Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132137) aelod válasza Woodslave (#132134) üzenetére


aelod
veterán

Várható volt. Habár Ramy fogadkozott már a sajtótájékoztatón is, hogy most olyant fog mutatni amit eddig még nem láttak. És mutatott is. 295lb tömeggel a tőle legszárazabb formáját hozta. Csak jelzés értéke van annak a ténynek, hogy tavaly 315lb volt....
Mégis, voltak pózok ahol Phil kondíciója jobb volt. Főleg a hát pózokban verte Ramy-t. Szemből Phil középrésze nem volt meggyőző (plusz egy köldök sérv is befigyelt). Szemből Ramy qvadricepsze nem volt annyira szeparált mint Philé. Vádlija is elmaradt. Side chest pózban verte egyedül Philt.

Nekem nagy csalódás volt Rohden. Tengett lengett a színpadon. Egyáltalán nem volt meggyőző. Az arcán az látszott, hogy csalódott, hogy csak a második kihívásba szólították be. És ezt vitte tovább. Nem volt elég száraz, hasát sok pózban nem fogta így belesnek tűnt annak ellenére, hogy a keskeny csípővel megáldott versenyzők egyike.

Dexter a másik aki most csak erre az egy versenyre koncentrált egész évben. Sokszor megkapja, hogy évek óta nem fejlődik semmit. Ez nem igaz, minden évben egyre jobb. Szemből oldalról és a hát pózokban nagyon éles volt. Nála is a comb nem volt elég szeparált.

Bonac volt a fekete ló. Iszonyatos formával és kondícióval lépett most fel a színpadra. Én jobbnak láttam Ramy-nél. Hátránya az volt, hogy alacsony és nem tudta felvenni a versenyt a tömeg ellen.

Egyesek szerint Ramy most jobb volt az ajándéknál és neki kellett volna nyernie. Ha így is van szerintem ő sosem fog O-t nyerni. Egyiptomiként a tengerentúlon szinte biztosan nem fog, hiába elvitathatatlan, hogy most hozta azt a formát amit már korábban is kellett volna mégsem lehet O. Utoljára egy libanoni nyert kint olimpiát. Nem tudom kiben lesz potenciál lenyomni Philt de szerintem őt a színpadon nem fogja a mostaniak közül senki megverni. Akkor lesz új király ha Phil visszavonul.

(#132135) Apollyon

Borzalmasak azok a cikkek. Én el sem olvasom őket. A képek is mik már? VGA felbontás...
Csak kicsit kéne keresgélni minőségibb fotókért...

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.