Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz baluka26 #10599 üzenetére
Kár ezen vitatkozni, értelmesebb real drukkereknek nem jó ez a győzelem, a butábbaknak meg mindegy.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #10592 üzenetére
Nekem az a kedvencem, hogy a szerencsétlenek azt írják, hogy a "manu nem tudott gólt szerezni se 11 se 10 ember ellen". A Real meg nem tudott helyzetet kialakítani 11 ember ellen, de semmi probléma
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
giigz
veterán
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Ha az a hiba befolyásolja a meccs kimenetelét, jelen esetben egy BL nyolcaddöntő visszavágóját, akkor igenis szarul vezette a meccset.
Amúgy nem tudom mit kell ezen még rugózni. Pláne a madridosok bizonygatják itt folyton különböző idézgetésekkel meg értékelésekkel, hogy nem a bíró tehet a mu kieséséről. Örüljetek a továbbjutásnak azt kész.
-
7600 GS
addikt
Pierluigi Collina tízből 8,2-re értékelte Cüneyt Çakir, Manchester United - Real Madrid mérkőzésen elvégzett munkáját.
-
7600 GS
addikt
válasz littlelion21 #10584 üzenetére
Jó kérdés, megpróbálom neked kideríteni.
hunfatal: [link]
...
"I then sent off this same player for confronting me just a few centimetres from my face and repeatedly shouting, 'You screwed up, you should be ashamed of yourself.'"
"After I sent off this player, he continued in this vein and in the same manner repeatedly said, 'You should be ashamed of yourself,' and had to be held back by his teammates and his team's steward. Once we were in the tunnel, the player continued in the same vein, repeatedly shouting the phrases mentioned above: 'You should be ashamed of yourself, you should be ashamed of yourself.'"
Szerintem nem is kell kommentálnom az esetet, magáért beszél.
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
Victor Valdes-t 4 mérkőzésre tiltották el a legutóbbi meccsen történtek miatt. Így viszont tényleg elszállt minden esélyünk a bajnokságra.
-
Boxer001
veterán
válasz Napfénysüti #10574 üzenetére
Mindig kellemesen szoktak.
-
homeless09
őstag
A török spori twittere. Elvileg nem kamu
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #10579 üzenetére
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #10574 üzenetére
délutáni randit megbeszélhetitek priviben is...
-
peterszky
őstag
válasz venember83 #10571 üzenetére
Azért mindketten erősen markolták végig, hát hol itt a bizalom
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
Amikor izraeliek példát mutatnak elfogadásból: [link]
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #10571 üzenetére
Szép gesztus szurkolók között
-
venember83
nagyúr
Szép gesztus szurkolók között: [link]
Tibiajax: Ne már, még a végén kiderül, hogy nem csak engem undorítanak ezek a dolgok...
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #10568 üzenetére
tulajdonnevek határozott névelőzése
bahh, ne is mondd.. rühellem. majom pesti szokás -
venember83
nagyúr
válasz fatal` #10567 üzenetére
"Hadd" szinte teljes kihalása, közelre és távolra mutató névmás keveredése ("Add oda a kezembe a tollat"), tulajdonnevek határozott névelőzése, soroljak még olyasmiket, amik elterjedtek és lassan elfogadottnak tekinthetők, pedig az abszolút igénytelenség szülte ezeket az egyszerűsítéseket?
-
fatal`
titán
válasz venember83 #10566 üzenetére
Éss akor nadjon lyó lessz mert igy foggunk irni éss etöl jób lessz a nyelv.
Ne viccelj már, minden hülyeség nem terjed el, szerencsére, mert elég nagy káosz lenne, ami az írást illeti. Értelmezni nem lehetne a szövegeket.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
eddig türtőztettem magam, hagyjálbékén
csak szimplán megjegyeztem, mert mostanában egyre több embernél látom így leírva, kezdem azt hinni, hogy nem tudják a különbséget a két szó közt...magyar kupában 4 meccsből 3 X lett, hmhmhm...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Ps Vita
őstag
Ez a PSG nagyon jó játékot játszik(amikor akar,ma nem akart),így nekem szimpatikus
Meg amúgy is van egy PSG-s mezem ami rohadt jól nézz ki,szóval itt a topicban egyedül én nekik fogok szurkolni ha nem a három német valamelyikével kerülnek össze -
giigz
veterán
válasz homeless09 #10559 üzenetére
Egyik kedvenc játékvezetőm
-
homeless09
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #10552 üzenetére
Ámen...
