Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #9970 üzenetére
Nah látod ebben én is benne lennék. Akkor már az összes Forza Motorsport is mehetne bele.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #10547 üzenetére
És van olyan ami ebben az árban 2x ilyen gyors, de mindegy
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
-
Moby
addikt
válasz parandroid #10916 üzenetére
Érdekes, hogy a giggát, a meggát, és a killot mindenki le tudja írni rendesen. Csak a terrával van ez a becsípődés
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #10916 üzenetére
*jelenik
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #10921 üzenetére
Erre hivatkozik majd minden szülő karácsonykor, aki Xbox One x-et rendelt amazonon Xbox series X helyett...a telefon átírta
Amúgy tudom, persze, csak magas labda volt...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
30z.Samu
félisten
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #10980 üzenetére
MS azt mondta hogy az SS jàtékok 30%-kal kisebbek lesznek, mint az SX verziók.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pethYeti
addikt
válasz parandroid #10991 üzenetére
Köszi!
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #10980 üzenetére
A CP2077 mérete PC-n 70Gb, nem gondolom hogy Series S-re ettől több lenne, ha igaz a "30% less game size" akkor pedig csak 49Gb-ról beszélünk.
"CP2077: The recommended storage space dedicated to the game on PC clocks in at 70GB."
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #10999 üzenetére
Persze, nekem is gyanús, nem azt mondtam hogy sok azaz 512 manapság, mikor erős tulzással a mobilok is itt tartanak már.
Én is azt mondom kiderül, de remélem azért egy FH4, GoW5, CP2077 elfér majd egymás mellett.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pethYeti
addikt
Aki hardcore gamer és egyszerre 20 játékkal játszik akkor az nem feltétlen Series S-t vesz. Nekem PS 4 Slimen sose volt 4-5 játéknál egyszerre több. Szóval ez olyan mint telefonnál valakinek 64 GB is sok valakinek meg 512 GB is kevés...
-
Bad Pritt
félisten
Demon's Souls is 70 alatt lesz PS5-ön.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
brumi1024
veterán
válasz parandroid #11609 üzenetére
Attól függ milyen a random külső SSD. Az expansion card is 2.4 (uncompressed)/ 4.8 (compressed) GB/sec-et tud, ami azért nem triviális USB SSD-vel.
-
Madwe
nagyúr
válasz parandroid #11625 üzenetére
Így van (bár earc-al már megy) de ezt játék alatt telibex... az fontosabb, h az erősítő extra input lagot ad, ha konzol-erősítő-tv vonalon megy a jel, jó nekem a kontol-tv-erősítő vonal. A médialejátszóm van egyedül direktben az erősítőre kötve...
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #11861 üzenetére
Szóval becsüljétek meg azt a 100 megabitet!
Volt szerencsém Londonban élni egy ideig, hát, hogy is mondjam nem a legjobb a net..
Ha más nem is, kis hazánkban legalább a net szolgáltatás jól működik, EU szerte a top-ban vagyunk.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
HunChris
senior tag
válasz parandroid #11869 üzenetére
Mert várják az 5G-t...
-
Madwe
nagyúr
válasz parandroid #12315 üzenetére
+ azért 8 éve nem ilyen sebességű ssd-k voltak. Ok, gpu tfben van erősebb (ahol a kártya egymaga drágább s többet fogyaszt mint a konzol maga) cpuban is van bikább, de ssdből most top of the line került bele.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #12385 üzenetére
Nekötekedjél.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #12387 üzenetére
Ja, ez nem hivatalos, csak azért raktam be hogy làssuk mit ad a GPU. Mehetne összefoglalóba. Majd Madoc gondolom megoldja.
-
nagyúr
válasz parandroid #13292 üzenetére
Én játszottam vele néhány órát miután kijött hozzá a 4K-s patch - nekem bejött! Most is fent van a gépemen, lehet, h el is indítom valamikor - ha már így szóba került.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #13292 üzenetére
Imádom a FH szériát. De pl a mostani NFS Heat szerintem kimondottan jó lett. Persze nem egy Horizon, de jó lett.
elder troll Akkor,hogy fogom tudni rádugni a rendszerre?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #13906 üzenetére
az az All Access. Ez szerintem arra vonatkozna, hogy a Platinumhoz járna a TV stick. De majd meglátjuk.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #13906 üzenetére
Az All Access-ben hitelre kapod a gépet + a szolgàltatàst 2 évre, utàna megtarthatod a gépet. Ez a "Platinum" lehet hogy egy TV Stick + GPU kombó lesz, mint a Google-nél a Chromecast + Stadia.
-
Bad Pritt
félisten
válasz parandroid #15981 üzenetére
Elvileg megjelent ma, de akkor majd frissítik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bird
addikt
válasz parandroid #17253 üzenetére
Kulturáltan leírtam a véleményem, remélem nem probléma... Na bumm!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz parandroid #17256 üzenetére
Ezért is írtam az intenzív használatot. A kolléga pedig nagy játékos, szóval nála hatványozotabban fennáll. 2 év alatt eljutottunk vele odáig, hogy naponta töltőre kell rakni. De nekem mindegy, mindenki azt vesz amit akar!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
feki4eva
csendes tag
válasz parandroid #17551 üzenetére
Persze, biztosan játék függő a dolog, mert elég vegyes volt az eredmény.
-
batai15
félisten
válasz parandroid #19880 üzenetére
Én is kérdeznék már . Nekem van beállítva a saját gépemen a home . Sógornak meg akkor csak simán be kell jelentkezni a saját gépén a profilomba ? Vagy neki kell hozzá adni homeként , így tud játszani az én játékaimmal az ő profilja alól,nekem még nem kell legyen home beállítva ,csak simán jelentkezzek be ? Jól gondolom ? Nem láttam még át ezt az egészet .
-
batai15
félisten
válasz parandroid #19885 üzenetére
Akkor jól értettem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz parandroid #19918 üzenetére
Mert csórók vagyunk...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #21370 üzenetére
üzlet, raktár két külön kateg. MM-nél is neten nem volt kapható, boltban meg ott volt 1 raklapnyi.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
Magyaroknál még jól áll
OS és OX majd akkor lesz nálunk "kiszórva" pl. BF -en, ha előtte felviszik az árát vagy 10 százalékkal.
MM ritkábban csinál ilyet...de tavaly ők is játszottak azzal, hogy a legdrágább olaj nélküli sütőkre volt kisebb akció, az olcsóbbakat meg bevették a polcokról arra az időre.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
AMD Power
titán
Az fura... ilyen jól fogytak volna kint? Vagy kevesett kaptak?
-
Chaser
legenda
válasz parandroid #22616 üzenetére
pc vagy box?
nálam egyiknél se lép ki, akadozás sincs
3070-nél tudtam tearinget okozni, mindig úgy tesztelem hogy belezúgok 200-zal valamibe, ha tearing probléma van az kidobja ( : az is ha fák alatt rongyol az ember és napsütés van, hirtelen megállásnál "megtörik" az árnyék
kopp-kopp, nekem se amd, se nv, se box-szal nem volt gondom kb egyik játéknál sem
horizon 4, motosportot nem szeretemszerk:
Bad Pritt
jájjjj' :d
továbbra is tények, nem arról van szó kinek mi fontos
ezek a tények akkor is maradnak ha neked csak a teljesítmény fontos, és akkor is ha nem számít vagy számít a pénz, stb
részemről azért lőttem le a gammmer' pc-t, mert fentebb mondtam, rohaggyon' rájuk, nehogymár én érezzem magam megtisztelve, hogy az eleve drága sz@rjukat megvehetem, jah nem, mert még úgy sincs, csak behazudják
sajnos öreg vagyok bohócnak és vanak elveim, és nagyon nem szeretem amikor hülyének néznek
de így megvan a mini gammer gép, nem kell foglalkoznom azzal hogy lesz kvázi néma, mennyit fogyaszt, és ahhoz képest még "apróért" is volt
ettől független pc az lehet lesz, épp a fentebbi gyakorlati példa, mert videót vágni konzollal nehéz[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Steve1207
veterán
válasz parandroid #23240 üzenetére
Akkor maradok egyelőre az alapnál
(#23241) wesder: igen, nem is szeretek így vásárolni, mert akkor már legyen meg normálisan. De ha ennyire kitart az alap akkor maradok ennél, majd ha jön az új akkor behúzzuk a teljes csomagot max, köszi.
Amúgy megtörtént az első érdekesség, kontroller villog, box meg kikapcsolt. Épp egy pause volt verseny alatt (plusz elkezdtem telepíteni is a háttérben), aztán arra lettem figyelmes, hogy nincs jel.
.
-
Madwe
nagyúr
válasz parandroid #23242 üzenetére
Maradjunk annyiban, h szerinted bőven jobb a GTnél
-
Jovanny2
őstag
válasz parandroid #23372 üzenetére
A kérdőívek szövegezéséből én arra következtetek, hogy nem (csak) halláskárosultaknak szánják. De szerintem is jó ötlet. Ja, meg kérdés, hogy milyen motort használ. Mert egy Google még úgy, ahogy, de a Bing nem tudom, milyen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Sundesz
őstag
válasz parandroid #24172 üzenetére
Hogy érted hogy az első rész alapján? Nem játszottál egyáltalán a TLOU2-vel és így mondod, hogy unalmas csőjáték?
Hörcsög Powa'
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #24352 üzenetére
Igen, de amikor még csak előrendelés volt, sorban jöttek a csúszások és a majd '21-ben érkező next gen patchek. Én a PC előttig hezitáltam, hogy biztos, hogy kell ez?
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #25179 üzenetére
Az SX controlleren màr USBC van.
Jó, nyílvàn iPhone-nal màs a helyzet, de ha màr ekkora PC szakember, akkor ne okozzon màr gondot neki a hova meg mit kell bedugni.
Megint jàtsza az értetlent.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
CharlieDrop
veterán
válasz parandroid #25353 üzenetére
WoW
Köszi
ez a Venom dokkoló az új szériához is jó?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Voy15
tag
válasz parandroid #25353 üzenetére
Minden verziót kipróbáltam.
A venom a legkényelmesebb, viszont hogyha csak egy kontrollered van akkor ugye előfordulhat az, hogy lemerül az akksi és abba kell hagynod a játékot.Ha veszel 4 AA tölthetőt akkor ugye mindig tudsz tölteni 2-t szóval ha megadta magát az egyik páros akkor csak kicseréled a feltöltöttekre.
Nyilván ha 2 kontrollered van, akkor az egyik töltőn tud lenni, miközben játszol a másikkal.A venomok azthiszem kb 800mAh-sok, míg tölthetőből tudsz venni 2000 felettit, azaz tovább fog tartani.
A venom nekem kb egy napot bír, de akkor játszok vagy 10-12 órát, éjjel meg mehet töltőre.
A play and charge kit is jó, de ott ugye előfordulhat, hogy vezetékesen kell játszanod, ha éppen lemerült az akksi.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz parandroid #25431 üzenetére
Itthon vita tárgya szokott lenni, hogy automata vagy kéziváltós autót vegyél. Nekem személy szerint semmi bajom nincs velük, sőt...nem rossz találmány az. Későbbiekben szerintem majd én is fogok olyan kocsit venni, amiben automata váltó van. Bár tavasszal vezettem egy Prius-t, ott nagyon fura volt, mindig keresem a kuplungot, váltani akartam. Kb fél órát vezettem, de nem bírtam megszokni, hogy automata. De gondolom ha nálam lenne huzamosabb ideig akkor azért hozzászoknék.
(#25433) wesder: Pedig milyen jó lenne egy olyan Forza, ahol vannak rendőrök... De elvileg készül az új TDU.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #26434 üzenetére
Jaja ezt néztem én is. De srác többnyire megbízható, de azért nyilván lehet hogy atomfake az egész.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest