- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
-
negyven2
nagyúr
-
eL Geri
őstag
Nincs ezzel baj, ettől szép az élet, hogy mások vagyunk. De én is le szerettem volna most írni, hogy én meg pont nem szerettem a BF 1 és V kampányát, mert végig azt éreztem, hogy ez nem kampány, hanem csak a multiplayer újrahasznosítása. Nagy terepek, inkább a lopakodást díjazó játékmenet.
Én az ilyen BF 6 (vagy klasszikus COD) kampányokat szeretem, lineáris, bekorlátolt, "agyatlan megyek előre" akció, látványos vágásokkal.
-
Norb79
addikt
-
Czimby
addikt
-
consono
nagyúr
-
parandroid
félisten
Izlandon az alapjáték 5600 isk, az kb 15k huf. Pont múlt héten volt akcióban féláron az ms store-ban, akkor behúzhattad volna 7,5k forintért, és soha többet nem kell a game pass-szal szórakoznod emiatt. Vannak játékok, ahol megfontolandó, hogy a game pass ellenére megvegye az ember, ha nem is a teljes, új árán, de mondjuk amikor le van akciózva, meg akár izlandról. A forza horizon szerintem pont ilyen. Jó, ez most a konkrét problémádon nem segít, csak úgy megfontolásból a későbbiekre.
p
-
grafnet
veterán
-
Pistu_
tag
Én azért pár javítást várnék vele. 3. napra eljutottam oda hogy feladom a karriert. Ha már bele erőltetnek egy olyan játékmódot amit senki sem kért akkor túl nagy elvárás lenne, hogy legalább működőképes legyen? Hogy ezt senki sem QA tesztelte az 100% de még a készítők se nyomták tovább a bevezetőnél az is biztos!
-
Steve1207
veterán
Harmadannyi verseny jelenleg (FM - 101, FM7 - 362), ugyanúgy egy hangzatos név alá be vannak dobálva random és le van tudva. Kb egy új skint kapott és inkább azon van a hangsúly, hogy az autók szintet lépjenek és tuningolj. Nekem túl sok is a tuning így is, pályaversenynél nem igazán hozna ez lázba.
Ha ennél több kell karrierre, sokan a bővítésben bíznak a bővülő contentek miatt, de a struktra miatt max főkategóriát hozhatnának szerintem karrierbe. Eléggé barátságtalan lenne, ha pl letudod a Modern Tourt teljesen főfseménnyel a legvégén és utána egyszercsak bővítenék észrevehetetlenül (külső kategóriából nem látod, hogy van-e még valami hátra, mert görgetni kell).
Jelenleg egyébként bug-os eléggé, beta teszt jelleg volt teljesen az előrendelés, majd a héten kiderül mit tudnak fixálni. Ettől függetlenül én nem bánom az addon előrendelést, mert elfér, de a harmadik nap elején már le is tettem (karrier állapot mentés és nem induló kvetkező kategória miatt, teljesen megakadt).
-
Pistu_
tag
Ha a 7-ben nem tetszett a tuning akkor itt sem fog. Valakinek volt ez a csodás ötlete, hogy az autó tuningot nem pénzhez kötötték, hanem az autó XP szintjéhez (caRPG). Így egy autóval durván 3 óráig kell körözgetni mire eléri az 50-es szintet és feloldódik minden lehetőség. Az alkatrészek sorrendje szintekhez van kötve, és CP-vel(XP) kell érte fizetni.
De a karrier már nem olyan mint régen volt FM3-4 idejében, hogy ha akartál akkor egy autóval végigvitted az egészet csak PI-t kellett tuninggal feltornásznod. Itt egy adott autó kategóriából (nem class, vagy PI kategória, hanem első kerekes hatchback, klasszik sportkocsi, német szedán...) választva kell teljesíteni 5 versenyt, majd új kategória új autóval, a régivel nem folytathatod. Egy verseny minimum 3 kör gyakorlásból (átugorható, csak akkor a kocsid nem kap XP-t, nem tudod fejleszteni) és 3-8 kör versenyből áll. A sorozaton belül ahogy haladsz úgy emelkedik a PI határ is, így ha akarod tartani a lépést az AI-val akkor fejleszteni kell az autón.
A prémium vásárlást egyelőre hanyagolnám. Nem elég hogy ránk van erőltetve egy olyan karrier-mód ami miatt a komplett tuning rendszert lekorlátozták, mert free playben is csak úgy tudsz tuningolni, ha szintezed az autót, de sokunk küzd azzal a jelenséggel, hogy verseny teljesítése után a tuningolás rész mentésénél kifagy a játék, így lehet a teljes versenyt újra kezdeni. Amúgy is rengeteg benne a bug, nagyon nincs még kész ez a játék. Nem értem hogy egy Redfall szintű bukás után miért gondolja bárki, hogy ebből a megjelenésből nem lesz probléma.
-
Pistu_
tag
"A VIP Rally Pass hozzáférést biztosít további 3 sisakhoz, 3 versenyruhához, 3 kesztyűhöz és 3 sapkához, valamint 3 festéshez a Ford Puma Rally1 HYBRID, a Hyundai i20 N Rally1 HYBRID és a Toyota GR Yaris Rally1 HYBRID modellhez.".
Legalább is a [mediamarkt] promó anyaga szerint ez lesz benne. Azért az ott említett EA Racenet Club egész jó dolognak tűnik de majd meglátjuk.
-
Pistu_
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
-
törölt tag
-
beyruth82
veterán
Gyűrűk urát én is olvastam és láttam is viszont nekem könyvben nagyon nem tetszett. Lehet túl fiatal voltam még (10 éves) de nagyon unalmasnak találtam és ez részről részre csak fokozódott. Filmben pedig fordítva volt, egyre jobb lett. Witcher 3 már rég a könyvtáramban pihen és többször úgy volt nekiallok de aztán mindig elmaradt és lehet a 2. résszel fogok majd kezdeni ha eljutok oda. Ma inkabb végre folytatom az Atomic Heartot.

-
Gaboman
nagyúr
-
korren
aktív tag
-
negyven2
nagyúr
Így gyors kereséssel két adatott találtam.
Az egyik 2021-böl, ahol azt nyilatkozták, hogy a havi aktív Xbox Live felhasználok száma átlépte a 100 milliós számot. De ebben mindenki benne van aki valahol, valamilyen formában bejelentkezett a Live-ba (monthly active users).
A másik konkrét adatt az 2016-os, ahol 48 millió fizető Live felhasználóról írtak. Ugye ez a Gold elfizetéseket jelenthette nekik mint Active Subscribers: "The 48 million subscribers pay between $5 and $10 a month for access (depending on which bundle they purchase)."
-
santa clause
aktív tag
-
ricshard444
veterán
-
Redneck
nagyúr
-
parandroid
félisten
Én is teljesen kazuár vagyok, sokat játszok vele, de nem vagyok benne különösebben ügyes. Vannak versenyek, amikor bekapcsolom a tcs/stm-et (abs meg mindig be van kapcsolva amúgy is), főleg a cross country ugrabugrák, meg az említett hátsókerekes s2 versenyek. Ezeket nem is szeretem amúgy, pont emiatt. A kötött pályás, vagy riválisos körözés persze más, ott sokkal nagyobb élmény a fizika. Amúgy is sokkal nagyobb élmény sokszor lassabb, gyengébb autókkal csapatni, mintha egy teljesen más játék lenne. Én imádom a dirt-ös rally versenyeket B-C osztalyú autókkal. Aszfalton is más az élmény, de ott A-S1 sem árt, hogy a sebességérzet is már meglegyen, de még kezelhető szinten maradjon az autó ereje. AI amúgy ki sit máshova van pozícionálva, mint az előző részben, mintha itt legalább eggyel el lennének csúszva a fokozatok a nehezebb irányba, de szerencsere bőven van opció lefelé is.
p
-
kirkri
addikt
-
Ngtx
aktív tag
-
pzstm
titán
-
Phoen|x
addikt
-
szimszonos
őstag
-
SaGa59
őstag
AA akku töltő kereséshez a legjobb forrásoldal ez
Itt részletes elemzéseket találsz az egyes töltők tudásáról, minőségéről. A Liitokala az árához képest jó, de igazából a litium aksikhoz, a Nikkel metálhydrid aksik tesztelésénél és frissítésénés akadnak hiányosságai. Egy 2400 mAh-ás aksinál még a 400 mA töltőáram se sok, én pl alapból 600-zal töltöm őket, csak mint írtam, minden 10-15 töltés után kapnak egy frissítő ciklust, olyankor 400 mA a töltő áram.
Nekem egy ilyenem van: Opus BT-C2000
Ez 200-tól tud kezdeni, de már elég nehezen beszerezhető.
A könnyebben elérhetők közül talán ez a legjobb, ráadásul ez tud NiMh és Litium aksikat is tölteni. Az enyém csak NiMh-t. Opus BT-C3100 -
ProEvoFan
nagyúr
-
Zoshi85
aktív tag
-
Bep
őstag
-
parandroid
félisten
Eleve ez a patch volt hivatott egy rakás game breaking hibát javítani. Helyette hozott újakat. Ez így még mindig public beta state. 74 órám van benne, tudom, miről beszélek. És szándékosan visszafogtam a játékidőt, mert egy csomó minden gyakorlatilag teljesíthetetlen volt sokáig, szóval nem is frusztráltam magam vele. Most pár nagyobb hibát javítottak ugyan, bár némelyik megoldás durván röhejes (horizon arcade pontszám-nerfelése pl, ahelyett, hogy végre megoldották volna, hogy lásd a többi játékost), helyette lett egy rakás crash, meg eltűnő textúrák, meg végtelen töltés. Good job.
p
-
hm_guesswho
tag
-
parandroid
félisten
-
Czimby
addikt
Úgy fest tömeges a probléma.
Reddit
Forzamotorsport.net -
eL Geri
őstag
-
Bep
őstag
Nálam is. Versenyek után 2-3p tekerés csak. Van, hogy fotó módból kilépés is vagy 5p. Pont megcsináltam a heti Pista Ferka 3.országúti futamot, de 10p tekerés után kinyomtam, kezdhettem előről az első fejezettől. Azt hittem csak nálam csinálta ezt patch után, hiába indítottam újra utána is...
-
Czimby
addikt
-
Döglött Róka
veterán
-
fabiandaniel
aktív tag
Alza-nál augusztus végén rendeltem meg, a várható beérkezés szeptember 16. volt. Barátom november 1.-jén rendelte tőlük és már a héten megkapta.
Írtam az Alza-nak és azt a választ kaptam, hogy sajnos idén már nem tudják teljesíteni, várhatóan csak 2022 februárban. Nem igazán értem milyen sorrendbe dolgozzák fel. Végül megrendeltem a KV-tól tegnap és bízok benne, hogy onnan jövő február előtt megjön. -
Krissz1983
aktív tag
-
vg
veterán
-
AMD Power
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
-
NJanika
aktív tag
-
NoMagix
addikt
-
JamesHun
addikt
én a 3/4 résznél feladtam
annyira random volt, hogy talál-e valakit és mennyire -6 szinten lesz a talált cuccok szintje, és mennyire nem arra tart a sztoriban mint én, hogy elegem lett.
Pedig szép is, tetszett is, de ha már a sztoriban visszadob akkor legalább tudjak jó fegyvert találni.Más:
Cyberpunk 2077
Most kezdtem el nemrég, de ez egy trágya.
Az embereken átmegyek, a Mega épületek kivitelezése ezzel a kb minden le van zárva dologgal milyen már?
Van egy 55 emeletes épület és a földszint és a tetőtér érhető el csak. Lépcsőn se lehet lemenni, csak lifttel.
Elég érdekes -
persil
nagyúr
Aki a minosege miatt szereti a destiny-t, az sikitva gyujtja fel a gepet, a tv-t es a lakast is az outriders-tol.
Az egy b kategorias lovolde, nulla tartalommal, bena grafikaval, borzaszto hangokkal es zenekkel. Egynek elmegy szodaval, ha nem tul igenyes az ember es eleg alacsonyak az elvarasai.
De egy destiny/division nem koroket, hanem fenyeveket ver ra.
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
Tuomas
addikt
-
icemad
nagyúr
-
beyruth82
veterán
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Moby
veterán
-
krx21
nagyúr
-
persil
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
minilego
senior tag
-
fPApi
őstag
-
Def26
félisten
-
lmno
őstag
Mivel ez egy konzol, ezért igen, másnál is.
Sőt a DF videója alapján S-en néhol jobban fut, mert kisebb a felbontás és alacsonyabb a részletesség.
Most ugyanazt eljátsszák, mint amikor a PS4 Pro kijött, és feleslegesen erőltették a nagy felbontást, aminek az lett az eredménye, hogy a sima PS4-en jobban futott 1-2 játék. -
everest140
tag
-
bagyulajuve
addikt
-
törölt tag
-
AssAssynn
addikt
-
consono
nagyúr
-
vg
veterán
-
EmThor
addikt
-
krx21
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Ez egyén függő szerintem. Én hónapok óta nem játszom vele, majd nextgen update után veszem újra elő. 61 és fél órát tettem bele. Azóta csak az új patch -ek után vettem elő megnézni mi újság. Pár perces használattal.
Van aki ennél sokkal többet tett bele a korábbi verzión. Van aki szerint pedig most már (főleg az 1.2 óta) sokkal játszhatóbb a játék. Nem tudom azóta voltál -e már fent?!
Kipróbálni mindképp érdemes, ha megvetted korábban. Vásárlásra viszont senkit nem ösztönöznék.
-
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
Steve1207
veterán
Szerintem a Dirt Rally 2 sokkal "codemasters"-esebb irányítású, szimplább, nem kell annyit gépészkedni alapjáraton és "várhatóbban" reagál. WRC-ben más volt mindig, előbb kell fékezni, máshogy reagál, sokkal könnyebb kizökkenteni az autót egy buckán is. Én pl szeretem a szériát a 7 óta, mert nagyobb a kihívás (igaz elsőre kb olyan volt az egész játék, amire kb a "csúszósabb" jelzőt tudtam volna mondani), de élvezhető. Az összkép nekem sokkal jobb, még akkor is, ha azért alul marad pár dologban. A 9-et nemrég kezdtem, csak pár kört mentem eddig, de nem volt vele bajom.
-
Bep
őstag
Azt próbáltátok, hogy minél előrébb tettétek a fékerőt? (Orrmotorosnak elöl van a súly, féktávon még jobban elkönnyül a hátsó tengely, így kisebb fékerő is simán blokkolja a hátsó kerekeket ami kidobja valamelyik irányba, Rally 2.0-nál 70% felett van a fékerő általában alapbeállításoknál)
-
Farkassacred
őstag
-
törölt tag
-
Chumlee
senior tag
-
Chumlee
senior tag
-
szabogabor10
veterán
-
dani0113
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Perces töltések, eltünő pályák, fagyások...

Írtam az Alza-nak és azt a választ kaptam, hogy sajnos idén már nem tudják teljesíteni, várhatóan csak 2022 februárban. Nem igazán értem milyen sorrendbe dolgozzák fel. Végül megrendeltem a KV-tól tegnap és bízok benne, hogy onnan jövő február előtt megjön.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy 10 évvel ezelott telepitett windows sincs ekkora vagy Warzone stb

185-ről szép kis emelkedés.
l.skywalker
IntelKiller7