, félgőzön ment a csapat, néhol nagyon szép játékkal. Védelmünk szuper volt ma, a másik oldal viszont nagyon fospermet volt. Az első félidőben legalábbis biztos.
Talán el is dőlt a továbbjutás, de azért észen kell lenni a visszavágón.
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #12922 üzenetére
De, a Madridnak....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
de jó a fórum, ggrrr
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Motion_Blur
félisten
Vége, és valszeg el is dőlt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
nagyúr
Ez a Diego Lopez azért egy magabiztos csávó.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Enzolord
addikt
válasz baluka26 #12917 üzenetére
Az biztos... Könyökölhet, szabálytalankodhat, ellenfél bűnhődik... Megint visszajön az az idő, hogy a Madridnak mindent lehet...
Egyedül Pepének nem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Motion_Blur
félisten
Modric, vágd be a negyediket plz
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
NyxNyxNyx
addikt
Ramos-nak mindent elnéznek... De nem csak most, hanem úgy általában. Ezzel szemben Pepe fele ekkora szabálytalanságért kapja mindig a sárgát.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Ramos felkúrja Yilmazt, erre Yilmaz sárgát kap. Amellett, hogy sokkal jobb a Madrid a héten tökéletesn bizonyitják a bírók, hogy videó nélkül KÖZÜK SINCS a meccshez.
Szerintem ezzel mindenki egyetért.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
gyuromoj
veterán
Úgy néz ki hogy mentálisan erős vagyok és megérezték hogy mit kéne csinálniuk.
Amennyit a másik meccsből néztem, elég korrektnek tűnt. Helyzetek mind a 2 oldalon, csak semmi nem jön össze senkinek.
Eddig 2 tizivel adósa a spori a Galata-nak. Nehogy jövőhéten fújják be őket.
(#12916) pohár
Ha így folytatják, akkor eléggé kétséges még az 1 gól is.(#12917) baluka26
Teljesen igazad van. Hiába örülök hogy nem fújták be a tiziket, elkerülhetetlen lesz a videóbíró bevezetése, mert mostanában kritikán aluli amit játékvezetés címen művelnek... Egy dologtól félek, hogy megölné a focit teljesen a technika.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vans?
őstag
Meg egy kene a teljes nyugalomhoz.
hábm bábm
-
cyberkind
félisten
Semmi játékkal is 3-0, sima ügy !
-
Tom5
addikt
Higany
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #12909 üzenetére
hát most felrázták a stadiont
jó lehet ez a Dortmund meccs is...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
RM szokás szerint ráül az eredményre, aztán majd kapnak egy gólt és futhatnak az eredmény után...
Ne legyen igazam és lőjenek még 1-2(-3) gólt hogy a visszavágó ne legyen nehéz.
Sajnos nem elég meggyőző a csapat, Galata veszélyesebb sokszor.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
baluka26
nagyúr
A kimondhatatlan nevű belső védő elképesztő a Galatából ma.
Ramos mekkora bunkó, elesnek Yilmazzal, Yilmaz felpattan, Ramos utánarúg és bekulcsolja. Össze kéne zárni Ribéryvel.
Ez a Madrid csak ívelgetni tud bakker?!
-
MPowerPH
félisten
Ez a Lewa mekkora kutyaütő.
Don't Tread On Me
-
Ijk
nagyúr
Ilyent tizit elnézni, konkrétan megállt 2mp-re a labda a két játékos között. Vicc amit mostanában a bírók művelnek.
Törököknél az a bal szélső néger védő szerintem remekül játszik./人◕ ‿‿ ◕人\
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #12898 üzenetére
Tiszta bajnoki meccs a nem teljesen leszart fajtából. Real 60%-on pörög, de ez is elég lövögetik a gólokat, de bealszanak hátul. Látszik, hogy van még bennük, de ha így folytatják bekapnak egyet-kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Varanenak nagy szerencséje van, hogy Drogba 35 éves már, az átvételnél mindig megveri, utána nincs meg tempóelőnye. Állat ez az ember még mindig.
Ha lenne egy épkézláb védelme a Galatának jók lennének teljesen. Dicséretes, hogy nem fostak be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest