Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #13399 üzenetére
Guarín és Vidal is kb. mozdíthatatlan, szerintem, mivel mindkét klub építkezésbe kezdett és a cél a BL-szereplés és bajnoki címek. Az eladásukkal tulajdonképpen saját terveiket húznák át a vezetők, szerintem. Nem tudom/akarom elhinni, hogy a Juventusnak nincs annyi pénze, hogy egy-két normális csatárt igazoljon, és hogy ezért el kellene az egyik legkeresettebb és legkarakteresebb játékosát. Az Inter meg Guarín értékesítésével kb. azt mondaná, hogy oké, nyertünk a portugállal mindent, most nyugodjanak bele a szurkolók a semmibe pár évig.
-
7600 GS
addikt
válasz csabamolnar #13398 üzenetére
A posztján a legjobbak között van. Guarin is ügyes egyébként, ő már inkább hozható lenne.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #13396 üzenetére
Játszik ő eleget, nem ezzel van a gond. De egy úgy közeg kell neki, ebbe már belefásult sajnos. A képességei kb. megfelelnek az olasz bajnoksághoz.
Egyébként meg Vidal kb. mozdíthatatlan sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #13395 üzenetére
Higuaínért huszonöt millió? Alig játszik, jó ideje formán kívül teljesít. Cserébe Vidal stabil alapember, nélküle szinte elképzelhetetlen a Juventus középpályája. Igaz, van, hogy a bajnokságban alibizik bizonyos csapatok ellen, de az belefér, amíg ilyen gyenge az olasz első osztály.
-
7600 GS
addikt
A Juventus Higuain-t vinnié 25-30 millióért. Ha ezen felül még kellene fizetnünk 10 milliót Vidal-ért, akkor deal.
-
7600 GS
addikt
Javítanom kell magamat, tegnap nem pontos infókat írtam.
Cristiano Ronaldo a Real Madrid történelmének első olyan játékosa, aki 11 gólt szerzett egy szezonban a Bajnokok Ligájában. A portugál tényleg nem ismer határokat. Ő az egyedüli, aki zsinórban öt BL-meccsen is betalált a klub fennállása óta.
Cristiano tegnapi duplájával megelőzte Di Stefanót a BL örökös góllövőinek listáján. Az argentin legendának 49 találata van, a portugál zseninek pedig a Galatasaray elleni duplájával már 50. CR7 jelenleg holtversenyben 6. a listán Pippo Inzaghival. Közvetlenül előttük Henry áll 51 találattal. A 10-es listán Cristiano Ronaldo az egyetlen, aki több gólt szerzett az egyenes kieséses szakaszban, mint a csoportkörben.
-
fatal`
titán
válasz csabamolnar #13381 üzenetére
Barca.
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #13380 üzenetére
Jé, tud valaki úgy is kommentelni a meccsel kapcsolatban, hogy nem buzizik meg stb.? Meglep.
Amúgy meg lehet itt össze-vissza szidni Varane-t, van akinek ugye már fóbiája is van vele kapcsolatban, de egy dolgot mindig elfelejt a nagyérdemű: 19 éves még mindig. Ehhez képest fél Európa legjobb támadóit állította meg az utóbbi 3 hónapban. Az, hogy tegnap Sneijder góljánál hibázott, az tény. Viszont Drogba gólját felesleges a nyakába varrni, ott a támadó volt zseni, ezt 10-ből 9 védő beszopja. Tanult belőle. Izmosodni is fog még, kell is neki. Van még gyenge pontja, de hát kinek nincsen?
Egyébként meg azért azt jegyezzük meg, hogy az első meccsen nagyon szépen levette Drogbát a pályáról.
Egy szó mint száz: Ő is emberből van.
-
gyuromoj
veterán
Ma ünnepli 40.születésnapját Roberto Carlos, a Real Madrid korábbi kiváló játékosa. Tizenegy évig játszott a királyiaknáll, négyszer volt spanyol bajnok, háromszor UEFA Bajnokok Ligája győztes és nyert két Világkupát. Isten éltesse!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
"Ma este milliónyi Juventus-szurkoló áll szemben 11 Bayern-játékossal" - mondja Vidal. Szerintünk ez butaság, ennyien nem is férnek el a pályán. Meg szabálytalan is. Hülye ez a Vidal.
