Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
Fabrizio Romano szerint a Newcastle United klubrekordot jelentő összegért (70m) szerződteti Alexander Isakot a Real Sociedadtól.
Okosan építkezik az újgazdag klub.
-
dracox
addikt
válasz venember83 #167764 üzenetére
Kisebb-nagyobb párhuzamot lehet húzni egy másik Wales játékossal aki hála égnek befejezte az élősködést a Madridon.
-
dracox
addikt
válasz Soulfly842 #162129 üzenetére
A védelmet is gatyába kell ráznia a nyáron a Madridnak. RB posztra Carvajal helyett hoznék egy fiatal kezdőt (Hakimi vagy Reece James) mert az utóbbi időszakban (idényekben) rengeteget sérült és huzamosabb ideig lehetetlen rá számítani (sajnos). Ha az örök ígéretnek maradó Vallejót is szélnek eresztenék akkor egy normális CB-t lehetne hozni a helyére (Villarreal, Pau Torres). LB-be pedig szépen lehetne rotálni a Mendy - Alaba párost, mert a csóri M.Gutiérrez srácot vmiért száműzte a nagy csapatból Carlo (esetleg Regut hozzák vissza a Tottenham-ből aztán marad Alaba középen Militaoval).
Van a keretben 8-9 felesleges játékos akitől jobb lenne minél előbb megválni már.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Soulfly842 #148029 üzenetére
Sterling kezdőbe helyezését se nagyon értettem Pep-től.
-
-
dracox
addikt
-
dracox
addikt
Milanosok örülhetnek.
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Sandro Tonalit a kieső Bresciától. (egyelőre kölcsönbe)
-
dracox
addikt
válasz venember83 #136616 üzenetére
A foci világban ezt kellene valahogy megreformálni, mert nevetséges ami évek óta megy...
Ezért sincs már klubhűség sem.. -
dracox
addikt
válasz venember83 #134485 üzenetére
Nevetséges ami ebben a pénzéhes vilagban zajlik.
-
dracox
addikt
válasz omfgk #133458 üzenetére
Nem is olyan régen még valami közös vacsorát is emlegettek az egyik díjátadón (valszeg csak a kameráknak ment a jópofi)
Csinálja meg a Juve azt amit a két nagy spanyol gigász nem tudott soha megcsinálni.
Rakja őket egy csapatba aztán majd eldöntik ki mit vállal. (Messi a szabadot - CR a tizit).
Úgyis az egész világ kiváncsi rá, hogy ketten mit alkotnának egy csapatban azt leszámítva, hogy már túl vannak a fénykorukon.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz LyonnaisFan1 #131977 üzenetére
"hozzáállásban és fejben" a cipőjét sem köthetné be CR-nek.
Barca is jó nagy madár lesz ha visszaviszik annyi feljelentés meg herce-hurca után. -
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #131584 üzenetére
Pláne, hogy a halott CKM-et kezdette ZZ miközben már egy ideje nem úgy működik az a gépezet ahogy kellene.
Az meg hab a tortán, hogy a rossz sorozat megszakításában a Madrid segítette a Betist. (nem először fordul elő ez más csapatokkal szemben)
(#131581) NyxNyxNyx: Csöbörből vödörbe? -
dracox
addikt
válasz Greentea #131579 üzenetére
Én a 15 évvel ezelőtti Cr-t leklónoznám minden hibájával együtt a Madridnak aztán megint meglenne oldva ennek a töketlen bandának a góllövés évekre, de az is hihetetlen, hogy a Bale is mekkora egy hulladékká vált. (Felmarkolja a nagy lóvét most már a semmiért aztán éli világát) igen Perez szépen elb*szta a hosszabbítását.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #131388 üzenetére
Első félidőben párszor szidtam a kis brazilt, de valszeg sokat fog még csiszolódni.
Hazard ismételt sérülése kapóra jött neki az 100%.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz paatrick #130897 üzenetére
Évről-évre fejlődik Odegaard. A Real Soci egyik húzóembere a tuti fix kölcsön még nyárig kitart utana meglátja a vezetőség és ZZ, hogyan erősítenek illetve takarítanak a nyáron aztán visszahívják vagy plusz még egy év a Sociban. Ügyesen építik felfelé valamint a Kroos-Modric duó utáni időkre terveznek vele komolyabban. (Folyamatosan nyomon követik).
-
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #128417 üzenetére
Ez miert lehet? Csikocsapattal megy a Livi ennek a meccsnek?
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #126377 üzenetére
Az idei nyári nagyobb igazolások az összes ligában egyelőre nyögdécselnek. Talán a Joao Félix tűnik jó vételnek annyiért olyan fiatalon.
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #126372 üzenetére
Pont kérdezni akartam a fórumot, hogy Pepe hogy teljesít amióta az Arsenalban van?
De így meg is kaptam a választ. -
dracox
addikt
A srácok kabaréból csinálják így a konditermes edzést a Realnál?
[link] -
dracox
addikt
válasz DeathAdder #126064 üzenetére
Hatalmas +1. Abszolút egyetértek veled.
-
dracox
addikt
Én nem hiszem el, hogy ebben a közel 10milliós országban sehol sincs egy jobb csatár Szalainál.
Akár nézzenek le a mennyei 2-be is aztán próbálgassák őket, ha már minden birkalegelőre stadiont építenek. Hihetetlen, hogy még mindig ő a kezdő a válogatottban.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
A tegnapi juve-napoli meccsre hivatkozva kérdeznèm hogy DeLigt hogy játszott? Így hogy Chiellini kiesett érdekel hogy mennyire tudja majd hozni azt elvart szintet.
-
dracox
addikt
válasz LyonnaisFan1 #124664 üzenetére
Felesleges bármiféle szabály, ha mindenkire más vonatkozik..undorító ez a kib*szott pénzéhes világ.
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #124058 üzenetére
Auba-t hülye lenne az Arsenal elengedni kínába. Legjobb csatáruk
-
dracox
addikt
válasz hhenry #124018 üzenetére
Persze hogy tamadoszellemű James.Nem Case potlasara akarom hogy maradjon mert kozuk sincs egymashoz a palyan betoltott szerepuket tekintve. (Asensio helyett gondoltam az jarhato ut attol fuggetlenul hogy Ase jobbszélsőként tervezték szerepeltetni). Pogba szerintem is felesleges lenne. Egy Kantét lett volna jó megcsípni a Chelsea-tôl de az már lehetetlen, sajnos CDM poszton bajban lesz a Real.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz máyköl #124014 üzenetére
James-nek muszáj maradni. Ha őt is odadobná a Real az Atleticonak (mint Llorentet aki simán jó alternatívája volt Casemironak, SŐT még jobb is lehetett volna ha hagyják kibontakozni...) akkor megnézhetné magát a királyi gárda...Továbbra se értem miért nem hoznak Casemironak egy vetélytársat. Előszezon, meg felkészülés ide vagy oda ez akkor is botrány volt. Jovic kidőlése ismét aggodalomra ad okot. Pintus az erőnléti edző lelépett és helyette hozták a francia válogatott erőnlétijét...hát nem tudom. Keresem a pozitívumokat, de nagyítóval kell keresni..EGYELŐRE.
-
dracox
addikt
Stephan El Shaarawy 18millióért kínába teszi át a székhelyét. 26 évesen nem korai még?
Kicsit sajnálom, mert anno elég nagy reménységnek indult a srác. -
dracox
addikt
Ha innen a fiúk elszúrják az EB-re való kijutást akkor meg is érdemlik hogy ne jussanak ki.
Azerokat meg a Szlovákokat itthon meg kell verni idegenben meg a két naggyal X-elni. (Annyit szerintem nem fognak javulni a nagyok hogy sima győzelem legyen nekik odahaza.)[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Peterhappy #123073 üzenetére
Szerintem Neymar nem fog feljebb kerülni már a focista karrierjében.
Inkább Celeb lesz már belőle, mint focista. -
dracox
addikt
válasz DeathAdder #122039 üzenetére
Ettől az anyagias világtól nagyon sokszor már hánynia kell az embernek.
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #122011 üzenetére
Szeretem az ilyen nosztalgikus csapatokat elnézegetni.
Henry-Bergkamp -
dracox
addikt
köszi a választ srácok.
Szerettem Madridban Kova-t sajnáltam is hogy elment kölcsönbe, de így annyira nem vészes a szitu akkor, bár lehet máshol kivirágzik majd[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
PL kedvelőktől ill. Chelsea drukkerektől kérdezem, hogy Kovacic milyen idényt fog zárni?
Ki járt jól a váltással? -
dracox
addikt
válasz DeathAdder #120397 üzenetére
Otthon jobban tudnak ünnepelni a szurkolókkal legyütt.
-
dracox
addikt
válasz venember83 #118952 üzenetére
Hiányozna most mint sz*r a zsebből.. abszolút bohózat lenne a speciál1.
-
dracox
addikt
Ennek a PSG buktának az lehet a legnagyobb haszna, hogy belátja Mbappé, hogy a langyi francia ligával semmire sem fog menni, mert BL cím ellen be vannak oltva... Remélem Perez papa nyáron kimenekíti valahogyan onnan. (kapnak egy több BL győztes Bale-t + lóvét)
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz gyuromoj #118505 üzenetére
Szerintem meg a legjobban jártunk így, ha ez a kiesés annak nevezhető.
Így legalább Perez is belátja, hogy nem azt a kib*szott stadion projektet kellene futtatni, hanem a csapatot.
(Mennyire szép lesz, ha a 80ezres stadion helyett egy 100+ezres stadion fog kiürülni a meccs 2/3-nál már)... -
dracox
addikt
válasz forceberg #118181 üzenetére
2 ember folyamatosan Messi nyakán volt így tudott jobban mozgolódni Lajos meg Dembi..
Mindenesetre, ha Vini felfejlesztené a gólérzékenységét (legalább 0,5 gól meccsenként) akkor bal szélen sokáig meg lesz oldva a Real támadószekciója.. (öröm volt nézni ahogy elküldte gyufáért a jó öreg Piquét)[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
+1. Szerintem is ez lenne a következő jó lépés.
A VAR-on csiszolnak valamennyit aztán utólagosan mehetnének az eltiltások az összes fetrengőre.
Meg a folyamatos bíró támadást is szankcionálni kellene a játékosok részéről is. (Amint van egy kétes szitu rögtön ott terem a szenvedő fél csapatának a 2/3-a a bíró arcába) -
dracox
addikt
Nem akarok elhamarkodott kijelentést tenni, de lehet a Juve idén se nyeri meg a BL ha van CR ha nincs...(idegenben szerzett gól nélkül nehéz lesz)
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz DeathAdder #117742 üzenetére
"győzött az igazság"
-
dracox
addikt
Az El Classico kedvelőinek egy jó hír.
Barca - Real a Sport2-n (Copa del Rey)[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Barca - Sevilla meccsen meg mind a két oldalon volt büntető.... Barca belőtte a Sevilla nem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest