Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Szerintem 5-5re kihozzák az aranylasztit ma este és vége a CR-Messi korszaknak.
Így legalább nem lesz vita a két zseni szurkolótábora között. -ami úgyis lesz persze- -
dracox
addikt
válasz Richard! #99660 üzenetére
CR rossz formája az őszi szezonban.
Alapból 5 meccses eltiltást kapott úgy kb. a szeptember ki is esett.
Maradt az október és november. Nem mindig volt kalapsz*r a meccsein csak a labdái kifelé pattantak ez benne van a fociban. Volt mérkőzés amikor nagyonis hasznára volt a csapatnak csak ez gólban nem mutatkozott meg. Aztán itt a december és aranylabda szavazás. Nem hiszem, hogy más kapta volna meg az aranybogyót, ha szeptember-október-november periódusban ötösével rugdossa a gólokat, de előtte meg semmilyen maradandót nem alkotott a 2017-es naptári évben.. -
dracox
addikt
válasz Napfénysüti #99819 üzenetére
Dehogynem Csak nekem egy szinttel lejjebb van, mint az Inter.
-
dracox
addikt
válasz venember83 #99821 üzenetére
Miért? 2010-ben már egyszer felértek a csúcsra a "speciálvánnal"
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #99914 üzenetére
Pedig sokat vártam tőle... Egy ígéretes tehetséggel kevesebb
-
dracox
addikt
válasz gyuromoj #100209 üzenetére
"Ehhez a játékvezetőknek el kellene végezniük egy több kurzusból álló továbbképzést, "
Hatalmas diplomácia kell ahhoz, hogy visszanézzenek egy kétes szituációt....ennél kamubb dumát ki sem találhattak volna.Valószínűleg a korrupció még mindig kifizetődőbb a videóbírónál spanyolhonban.
-
dracox
addikt
válasz #51177472 #100965 üzenetére
Sajnos visszafele sült el a fiatalítási projekt.
Egyedül én Asensioban és Ceballosban látok Real szintet (Asensio, hogy mire képes azt megmutatta már a közönségnek a Ceballos is legtöbbször villog ha kap pár percet a mestertől) a többi felőlem mehet amerre lát csak persze ezt nem a szurkolók döntik el. Most is az átigazolási pletykák Kepa kapusról szóltak miközben semmi értelme nem lett volna saját meglátásom szerint. Erre pedig meghosszabítja a szerződését 80milliós kivásárlási árral.ZZ nagyon jó motivátor, de inkább hozni kellene mellé egy vérbeli tapasztalt stratégát aki töretlenül dolgozik a háttérben. Feltéve ha van ilyen a piacon egyáltalán, mert folyamatosan ég a csapat és abszolút nem látom a kiutat jelenleg. BL serlegről ábrándozni pedig vicc kategória ilyen teljesítmény mellett.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #101260 üzenetére
Pláne ha Sanchez maradt volna még..
-
dracox
addikt
válasz balazs025 #104039 üzenetére
Szerintem Robben helyére odaviszik..
Csak ne áron alul, mert James is szinte ingyen ment hozzájuk a mai árakhoz képest..
(Igaz,hogy a München 40 misi felett még nem vásárolt játékost.)Nyáron a Realba rendelik talán a kis brazil Vinicius JR-t is igaz, hogy csatár posztra, de ki tudja ZZ milyen poz.ba rakja majd a srácot elől.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Motion_Blur #104471 üzenetére
Durva hogy egy darab nemzeti kupát sem szerzett Wenger a csapattal.
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #104763 üzenetére
Én ebből a pénzéhes mocsok bandából még azt is kinézem, hogy a spíler 2-3 csatorna fizetős lesz.
Természetesen oda rakják majd a Laliga meccseket.Diginek marad a Bundes liga és a Portugál liga...
Roló lehúzva ha nem lépnek valamit.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #104768 üzenetére
dede. Dühömben írtam a digit.
-
dracox
addikt
válasz venember83 #104776 üzenetére
Lehet Perez papa erre készült már évek óta és ezért nem vásárolt giga összegekért játékost.
PSG elnökével kijátszották az egész hercehurcát.
A pénzügyi fairplay miatt valószínűleg nem is lenne gond így a klubnak. -
dracox
addikt
válasz DeathAdder #105009 üzenetére
Bár a mi valogatottunk lenne ennyire tartalekos .
-
dracox
addikt
válasz omfgk #105079 üzenetére
Igen én is több helyen láttam a 2019-es dátumot. Ez a nyár sokat fog számítani hogyan alakítja a keretet a Real. Benzema-Bale duóval remélem nem ugrik neki a kovetkező szezonnak Perez papa (annak ellenère, hogy Bale kezdett belejönni a szezon vegere, mert nem egyszer volt már erre példa az ő esetében).
-
dracox
addikt
Nainggolan miért nem fért be a VB-re utazó Belga keretbe? .
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #105152 üzenetére
Fellaini a mai napig örök rejtely hogy van top bajnoksagban....
-
dracox
addikt
válasz ZavaBalazs #105230 üzenetére
Nem néztem a csoport ágakat, de akkor üsse kavics az elődöntőt.
-
dracox
addikt
Annak a Ramos - Salah párharcnak számtalan kimenetele lett volna. Nehogy már Ramos legyen a g*ci mert úgy érkezett a földre az egyiptomi ahogy történt.. Grat a Realnak am az estéért. Bale beárazta magát jövőre. Lehet Perez papa mégsem adja el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest