Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs025
senior tag
válasz refrigerator #72978 üzenetére
3 előfizetése van a MS-nak xboxra. Van a gold, ez a ahhoz kell, hogy multiplayerezhessél. Van a game pass, ez a szolgáltatásban szereplő játékokhoz biztosít hozzáférést addig, amíg él az előfizetésed vagy az adott játék ki nem kerül onnan. A game pass ultimate pedig a gold, a game pass és az ea play előfizetéseket gyúrja egybe. Ez éri meg a legjobban, és az összefoglalóban megtalálod a módját, hogy hogyan tudsz kedvezőbb áron előfizetni rá.
-
Norb79
őstag
válasz refrigerator #72978 üzenetére
Xboxon elérhető szolgáltatások:
- ea play: ea játékok többsége havi díjért cserébe játszható
- game pass for xbox: xboxon havi díjért cserébe játszható 100+ játék
- game pass for pc: pc-n havi díjért cserébe játszható 100+ játék (ez nem működik xboxon, de jó tudni, hogy van game pass kétféle, nehogy rosszat vegyen az ember)
- xcloud: felhő alapon, böngészőben vagy appban játszható 100+ játék (ez külön nem előfizethető)
- live gold: ez szükséges, hogy online tudjon multizni az ember minden nem ingyenes játékkal, meg ehhez jár havonta 2-2 darab x360 és xbox one játék. Előbbiek örökre, utóbbiak csak addig működnek, amíg van élő gold előfizetésgame pass ultimate: a fentiek mind egyben. Igen, a pc-s és az xboxos game pass is és az összes többi is.
-
szimszonos
őstag
válasz refrigerator #73139 üzenetére
Gamepass pc-re van 1+2 hónap akció 300ft-ért,azt lehet felupgradelni 1 hónap gpu-val 4 hónap gpu-ra.
-
addikt
válasz refrigerator #74107 üzenetére
Azonnali bekapcsolás volt korábban a neve. Most már Készenlét. Azt hiszem már normál frissítésben is ez neve, de ebben nem vagyok biztos. Insider -ben megváltozott nem olyan a régen. Szóval a kettő közül valamelyik.
Energiatakarékos a másik mód.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz refrigerator #83097 üzenetére
xbox.com -on belépsz --> jobb oldalon felül a profilod alatt Saját Microsoft-fiók --> felül lesznek az aktuális előfizetések, ahol le tudod mondani az ismétlődő számlázást.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz refrigerator #83678 üzenetére
Ezeknél a játékoknál mindegy, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyiknél az. Ha jól emlékszem pl a fifa 22-ből 2 féle verzió van, szóval ez játékonként változhat. Az Rdr2 és Cyberpunk telepítés közben a netről letölti a frissítéseket, ahhoz a konzolhoz, amelyikre telepíted. Nem írtad meg pontosan milyen géped van, mert ez sem mindegy. (Én úgy tudom, hogy series s-en az Rdr2 még a one s verziót futtatja, de lehetséges, hogy tévedek.)
Szerk. : Most látom, hogy series x-et írtál, hát ezvan vak vagyok.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz refrigerator #83700 üzenetére
Persze, megveheted nyugodtan. Működni fog, telepítés közben meg letölti a frissítéseket is, csak legyen internet elérése a konzolnak. De szerintem ez ma már alap.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest