Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #106375 üzenetére
Hát azért ott a Hegazi-El Neni-Salah tengely
A VB kijutásuk igen emlékezetes volt, nyerniük kellett, vezettek és a 87. percben egyenlített Kongó, aztán a 93. percben kapott Egyiptom egy tizit, és abban a pillanatban úgy elkezdtek tombolni a játékosok és a kispad, mindenki berohant a pályára, mintha legalábbis VB-t nyertek volna, pedig csak egy tizit ítélt a játékvezető amit még be is kellett lőni.
Volt egy csöpp teher Salah-on, te beverte, ez elég nagy lökést adhatott neki ami után futotta az űrszezonját.Érdemes megnézni egyiptomi kommentátorral, 3:15-től kezdődik
-
Soulfly842
addikt
válasz paatrick #106375 üzenetére
Én is azt néztem, hogy egy ilyen egyiptomi védelmet egy Cavani-Suarez csatárkettős valószínűleg meg fog enni reggelire
portugál-spanyol
Hááát.. nagy most ott a kalamajka a fejekben... a szöv. kapitány váltás miatt is... Ez még a jobb eset, hogy egy VB-ket megjárt az első csapathoz sok éve közel lévő ember veszi át a csapatot. De én ezt az ütközetet alapban ignoráltam minden fogadásból, de végül két kisebb tétes szelvénybe annyit mertem betenni, hogy az első félidőben több mint fél gól lesz próba cseresznye, így érzem Végkimenetelre viszont nem játszanék Könnyen meg lehet ott egy X is.Marokkó azért elvertem azokat a szerbeket márciusban, akik egy olyan VB selejtező csoportból kerültek ki, ahol rajtuk kívül ott volt még Írország, Wales, Ausztria is... és mindent elmond arról a csoportról, hogy ebből a négyesből az osztrákoknak volt a legkevesebb beleszólása...
Mindezek mellett elverték a szlovákokat is s bár az ukránokkal X-eltek, de 4-0-ra Nigériát. Jól sikerült a felkészülésük és önbizalommal telve fognak harcba szállni. Szinte minden játékos Európában játszik, vagy a fiatalok esetén (pallérozódik)..
Irán ehhez képest alamuszibb felkészülési tervet rakott össze
Litvánia - sovány 1-0
Törökök: 2-1 -re kikaptak
üzbégeket, Algériát elverték
Tunéziától kikaptak...
Sierra Leone, Venezuela, Panama se igazi érték mérő... Annak egyedül a Török meccset lehet hívni, de azon elvéreztek..Az iráni játékoskeretet nézve azért magasabban jegyzett játékosok vannak a marokkói csapatban, nevesebb csapatoknál pallérozódnak.
A csapatkapitány a Mehdi Benatija a Roma, A Bayern és a Juve csapatát is megjárta... még ha nem is volt mindig kezdő, de azért mégiscsak... A legtöbben azért mégis a spanyoloknál, a hollandoknál, a belgáknál, a törököknél és a németeknél játszanak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.