Rühellem az összevásárolt divat csapatokat....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
Ez a PSG remélem kap egy ordas nagy pofont a következő körben.
-
fatal`
titán
-
giigz
veterán
Nem tudom írtam-e már (talán úgy rémlik igen, de ha esetleg valaki elfeljtette volna ): Sima Barca továbbjutás lesz
-
Boxer001
veterán
Rohadt Lavezzi.
Nem baj, ezt a PSG úgy kiveri majd valamelyik, mint a xart, azt talán jobban várom, mint a szegény kis barca hazamenetelét.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Valaki szólhatna Egri Viktornak, hogy Banega nevében nincs hullám az n betűn, úgyhogy az sehogy sem lesz 'ny'.
PSG gól
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Na végre, vezet a Valencia.
Nyomnának be még egyet...
cyberkind
Jah...[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Ez olyan 0-0 lesz,pedig rúghatnak egyet a Valencia
-
Boxer001
veterán
Ez a mai BL este pocsék, de látom ti se nagyon foglalkoztok vele.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #10531 üzenetére
Nem titkoltam én ezelőtt sem és ezután sem fogom, hogy a Manchester számomra nagyon szimpatikus csapat. SAF, Giggsy, Scholes, meg a többi ilyen ember miatt kedveltem meg őket. De elárulom, hogy ez nem most kezdődött, mielőtt még a divat drukkerség vádja érne. Tegnap sem csalódtam bennük, úriemberként viselték Vidic-ék a vereséget. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy mikor di Maria bandukolt az öltözőbe, a közelben levő nézők megtapsolták őt. Az összes United meccset megnézem én, hogyha nem ütközik Madrid meccsel. Nem mondom, hogy második kedvenc csapat, mert szerintem kedvenc csak egy lehet, az pedig örökre a Real Madrid lesz nekem. De én kívánok még sok-sok trófeát Fergusonéknak (feltéve, ha ehhez nem a Real Madridot kell legyőzni )
-
Napfénysüti
nagyúr
-
7600 GS
addikt
Giggs az ezredik felnőtt tétmeccsén viselt mezét egyébként CR-nek adta a meccs után. Az egész Manchester United keret dedikálta azt.
-
Boxer001
veterán
De egy unalmas szar ez a PSG-Valencia meccs.
7600[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #10524 üzenetére
Már az előző meccsen sem volt suta éppen. Csak hát annyi pénz bakker, amennyibe ő került...
Ha belegondolok, hogy Fenomén anno mennyibe került, és mégis mi lett belőle.
Old Trafford hangulat tegnapról
Beszarás. Ilyen atmosphere nincs másik a világon. Amikor CR nevét bemondja a szpíker, attól meg libabőrös leszek. És MU szurkolók majdnem túlénekelték a BL himnuszt is.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #10523 üzenetére
A labdához ért először, de eltalálta a lábát is nagyon kicsit. Ezt hívják szabálytalanságnak. Max egy sárga, mert talppal tényleg nem illik.
Ez a Moura gyerek azért nem ügyetlen, be kell vallani.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
baluka26
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
Én még csak most látom ezt az Ibra-pirosat. Ez miért volt piros?! Nevetséges bazdmeg...
Két meccset ráadásul? Tényleg nagy buzik ezek az UEFA-sok...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
BESZARTOK:
Rendőrséget hívta dühében egy MU szurkoló, amikor a Real ellen kiállította Nanit Cakir.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
BÁR tudjok. Szerintük Tomi bácsi is tökéletes fújt anno
-
fatal`
titán
válasz homeless09 #10506 üzenetére
Ez mekkora idiotizmus, hogy kötelező nyilatkozni. Kész vicc.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #10506 üzenetére
Drogbát is eltiltották fucking disgrace után.
Ez a FIFA és UEFA vezérkar egy sutyerák patkány banda. Ha nem baszakodna ez a két félmarha vén geci a futball korszerűsítése miatt nem lenne semmi ilyesmi.
-
homeless09
őstag
"Lehet, hogy a United büntetésben részesül, miután nem teljesítették média kötelezettségeiket a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját követően, ugyanis sem Sir Alex Ferguson, sem a játékosok nem nyilatkoztak a 2-1-re elveszített találkozó után."
Tegyék fel az i-re a pontot...
-
Ps Vita
őstag
Az meg van,hogy idén már az elődöntőt is sorsolják?
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest