- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
senior tag
Nem írta le kellő pontosságal, de aki kicsit is akarta érthette, csak most elment X db komment az ezen való kötözködés vitájára. Ezt is hozzáírhatjuk.
-
Marcsello31
őstag
A megváltó?
-
grafnet
veterán
-
NyMRooD
addikt
Köszi szépen
Ja anno én is mondtam, hogy valszeg a CoD lesz a drágulás egyik fő oka, sőt talán pletykák is voltak erről. -
szarnyasdino
tag
Számomra érdekes,hogy egy ekkora cégnél évek óta nem esik le nekik hogy a büdös életbe nem lesz több előfizetőjük ha nem olyan játékokkal tömik meg ami vonzza is az embereket...Meg vannak rökönyödve hogy a day one codjuk nem duplázza sőt alig emeli az előfizetéses számaikat amikor ez egy kb only multis cím. Azt meg a legtöbb ember megveszi mert éveket játszik vele...De hogy ezt ők nem látják az valami parádés...Itt komoly top über single címeket kéne adni abból is havonta legalább 3-at és persze day one hogy lássa a nép ez igen ezért van értelme kifizetni a havi díjat.De ezek nem fogják ezt észrenni csak tolják pr hülyeséget és csodálkoznak tovább
-
NyMRooD
addikt
Nem így gondolná ha beszélne itt 1-2 csoporttaggal... Nekem paywall mögött a cikk, de jó irány.
-
Bilux
veterán
Game pass játékokkal meg Xbox-hoz annó vettem online is játékokat
-
Dinomano
őstag
Kiváncsi lennék, hogy mikor x*rik be a foldable kijelző... Ez a konzol név kishazánkban érdekesen cseng...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván.
-
hatesz
aktív tag
Sajnos ez valószínűleg nem egy áprilisi tréfa. Hu ez a félbehajtható kijelző szörnyű. Remélem csak április 1...
-
axlfsi
veterán
Apitsába!
... van egy XSX-em, PS5 Pro-m és egy 5070-essel szerelt notim; mire vegyem a CD-et?
(mindkettőre nem fogom!)
... állítólag még mindig jobb kontrollerrel játszani, mint gombokkal, illetve én is szívesebben játszom TV előtt .... ebből adódik viszont, hogy akkor PS-re kéne (Pro és a PSSR2 miatt...) -
consono
nagyúr
Japánban már 1-e van...
-
raziel01
veterán
Mondjuk az első rész tényleg jó volt. Nem is tudom talán 13 éve nyomtam és alig bírtam letenni.
-
axlfsi
veterán
... de kár, hogy a PS nem eniverr
Viccen kívül, van gamer notim, handheldem és PS5 Pro-m is, de mivel főleg fotelből, kényelmesen szeretek játszani (és a CD tipikusan kontrollerre való játék), én most ennek ellenére is (tehát XSX, Ally és gamer noti ellenére), PS-re húzom be (de egyébként tényleg elbírnám, ha tényleg mindenhova IS jó lenne (hajlandó lennék +X%-kal többet is fizetni érte, de ezt a fícsőrt még nem találták fel)). -
ImpersonatoR
addikt
GPU -ban benne lesz ?
-
consono
nagyúr
De az cuki becenév

-
homerhamm
veterán
Már bocsánat, de ezek már Észak-Korea színtű szabályok.
-
homerhamm
veterán
Nekik nem most lenne valami bemutatójuk? (VagIs asszem kéeőbb, tavasszal.)
-
Norb79
addikt
Két hét múlva Greedfall2! Azzal most mi lesz?!
-
pzstm
titán
Szep….
-
Döglött Róka
veterán
Rosszul tudod, mert ha akarnek se tudnek
-
GoTReX
őstag
Wow! Hát itt meg mit látunk?

-
Norb79
addikt
És az akció is, most ebből az árból 3%ot is tudsz spórolni! Az jó sok pénz!
-
törölt tag
Nem tud. Azért tiltották már ki huszonötször.
-
skroy
senior tag
Pedig ezt a szabályt a GPU ászf is tartalmazza, kiemelten.
-
szarnyasdino
tag
Jaj igazad van. Mindig elfelejtem, hogy mások amikor írnak akkor egy szervezetet képviselnek és nem a saját dolgaikat írják le. Elnézést máskor 72-es betűmérettel odaírom ÉN meg hogy SZERINTEM
-
szarnyasdino
tag
Azok ti vagyok... Akármikor kikerülhet bármi én fix hogy ilyen 50-100+ órás címeket nem fogok ott tolni..Most is még a február első felét se fejeztem be amit akartam..
Mondjuk most szerencsém van mert a hó második feléből csak a Towerborne érdekel. Witcher 3 megvan pc-n, a KCD 2-vel meg ugye mint írtam esélytelen játszanom pedig tetszik a világa csakhát az a harc ne lenne
-
szarnyasdino
tag
De nem értem a harc lényegét nem tudok blokkolni mert egy fos. Játszottam már rpg-vel rengeteggel egyikben sem volt ilyen putri szar a harc
-
szarnyasdino
tag
A kezdő tutorial harcig ahol még véletlen se tudtam harcolni ezzel az irányítással
-
szarnyasdino
tag
Felölem, én úgy nézem tudok-e vele játszani vagy sem. És utobbi. Majd max cheattel pc-n mert a game érdekel
-
Dinomano
őstag
Nem mertem nekiállni, mivel azt írták az első részről, hogy nagyon sz*patós, körülményes bent minden.
-
consono
nagyúr
A mikromanagement mennyire maradt meg a második részben?
-
pzstm
titán
köszi az infót
-
Bad Pritt
félisten
Mint a huzat, gondolkodás nélkül agyonlőttem Lizzie-t. Amilyen idegesítő picsa volt az első részben is teljesen megérdemelte, kár, hogy nem ez a kánon befejezés.
-
axlfsi
veterán
Jaja, van ph!-s, ... de mar evek ota nem sokat er. Sot! ... nem tudom mi ment el rossz iranyba, de lehet sosem volt igazan ertelme. Mindenesetre, nem csodalkozom ezen a dontesen...
-
Dinomano
őstag
Annyira hatalmas autós fan én sem vagyok, de én pl. nemrég kezdtem el a Forza Horizonokat X360-on. A második részt nyüstölöm. Belőhető nehézség, van mit csinálni; szép tájakon "csapatod" a luxusautókkal. JÓ vele játszani. Élmény, vibe, "elvisz" a játék.
Anno nagyon szerettem a PS2-s NFS Hot Pursuit2-öt, ami a legjobb NFS ever. Az első résznél visszajött a feeling. nincs mit hozzátennem. Ha ez a x@r, akkor mi a jó? Szerintem már ki van maxolva a játék, maximum annyit tudnak, hogy még szebb lesz, új helyszínen. -
boxmaci
aktív tag
Mi vagy te, öregember?
-
boxmaci
aktív tag
Szép válasz. Látom várod a játékot Te is!
-
frankdelgado
őstag
Akkor mostantól nem szólhatsz ránk....
"Kihasználják az Xboxban rejlő plusz erőt"
Ezt így nem tudom értelmezni, milyen plusz erőt? Mondjuk a Ps5 pro-hoz képest, vagy egy RTX 5XXX vga hoz képest?
...ezt lehet, h el lehetett még adni 2020-ban, de most most?.... -
boxmaci
aktív tag
Állandóan havas mik? Nem azt mondták, hogy évszakok lesznek?
-
T.Peter
őstag
"Fejlettebb időjárás-rendszer: Az eső és a szél nem csak látványelem lesz, hanem komolyabban befolyásolja majd az autók tapadását és irányíthatóságát."
Ez a szoveg honnan jon? Megneztem a linkelt es az eredeti cikket is, sehol nem szerepel a "rain" szo pl. -
consono
nagyúr
Engem az új Motorsport óta a "grafikai ugrás" inkább megijeszt, mint fellelkesít...
-
30z.Samu
titán
Jogos.
-
30z.Samu
titán
Gondolom majd PS-en sem lesz majd csúnya.
-
Volband
tag
Pedig microsoft storeból vettem, keveset játszottunk vele, és vásárlástól számítva pár napra be is adtam a kérelmem.
Szerettem volna eszkalálni a dolgot, mert vesztenivalóm nem volt, de nem találtam ehhez éplézláb elérhetőséget. A kérvényt ugyanarra a játékra pedig nem engedte beadni a hivatalos reklamációs felület.
Azért a jövőre nézve jó tudni, hogy nem csak ilyen elbírálásra lehet számítani tőlük.
-
NyMRooD
addikt
Remélem a következő konzolhoz ha más nem az MS is talál egy forgalmazót. Kíváncsi vagyok, hogy a series konzolokhoz próbáltak-e találni, vagy ezt a gent elengedték.
-
Dinomano
őstag
Első X-box után elcseszték az elnevezéseket, ha valaki nem kockavilágból jön; akkor elég nehezn igazodik el... Classic->360->One->Series...
Kék oldalon ez egyszerűbben lett megoldva! -
bandi0000
nagyúr
Én sem azt mondom, hgy nem jó, csak amiért megvettem megjelenéskor a boxot+ps-t, már nem tudom azokat az érveket felhozni. Ha maga a kiadó nem áll mögé a brandnek 100%-san, értem ezt pl a hzzáférhetőség korlátozásnak, akkor én miért higyjem el, hogy jó lesz ha megveszem?
-
Dinomano
őstag
Megpróbáltam behúzni melóhelyen, de a google fiókommal akar biztonsági kulcsot létrehozni, ami sehogy sem megy bejelentkezés után, visszadob hibaüzenettel. (A tököm már ezekbe a túlbiztosított megoldásokba...)
-
homerhamm
veterán
Világvége szimulátor?
-
pzstm
titán
Nekem default ugy jott be
-
homerhamm
veterán
Mondjuk az az én képemen már van.
-
consono
nagyúr
No, erre kíváncsi leszek! Az első rész is bejött.
-
koncsik
MODERÁTOR
Sweet...Össze kell kapnom magam, csak a 2.-nál tartok...

-
pzstm
titán
2026??? Korainak erzem de hatha este okosabbak leszunk
-
Redneck
nagyúr
Erőltetett badass duma, befutás egy nagyobb terembe, ahol mindenki tunkol, hullanak a genyók, golyókkal takarítás.
Futás tovább a következő nagyobb területre, közben egy kis töltelék szöveg, kis cutscene, darálás, bátorító mondatok. Hullámokban támadó, majd tömegesen elhulló szörnyfajzatok, kis győzelem, aztán irány tovább.
Kis pofázás, egy kis tápolás, mini boss.
Aztán ez ezerszer újra. Kb. Így tudom elképzelni.
A Gears V nem volt rossz, de az elsőt kb. egy óráig bírtam múltkor, annyira semmilyen volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Kiemelt szerepet kap Marcus és Dom korai barátsága"
Remélem azért nem ilyen összeveszünk-kibékülünk téma lesz ez, ha már a jövőjüket ismerjük.
-
boxmaci
aktív tag
Karatézok!
-
boxmaci
aktív tag
Mi ez a Btw? Régebben használták a neten. Bluetooth windows rövidítése? Vagy bayertrabantwarthburg az 1984-es Ndk-ból?
-
axlfsi
veterán
LOL
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mas neve van. Nincs bedugva semmi.
mertem most parat. 222/120…
-
törölt tag
És már nem csak a PC, hanem a handheld is oda van biggyesztve. Csak így tovább, jöjjenek, jöjjenek, csinálják, csinálják.
-
szarnyasdino
tag
Sok ilyen cím van amit "bérelnék" így és nincs benne vagy nem is lesz game passos
-
athomi
veterán
De ennek tudni mi az oka?
-
fabokf
tag
El akartam tenni későbbre, amikor majd konzolt cserélek de ezen a linken csak féláron dobja be (pedig tudtommal be van szerezve a digitális kiadása, az app is azt mutatja mobilon), a lentebb levő másik variánsnál meg azt írja, GTA+ kell hozzá:
-
pzstm
titán
nálam sajnos csak féláron dobja fel......ez van...mindegy.

-
koncsik
MODERÁTOR
Oh, én csak az első képet kaptam... megnézem jobban.

Upd.: megnéztem jobban, de semmi. Lehet, hogy nincs is meg a RDD nekem bakker. (Ez sok mindent megmagyarázna
) -
eL Geri
őstag
Nekem 360-as lemezen van meg a fullos RDR. Az nem ér?!

(Tudom, hogy nem... de szomorú vagyok egy kicsit.) -
törölt tag
Meglepett hogy ennél a játéknál a leírása le van fordítva magyarra.
-
Steve1207
veterán
A-a, GTA+ vagy vásárlás, már tegnap délután óta ilyen az átalakított adatlap, semmi "csak neked" és hasonló.
#148998 koncsik: nem, mert itt azért sokaknak nincs gta+, látni fentebb is a screeneken kezdetektől. Szerintem inkább olyasmi lehet, hogy akinek megvan a RDR2 az úgy erre az elemre is a bundle-s ingyenes cuccot kapja, de nem magából a játékból következtet erre a rendszer. Ha meg nem ettől függ, akkor tényleg passz.
-
koncsik
MODERÁTOR
Ez nem csak a gta+ miatt van? (Nem vagyok szagértő, nekem csak gta'-ban akarta ingyé' adni - mindegy PS-n meglett, nekem tetszik, persze nem tudom milyen az eredeti)
-
szarnyasdino
tag
Ez ugyanaz mint a fent már berakott , nincs ingyen továbbra sem
-
negyven2
nagyúr
Én ezt értem, és nem kifejezeten neked és ehhez a szituációhoz gondoltam, de azért nem egyszer láttunk már olyat itt is ebben a topic-ban, hogy történt xyz dolog pl. bant kapott a gyerek semmiért (mert pl. túl jól játszott és a loser-ek jelentették), majd aztán csak kiderült, hogy de... elég sok mindet tett azért a ban-ért.
De még egyszer, ennek nem így kéne működnie alapból, mert ha nincs bejelentkezve a profilod, akkor nem tudja odaírni a dolgot... bár home esetén a digitális játékokban a másik fél játékideje is belemegy, de ez nem a publikus stat-ban jelenik meg, csak a license-ben. Ami lehet, hogy ha van Family Settings (vagy mi a pontos neve) beállítva, akkor az csinálhat olyat, hogy a szülő profilját is bejelentkezteti. Vagy ami még lehet (és itt jön be a fent említett dolog), hogy sok játéknál láttam azt, hogy úgy indul, hogy az indítás után még ki kell választani azt, hogy a konzolon lévő melyik profillal akarsz belépni (függetlenül attól, hogy egy belépet profillal indítod azt). -
negyven2
nagyúr
Itt jön elő az a felhasználói hiba, hogy: biztos vagy-e benne, hogy nincs/nem maradt bejelentkezve a profilod, amikor játszanak? Mert nem kéne, hogy látszódjon ilyenkor a te profilodon olyan játék amivel nem játszol, hogy mégis játszottál vele, csak akkor ha a te és az ők profiljai is be vannak jelentkezve (de az övék az aktív).
-
CactuS
Arcképgyáros
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jaj...
-
Fox Mulder
senior tag
Ez így van. Sokan elfelejtik, mikor a bevételi oldalról beszélnek, hogy az nem mindegy mekkora az a bevétel a befektetett összeg arányait tekintve.
Rengeteget költöttek az elmúlt években és ezt a pénzt nem azért rakták bele, hogy csak csepegjen a bevétel. -
IntelKiller7
Topikgazda
Az is marad.
-
30z.Samu
titán
Aki tudja pörgeti a játékokat, annak még most is simán megérheti még az Ultimate is. Ez persze nem mentesíti a MS-t a mocskos húzása alól.
-
nincsnév007
addikt
Alapvetően igen, de szerintem aki steam decket vesz azoknak ez nem mokolas, mar eleve hogy Linux van rajta. Én decken találkoztam először linuxxal és szinte mar a decket használom mindenre, soha többé Windows

-
sith7
félisten
6 , max 7 ?
-
KKaresz45
senior tag
Elég annak az is, hogy Steam van rajta. PC-n mindenkinek a Steam-en van a libraryje, a többi platform részesedése elhanyagolható.
-
Norb79
addikt
Akkor most ez egy Xbox? 🤔 | ROG XBOX Ally X
VR Pisti pont ezt nézte meg, hogy softwaresen mennyivel másabb egy sima ally x és az xbox ally x, és az a konklúziója, hogy ami hw-es különbség az picsafüst, de az xbox ally x-en úgy herélték ki a windowst, hogy tényleg ne windows legyen ami mindig sír, hogy update vmi, meg telepíts vmit, meg megint vmi baja van, plusz kilőtték az összes windowsos háttérfolyamatot, ami az erősebb hw-el együtt +20% fps.
És ezt külön ki is emeli a videóban, hogy az xboxos változat után visszaülni a sima ally x elé, amin sima windows van és mindig minden baja van, az ilyen meeeh érzés, és ilyen összehasonlításban jön ki, hogy mitől konzol egy konzol, még akkor is, ha pc.Ez egy techdemó baromi drágán, hogy a megfelelő sw-es háttérral hogyan lehet összetolni a konzol és pc ökoszisztémájukat.
Asszem Richie (aki szokott ide írni a topikban Kezemben az ROG XBOX Ally X kézi konzol/PC! #Richie #ROG #XBOX) videójában volt ami még fontos a témában, hogy a jelenlegi pc vs konzol témában az egyik fő probléma, hogy egy konzol fix hw, arra előre "le tudják fordítani" a sédereket, míg egy pc menetközben teszi ezt meg, ha piszkálod a setupot megint újrafordít, és ez biza eszi az erőforrást, lopja a frémeket, meg ugye ha kellően kicsi cpu-t használ az ember, mert a nagy csak pazarlás, elméletileg, akkor jön a microstuttertől elkezdve a minden is, ami bántja az ember szemét, rontja az élményt. Na most ez a fix hw-es kézipc-re az MS az optimalizált játékokat úgy képzeli el, hogy eleve a megfelelő séder van letöltve, nincs menetközben fordítás, meg sose, emiatt nincs microstutter meg fps vesztés.
Elméletben szép és jó, egy kis felvevő piacú hw-en kitesztelik mennyire menedzselhető ez a sw-es háttér és ha igen, akkor mehet az asztali konzol is így, egy fix hw-es pc, a megfelelő sw-es supporttal.
-
vg
veterán
Alapvetően a deck is egy mini pc, mert van benne linux desktop mód, szóval lehet firefox, meg libreoffice meg minden. Mókkolni se kell, csak letölteni 1-2 dolgot az áruházból. Plusz pofon egyszerű windows-t tenni rá (aktiválni se kell a windows-t), és lehet dual boot is akár. Szóval mindkét gép jó, már csak szem kell hozzá, hogy lásd a windows betűket a kis képernyőn.
-
pzstm
titán
Mar 379ert is a tied lehet, illetve 250ert van egy alap verzio azt sokan elfelejtik
-
pzstm
titán
Handheld pc piacon MSI claw8-tol egeszen jelentosen olcsobb ez az Ally es legujabb Lenovotol is olcsobb.
-
Norb79
addikt
Pont ma irt a trueachievments, hogy megvan a 6750. Xboxos acsim. Az nem egy-két játék, ahogy a 127k+ GS se.

De nyilván legalább a felével nem játszottam, sok olyan gpu meg goldos játék van ebben, amivel akkor se játszanék, ha fizetnek érte, mert nem stílusom.
Pl a codok meg a bf-ek.
-
30z.Samu
titán
Miért is vezetnék ki? Hát minden egy Xbox!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Erre a legoptimistàbb vàlasz az lehetne hogy az MS beszàntja a jelenlegi készleteket a 2026-ban érkező új gép miatt, na meg mert a kutyànak sem kell.
Nekik ez a generàció most csak azért volt hogy elmondhassàk hogy még a piacon vannak, és akkor majd 2026-ban igazàból is odacsapnak.De persze nem az én szerepköröm a laposföldes konteók terjesztése a topikban, màs kenyerét meg nem igazàn szeretném elvenni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Azert otthon, Amerikaban, eleg vicc. 😵💫
Kivancsi leszek, tenyleg mi lesz ebbol az uj Xboxbol a kozeljovoben…
-
törölt tag
Már tart a chat.....
Azért ahogy látom ezt az áremelkedést csak a mi torkunkon akarják letolni -
törölt tag
Hát azért elég fura a mesterséges inteligencia hajnalán. Ha belépett fiókkal rendelek .com- ról akkor átváltódik a dollár eurora és nem Oregonból küldik hanem az osztrákoktól.
De akkor csak én vártam sokat.
Akkor egyedül az a megoldás érvényes amit fent linkeltetek? -
homerhamm
veterán
Szerintem fagyit akart írni.
-
törölt tag
Mivel tervben van egy média lejátszó ezért arra gondoltam, ha már veszek egy boxot kipróbálom, hogyan és milyen minőségben játszaná le a különböző letöltött filmeket. Van e olyan kodek verzió amivel nem bírkózik meg esetleg.
A tárhelybővítőre vagy a belső ssd-re lehet filmeket másolni vagy ahoz mindenképpen kelleni fog egy szimpla külső ssd? -
Norb79
addikt
Úgy látom az a válasz, hogy kell nyitni egy topikot az Xbox series konzoloknak, ezt meg átnevezni "figyi, tudom a tutit, a haver mondta" topiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- OLED TV topic
- World of Warships
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... van egy XSX-em, PS5 Pro-m és egy 5070-essel szerelt notim; mire vegyem a CD-et?
(mindkettőre nem fogom!)

IntelKiller7