Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Igazabol mar az elozo ket meccsen sem jatszottunk jol, csak iszonyu makunk volt vegig. Most meg nincs.
-
DopeBob
addikt
A Milan a bajnoksagra kincentral es dobja a BL-t? Valaki magyarazza mar el, mi torenik, eleg eles a kontarszt…
-
DopeBob
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nah, akkor meg is van a 23-as Európa liga győztes
-
DopeBob
addikt
Southgate… ezt a nyomorekot, istenem… vegigbekkelik az eb-t a vilag kegunalmasabb focijaval, aztan a veget rabizza a 3 pelenkasra… gz
-
DopeBob
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kegyetlenul impontensek elol az osztakok... nem is erteni mi viszi ra oket ujra es ujra hogy elore menjenek, igyse tudnak ott mit kezdeni magukkal...
Na, kozben Alabab is megelegelte a balfaszkodast elol

-
DopeBob
addikt
Na gyerünk, már nagyon mennék aludni
-
DopeBob
addikt
Ha az MU lesz az EL győztes, mi lesz a BL indulás jogával? Másik angol csapat kapja azt is?
-
DopeBob
addikt
En azert annek tudnek orulni, ha a korrupt Fifa/Uefa kombo megszunne, es helyette jonne valami uj... megerdemlik. Nem is ertem hogy nem lazadtak korabban a klubbok ellenuk... undorito mocskocs csalo banda mind a ketto.
-
-
DopeBob
addikt
Bazz Herta... meg kéne nyerni ezt a meccset, hogy megtörjön a jég... 0-1, meddő fölény

Az eddigi meccseken lehetett számítani a zakóra, de a mait nagyon hozni kéne.
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez viccnek elég rossz volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DopeBob
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
nem volt sálad?

-
DopeBob
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Volt egy cikk valahol régebben korrupt UEFA ManCity, hasonló szabályok miatt büntették a klubbot valami 60M €-ra, legalábbis ennyi volt a hírekben. Aztán kiderült, hogy ezt a büntit majd X év alatt vonják le tőlük a BL után kapott pénzből... szóval igazából nem fájt, csak jól nézett ki. Kb most is valami hasonlóra számítók, de egyébként egyetértek, jó lenne a büntetés. Mondjuk a tulajok is eljuthatnának végre oda ennyi év és elköltött lóvé után, hogy valahogy ez a pénzért BL cím szerencsére nem működik.
-
DopeBob
addikt
Ha az Arsenal nyeri az EL-t, akkor hogy ondul a BL-ben? Valamelyik masik angol csapat helyett? Vagy ezek fixen fenntartott helyek?
-
DopeBob
addikt
Ubazz mi lesz itt
-
DopeBob
addikt
Nah, durva lesz a vege. Remelem kihuzza a Pool
-
DopeBob
addikt
L O L . . .
-
DopeBob
addikt
Solskjaer-t lassan szente fogjak avatni

-
DopeBob
addikt
Ij b+
Nem lennek biro
Csak maganak koszonheti a PSG reg eldonthettek volna
-
DopeBob
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hat meg ha B lenne, ezek mar a korosztalyos csapatbol jottek szerintem

-
DopeBob
addikt
Nezte valaki a Herta meccset? Eredmenyt kovettem csak... 96. Percben egyenlites, ezmiez? 4 perc hosszabbitasnal a 6-ban golt kapni

-
DopeBob
addikt

Na melyik híres focista van képen?

bocs, az igénytelenségért, ki kellett takarnom a mezt

-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
válasz
omfgk
üzenetére
Pff... ez tényleg semmi. A tegnap felvételeken még elég véleményes volt, a mozdulata tényleg olyan, mintha ütésre készülne.
Mondjuk az nem elvárható a bírótól, hogy készüljön fel a játékosokból? Ronaldo egyrészt nem az a szabálytalankodó fajta, másrészt meg ilyen szándékost ütést, rúgást, főleg úgy, hogy a labda a közelben sincs, még sosem láttam tőle...
-
DopeBob
addikt
Nem vagyok pártatlan, és nyilván a kommentátor is befolyásol, de tényleg ennyire egyértelműen a görögöknek fújnak?

-
DopeBob
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Pont ezen gondolkodtam... ha nincs az a négy elvesztegetett meccs... persze felelős az nincs, de az MLSZ-nél is rendet kéne végre tenni

-
DopeBob
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Már előre kifizettük

-
DopeBob
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
keresem a szavakat.
Ugye fake?
rofl

-
DopeBob
addikt
Hat, innen ez ennyi. A jatek mostani kepe alapjan ezt akkor is behuzzak, ha nincs a 11es es grizman szineszkedese...

-
DopeBob
addikt
Olyat nem lehet, higy ezek mind a ketten kiesnek? :/
-
DopeBob
addikt
válasz
balazs025
üzenetére
Miért mi ez pankráció? Nyakánál fogva lerántják? Gondolom itt ez senkinek meg se kottyanna, futsz elkapják a nyakad és lerántanak. Függetlenül attól, hogy mennyire nem szimpatikus ember, én nagyon szeretem nézni a játékát, a cseleit ! Mi az a felesleges csel, meg se próbáljon 1-1ben megverni egy embert, hanem passzolja rögtön tovább, mert úgyis felrúgják?!
-
DopeBob
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Tényleg marha jó lehet, mikor nálad a ladba, rögtön felrúgnak... miért lenne bohóc? Most épült fel, tízszer szabálytalankodtak ellene... mivel megállítani nem tudják, az lett a taktika, hogy aki ott van, az rúgja fel...
-
DopeBob
addikt
Pedig milyen simanak nezett ki 😄
-
DopeBob
addikt
Padlón fekszik a futballvilág Muhammad Alija
Egy egész jó cikk, mindenki kedvenc edzőjéről. A végkövetkeztetéssel is nehéz vitatkozni.
Kár érte, én bíztam benne, hogy a Real után, még össze tudja szedni magát, ma már erre semmi esélyt nem látok. Tarthatna pár év szünetet, hátha... -
DopeBob
addikt
Giroud ilyen Benzema szint, netto emberhatrany... csereccsatarnak jo volt, de most keres a palyan?
-
DopeBob
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ez az egyetlen esélyük marad egy jövő évi BL inulásra, nekik kb az EL lehet most a legfontosabb.
-
DopeBob
addikt
Valaki koveti esetleg a Herta meccseit? Mi ez a melyrepules? Bajnoksag, EL, sehol nem megy nekik
-
DopeBob
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Szerintem az elején Storckal sem volt baj, szép lassan elsüllyed a mocsárban... többet volt mostanában felcsúton, mint bárhol máshol... csak azt nem tudom, a ov seggnyalásán kívül minek ment oda... se fiatalt se saját nevelést nem játszatnak már...
Arra kellett volna használni ezt a sorozatot, hogy felépítsük magunkat a 2020-as EB selejtezőkre, ahol harcolhattak volna a továbbjutásért, de ezek utána és főleg a tegnapi meccs után csak annyit lehet mondani, hogy
kurva gyengeez nem sikerült...Nyilván ki kell rúgni Strockot, de senki nem ártott annyit a focinak, mint ov és bandája
-
DopeBob
addikt
Nem volt rossz a Herta második gólja tegnap

-
DopeBob
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Hát a Vasas mindent elkövet, hogy mégse...

B+, hogy lehet ennyire szétesni?!?!?!
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Bazz... szegeny Monaco... legalabb 5-4 legyen, hogy ne legyen nagyon lefutott a dolog

-
DopeBob
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hú, mekkora balhék lehetnek otthon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DopeBob
addikt
Jaj, kezdődik... Mourinho szerint mindennek az oka Van Gaal
Bűnbakkeresés megy ezerrel... nemsokára a játékosok jönnek, ami megalapozza újfent a jó hangulatot.
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bogdán is alakított megint... nem tudom mi van vele, jó képességű, de a fejében valami nagyon nem ok...
[link] -
DopeBob
addikt
Nikolic már négy gólós a BL selejtezőkben. Ismét had gratuláljak a Vidinek a remek játékospolitikájához

-
DopeBob
addikt
Tegnap egy félidőt tudtam végigszenvedni a fradi meccsből, a másodikat, így sajnos lemaradt Hüsing bombagóljáról... a hosszabbítás már nem érdekelt, annyira kritikán aluli rossz meccs volt. Ennyit a magyar kirakatcsapatról. Szegény Lovrencsis, nem tudom mire számított, BL-ben játszani
Kíváncsi vagyok, ma mi lyen eredmények lesznek, az NB1-meg valószínűleg sorra dönti majd a negatív nézőcsúcsokat hétről hétre 
Azért az EB után (tudom, tudom, teljesen más a kettő) kicsit többre számított az ember, főleg egy elvileg még meg is erősített FTC-től

-
DopeBob
addikt
Ez csak valami rossz vicc lehet, hogy Higuant megveszi a Juve 95m €-ért
[link] -
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jok voltak az olaszok szerintem, a vedelmet leszamitva, ez egy ritka gyenge csapat valljuk be, De Rossi nagyon hianyzott. Elodonto is szep eredmeny szerintem.
-
DopeBob
addikt
Ronaldo netto emberhatrany eddig...
-
DopeBob
addikt
Ugy látszik,minden országnak megvan a maga pinyôje

-
DopeBob
addikt
Conte

-
DopeBob
addikt
Mosolyogjatok már, el vagytok kókadva baszki, hát ez egy szép Európa-bajnokság volt, ez nagy élmény volt, ezt mindenkinek így kell felfogni. Ebben most ennyi volt benne. - Dárdai Pál

Durva, hogy azon siránkoznak emberek, hogy ha itt nyerünk, akkor Wales már sima ügy, és meglett volna a bronz

-
DopeBob
addikt
Jo meccs volt, azert a 4-0 tulzas kicist kar erte. Nagyon nagy grat a fiuknak, szepen kuzdottek, ma is jol jatszottak, orulok, hogy nem probaltak bekkelni, ugyse ment volna. Ha VBre nem is, EBre szerintem negy ev mulva is jok kehetunk

-
DopeBob
addikt
Azert en nem ertem az embereket
nagyon jo meccs, sokkal jobb, hogy nem 11 e,berrel vedekezink... Azert valjuk be, nem gondolhatta senki komolyan, hogy tovabbjuthatunk. Jatszanak egy jo meccset, a magyar csapat aznedzovel az elen meg egy hos, es minden tiszteletem az ovek 
-
DopeBob
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Ennél jobban is figyelnek _amikor kell_
Kicsit olyan érzésem volt, mint a görögök elleni 4-3-nál. Annak a meccsnek sem volt a világon semmi tétje, a tegnapinak sem, kipróbáltak gondolom ezt-azt támadásban a védekezés rovására, hogy lám, megy azért ez is.
És milyen jól tették, mennyivel jobb meccs volt, mint ha mondjuk kibekkelnek valahogy egy 0-0-t

-
DopeBob
addikt
Nem birom nezni
-
DopeBob
addikt
Gooooooooool
Gyerunk meg egyet
-
DopeBob
addikt
Ilyen selejt egy birot... Hogy engedhetik ezt meccset vezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájuk fért már a győzelem, remélem helyrejön az önbizalmuk, mert helyzetek voltak eddig is...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kár érte, én bíztam benne, hogy a Real után, még össze tudja szedni magát, ma már erre semmi esélyt nem látok. Tarthatna pár év szünetet, hátha...
Azt hittem súg neki valami szépet, aztán megsimagatja

Kíváncsi vagyok, ma mi lyen eredmények lesznek, az NB1-meg valószínűleg sorra dönti majd a negatív nézőcsúcsokat hétről hétre