-
Sickboy25
addikt
Ma bízok a varázslatban... Ibrakadabra hajrá
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Ps Vita
őstag
Remek cikk,heinrich nagyon ért a focihoz
Amit a Varane esetről mond azzal is egyetértek:
"Ha mégis ki akarunk mellette emelni valakit, akkor az Varane, sőt elsők között lendül magasba a kezünk, amikor klasszisozni kell, meg a jövő egyik legnagyobb ígéretét emlegetni, vagy rögtön pofátlanul odatolni Thiago Silva mellé.
A tegnap este speciel pont nem az ő estéje volt, mert két gólért cserébe emlékezetes leckét kapott két nagy tanártól. Sneijder labdaátvételes bőrözése és Drogba sarkazása az a kategória, amivel eddig nem gyakran találkozott a pályán. Egy védő is lehet okos, sőt nagyon okos, csak épp elég okos nem, ha úgy hozza a balsorsa, hogy ilyen zsenik ellen kell játszania. Nem bántásból mondjuk, csak tényszerűen rögzítjük: ez volt az első Real-meccs, ami valahol rajta ment el.
Hogy az előbb említett zsenik mit keresnek a Galatában, azt csak ők tudják, mindenesetre utólag, és minden egyéb körülménnyel megbékélve a legtöbb szurkoló szerintem elmondhatja: ha már sosem jutott Aranylabda egyikőjüknek sem, nagy igazság, hogy mindketten eltették a maguk BL-győzelmét."Szóval Varane megérdemli azt a szopkódást amit kap,de remélem senki se gondolta,hogy végig úgy fog játszani,ahogy a Real ellen
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz csabamolnar #13377 üzenetére
Sok lesz már itt a real drukker
-
-
Richard!
addikt
juve-bayern 2:1
barca-psg 3(4):1Ma kezdődik életed háralévő része
-
Integra
titán
malaga sejk tulajdonosa a meccs után a twitteren kiakadt.. ez nem foci, ez rasszizmus..
a saját lesgóljukról persze egy szót sem ejt senki sem......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #13369 üzenetére
mi volt tegnap Verane-nal, ahogy nézem nem éppen élete meccsét játszotta?
nyugi, azt majd csak a Barca ellen fogja mindig -
bandus
veterán
válasz baluka26 #13370 üzenetére
szerintem ezzel nincsen gond, sneijder csodálatosan vitte el mellette, nameg hát drogba is, le a kalappal, győzött a rutin de ha ez megnyugtat, szerintem ez a két játékos bármelyik védőt képes lenne ugyanígy becsapni, szóval azt mondom, hogy ennyi idősen varane bőven kiemelkdik a mezőnyből, és nem csak a saját korosztályában.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka26
nagyúr
Kedves Real és Varane buzeránsok!
Már felfogjátok végre, amit írtam? Két nyugdíjas tíz perc alatt csinál kétszer hülyét belőle?A Dortmund beszarás, ilyet csak németek tudnak.
Drogba bácsi
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Napfénysüti
nagyúr
Kemény volt ez a két meccs. A Dortmundra egy Ft-ot nem adtam volna a 90. percben. Szegény Malagát azért sajnálom.
7600GS: mi volt tegnap Verane-nal, ahogy nézem nem éppen élete meccsét játszotta?
Més que un club!
-
gyuromoj
veterán
Dortmund-i közönség megint odatette magát, csak becsuktam a szemem és újra ott éreztem magam a vendégszektorban.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #13363 üzenetére
és Cyberkind, köszi a válaszokat, erre tippeltem, de nem voltam biztos.. Viszont gondolom, cigit meg lehet...
Érdekes, hogy ki mit tart elfogadhatatlannak...
Akkor 150 évig nálunk sem lehetett volna...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #13361 üzenetére
De,de Kroos pajti kidőlt,ezért Schweini lépne följebb a helyére,Gusti és Javi szűrne,Schweinsteiger meg írányítana,Juve-től én is tartok,de innét már tényleg nem szabadna kiesni...
Madrid meznek meg nagyon jót tett,hogy nem volt rajta a Bwin felirat,sokkal szebb volt így[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
A Madrid mezén miért nincs mezszponzor?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
-
gyuromoj
veterán
Arbeloa ismét bizonyította hogy nem való a RM-ba... majdnem vitte is a tippmix szelvényemet.
Kicsit izgalmas volt a vége, de a másik meccsen pedig 2 lesgól is született.
Holnap remélem hasonlóan izgalmas meccsek lesznek, esetleg meglepetés is történhetne.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #13355 üzenetére
egyébként nem tudom, hogyan működik a balhés sztároknál ezek után.
bünti, vagy jutalom? mert növekszik a nézettség, reklámérték, mezeladás, stb. index.
a sptv-n szokott lenni egy műsor, (hirtelen nem jut eszembe a címe), ahol a nagytudású sport menedzserek mondanak néha, nem buta háttérinfókat a hasonló dolgokról.
(van köztük egy igen okos közgizda (tanár)néni is. őt szíves hallgatom, és nézem is, mert elég abberált vagyok hozzá.)
más.
dortmund összefoglaló.
az alapvonali segédbíró olyan szépen bepucsított a nagy, koncentrált nézésben.
ha b*i lennék, tuti rárántanék.
(majdnem by eric cartmen.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
That's football, folks. Holnap is megtörténhetnek ilyenek. Talál a Juve 2 gyors gólt, PSG-nél meg bevethető lesz Thiago Silva, az még egy nagy erősítés (ezzel együtt sem hiszem, hogy sikerülne nekik).
CR most már Di Stefano-val együtt 49 gólos a BL-ben, az idei szezonban meg 11 gól/10 meccs.
Malaga meg nagyon közel volt, sajnálom, hogy első BL idényükben nem sikerült elérni az elődöntőt. No mindegy, azért meglepi lett volna a javából, ha nem a Dortmund megy tovább, ez így is hatalmas eredmény volt az andalúzoktól.
Sorsolást szerintem nem kell firtassam, annyira egyértelmű, hogy mi fog következni. . Barca lenne a legjobb, mert ellenük már tudja a csapat, hogy mit kell játszani. Várjuk a sorsolást tökik.
Arbeloa meg egy kiszabott fizikus.
baluka, kb. sejtem hogy mit fogsz kommentelni
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
gyorsan egy napi balotelli
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nemcso
őstag
válasz Motion_Blur #13348 üzenetére
Én Bayern - Barca döntőt várok, úgy, hogy Dortmund-Bayern és Real-Barca elődöntők lesznek.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Ijk
nagyúr
Komolyan sajnálom a Malagát, órási eredmény lett volna nekik az elődöntő, persze már ez is. Sajnos a rutintalanságuknak köszönhetik hogy kicsúszott a továbbjutás a kezükből. 1-2-nél be kellett volna állni teljesen, túlságosan a zsebükben érezték.
Persze a Dortmundnak is örülök, azt hittem most kipukkadnak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Integra
titán
hahaha, klopp úgy kimelegedett örömében, hogy full párás szemüvegben nyomja az interjút
-
giigz
veterán
válasz Motion_Blur #13348 üzenetére
Teljesen egyetértek. Holnap szerintem semmi meglepetés nem lesz, Barca leiskolázza a PSG-t, a Bayern meg továbbjut valamilyen módon, aztán a Real kiveri a Barcát, és Bayern - Real döntőn nyer a Real 3-0-ra 3 CR góllal
-
Ps Vita
őstag
válasz cyberkind #13346 üzenetére
Azért látszik,hogy madridista vagy,mindkét párharc fifty-fifty lenne,megjósolhatatlan....
Na most jövök rá,hogy mi még tovább se jutottunk...félek azért a Juve-tól,mindegyik játékos azt mondja tőlük,hogy sokkal jobbak is tudnak lenni,és,hogy lesznek is holnap[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Motion_Blur #13343 üzenetére
Király...
Egy Dortmund-Barca meccsre kíváncsi lennék, Mit kezd a Tiki Taka a futógépek ellen...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
szab.tam
nagyúr
3. félidő szerinti "bólints tibi rovat" itt bajban lenne.
**
jó, hogy az elején az a real gól bement. mert ha nem, és az utolsó döntötte volna el, akkor a török szurkólok bemennek, felszántják, és bevetik szezámmaggal, (vagy akármivel), a pályát. így csak egy koporsószeg lett....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
Legyünk igazságosak
BVB-BM
Barca-Real
A két csúcsnemzet delegálja a legjobb csapatát a döntőbe
Azért most Varane-t Sneijder csúnyán becsapta,nem a francia meccse volt[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
Dortmund : a sírból jöttek vissza
Eddig bejöttek a továbbjutók. Már csak a Bayern és a Barca van hátra
-
Enzolord
addikt
Remélem, megnyerik a BL-t... Hajrá Dortmund...
Sorsolás mikor lesz? Vagy ágak vannak?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sztbeni
őstag
Holnap a Juvétől ennél is nagyobb parádét várok
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Motion_Blur
félisten
Ezaz, CR7 eldöntötted!!! Így kell!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
vans?
őstag
Azert meg egy becsuletgol.
hábm bábm
-
Integra
titán
na most jöhet a vodka!!!! fúbazzz, libabőr......
-
bandus
veterán
mit művelt a dortmund, atyaég!!!
-
Ps Vita
őstag
Beszarááááás,ilyen nincs.tényleg nincs,de tényleg
-
Enzolord
addikt
Ezaaaaazzzzz.... Dortmund... Azt a k*rva....
-
MPowerPH
félisten
Mi a fuck történt? Kikapcsoltam a TV-t.
Ezt nem hiszem el... Hogy jött ez össze?
hunfatal: Akkor visszakaptuk a másik oldalra ítélt lesgólt, sebaj.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
A második félidőben mutatott szánalmas teljesítmény alapján simán megérdemeltük volna hogy kiessünk
Arbeloa te barom állat...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
littlelion21
addikt
b@zmeg ilyen nincs...
-
Integra
titán
ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dráma, aztakurvaigaz, ez is les gól volt ahogy a második malaga gól, de így fair
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Na Dortmund !
-
Sztbeni
őstag
Istenfaszát
Ezt a malaga baszta el, de kurva csúnyán
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
És továbbmegy a Dortmund
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
MPowerPH
félisten
Ennyi volt... Sajnos ez benne volt a pakliban, ilyen kihagyott helyzetekkel nem lehet továbbjutni. Amíg nincs egy olyan ember elől, aki 90%-os helyzetkihasználásra képes 1:1-ben, addig nincs miről beszélni. Remélem lewa elhúz a rákba végre, és hoznak helyette egy igazi befejező csatárt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Integra
titán
hát... a dortmund kiverte magát azt kell mondjam
ennyi helyzetet kihagyni, félelmetes....és az sem érdekel, hogy lesgólt nyeltek be a bírók..
-
Dexar007
veterán
Na még kettőt galata..és indul a bundabotrány.
Give me your cum,bull!
-
Ps Vita
őstag
'sztakurva.....
És les -
Sztbeni
őstag
Galatának nem kellett volna bekapnia azt a kurva gólt az elején
Malaga elődöntős
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Isteeeeeenem miket hagy ki a Dortmund....
-
bandus
veterán
basszameg, alig találtam működő streamet, fel is adtam a dolgot, 4-1 a realnak, alszok. aztán még visszanéztem a livescore-ra és két perc alatt két galata gól.. na ha innen nem jut tovább a madrid, akkor új kedvenc csapatot keresek magamnak, emrt az nagy szégyen lenne
-
vans?
őstag
Van egy kis hangulat most 'sztambulban
CR is de szep...
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
DopeBob
addikt
Meg is erdemelne a margit, hogy kiessen a francba...
MZ/X
-
giigz
veterán
3-1 Na mostmár észbekaphatna a Real...
-
vans?
őstag
Szorul a hurok. Szep golok.
hábm bábm
-
pohár
félisten
ezt Schweinitől leste
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nemcso
őstag
micsoda Drogba gól
-
fatal`
titán
Drogba, mekkora gól
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
CR mit hagyott ki.. Meg is bosszulta magat. Persze tokmindegy.
kozben Sneijder
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Integra
titán
jézus mit csinál a dortmund..... így kapni fognak még egyet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest