Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Marokkó vs. Irán, és török bírók...
remek...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
J.Hetfield
aktív tag
Eddi nagyon takarékon vannak a csapatok, remélem felpörgetik a tempót mert ez így unalmas lesz.
-
-
törölt tag
Ez a kedvencem, amikor Suarez esés közben azt sem tudja eldönteni, hogy melyik testrészéhez kapjon. -
paatrick
őstag
Egyiptom - Uruguay 0-1
Aki lemaradt itt egy rövid szöveges összefoglaló a mérkőzésről:
"Suarez te fos"6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
venember83
nagyúr
Szerintem a nők számára ez érdekesebb meccs, hála az uruk feszes mezeinek. Amúgy futball szempontjából elég gyatra.
-
paatrick
őstag
válasz bagyulajuve #106387 üzenetére
Ez az Uruguay eddig elég idény eleji forma. Nagyon alszanak.
Az egyiptomiak meg úgy dobálják magukat mint a cirkuszban. 20. percben már ki kellett volna sárgázni egyet hogy abbahagyják.Mondjuk szerintem az egyiptomiak a 70-80. percre elfogyhatnak erővel. Csak ahhoz emelni kéne a fordulatot.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bagyulajuve
addikt
Suarez egy fogyatékos labdát átvenni nem tud
Resistencia eterna
-
Cartevo
őstag
válasz Tibiajax #106384 üzenetére
Úgy lehetnek vele, hogy úgyis kiszivárogna.
A mai smart telefonos világban nehéz titokzatoskodva készülni.
Ezek a készülékek mentés nélkül sem vesztik el a fotót, még kikapcsoltan sem.Más:
Elvileg a labda szó töve a láb.
A szálló is ékezetét veszti szállodaként.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #106380 üzenetére
Szerintem tobben ismerik Trezeguet, mint Salah nevet
-
Tibiajax
nagyúr
én csak annyit nem értek amúgy ebből az egészből, ezt miért hozzák végül nyilvánosságra?.. ez lehet az argentinok nyerő taktikája, de így az ellenfél is tud rá készülni, nem? tudom, nem feltétlen az index-et olvasva tudják majd meg, de gondolom az index is egy már élő külföldi forrást alapján írta meg ezt is. szóval, hogyan derülnek ezek a dolgok ki, a kapitány miért teszi ezt nyilvánosságra, ha már egyszer agyafúrtan kifundálta?
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #106380 üzenetére
Nem fog kezdeni?
Máris tolok egy hendit
-
bagyulajuve
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #106378 üzenetére
Csak arra válaszoltam, hogy nincs Salahon kívül ismertebb (illetve általa ismert) játékos, lehet h csak olyan PL fetisiszták mint én ismerik Hegazit, aki elég erős szezont tolt, bár azt hogy ő is egyiptomi csak pár hónapja tudtam meg
Persze körökkel jobb csapata van az uruknak, ráadásul Salah nem is fog kezdeni.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #106378 üzenetére
Ezt a lecserélné más náció játékosárát értsd jól, fikció szintjén
Ha ugyanazon nációhoz tartozna... -
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #106377 üzenetére
Jó, de az azért mégiscsak egy Kongó, s nem egy Urugay.. Ennyi erővel, ha a helyszíni selejtezők viszonylatában nézzük meg Irán, vagy Szaud arábia is felülmúlt minden elképzelést... és olyan sikereket ért el, mint előtte nem De ezt a helyszíni, régiós selejtezős régióban tette meg. Ezzel a három játékossal már majdnem ki is merült a komolyabb klubokban játszók száma
Azért egy Suarez - Cavani kettőssel kell majd szembenézniük, amilyen kettősre sokan elcserélnék a támadóikat... még nagyobb országok is ...
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #106375 üzenetére
Hát azért ott a Hegazi-El Neni-Salah tengely
A VB kijutásuk igen emlékezetes volt, nyerniük kellett, vezettek és a 87. percben egyenlített Kongó, aztán a 93. percben kapott Egyiptom egy tizit, és abban a pillanatban úgy elkezdtek tombolni a játékosok és a kispad, mindenki berohant a pályára, mintha legalábbis VB-t nyertek volna, pedig csak egy tizit ítélt a játékvezető amit még be is kellett lőni.
Volt egy csöpp teher Salah-on, te beverte, ez elég nagy lökést adhatott neki ami után futotta az űrszezonját.Érdemes megnézni egyiptomi kommentátorral, 3:15-től kezdődik
-
Soulfly842
addikt
válasz paatrick #106375 üzenetére
Én is azt néztem, hogy egy ilyen egyiptomi védelmet egy Cavani-Suarez csatárkettős valószínűleg meg fog enni reggelire
portugál-spanyol
Hááát.. nagy most ott a kalamajka a fejekben... a szöv. kapitány váltás miatt is... Ez még a jobb eset, hogy egy VB-ket megjárt az első csapathoz sok éve közel lévő ember veszi át a csapatot. De én ezt az ütközetet alapban ignoráltam minden fogadásból, de végül két kisebb tétes szelvénybe annyit mertem betenni, hogy az első félidőben több mint fél gól lesz próba cseresznye, így érzem Végkimenetelre viszont nem játszanék Könnyen meg lehet ott egy X is.Marokkó azért elvertem azokat a szerbeket márciusban, akik egy olyan VB selejtező csoportból kerültek ki, ahol rajtuk kívül ott volt még Írország, Wales, Ausztria is... és mindent elmond arról a csoportról, hogy ebből a négyesből az osztrákoknak volt a legkevesebb beleszólása...
Mindezek mellett elverték a szlovákokat is s bár az ukránokkal X-eltek, de 4-0-ra Nigériát. Jól sikerült a felkészülésük és önbizalommal telve fognak harcba szállni. Szinte minden játékos Európában játszik, vagy a fiatalok esetén (pallérozódik)..
Irán ehhez képest alamuszibb felkészülési tervet rakott össze
Litvánia - sovány 1-0
Törökök: 2-1 -re kikaptak
üzbégeket, Algériát elverték
Tunéziától kikaptak...
Sierra Leone, Venezuela, Panama se igazi érték mérő... Annak egyedül a Török meccset lehet hívni, de azon elvéreztek..Az iráni játékoskeretet nézve azért magasabban jegyzett játékosok vannak a marokkói csapatban, nevesebb csapatoknál pallérozódnak.
A csapatkapitány a Mehdi Benatija a Roma, A Bayern és a Juve csapatát is megjárta... még ha nem is volt mindig kezdő, de azért mégiscsak... A legtöbben azért mégis a spanyoloknál, a hollandoknál, a belgáknál, a törököknél és a németeknél játszanak...
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Megnézegettem a mai csapatokat.
Hát ebbe az Egyiptomba nem is ismerek mást Salah-on kívül. Az Uruk-Hai harcosok nyomnak neki egy válldobást aztán vége az álmoknak. Nem lehet hogy ő is csak Liverpool szisztémában erős? Egyiptomnál azért nem látom azt a hátteret mögötte.
Szóval egy Szalah nem csinál nyarat.
Uruguay győzelem.Marokkó -Irán
passzPortugál - Spanyol
Portugália a nyugdíjas válogatottat viszi ahogy nézem. Elég merész. Bár spanyoloknál meg megint nincs értelmes csatár. Viszont:
De Gea - Ramos - Piqué - Jordi Alba - Carvajal
Na ide rúgjál gólt
Szóval ha a spanyol középpálya elbírja a gólszerzés terhét (el kéne) akkor spanyol győzelmet várok.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
J.Hetfield
aktív tag
Na jó
-
IreN!CuS
őstag
Pogba a végén
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
venember83
nagyúr
Eh, így Golovin nem lesz a Juve játékosa...
-
villamos
őstag
ГОЛ!
5:0
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
paatrick
őstag
válasz #56268288 #106368 üzenetére
Szaúd-Arábia csapata a legalacsonyabb az átlagot tekintve a 32 csapat között.
Sz-A 176,2 cm
Orosz 184,3 cmtovábbi statok: FIFA 2018 report
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
Csak nekem tunnek aproknak a Szaud-Arabia-i jatekosok? Most neztem, hogy vagy az oroszok hatalmasak vagy ok kicsik.
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #106364 üzenetére
Azért ez így még kutya' korai
(#106363) venember83
Nem, egyszerűen rohadt okosan csinálták.
Olyan csapatok ellen készültek föl, akik ellen ha szép eredményt érnek el, vagy ha tisztes vereséget szenvednek - az erre a csoportra elég lehet.
Szemléletesebben:
Ha a csúcsok-csúcsa támadó ellen éppen csak elvérez a játékos, akkor a csapatban konkurens jóval-jóval gyengébb játékos ellen sikereket fog elérni (egy meccs alatt, vagy akár sok-sok párharc alatt).Teljesen irreleváns, hogy hány meccsen buktak el a felkészülések alatt...
Játszottak a Franciákkal, Brazilokkal, Spanyolokkal, Argentinokkal (mind-mind VB győzelemre esélyes - tudnak mihez viszonyítani, mihez felnőni... nem lesz annyira váratlan egy-egy meccs).
Egy, a saját zónájában - a selejtezőkben szuper eredményeket elérő - Irán ellen és az örök fekete ló Törökország ellen... (ez a két utóbbi X lett, a fekete lót arra értem, hogy a szeszélyek váratlan fordulatai mindig beláthatatlan eredményekig viszik őket).
S hiába kaptak ki 1-0-ra az osztrákok ellen, még az a csapat is sokaktól előrébb tart az orosz csapatnál...
Aki ezt a felkészülési tervet, az edzőmeccseket összerakta: az előtt le a kalappal. A lehető legjobb volt. Sehol sem kaptak igazi klasszikus zakót, minden eredmény vállalható (még a brazilok is, tuti abból is sokat tanult a védelem!)
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
-
Soulfly842
addikt
Asszongya' Hajdú B. állandóan, hogy a szaúdiak mivel verhetik agyon az oroszokat (mindezt róluk szóban íródó szuperlatívuszokban)
- iszonyatosan technikásak a szaudiak
- pillanat alatt lehagyhatják az oroszokatJó-jó, de ezek az alacsony növésű cingár férfiak:
1, legalább 1-2 párharcot megnyerhetnének
2, csak úgy pattognak le a hozzájuk képest óriás oroszokrólS nem mellékesen az oroszok látják a kaput is és lendületesen, lényegretörően (nem mellékesen hatékonyan) törnek előre.
Szerk:
T9 korrekciók
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
WOW, ezt szépen csinálta.
Ki merem jelenteni, eddig a VB legszebb gólja.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Összekapták magukat az oroszok a hazai vb-re.
-
[CS]Blade2
addikt
Az olimpián is megoldották a cselgáncs és az ökölvívás esetén, hogy orosz nyerjen. Utána volt valami balhé, hogy nem indulhatnak a télin, vagy nem veszik figyelembe az országok között az oroszokat, vagy valami ilyesmi. Előtte doppinggal buktak le.
Szerintem meg lesz játszva a nyitómeccs. 2:1 az oroszoknak.
Hogy hogy csinálják, azt nem tudom még megtippelni sem, de ez a rendező ország érdeke, és ez a FIFA érdeke is. Ha minden meccsen kikapnak a g.ibe és kiesnek, akkor onnan kevesebb eladás lesz az országban.
A papírforma szerint a csoportból ki kell esniük. Ha ettől sokkal többet hoznak, akkor az már gyanús lesz, pláne, ha rossz játék is társul mellé.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz LendvaiFeri1 #106360 üzenetére
Ezzel nem lenne semmi baj, de gondolom nem csak 1 szinkrontolmács van az országban. Annyira bonyolult dolgokról meg nem beszélt.
-
Peterhappy
őstag
válasz villamos #106354 üzenetére
Ha a videobiro orosz fejlesztes, az meg is magyarazna a jekatyerinburgi arena sajatos mobillelatoit
A nemet kupadonto ota en mar arra sem tudok megvaltoken tekinteni. Bar nagyon orulnek, ha a mennyeiben is bevezetnek, de mig a monitor mogott emberek ulnek, ott a hiba(?)lehetoseg.
-
L_YKing
addikt
Pfúúúúúúúúúúúúúú M4
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
villamos
őstag
Lesz videobíró... figyelik a gólokat, a leshelyzeteket, és a szabálytalanságokat. Segít a döntéshozatalban, és lehetővé teszi a játékvezető számára, hogy visszanézze a kétes szituációkat.
A játékvezetőnek lesz egy karórája, ami jelzi, ha a labda átlépi a gólvonalat.Annyiban tudnak az oroszoknak segíteni, ha a játékvezető engedi az agresszívabb játékot...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
paatrick
őstag
válasz 7600 GS #106352 üzenetére
Azért kérdeztem hogy van-e gólbíró, videóbíró hogy mennyire nehéz a helyzetük. Amúgy nyilván a bírói tevékenységre kell fókuszálni. Ellenfeleket nem lehet megvenni ilyen szinten, reméljük.
Tekintve hogy a FIFA kb. a világ legkorruptabb "cége" így bármit el tudok képzelni.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #106349 üzenetére
#Pallotta: “le mie dichiarazioni erano risposte sarcastiche a dei tifosi, un gioco, rispetto a quanto scrivono sui giornali. Nulla di concreto”
“I have read with much amusement the quotes attributed to me about the transfer market. In fact I was joking around with a group of guys and responded sarcastically with a reference to the popular rumours on Twitter and in the papers since I’ve been in Italy."
"There was nothing serious about anything I said whilst making pizza. Just stupid American humour that some don’t get.”[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
“Alisson costs a lot, serve 78 million, is close to Real Madrid while Nainggolan will go to Inter,” James J. Pallotta told areanapoli.it.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
válasz #56268288 #106343 üzenetére
Szerintem pont nem lesz semmi ilyen nagyobb rendbontás. Más országot szétverni nyilván jó poén nekik, de otthon már nem muri. Azt olvastam annyira be van kamerázva minden, hogy esély nincs elsunnyogni. Akit meg elkapnak Putyin kitereli Szibériába kapálni (országimázs rombolás címén). Ennyire nem bátrak az oroszok se.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na ma végre bejelenti (megint) Griezman, hogy mi lesz vele. 21:15-kor.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #106314 üzenetére
Az orosz szurkoló csoportok, ha Franciaországban is akkora gondokat okoztak - akkor mi lesz Oroszországban? Képesek lesznek nyugisan levezényelni az eseményeket?
Pontosan ugyanezen gondolkoztam en is tegnap/tegnap elott. Mit csinalnak a FIFA-nal, ha balhezni fognak az oroszok?
Kitoloncoljak oket? xdKivancsi vagyok, s foleg ugy, hogy most otthon lesznek, tehat teljes haderovel tudnak tamadni masokat. Sot, azon is agyaltam, hogy lehet a rendorok is segitenek majd egy kicsit nekik (persze nem annyira feltunoen..). Mindenesetre kivancsi vagyok mik lesznek. -
Soulfly842
addikt
válasz paatrick #106340 üzenetére
Hát, én máshogy látom... Ha ma nem nyernek akkor buknak mindent... Az urugayi és az egyiptomi a csoport fő esélyesei...
S azt hiszem még nem volt olyan, h. elbukja a nyitó meccset a házigi'zda... tehát nyerniük kell, ha azt akarják, h. az oroszok ne bontsák le az országot
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Ne haragudjatok meg akartam változtatni a nevem de 1000 Ft WTF
Na mindegy majd egyszer.
Szóval mindjárt kezdődik a csoda. Ki mit vár első meccsre.
Szerintem az oroszok biztos csalni fognak hogy továbbmenjenek a csoportból de nem lesz pofájuk már az első meccsen, mivel ezt biztos sokan nézik majd. Szóval 1-0, vagy 0-0. Annyira nem látom az erőt egyik csapatban se. Cáfoljanak rám egy 4-4-elAmúgy mit kell tudni?
Van videóbíró? Gólbíró? Ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #106312 üzenetére
Azt olvastam, hogy a Milan sorsáról még nem döntöttek. Legutóbb Gattuso nyilatkozott, hogy szeretnének egy középpályást igazolni és nem jó a bizonytalanság...
Plusz egy cikk az anyagiakról.Ringman: Volt egyszer egy olasz válogatott, amit alábecsültek, ahol olyan nevek is játszottak akiket alig ismertek és azóta sem nagyon kerültek a figyelem középpontjába. De ezt a válogatottat Lippi irányította és voltak vezéreik, ebben a csapatban volt lélek. Tudtak küzdeni. Totti bokatörésből éppen hogy felépülve, injekciózva, Ausztrália ellen sorsdöntő büntetőt értékesített -de még hogy!- és kiosztott a VB-n 3 gólpasszt is. A teljes lebonyolítást tekintve pedig 24 labdát tett a gólszerzők lábára ami Pirlo összesen 18 gólpasszával együtt elég komoly! A végén pedig az akkor 23 éves De Rossi megmutatta hogy Rómának van örököse, azzal hogy ugyanúgy ágyúzta be a büntetőjét a döntőben mint Totti az ausztrálok ellen.
Most pedig az a kérdés, hogy a válogatottnak lesz-e örököse...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #106337 üzenetére
*alacsony, mint az angolok esélye a VB-címre
Marca-hír, szóval csak fenntartásokkal, de... Alisson --> Real?
60m-t kínálnak, az olaszok 80m-t kérnek. -
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #106334 üzenetére
Pope Degea szintet hozott egész szezonban, amit ha állandósítani tudna akkor lehetne klasszis szint, csak az a gond vele hogy nagyon vonalkapus, nem érzi a kijöveteleket, de egy reaktív védelem mögött (mint Oblak) klasszis szezont hozott.
Ezért nem lesz kezdő a válogatottban sem, mert nagyon nem érzi a kijöveteleket és gyenge lábbal.
Pickford lesz a kezdő, de ő meg alacsony ¯\_(ツ)_/¯ -
Ringman
nagyúr
Oliver Bierhoff menedzser most arról beszélt a Sport Bildnek, hogy a 29 éves Özilt viselte meg kevésbé a szurkolók viselkedése, de ő is tart attól, hogy az első meccsen füttykoncertet kapnak, ha hozzájuk kerül a labda.
A 27 éves Gündogan sírt az öltözőben a meccs után - arról is beszámol a Bild. Összeroskadva ült a helyén, a többieknek kellett nyugtatgatniuk, lelket önteni bele.
most őszintén mire számítottak diktátorral való pózolás után?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #106332 üzenetére
nem vagyok otthon az angol kapusok terén, de hart torinoban sem váltotta meg a világot. mondjuk az olaszoknál általában a kisebb csapatokban is jó kapusok védenek
a kérdés inkább arra irányult, hogy kinek hiányzik egyáltalán joe hart a vb-ről?
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #106330 üzenetére
hart???
-
Peterhappy
őstag
Na végre, már vártam: A lemaradók válogatottja by nso
-
Ringman
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #106326 üzenetére
Extra emóciók nélkül linkeltem, de ez is hozzátartozik a háttér történethez.
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #106323 üzenetére
és akkor mi van? nézd a meccset, azzal kell foglalkozni, a többi részével meg foglalkozik a megfelelő szerv
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz Soulfly842 #106323 üzenetére
csőcselék.jpg
-
Ringman
nagyúr
szerintem kisebb meglepetésre a brazilok nyernek majd
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Tegnap felkerült a médiaklikk-re az "Út a világbajnokságra" 11 része :
Út a világbajnokságra 1.rész
Út a világbajnokságra 2.rész
Út a világbajnokságra 3.rész
Út a világbajnokságra 4.rész
Út a világbajnokságra 5.rész
Út a világbajnokságra 6.rész
Út a világbajnokságra 7.rész
Út a világbajnokságra 8.rész
Út a világbajnokságra 9.rész
Út a világbajnokságra 10.rész
Út a világbajnokságra 11.rész -
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #106317 üzenetére
Jujj, ez a második nagyon ütött... Régen röhögtem ilyen jót
(#106316) gyuromoj
(#106318) MonotonErről lemaradtam
Ez legalább nem az a szünet nélküli zaj Egy fokkal jobb(#106315) sh4d0w
Biztos ölelkezés és kollektív szeretet lenne
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
PL nyitány, top6, első 3 forduló:
sziti: Arsenal (a), Huddersfield (h), Wolves (a)
mu: Leicester (h), Brighton (a), Tottenham (h)
Tottenham: Newcastle (a), Fulham (h), Man Utd (a)
Liverpool: West Ham (h), Palace (a), Brighton (h)
cselzi: Huddersfield (a), Arsenal (h), Newcastle (a)
Arsenal: Man City (h), Chelsea (a), West Ham (h)
Arsenal
mondjuk a pool meg újévkor játszik két napon belül az arsenal szitivel
[ Szerkesztve ]
-
Monoton
tag
-
Peterhappy
őstag
Az oroszok nem aprózzák el, matrjoska babával dobálóznak, a VIP-ben meg Fabergé tojással.
De van nekik nagyobb fegyverük is a vuvuzelánál..Idevágó viccek:
1)
Az 1980-as moszkvai olimpián a magyarok megverik az oroszokat. Másnap távirat érkezik a Kremlből:
Gratulálunk győzelmükhöz stop. Egyenrangú ellenfelek voltak stop. Kőolaj stop. Földgáz stop.2)
Tegnap este egy csodálatos romantikus filmet néztünk az új barátnőmmel. Feküdtünk a kanapén, átadtuk magunkat az érzelmek sodrásának, amikor egyszer csak a film kellős közepén a párom odafordult hozzám és így szólt:
- Te vagy a legidegesítőbb, legelviselhetetlenebb bunkó, akit a Föld valaha a hátán hordott!"
Bevallom ez annyira váratlanul ért, hogy kiesett a kezemből a vuvuzela... -
gyuromoj
veterán
Elvileg valami fakanalakkal fognak szurkolni.
Legalábbis ilyesmi cikket láttam pár napja NSO-n.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sh4d0w
félisten
Kétlem, pláne ha összefutnak a lengyelekkel
https://www.coreinfinity.tech
-
Soulfly842
addikt
Emlékeztek még a Vuvuzelára? Hogy kinyírta hangulatban a teljes VB-t és a szurkolást Gyilkos volt nagyon...
Mivel az orosz szurkolók a harcban is megvetik a fegyvert és színtiszta erőben hisznek ezért bízom benne, hogy nem visznek hangszert sem
(Balalajkát, Domrát, Zhaleikát vagy Perepelocskát furcsa lenne elképzelni )Az orosz szurkoló csoportok, ha Franciaországban is akkora gondokat okoztak - akkor mi lesz Oroszországban? Képesek lesznek nyugisan levezényelni az eseményeket?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #106308 üzenetére
A Milannal mi a helyzet? Oda elvileg már tavaly meghozta a pénzügyi egyensúlyt Bonucci... Kirúgják őket az EL-ből?
gabesz939: 60 milliót adott érte még '15-ben a MU a Monacónak, nem lesz olcsón mozdítható. Még annak a szerencsétlen padmelegítő Darmiannak sem engedi lejjebb az árát a MU (szerencsére).
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #106308 üzenetére
tekintve hogy tavaly összesen nem volt 22 értelmes játékosunk, így a bl-létszám korlátozása nem annyira nagy érvágás.
most meg a max 22-ből jópárat el kellene küldeni, de akkor megint ott tartunk hogy vagy 6-8 játékos kellene pluszban.
-
törölt tag
Anthony Martial's agent has confirmed the forward wants to leave Manchester United...
Alakul.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #106287 üzenetére
60M€-t kell június 30-ig felmutatni játékoseladásból. Ha ez nincs meg (meglesz...) akkor jönnek a szankciók.
Ellenben az AS Roma kiegyenlítette a számlát - amire még 2015-ben kapott haladékot 3 évre - így megfelelt az FFP követelményeinek és felmentettek minden fajta szankció alól. Így nem szükségszerű játékost értékesíteni.
Az Inter viszont nem áll ilyen jól. Csak részben sikerült megfelelniük, ezért marad a korlátozás miszerint csak 22 fővel vághatnak neki a BL-nek és egyensúlyba kell hozniuk a játékoseladásból befolyt és vétel miatt kiáramlott összegeket. (Ez részben Gabriel Barbosa és Joao Mario leigazolásának köszönhető.)
Egyes források szerint az Inter számított erre és mindez nem változtat az átigazolási szándékaikon, azaz továbbra is prioritás Nainggolan és Malcom leigazolása. Ha ez nem kacsa nem tudom hogy gondolják.
Mindenesetre szerintem így drágább lesz Ninja mint 22M€ + egy tini, bár ez a Roma FFP feloldás nélkül is aprópénz lenne... Monchi talán nem hülye.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
törölt tag
-
addikt
válasz HdRew #106305 üzenetére
Olyan kellett aki a jelenlegi stáb tagja. Nem lehet 1 nappal a VB előtt változtatni a taktikán.
Vb után hozhatnak bárkit, akár Pepet is, de most totál értelmetlen lenne hozni egy nevesebb de külsős edzőt.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
HdRew
őstag
válasz Soulfly842 #106304 üzenetére
Lett volna jobb opció nála szerintem. LE is leült volna szvsz.
-
addikt
Breaking | Fernando Hierro will take charge of Spain national team for duration of the WorldCup
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #106288 üzenetére
vagy még inkább összerázza őket, és már csak azért is....
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest