Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Cartevo
őstag
válasz DeathAdder #107696 üzenetére
Épp ezért lett a dologból politika. Így van súlya, hogy vb-meccseket befolyásol.
-
DeathAdder
veterán
Micsoda hangulat a szenegáliaktól
-
paatrick
őstag
válasz DeathAdder #107691 üzenetére
Mármint úgy értem hogy utána. Mert akkor a kieséses kör 1. meccsén se lesznek. Ott meg Mexikó, Németo. jön szembe.
Nem láttam a Brazília elleni meccset. Mennyit számít ez a 2 játékos?
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz DeathAdder #107678 üzenetére
Akkor kijelenthető hogy Svájc kiesett?
-
BenHans
addikt
Oké, Panama erővel palástolja a technikai különbséget. Ki ne tenné?
Nagyon szép pillanat, amikor egy játékos 6-1-nél is elsírja magát mert sikerült azt az egy gólt megszereznie.
Mert tudja, hogy mennyit ér, mennyit számít ez a hazájának, a csapatának és amúgy is óriási érzés lehet egy "esélytelen" csapat mezében megszerezni azt az egy gólt ami a tabellán odakerül a csapat mellé.Remélem Tunéziával egy örömteli döntetlen lesz, mert megérdemli mindkét csapat hogy ne menjen haza pont nélkül.
Ez a foci.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
törölt tag
Erett mar ez az egy gól.
-
Cartevo
őstag
válasz Peterhappy #107667 üzenetére
Így nem.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #107683 üzenetére
-
törölt tag
válasz Peterhappy #107680 üzenetére
Én is lest mondok rá, de hát ott vannak a profik, öten is vagy mennyyen nézik vissza. (gyakran feleslegesen ...)
Kár, hogy nem jöttek a társak.. pedig szép volt.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #107676 üzenetére
Ehhez is tökösnek kell lenni.
Bejött már van der Sar ellen is.
De ez az igazi.
Daniele ennél erősebben lőtte...---- ----
Hihetetlen hogy Kane pöcshegyéről is bepattan a labda.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Peterhappy
őstag
Ez egyvonal volt? Nekem lesnek tűnt...
-
maximilian4
addikt
Innen szép fordítani.
9 kapura lövésből 7 kaput eltaláló és ebből 6 gól. Not bad.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
DeathAdder
veterán
xakha és sakiri 2 meccsre eltiltva.
-
vond
MODERÁTOR
válasz paatrick #107672 üzenetére
Így is kell! :K
Ekkora különbségre még én se gondoltam. Remélem, folytatják a második félidőben is. Ezt a Panamát nem kell sajnálni.
A challenge az NFL-ben is pont így működik, és nagyon sokszor meccsek múlnak rajta. Kellene ide is.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
adise
őstag
Ez eldőlt
-
paatrick
őstag
Kane nem szarozik ezekkel a 11-esekkel. Felső sarokba azt csá' ezt védd ki
-
törölt tag
Egyreszt borzaszto, amit a Panama csinal, Masreszt undorito.
-
Cartevo
őstag
válasz paatrick #107661 üzenetére
Jó ötlet a Challenge
Ha azért fogy el mindkettő, mert tévesen reklamál az edző, akkor ő a hibás. Ha nem téved, azért kaphat egy 3. esélyt, ami már komoly mozgástér. Így csak ötször kéne elviselnünk a legtöbb meccsen, ami nem nehéz úgy, ha nem a bíró, hanem két mesteredző a főszereplő.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Kérem szépen, hát mégis be lehet rúgni azt a büntetőt? Kétszer ugyanoda erővel és mégis pontosan.
Mint Totti és De Rossi 2006-ban.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
Na valahogy így kell büntetőt lőni.
#GÀLAVAN
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Peterhappy
őstag
Lesz itt mindjart kiallitas is ha igy folytatjak. Akkor meg a magyar rekord is veszelybe kerulhet.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az angolok gáláznak
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ch0b
tag
Nem hittem, hogy a 4-0 tippem kevés lesz erre a meccsre...
-
DaveNo1
veterán
Hú ez nagy alázás lesz így
Angol-Belga meccset már várom.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
vond
MODERÁTOR
Aztaqrvaeletbe! Mit játszottak el az angolok?
-
BenHans
addikt
Ez mi begyakorolt játék volt...
-
paatrick
őstag
Az a baj a challenge-el hogy mondjuk ha kikérték a kettőt utána ugyanúgy lehet "elnézni" dolgokat. Szóval inkább minden ilyen helyzetet kéne vizsgálni, nem csak találomra. Én beültetnék egy gyorsíró kislányt abba a szobába és az ilyen kétes esetek után mindig kéne egy 2 mondatos indoklás, mit látott, miért, hogy, és ezt a meccs után nyilvánosságra lehetne hozni. Így nem lenne semmi vita.
De én még mindig azon vagyok hogy számítógépre kéne bízni. Ha egy önvezető autó agya valós időben simán tud dönteni akkor itt 8 kamera felvétele alapján bőven ki tudná számolni 2 mp alatt.
---
Na ez bement 3-0.
---
Szegény Panama ez nem lesz szép ha így haladunk 4-0.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Mekkora gól!
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #107655 üzenetére
tudtam hogy csak jinxelnem kell
-
Cartevo
őstag
Lefőtt.
-
máyköl
veterán
Lingard... Basszus de szép volt.
-
DeathAdder
veterán
ecsém sztörling.. rasford kéne a helyére, oxlade meg lingard helyett, sokkal jobbak lennének. (kár hogy sérült)
De lótuszcsík is mit akar dele helyett.. -
vond
MODERÁTOR
Így kell rúgni egy tizenegyest, kérem.
Panama pofázásban igen erős eddig. :D
-
vond
MODERÁTOR
Meg is kapták a könyökösért, tessék.
-
Peterhappy
őstag
Ez eleg paraszt egy szabalytalansag volt. A konyokos szinten. Eddig nem valami szimpatikus csapat Panama...
A gol szep volt. Meg gyorsan beramolnak kettot az angolok es akkor talan nem lesz komolyabb amokfutas a palyan.
-
DeathAdder
veterán
ott is van
-
paatrick
őstag
Hát ez már megint érdekes. A könyöke magasabban volt mint a feje úgy ugrott fel csoda hogy nem úgy végezte Lingard mint Rudy tegnap.
-
veterán
-
szami777
addikt
RLC kezdő végre
Nagyon helyes.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
vond
MODERÁTOR
Éééés megelőzhetőek lennének az olyan helyzetek, mint pl. a meg nem adott svéd büntető, amit nyilvánvalóan NEM IS AKARTAK jobban megvizsgálni.
Bár ugye az NFL-ből is kiindulva, simán lehet olyan is, hogy egy challenge után is totál rossz döntést hoznak a bírók. De ott már azért neccesebb megcsinálni egy nyilvánvaló csalást.
Ja, amúgy meg C'mon England!
Szép a mez, amiben melegítenek. Remélem, a meccsen is ebben nyomják majd.
De miért Sterling kezd megint, és nem Rashford? Úgy gondolják, csereként jobban beválik?
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz #75376384 #107644 üzenetére
igazából lehet az bárki, de nem kell több ember, elég 1 is, aki dönthetne a csapatnál a videóbíró kikéréséről. és limitálva lenne, mint más sportágakban az időkérés, itt is mondjuk félidőnként 2 ilyen lehetőség lenne. ezzel el lehetne érni, hogy tényleg csak a csapat szempontjából kritikus helyzetre használják fel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
minél több ember kapna lehetőséget a videóbiro "kikérésére", annál nagyobb lenne a káosz. tekintve, hogy az edzők képtelenek objektivek maradni, szinte bármilyen nekik nem tetsző dolog miatt szólhatnának.
vitathatatlan, hogy szenved a gyerekbetegségektől az egész rendszer, de nem is értem ki mit várt. ez az első ilyen nagy torna, ahol bevetik. majd javulni fog. belegondolva még mindig jobb, mint ami korábban volt, amikor ugye nem volt semmi. -
DS39
nagyúr
válasz Soulfly842 #107642 üzenetére
szerintem mindegy. jelenleg nincs az NB1-ben olyan tehetség, akiért kár lenne, ha nem nyugatra igazol.
(akiből horvát példára, akárcsak megközelítőleg is Modric, Kovacic, Perisic, stb lehetne) -
Soulfly842
addikt
Honvéd: Eppel Márton a Kajrat Almatihoz szerződhet
Hát. izé. Gratuláljunk neki?
-
7600 GS
addikt
válasz bagyulajuve #107637 üzenetére
Ettől függetlenül mondom, egész meccsen egy totál idegbeteg benyomását keltette.
-
MPowerPH
félisten
válasz bagyulajuve #107637 üzenetére
Nem elfogadhato semmikeppen sem.... De nem tudhatjuk, volt e elotte elojatek, egy-egy odaszolas a masik fel reszerol.
Don't Tread On Me
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #107631 üzenetére
Enyhén idegbeteg lehet a svéd kapitány egyébként.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz maximilian4 #107626 üzenetére
és (#107601) Z'Z"
ezeken szakadok! -
gézu
őstag
A német csak megpróbált szóba elegyedni a bunkerfoci időszerű kérdéseiről, a halvérű északi meg valahogy érintve érezte magát.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
DS39
nagyúr
válasz maximilian4 #107626 üzenetére
Igazából ennek a videóbírónak úgy lenne értelme, ha az edzők kérhetnék ki, hogy na most ezt nézzétek vissza. Nem csak így maguktól. Hiszen ez a tegnapi, megint felveti a bunda gyanút. Miért is nem vizsgálták az esetet???
-
vond
MODERÁTOR
Mekkora parasztok! És ezek a csapat vezetői, segítői.
Inkább kussolniuk kéne, és hálát adni az égnek, hogy végül be tudták húzni a három pontot, meg a bíróknak, hogy nem indultak egyből gólhátrányból. Persze, ki tudja, hogy akkor is jött volna-e az első (második) svéd gól. De azt a tiszta büntetőt azért ne felejtsék el, mert azon elmehetett volna a meccsük.
-
venember83
nagyúr
válasz maximilian4 #107630 üzenetére
Legalább bocsánatot kértek. Ez azért elég németes. Gondolom, hogy a stáb két tagját meg komolyan megbüntetik, talán már küldik is haza gyalog.
Az eset képeken: [link]
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Akkor ez legyen a végszó:
jó éjszakát
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz maximilian4 #107619 üzenetére
Vladi beadta a lemondását...
Akkor kussolok.
Ágrajzot adjatok és nem jövök kövi meccsig.
il sole non sorge più ad Est!
-
maximilian4
addikt
Vladi szerintem kicsit túltolta.
Maxi
-
máyköl
veterán
Kezd baromira unalmas lenne ez a ki milyen nemzetiségű téma...
-
-
Ps Vita
őstag
-
paatrick
őstag
Szerintem ez a csávó azóta is így áll, és nem hiszi el mi történt:
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Akkor is egy “vb esélyes” csapatot vertek. Messi nagy csapat társai hol voltak? Na és Messi? Az itteni szurkolók miatt inkább nem mondok semmit.
A horvátok kőkeményen kihoztak magukból mindent, nehogy elvegyük ezt tőlük. Nem egy tunéziát aláztak.
Az argentinok meg szégyelhetik magukat.
ZZ: azta
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23