Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Ps Vita
őstag
Sport1-en szépen megmondta az egyik szakkomentátor,hogy a Bayern már majdnem Real és Barca szint...
Nem azért,de szerintem a Bayern már most is van azon a szinten legalább
Közben Shaqiri,beszarás,hogy ő csak ennyit játszik,ez is jelzi a keret mélységét -
Integra
titán
wow, ez a kis shaquiri... legjobb játékos ma
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
Fellainit azért eltudnám képzelni londoni kékben. A Mikel - Fellaini kettőssel meggyűlne az ellenfelek baja.
-
Integra
titán
giroud fail
-
Integra
titán
már éppen átakartam kapcsolni az arsenal meccsre, erre diego bevágja neuernek
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért ez a Mirallas nem semmi. Jó ez az Everton, ha lemaradunk a Bl helyről, remélem miattuk lesz.
Balu: Nagy meccs lesz a Fulham - Chelsea. El vagyunk kényeztetve, hétvégén 2 rangadó még hozzá.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
baluka26
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz KubanitoS #13967 üzenetére
Most megy egy Jó Honvéd Fradi..
Azért az látszik, hogy olasz az edző a honvédnál, hemperegnek a fiúk rendesen..
Viszont a pálya egész jó állapotú, vagy csak sz*r a tévém.. A Nagyot befoglalta az asszony, szóval a régi dobozon kell néznem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz baluka26 #13976 üzenetére
Olyan meccset adnak, amit néznek is..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
baluka26
nagyúr
Fellainit öröm nézni a pályán.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
Na ez szép kis támadás volt,1-0,
Hű bazmeg ,Mandzu lesérült? -
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #13973 üzenetére
Kevés esélyt adok annak, hogy ezt személyesen ő írta ki.
Egyébként meg egy ilyen szezon után, amikor rekordokat döntöget (megint), nem hiszem, hogy elmenne. Egyszerűen mindkét félnek szüksége van egymásra. De jelen esetben a klubnak CR-re sokkal jobban, jelenleg tőle függünk nagyobb részben. Szépen leülnek Perezzel júniusban megbeszélni az új szerződés részleteit, és öröm bódottá.
De igazából mindegy hogy ez az ember hol játszik, mert mindenhol történelmet ír. Én meg sok sikert kívánok neki, bárhol is játsszon.
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
baluka26
nagyúr
Nyomorék Digi WHU - MU meccset adja, nem a Fulham - Chelsea derbit...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz homeless09 #13973 üzenetére
ezt évek óta tudjuk.
kérdés, hogy vajon megtörténik e a csere... az biztos, hogy a real-ban azért ha megy, akkor lesz változás bőven jövőre.bayern b 70:30 wolfsburg a
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Azért itt még milyen zsugákat toltak...
-
homeless09
őstag
Cristiano Ronaldo kiírta twitterre, hogy visszatér a Manchester Unitedba, majd üzenetét törölte.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
bandus
veterán
ez mindig jó ráhangolódás egy meccsre. ez az ember megállíthatatlan volt baszki
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka26
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
Magyar meccsekről beszélni már nem szokás errefelé?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #13959 üzenetére
Van valaki hiányzó Everton oldalon? Mert nekem a matek nem azt mutatja, hogy ez a realitás.
Más :
Chelsea's run-in
Fulham v Chelsea Wed 17 Apr 20:00
Liverpool v Chelsea Sun 21 Apr 16:00
FC Basel v Chelsea Thu 25 Apr 20:05
Chelsea v Swansea Sun 28 Apr 15:00
Chelsea v FC Basel Thu 2 May 20:05
Man Utd v Chelsea Sun 5 May 16:00
Chelsea v Tottenham Wed 8 May 19:45
Aston Villa v Chelsea Sat 11 May 12:45
Chelsea v Everton Sun 19 May 16:00Egyedül az Aston Villa a pihenősebb papíron, de a kiesés ellen menekülnek. Elég durva. Azt is el tudom képzelni, hogy az Everton nevetve befut a 4. helyre. Ahhoz ma nyerniük kell.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
mai program:
arsenal-everton 20:45 pl
bayern-wolsburg 20:30 kupa...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #13935 üzenetére
Megint folyt egy kis olaj az FA számlájára, plusz a pereputtyal irány Dubai, szóval, ez nem ért eltiltást..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
baluka26
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
valaiért gyanús, így sejtelmesen kérdezem:
valamelyikőtök véletlenül nem b. zoltán? (budafok, fradi, tabán...)
(kb. 1994-98')
ha igen, pü ->[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
válasz Boxer001 #13947 üzenetére
2:1 büntetőkkel. én ilyen flegma magyar büntetőket rég láttam...
teljesen megérdemelten nyert korea, ez van. küzdésből, hajtásból csillagos ötös.
csak magát okolhatja a magyar csapat, hogy elszálltak 3:0-nál.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #13942 üzenetére
kapjuk a 2 perceket idióta gáncsokért etc... aztán meg is büntetnek azonnal..
Mike:
ja, valszeg a csapat is azt hitte, hogy zsebben a 3 pont..
aztán tiszta szopó van, iszonyú gyorsak a kóreaiak.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
b+ ezek az ostoba magyar kiállítások, nem csoda, hogy már 4:4
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #13936 üzenetére
Így van, nagy bajok vannak az FA-nál. És ezzel nem lehet mit csinálni
Ha jól emlékszem anno ezt a majmot sem tiltották el, ráadásul a taposás után gólt lőtt az utolsó pillanatban...
-
7600 GS
addikt
Yago és én is épségben visszajöttem.
Érzi a gyerek a labdát nagyon. Technikás, viszonylag gyors, lőni is tud, lát is a pályán. Egyébként annyira látszott, hogy a játékosaink többsége akart villogni, hogy na most itt van egy brazil és mutassuk meg neki hogy mi sem vagyunk falábúak. Dióhéjban nagyon jó vele játszani, éreztük egymást a pályán.
-
Integra
titán
sport1 mo.-kor. most
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #13931 üzenetére
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #13935 üzenetére
Ja, bezzeg amikor a rasszista odaszólást nem hallja a bíró, amiről amúgy nincs is bizonyíték, akkor utólag is indítanak eljárást meg satöbbi, egyértelmű eseteknél le sincs szarva. Az FA egy nevetséges szar banda.
-
KisTücsök
addikt
[link]. Elegem van. Már az ilyen rangadókat sem várhatja az ember, mert úgyis beleszól a bíró. De még elvileg látta az esetet... Az ilyenből hogy lehet bíró?????!!
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #13931 üzenetére
Egy csapatban leszünk, de nem fogom.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #13925 üzenetére
Sajnos nem, de szeretnék majd megtanulni. Mellé még a spanyolt is jó lenne.
baluka: Most megyünk focizni, majd rákérdezek, de szerintem őt is ismeri, tájékozott srácnak tűnik.
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #13923 üzenetére
Kajákról már beszéltünk, és azt mondta, hogy nagyon bejön neki a magyar konyha, de azért hiányoznak az otthoni ízek is. A tejföl például totál újdonság volt számára, nem ismerik Brazíliában az ilyet. A magyar lányok meg szerinte is szépek. Kérdeztem még az argentínokról is, és azt mondta, hogy nem éppen a legnagyobb cimbik, és Messit sem igazán kedvelik, kedvenc játékosa CR, de szerinte egy 5 éven belül Neymar lehet a világ legjobbja és benne bíznak a 2014-es VB-n.
Ja és amúgy mellesleg ő is RMA drukker, együtt fogjuk nézni a BL elődöntőket. Amikor kérdeztem, hogy Puskásról hallott-e már, természetesen azt mondta hogy igen, és Brazíliában mindenki ismeri őt. Okay mondom, i'm glad to hear that.
-
7600 GS
addikt
Van itt nálunk (egész pontosan a szomszédban) egy brazil cserediák, ugyanolyan korú mint én (18). Szerintetek mit lenne érdemes tőle kérdezgetni? Nem csak focira gondolok.
-
baluka26
nagyúr
válasz Napfénysüti #13919 üzenetére
Ilyen hülyék is szellemi munkát végeznek bakker...
Boka nem olyan necces, mint térd, ne aggódj. Kövi idény elejére készülhetsz már szerintem. De doki többet tud
Ne siettesd! Négyzetesen lesz böjtje, ha nem hagysz neki időt.[ Szerkesztve ]
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #13916 üzenetére
szerintem az nem lesz ez ennyi, mint nekem volt. de azért jó lenne, ha pihentetnéd..
7600GS 37 évesen..
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #13915 üzenetére
Ne riogass mert sírva fakadok. Remélem a boka nem annyira rossz. Tavaly fél évet már kihagytam a térdem miatt. Sajnos ma voltam traumatológián és kiderült hogy részleges bokaszalag szakadásom van. Egy 1,5 héttel ezelőtti focin csúsztam el. Én hülye meg tegnap nagypályás bajnokin amjdnem védtem csak a bemelegítésnél egy ugrás után le kellett ülnöm mert nagyon fájt megint a bokám. Ilyen se volt még hogy a jegyzőkönyvbe kezdőnek írtak de szólni kellett a sporinak hogy már a kezdés előtt csere lesz.
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #13913 üzenetére
nekem a térdemben volt részleges, egy hónap lábadozás, egy év mulva tudtam ujra foczni (normálisan)
#13911 Integra „Ha kizárólag a futballra koncentrálna, és nem más dolgokra, akkor nem csak a világ egyik legjobb játékosa lenne, hanem több tiszteletet is kapna a pályán"
lemaradt egy szó.. -
Integra
titán
válasz Motion_Blur #13912 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha valakinek volt már részleges bokaszalag szakadása akkor meg tudná mondani az körülbelül mennyi idő alatt gyógyul meg teljesen?
Més que un club!
-
szab.tam
nagyúr
már meg sem merem említemi a 3. félidő extrát...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Dexar007 #13900 üzenetére
Hát én ezt azért, ha nem haragszol, nem szeretném
Kapott már ő is eleget pályafutása során. Inkább csak kiosztanék neki pár sárgát, mint amit Bale-lel csináltak. Nem tetszett, mert jogtalanul kapta több, mint a felét, de tény, hogy mostanában még kontaktra se esik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Milyen TV-t vegyek?