Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#145570) Woodslave


Woodslave
nagyúr

ma olvastam megint, hogy az izomláz nem fokmérője sem a jó edzésnek sem a fejlődésnek, azaz nem lehet és szabad levonni belőle semmi tanulságot.

Ettől függetlenül tegnap a "könnyebb" lábnapom volt, korábban combhajlító dominánsnak mondtam volna de kicsit átalakítottam mert abszurd volt 3 sorozat koncencionális deadlift után 4 sorozat merevlábas, így tegnap deadlift, 3 sorozat. ahhoz képest, hogy a guggolásom mennyire elment, ez megyeget (mondjuk vasárnap visszatöltöttem rendesen) 170kg 5x volt a "csúcs"szett (tudom chepeli nyugdíjasotthon házibajnokságán női pillangósúly utolsó hely) utána legpress 3 sorozat utolsóban rest pause, drop set, aztán szűk lábtartás göcsölésig, aztán hack guggolás restpause, utána combfeszítő gépen 10-et nem tudtam már csinálni. Tényleg volt hogy alig bírtam felállni, erre ma semmit nem érzek.

Előtte való egyik edzésen volt egy elbaxott guggolásom. 140 kg, de a 3-ikban már good morninggal vegyes vádligyakorlat volt. Még egyet guggoltam, 132,5kg 8x. Aztán hagytam a fenébe, érdekes módon másnap jobban éreztem az "izomlázat" :U

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.