- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Csak megvettem az FF7 remake-et. Azon túl hogy óriási nosztalgia (25 éve játszottam vele) Marha jó lett a harc, megint azok a kurva párbeszédek. Mintha fogták volna az eredeti script-et, és odaadták volna három simpnek, hogy egészítsék ki a Tifával való fantáziálásaikkal. Tök jó hogy próbáltak mélyítettek a karaktereken, de botrányosan összefüggéstelen néha egy egy jelenet.
De simán lehet, hogy mivel kevés narratív japán játékkal játszom, szimplán nem vagyok hozzászokva a butaságukhoz. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Eleg sok live service jatekkal jatszottam, donto tobbseguk gond nelkul visszacsatlakozik quick resumenal. Szoval nem igazan ertem hogy ott min megy a problema. Ez nem a OS hibaja, hanem a fejlesztoe, ha nem tudja lekezelni.
el Geri: ez nem egy jatek, hanem egy onfenyezes. Csak azert viszem tovabb, hogy megnezzem ossze tud-e allni valami koherens dologga, vagy a "mester" tenyleg mindenkit atvert.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
En nem nyafogtam, valszeg nem is fogok hozzanyulni

Mas; bekerult a game passba a death stranding, ott volt a backlogomban mar 1 eve lassan, mondom nekiallok.
Meg egy ilyen oncelu cringefestet... A prologusban 6szor jelenik meg hogy ez biza Hideo Kojima jateka. Klises, de valami rettenet modon klises parbeszedek es szerintem netto 10 percet "jatszottam" az elso ket es fel oraban.
Nyilvan toltok vele idot meg hatha arnyalja a kepet de valami iszonyat gyengen indul.
-
Döglött Róka
veterán
Ennek nagyon egyszeru oka van, az MHR switch majd pc release volt, ha jol emlekszem majd egy evet kellett varni az xbox es ps portra. Ket kulon branch lett es az update release csuszassal jott ki a kesobbi branchen. Ezert nincs crossplay konzol-msstore es a switch-steam verzio kozott.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Norb79
üzenetére
Pontosan.
Farkassacred se gondolja vegig, hogy ha mar minden jatek megjelenik PC-re, nem lenne ertelme PC HW aron arulni, mert akkor nincs ertelme az egesz termeknek. Az MS, ahogy a Sony is azert gyart konzolokat, hogy legyen bevetel utana az eladott softwarebol es berantsa a usert az okoszisztemaba.
Ha kiad egy uj pc architekturas zart konzolt, ami egy arban van egy vele egyenlo kepessegu PCvel, mar most elengedheti a supportjat

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ha ez a vagyad, felteszem igen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ne fogadj erre

@AMD Power: en igen, es meglepoen jo. Elotte az SW:outlawsban csalodtam kellemesen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Butitott csoda lesz. A lenyeg nem az, hogy te egy asztali windowst vegyel a nappaliba, hanem hogy a fejlesztesi koltseget csokkentseg azzal hogy kivagjak az xbox os devkitet, igy nem kell ket platformra portolni (pc, xbox). Az architektura PC lesz, ami visszafele kompatibilis hogy a regi Xbox jatekok is fussanak, de kovetkezo jatekok mar csak PC only portok lesznek amik elfutnak majd az uj eszkozon.
Projektenkent vaskos osszegeket sporolnak ezzel hosszutavon es nem tartom kizartnak, hogy meg egy adag atszervezes, leepites lesz fejlesztoi fronton.
Egy ideje mar kiderult, hogy nem igazan fenntarthato az ipar a jelenlegi fejlesztesi koltsegekkel. Az uj xbox architektura erre adna valaszt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lehet ez meg fog lepni, de ott sincsen minden négyzetcentire mesecsöcs rajzolva.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Utak felfestése, feliratok, épületek. De igen, sajnos japánban is jellemzően zöldek a növények levelei, ráadásul nekik is 4 évszakuk.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
KKaresz45
üzenetére
Narrativa szempontjabol borzalmasan gyenge a jatek. A side questeknel tokmindegy mit valasztasz, mindig ugyanaz a kimenetel.
Amiert imadjak az az immerzio, mert a 2020as evekben csak az szamit meg lehet benne jokat kaszabolni hexelni (bocsanat hekkelni). Az alapjatek sztorija rettenet lett a vegere, viszont a kieg jo.
En vegigjatszottam, de a sokadik sidequest utan amiknek a variacioit visszatoltessel megneztem, elengedtem es elkonyveltem hogy a CDPR nem tud rendes rpg-t csinalni (witcher 3rol ugyanez a velemenyem)
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A meleg levegő felfele száll

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pedig keszul.
-
Döglött Róka
veterán
Most hogy vegigjatszottam az SW Outlawst nekialltam az Avatarnak, igy 5 ora utan megerte ra varni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rosszul tudod, mert ha akarnek se tudnek
-
Döglött Róka
veterán
válasz
hatesz
üzenetére
Köszönöm,
Az összes Forzával játszottam a Motorsport 1-2 kivételével. Rohadtul várom az új Horizont, mert új map, szebb, jobb, némi új feature...de ami a legfontosabb, gondtalan örömautózás. Aki ezen felül még vár valamit, az csak a szokásos fanyalgó akine a szar is ízetlen. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
Igen, a nosztalgia egy rohadék dolog. Sztem ez arról szól, hogy az ember nem is az élményt hanem a saját lelkesedését keresi amiket akkor érzett. A rácsodálkozást, az ámulást, meg a hangulatot. 20 éves folytatásokban ezt már nem fogom megtalálni, mert már láttam, nem új, nem vagyok gyerek, kritikusabb vagyok. Én jobban szeretem ha egy IP mer újítani, de akkor a HC fanok felkoncolják a fejlesztőt hogy mi ez a szar.
Pont ezért nem szoktam régi játékokat előszedni, jobb az emléknek, nem kell hogy szembesüljek a fapadosságukkal
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
AAA exkluzív 20-30 éves franchise folytatásokat várni kb egyenértékű azzal, hogy leszarjuk a trendeket mert nosztalgia.
Szar lehet ezeket most csináni, mert ha most kiadnak egy ilyet akkor van egy réteg aki ismeri az IP-t az fikázni fogja minden lehetséges variációban mert vagy nem olyan mint a régi (Halo, pedig multiplayerben a 343 sokkal jobb minőséget produkált) vagy nincs benne semmi újdonság (FH6). Igazából lehetne kukázni a legtöbbet.
A trend egyáltalán nem ebbe a konzolexkluzív irányba visz. Ami bevételt generál azok ezek a címek.:
https://www.xbox.com/en-US/games/browse/Popular
https://newzoo.com/resources/rankings/top-ps5-games -
Döglött Róka
veterán
Valszeg nem találok közönségre ezzel a véleménnyel.:
Bekerült ugye az SW Outlaws Gamepass ultimatebe és azt kell mondjam, hogy jó. Igazi komfortjáték és szerintem (nem vagyok star wars fan) tök jól visszaadja az eredeti trilógia hangulatát - itt most azokra háttér jelenetekre gondolok, amik nem a történet részei (robotkínzókamra a jedi visszatérből és társai). A főhős béna, esetlen, pont amilyen az egész Star Wars és ettől szórakoztató. Lényegében egy Han Solo szimulátor.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ne menjunk bele ebbe a memekkel kibelelt nyuluregbe

-
Döglött Róka
veterán
válasz
üzenetére
Megy dongleval wireless.
Amúgy a hír hallatán, mert sose tudtam dönteni hogy most 8bitdo vagy gamesir legyen. (az 8bitdo kicsi sajnos az én kezemhez, de attól még nagyon jó cucc), tök véletlenül ráakadtam erre az oldalra.: https://gamepadla.com/
Tök jó adatbázis latency-re. Sajnos a Rare 40 8Bitdo nincs fent, csak a régebbi vezetékes Ultimate. De kiindulásnak nem rossz.De mielőtt lesajnáljtok egyes kontrollereket és rohantok vásárolni ROG-ot meg Nacont, játszatok ezzel egy picit. https://cpstest.org/reaction-time-test/
Én csak reggel kávé után az első teszttel nyomtam, 267ms volt a legjobb 10es átlagom. Szal az hogy egy kontroller hány ms-es késleltetéssel dolgozik számomra oly mindegy, 40 felett már nem ezen múlik
-
Döglött Róka
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Nalam pont forditva, az ow2 parbeszedrendszere es hatterrendszere messze fejlettebb az avowednal
-
Döglött Róka
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tud
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Teged miert zavar hogy mas hogyan dobja ki a penzt az ablakon?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mar miert nem, lenyegeben jateklicenszeket kolcsonzol

-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ja tenyleg, valojaban besetalnak redmondba egy pen driveal hogy lecci toltsetek fel a jatekomat, es ha x-nek megvan egy korabbi licensz, akkor kapja meg ezt ingyen. Ezt a megjegyzest egy papircetlin mellekelik a pen drive melle.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az megvan, hogy a level arrol szol h a rockstar vizsgalja az ugyet?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És szerinted az IGN-nek fizetnek a plusz egy pontért?

-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jo de fizettek?

Az OW-t meg hagyjuk, pont az a szelsosegesen ostoba "velemenyvezer" akikrol beszeltem.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ipari hulladéktól azért nagyon messze van, de adom a metacritic értékeléseket:

Stop making online games
Kedvenc panaszom. Ezt a lefizetett ujságírós dolgot meg hagyjuk már 
Szimplán annyi történt hogy kijött a BF6, ráadásul modern hadviselést képvisel, véletlenül jól sikerült és most épp lehet köpködni a CoD-ot mégjobban ami meg futurisztikus, de még nem scifi, ráadásul egy olyan kampánydizájnnal ami a legjobb indulattal is véleményes...
Mégis többen játszák mint BF6-ot az összes platformon.
@szarnyasdino, ha kiadnának előfizetői számot a gamepassról akkor rendesen menne a spekuláció: Amennyire mérhetetlenül ostoba az internet kollektív tudata, jönnének a véleményvezérek hogy az adott szám éppen miért szar és miért halott az xbox. így is az összes doomsday idióta ott rugdos mindent ahol lehet mert a szélsőséges véleményt előrébb tolja az algoritmus. Biztos nagyon hiányzik az MSnek, hogy néhány barom iparági "elemzése" rángassa a számaikat. (lásd még az eladási pánik kora tavasszal amikor az ostoba user a gamestopos blokkjával pózolt hogy eladta az xbox-át mert azt látta a twitteren, hogy beszántják a komplett divíziót
) -
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nalam a wuchang. Pont jol van belove a nehezseg es a combatban van annyi csavar hogy vigyen magaval. Plusz barmikor respec-elhetsz szal nem kell tobb vegigjatszas, a hosszusaga is oke, 30-40 ora alatt ki lehet porgetni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
A hajon nem zavarnak, de amugy azt csinalsz amit jolesik, ez a lenyege
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem ugyanolyan mint a BO6, csak csiszoltak a mozgason. Csak a CODnak a negativ hypeja mindig is nagy volt. Jol meg kell kopkodni mindig, aztan elmegy belole valahogy megis egy valag, mert ugye akik nem ertenek a CODhoz es minden evben megveszik, jatszanak vele. O szegeny hulyek, hogy szorakozhatnak ezzel a szarral. De rossz lehet nekik.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nincs.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
üzenetére
Nekem a CP2077ben pl pont elvett hogy V szinkronizálva volt. Lehet fura, de nálam pont elvette azt, hogy azt a karaktert én játszom. Szerintem narratív oka van ezekben a játékokban a néma playernek. A saját intonációddal olvasod, saját "hangodon", szerintem jobban belevisz így a szerepbe. Valszeg ezért szeretem Bethesda meg Obsidian játékokat jobban.
Hozzáteszem, én sose szerettem egy RPG-ben a fix karaktert, emiatt se volt számomra teljes értékű RPG a Witcher 3, sem a CP2077. JRPG-kkel elvagyok, de azok annyira kötöttek sztori szinten is, hogy csak nyomokban tartalmaz RPGt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Én még nem döntöttem el, mindegyik kicsit balfék a maga módján
Szerintem szöveg és háttérrendszer szinten az egyik legösszetettebb RPG most a piacon. Köröket ver bármelyik RPG-re amit eddig láttam. Az NPC-k megjegyeznek dolgokat, minden képesség hatással lehet egy párbeszédre, első blikkre egy feladatnak lehetnek olyan megoldásai amik újabb elágazásokat nyitnak. Sztori szinten is lehetnek komoly eltérések bár ebben még nem vagyok biztos.
Az a legérdekesebb, hogy az úgymond klasszikus karakter build (cuccok, statok, crafting, jó hogy van de nem ez adja a mélységét a játéknak) egyre kevésbé érdekel ahogy haladok előre, sokkal inkább az, hogy a karakter jelleme és sztorija hogyan fejlődik, az NPCk sztorija hogyan változik.Ha jó vagy shooterekben, itt se lesz gond. Viszont ha nem készségszintű (már fogalmam sincs hogy hívják, tárgyalóképes talán) az angolod akkor nem fogod tudni értékelni azt hogy ez a játék miben lépett óriásit előre.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem fog valtozni, pont hogy meg tobb opcio lesz. Szerintem marha jo mert valtozatos, szemben mondjuk egy cyberpunkkal ahol a side questekben zero jelentosege van a valasztasodnak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az rpg-k mar csak ilyenek..
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tegyel fel egy egyertelmu kerdest akkor.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Halkan sugom meg hogy a drivert a vendor szallitja aki hogyhogy nem, a Microsoft es az AMD lesz itt. Tudod, akik gyartjak a gepet.
-
Döglött Róka
veterán
Ha tehetek egy ajanlast: Ball x Pit.
Vampire survivor talalkozasa az Arcanoiddal. Igazi agyzsibbaszto. -
Döglött Róka
veterán
válasz
NyMRooD
üzenetére
Csakhogy a live service játékok nagytöbbsége úgy van lefejlesztve, hogy szerver kell hozzá. Most vagy fenntartot a szervereket, vagy visszaraksz más projekteről hogy költsenek feleslegesen erőforrást és pénzt arra, mert párszáz ember offline akar játszani az 5-10 éves játékával.
Nem kiadói propaganda ez, hanem csak végiggondolom mivel jár egy ilyen törvény. A végeredmény megint az, hogy drágább lesz a fejlesztés. -
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szerintem senki nem tapsol allva az aremeles miatt, en sem.
En pusztan annyit jegyeztem meg hogy az en szokasaimhoz merten meg mindig kijon a matek.
Attol hogy folyamat becsmerled azokat akik ki tudjak hasznalni az ulimate-et meg nem lesz erosebb a velemenyed, max eroltetettebb. Te nem tudod, akkor minek van?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
üzenetére
Tudom, hogy latszik, ertelmesebbje mar osszerakta ezt egy ideje.
oriic, nincs mit izgatni, a Sony egyedul marad a szemetdombon es bele fog gepedni a portolasi koltsegekbe, vagy beall a sorba. Az MS felfogta visszatert az eredeti elkepzelesehez amit meg az OG Xboxnal almodtak meg, -> Windowst a nappaliba.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
"na csak kinyögted..."
Persze hogy lesz, errol vakerok mar miota. Konzol OS branch szia, UI amit a ROG Ally X-en lattok az lesz az uj XBox. Ezert lett minden play anywhere, ezert toljak ezerrel a cloudot (regi cimek amiket nem portoltak pc-re elerhetoek maradjanak).
Igen, draga az Ally X, de nem piacot akarnak vele szerezni, hanem telemetria-adatot, ugyanugy mint barmelyik Windowson. Ehhez kellet egy "niche" eszkoz amire az early adopterek ramennek es kitesztelik (nincs annyi kapacitas egy cegnel se, ami eleg lenne egy ilyen termek tesztelesere hazon belul)
Az alapveto problema amit az MS meg akar szuntetni az a ketto MS platform, ami koltsegben minden fejlesztonek nagyon faj. Marad a PC, joval behataroltabb HW kategorizalassal platform oldalrol, hogy szerencsetlen usernek ne kelljen tekergetnie. Mindem egyes jateknal.
K*rva NDA... tudnek meselni:D Ne temessetek, lesz meg XBox-on Uncharted.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Iden az egyetlen jatek amit megvettem megjeleneskor az a helldivers 2 volt. Minden masra ott a gamepass.
-
Döglött Róka
veterán
Amugy jatszotok is valamivel vagy csak zaklatjatok a fillert?
Kitoltam a wuchangot, ketszer. Aki erre azt mondja, hogy nem jo soulslike, az nem latott meg rosszat

-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Hol mondta az MS hogy 26ban új konzol lesz?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kell a hype.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Továbbra is a fenti listámat tudom hozni. Szar hogy emeltek, de még mindig megéri és még mindig csak két ebéd ára.
Én pl tökre nem játszok Fortnite-ot, de tekintve hogy a legnagyobb cím most, lehet nem kevés ember fog rámarni.
Egy dolgot felejtenek el egy csomóan: akik rinyálnak, az a kisebbség és legfőképp nem a célpiac. Ugyanazen emberek sírnak a bongot szorongató kaméleonembertől COD-ban, meg a hülye táncoktól fortnite-ban. De nem ezek az emberek teszik ki a piac nagyrészét. Ez a topic se reprezentálja a teljes játékos piacot, csak pár 30-40+os ember lamentál a mindenen (én is) mert unatkozik.
UI.: Ha most felhozod, hogy lehalt a subscription cancel page.. azt se tudjuk hogy hoax van nem, és azt se hogy mennyi ember mondta le, pláne azt nem, hogy mennyi ember fog visszamenni. Nyilvánvaló, hogy nem piackutatás nélkül lépnek meg ilyeneket. -
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, minden nap

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple iPhone Air - almacsutka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest