Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Nem is tudtam hogy van böngésző... Na telefont még kevesebbet fogom használni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Felkerült a Mass Effect Legendary Edition is a W10 Store-ba...
Mass Effect™ Legendary Edition megvásárlása – Microsoft Store hu-HUEz azt jelentheti, hogy hamarosan jön a Game Pass-ba?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz lastmohican2 #72947 üzenetére
Bug bug hegyén hátán. Iszonyat sza*. De ha elkezdetem és benne van 30 órám nem hagyom abba a vége előtt 1 küldetéssel.
-
Norb79
őstag
Kipróbáltam, mert én meg voltam győződve, hogy az x360as wirelesst is a géphez töltőkábellel rádugva vezetékes kontroller lesz, mint a one meg series kontroller, de valóban nem.
/szerk: tölteni tölti a pc, de ha bekapcsolom, akkor wireless jelen egyből az x360hoz kapcsolódik és kapcsolja azt be[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valaki éppen LA-ben járna Lakers meccsen:
Los Angeles Lakers on Twitter:
"Become Master Chief from #HaloInfinite with the Lakers 117 Master Chief Jersey Bundle including a custom Lakers Xbox controller. Available today starting at 1:17pm only at the Team LA store at STAPLES Center."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #72955 üzenetére
Szerintem oriic már Ferihegyen van.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
válasz beyruth82 #72940 üzenetére
Mindenhogyan működik 360 kontrollerrel.
Ha vezetékes akkor plug and play, ha vezeték nélküli akkor kell Xbox 360 Wireless Reciever hozzá ahogy oriic mondta. (igen kihagytam bocsika )
Igazából az xbox appnak egyre van szüksége: egy 360/One/Series kontrollerre a PC-re dugva. Akár meg lehet oldani egy tök random Xinputos kontrollerrel is a dolgot.
Régebben írtam is, hogy 360 kontrollernek emulált PS3 kontrollerrel játszottam.
(sry a minőségért, messengeres videómból vágtam ki)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
AMD Power
titán
válasz lastmohican2 #72963 üzenetére
Én elhiszem neked! Szerencsés vagy. Nálam a nagy frissités után még rosszabbett mint előtte volt...
-
Lasersailing
senior tag
Ha magánszemélytől veszek új, bontatlan xbox-ot mire kell figyelni?
-
veterán
-
Sinu
senior tag
válasz Lasersailing #72965 üzenetére
Legyen róla számla. Bár a garanciát a MS intézi, a számla kellhet abban az esetben, ha a gépre a vásárlástól számítva kevesebb mint 2 év garanciát ír a rendszer.
Szerk.
Jut eszembe, pl Telekom részletre vásárolt boxot ha nem fizeti a vásárló akkor le tudják tiltani?[ Szerkesztve ]
No Future
-
Steve1207
veterán
-
Czimby
addikt
FH5 ma frissült.
Azóta jatszhatatlan!!!Töltő kepernyőkröl(játék,pálya,gyorsutazás)kidob a dash-re!
Ha autót tuningolok vagy vásárolok, a mentő képernyő befagy. Az animáció pörög, de percek múlva se történik semmi.
Csak a játék újraindítása segít!
De az se megy elsőre, mert elsőre visszadob dash-re, majd másodikra indul el...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a game pass verziók között? Az ultimate mivel ad többet? Köszi előre is, ha valaki tudna segíteni.
-
Bep
őstag
válasz Czimby #72973 üzenetére
Nálam is. Versenyek után 2-3p tekerés csak. Van, hogy fotó módból kilépés is vagy 5p. Pont megcsináltam a heti Pista Ferka 3.országúti futamot, de 10p tekerés után kinyomtam, kezdhettem előről az első fejezettől. Azt hittem csak nálam csinálta ezt patch után, hiába indítottam újra utána is...
[ Szerkesztve ]
-
-
balazs025
senior tag
válasz refrigerator #72978 üzenetére
3 előfizetése van a MS-nak xboxra. Van a gold, ez a ahhoz kell, hogy multiplayerezhessél. Van a game pass, ez a szolgáltatásban szereplő játékokhoz biztosít hozzáférést addig, amíg él az előfizetésed vagy az adott játék ki nem kerül onnan. A game pass ultimate pedig a gold, a game pass és az ea play előfizetéseket gyúrja egybe. Ez éri meg a legjobban, és az összefoglalóban megtalálod a módját, hogy hogyan tudsz kedvezőbb áron előfizetni rá.
-
Def26
félisten
xbox/telekom hdmi switchet szeretnék. Van valami specko dolog amire figyelnem kell vásárláskor az xbox miatt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Norb79
őstag
válasz refrigerator #72978 üzenetére
Xboxon elérhető szolgáltatások:
- ea play: ea játékok többsége havi díjért cserébe játszható
- game pass for xbox: xboxon havi díjért cserébe játszható 100+ játék
- game pass for pc: pc-n havi díjért cserébe játszható 100+ játék (ez nem működik xboxon, de jó tudni, hogy van game pass kétféle, nehogy rosszat vegyen az ember)
- xcloud: felhő alapon, böngészőben vagy appban játszható 100+ játék (ez külön nem előfizethető)
- live gold: ez szükséges, hogy online tudjon multizni az ember minden nem ingyenes játékkal, meg ehhez jár havonta 2-2 darab x360 és xbox one játék. Előbbiek örökre, utóbbiak csak addig működnek, amíg van élő gold előfizetésgame pass ultimate: a fentiek mind egyben. Igen, a pc-s és az xboxos game pass is és az összes többi is.
-
Blaze_
aktív tag
Kijött végre a Grim Dawn: [link]
Vegyétek, szerintem legjobb arpg a piacon. -
Norb79
őstag
válasz beyruth82 #72988 üzenetére
Nem könnyű pedig elkerülni őket, Jedi Lajos ide is be szokta linkelni minden elsején és 16án, amikor csere van, hogy mikre kell rányomni és hol, hogy a tied legyenek a goldos játékok. De az ms honlapon is elérhető, az xsx dashboardon is ott van a gold részen, lejjebb görgetve a főoldalon.
[link] -
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #72985 üzenetére
De az vezet Ma az a legjobb játék a játékosok szerint, ami nincs
-
Czimby
addikt
válasz eL Geri #72981 üzenetére
Várd meg amig ezt kijavítják, mert így tuti elmegy tőle a kedved.
Előtte pedig szinte semmi hiba nem volt, 1x nem lépett ki vagy hasonló.
Csak a szokásos hálózati hibák voltak eleinte mint az FH4-nél is megjelenéskor de azt már javították.
Egyébként pedig nagyon jó játék, nálam több havert is beszippantott akik egyébként nem játszanak autós játékokat.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest