Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Az új Forza Motorsport-ból Karácsonyra sem kapunk egy új trailer-t? Másfél éve nem negyon esett róla szó...
Bevárják a Gran Turismo-t vagy mi?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Steve1207
veterán
Csak elkezdtem a FighterZ-t itt is maxolni, egyszerűen zseni benne a harc még mindig. Már csak a Zeni meg az 530 BP-t kell összekínlódni kb. Jól ledaráltam kevesebb, mint egy nap alatt, anno ez is szerintem több hét, hónap volt
.
-
veterán
válasz kresz2 #73100 üzenetére
Én hozzád hasonló vagyok. Tulajdonképpen a halo infinite-el kezdtem a multizást.El lehet vele lenni.Sikerélmény minden egyes megölt ellenfél, de azért kezdőként, kontrollerrel nagy dolgokra ne számíts.Egy kör alatt én kb 2-4 killt tudok végrehajtani és kb 8x-10x halok meg és van pár assistom is. A többségnél ahogy látom a statot 8-12 kill és max 4 halál meg sok assziszt szerepel. Bár a rendszert még nem sikerült kiismernem de gyanítom, hogy vannak akik horribilis összegeket költhetnek különféle kiegészítőkre amik előnyt adhatnak mert én pár lövést is alig bírok ki és sokszor talalkoztam ellenféllel akibe egy egész tárat beleeresztettem és semmi baja nem lett.Próbáltam mas multikat de egyenlőre a legtöbb sikerem a halo infinite-ben volt.Pubg-be kostoltam bele ma de ahogy földet ertem es felszedtem pár fegyvert még csak megfordulni se tudtam máris megölt egy fullra tápotl high tech fegyverekkel és pancéllal felszerelt profi.Lényegében véve el se kezdődött a játék de már halott voltam.Na töröltem is a játékot mert ennek semmi értelme.Nem is ertem miért raknak össze full kezdőket olyanokkal akik évek óta nyomják és csilliókat elköltöttek fegyverekre páncélokra,stb. Az infinite jó kezdésnek és harcolhatsz botok ellen is.Sőt saját pályát csinálhatsz amiben te szabod meg a feltételeket(időlimit, verseny tipus, fegyver tipusa, mennyisége, mindent) és rakhatsz csak gépi ellenfeleket úgy tudsz gyakorolni is, mert azok ellen jóval könnyebb. Időnként még az is előfordulhat hogy egy-egy quick match során nálad is gyengébb játékossal akadsz össze és a statisztikája a tiednél is rosszabb, olyankor azt nagyon jó látni
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #73107 üzenetére
"mert még nem sikerült kiismernem de gyanítom, hogy vannak akik horribilis összegeket költhetnek különféle kiegészítőkre amik előnyt adhatnak" - nincs ilyen a jatekban
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Wesder #73103 üzenetére
Teljesen más liga a két játék, mind stílusában mind minőségben, szvsz nem lehet egy lapon említeni a két játékot, így nem kell mit bevárnia a Forzanak, mert jobb soha sem lesz egy GT-nél, ugyan úgy mint egy GT sem lesz jobb mint egy Forza, de szerintem egyik sem akar a másiknál jobb lenni, mert mindkettőnek megvan a maga célközönsége😀👍
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz N.YCityBoy #73110 üzenetére
Szolj a kritikusoknak h tevednek akkor.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gjoe
addikt
sziasztok.
1 éves gpu-t most hol érdemes megvenni? hol vagy hogy a legolcsóbb? -
hombre[EU]
veterán
Stalker 2 will take up 180GB on Xbox
RIP series s
Life, Uh, Finds A Way
-
hm_guesswho
tag
Sajnos keresővel nem találtam választ, így rákérdezek. Valakinek csinált már olyat a Forza 5-tel, hogy nem érzékeli a játék a kontrollert? Az X gomb reagál, és más játékokkal is tudok játszani, de a Forza konkrétan nem reagál néha semmire. Elsőre az segített, ha elindítottam egy másik játékot és visszaléptem. De most ez nem vált be, fogalmam sincs mi lehet gond. Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsoltam a kontrollert majd újra be, de ez sem segített.
-
Czimby
addikt
válasz hm_guesswho #73114 üzenetére
Utolsó frissítés óta nálam is volt , hogy előfordult, game restart.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
veterán
válasz Döglött Róka #73111 üzenetére
Nem érdekeltek soha holmi kritikusok, meg senki más, egyedül a saját tapasztalat számít, mint mindenben😉
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
-
newclass
tag
Sziasztok!
Korábban többször volt téma a home-olás itt a fórumban, visszaolvastam, de nem teljesen világos, így rákérdeznék, jól gondolom-e.
Röviden:
Van egy One S amire az én profilommal vásároltunk pl Game Pass előfizetést.
Nemrég vettünk egy SX-et.
A One S-t a fiam szobájában üzemeltük be.
Szeretnénk együtt, egyszerre játszani pl GW2-vel.
Akkor ha jól értem:
a fiam Xboxán (One S) lépjek be az én profilommal, állítsam be home-nak, majd ezután az ő profiljával lépjen be mindig.
Az SX-en lépjek be a fiam profiljával, állítsam be home-nak, majd jelentkezzek be az én profilommal, s így használjam.
Jól gondolom, így működni fog? -
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #73115 üzenetére
másfél év? azt hogy?
-
-
-
Peat76
őstag
válasz hombre[EU] #73113 üzenetére
Aztaqrvaleborult.....plusz Unreal 5 motor...jó lesz ez..👍
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
válasz batai15 #73122 üzenetére
Pontosan én sem tudom, de nagyon korrekt, kedves és segítőkész volt! Telefonon felhívott, megadtam a belépéshez szükséges dolgokat és mindent ő intézett a továbbiakban PC-ről otthonról, közben folyamatosan kontaktusba voltunk! Nekem nem volt sajnos elérhető a 300ft-os opció csak a 4190ft-os, így lett 2023 májusig GPU-m 17K-ból, ha lett volna a 300ft-os opció akkor gyakorlatilag ugyan ez kevesebb mint 13K-ból meglett volna, gondolom...és nem utolsó sorban nem is kérte, hogy utaljam előre a pénzt! Miután végeztünk mindennel, adott számlaszámot és úgy utaltam a pénzt! Tehát rendkívül ritka az ilyen is a mai világban, szerintem 🙄 Nem véletlenül van közel 1300pozitív értékelése 😀
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Döglött Róka #73109 üzenetére
Értem.Ez megint csak pozitív.Csalók?Mióta multizok tudtam meg, hogy ezekben is lehet csalni pc-n bizonyos programokkal es hogy ennek milyen mélysége van.Elkepesztő! Haloban is vannak ilyenek vagy ez még túl új játék ahhoz?
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #73130 üzenetére
Mar vannak de szemely szerint en nem talalkoztam veluk. Viszont nagyon kerlek: ne irkalj hulyeseget csak akkor ha meg vagy bizonyosodva rola. A fenti "penzen vett elony" ekes peldaja ennek. Akaratlanul is felrevezetsz masokat.
-
addikt
LG C1 Settings for Xbox Series X - 7 CRUCIAL Things to do!
HDTVTestSDR - HDR - DV beállítás
Bár itt nem igazán kerül előtérbe a múltkor tárgyalt black level téma.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz ennyi, elhiheted. MS Store már hosszú ideje nem a pontos méreteket írja ki, ezt leginkább a COD-oknál lehet észrevenni, amikhez mindig 100+ gigát írtak, vagy legutóbb a Halo-nál, ott sem annyi lesz, amennyit a Store jelzett. (Utóbbinál pl 25,9GB a multi, a kampány meg 48,6)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz Döglött Róka #73131 üzenetére
Nehéz megállapítani, h csalóval találkoztál -e, legalábbis nekem nem megy, csak gyanítom, h wallhack lehetett az egyik halálom oka (a sok közül). Ki kell kapcsolni a crossplayt oszt kész. Egyébként kellemeset csalódtam a Halo multiban, nem néz ki egyáltalán xarul, de egy nagy rohangálás, a darálás, a COD ehhez képest egy taktikai fps. A pulyám, aki fortnite nokedli egy pillanat alatt ráállt és osztotta a halált, szerinte a játékstílus ugyanaz, csak kevesebb dolog van a HALO-ban, viszont menőbb.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
a STALKER II mellett úgysem lesz senkinek kedve mással játszani..... Esetleg pihenésképpen egy kis chernobylite....
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #73134 üzenetére
Haloban nem tudod kikapcsolni a crossplayt mert azonos szolgàltatàst hasznàl. Gondolom arra gondolsz hogy a profilbeàllítàsokban tiltod a crossplayt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Úgy látom, már nem elérhető a 3 hónap 300 forintért game pass akció?
-
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #73129 üzenetére
Ismerem musztiit, nem erre irányult a kérdésem.
Ha nulláról kezded , tehát lejár a gamepass, akkor 1 éves előfizetéssel + gpu 13-14 hónapot kapsz. Az semmiféle képen nem másfél év. KIvéve akkor ha neked volt még live gold erre rá vásároltál még egy évet , max így jöhet ki. -
consono
nagyúr
Miért RIP??? Több mint kétszer felfér
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
-
frankdelgado
őstag
válasz Wesder #73137 üzenetére
Így van. (bár ettől nem leszek se gyorsabb, se ügyesebb..) COD MW-ben is kikapcsoltam, de ugy olyan lassan talál meccset, h befonom a szemöldököm, úgyhogy inkább hadd legen meg az öröme a csalóknak. Egyébként már kijött két újabb cod és remélhetőleg az összes füles cserépedény a Vanguardban élvezkedik....
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #73142 üzenetére
Örülnék ha kevésbé lennél impulzív. Normálisan kérdeztem.
-
slothunter
csendes tag
Sziasztok!
Srácok,ti ismeritek ezt a terméket?
GameSir VX AimBox
Úgy informálódtam,hogy series x-hez jó.
Olyan megoldást keresnék amivel lehet egeret és kontrollert használni a series X hez.Offline FPS,THS-hez
-
veterán
-
batai15
félisten
válasz N.YCityBoy #73147 üzenetére
Gyerekes vagy ...
A flegma stílus nélkül is meg értettem volna hogy hülye vagyok nem értek hozzá, ennyi nem kell tovább ragozni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #73146 üzenetére
A STALKER-nek? Előzetes kalkuláció csak, fix, hogy nem annyi lesz.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest