- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoen|x
addikt
Szerintem is nagyon jó játékok (nekem az első rész a személyes kedvencem). A story meg az egész világ engem teljesen magával ragadott.
-
törölt tag
Nincs még áprilisi gp lista, mondjuk valaki beírhatta volna, hogy minden hónap első és harmadik keddjén (hétfőjén?) van bejelentés. Én például Fizzie-től tudtam meg tegnap.
Eddig soha nem néztem a bejelentés dátumát, de mivel márciusban nem volt NBA, így remegve várom az első listát.
-
eL Geri
őstag
Ja, én is lestem, hogy miért nincs semmi mozgás.
De szerintem meg pont fordítva, nincs semmi izgi, amiről lehetne beszélni
-
Ferfiu
tag
Jó neked.
Én amikor visszatöltöttem, a töltő képernyőn örültem, hogy végre van ruhája a főhősnek, de amint betöltött a játék, ismét meztelen volt, downgrade-elt tárgyakkal.
Szóval csak óvatosan!
(Lehet, hogy el kell engednem azt a settet...) -
Ferfiu
tag
Szintén zenész.
Berserker settel a leggyakoribb a fórumos visszajelzések alapján.
Elvileg a fejlesztésre költött nyersanyagot visszakaptad. Én nem ellenőriztem le, mérgemben félre raktam egy javításig a játékot. Messze vagyok a kovácsoktól, és amúgy is bosszankodtam eleget az elveszett felhő mentéses buggal, nem a szép emlékeket hívja elő... -
szimszonos
őstag
Érdekes,nekem sosem volt semmi gondom a mentésekkel,szerintem pont a Ubisoft játékoknak vannak az egyik legjobb mentés mechanikája.Most az AC Odysseyt viszem de 1-2 percenként automatikusan menti a játékállást,ha nem sikerül valami nem kell sokkal előbbről visszatöltenem így.
-
beyruth82
veterán
Igen nekem is az 5 a kedvencem és a new dawn. Joseph Seed pszichopata őrült karaktere messze félelmetesebb, összetettebb mint a faék egyszerű drogos kalóz Vaas aki csak Hoyt csicskása a 3-ban.Nem is értem miert vannak oda az emberek érte.
-
AMD Power
titán
Nagyjából ő.
-
AMD Power
titán
Nekem egy Samsung M450 van. Mind filmre, játékra,zenére brutálisan jó. Pedig egy 2x nm nappaliban van.
-
H.Kornél81
tag
150-től már vannak atmosos hangprojektorok, tudsz válogatni.
Lehetőleg olyan gyártókat nézz, amik elsősorban hangtecnikával foglalkoznak(JBL, Yamaha, Denon, Sony......)
Ha zenét is hallgatsz, akkor viszont nem a soundbar lesz az, ami ki fog elégíteni ezen a téren. -
H.Kornél81
tag
Ha nem fontos Neked az 5.1 és társai, valamint nem akarsz sokat költeni, akkor egy olcsóbb aktív hangfalpár is jó szerintem.
-
krx21
nagyúr
Hely kérdése is persze, de inkább egy belépő AVR egy alap 5.1-es hang dobozokkal mint egy csúcsnak nevezett soundbar…
-
30z.Samu
titán
Szerintem meg simán be tudnák kebelezni, az más kérdés, hogy lehet, hogy azt már tényleg megfúrnák hogy ne alakuljon ki monopol helyzet.
-
törölt tag
Az Übi 7mrd$-t èr, az ABK-êrt meg 70-et akarnak fizetni.

-
XboxGamePass
senior tag
Hidd el, hogy tapasztalatból mondom.
Direkt ezért írtam, hogy segítsek. A banki app a teljes tranzakció összegét írja, de csak azt az összeget fogja levonni, ami hiányzik a gift cardon felül. -
XboxGamePass
senior tag
Rosszul írja, de csak jóvá kell hagynod max banki appban az összeget, attól még csak a maradékot fogja levonni, ha van feltöltött egyenleged, ez miatt ne aggódj.
-
törölt tag
Kiválasztod, hogy nem kàrtyàval akarsz fizetni, ennyi a varázslat.
A maradékot levonja kàrtyàról. -
persil
nagyúr
Akkor:
1. De babraltal rajta, vagy
2. Valami baj van.A default valami 4 ora, egy ora inaktivitas utan semmikepp sem kapcsolhat ki csak ugy.

Szrk.: Most tovabb olvasgattalak benneteket es fura, hogy volt, akinel 1 ora volt beallitva. Nekem egyik gepemnel sem ez volt az alap. Na mindegy, akkor vegul is baj nincs es ez a legfontosabb.

-
mrThomi
addikt
Köszi megvan. 1 óra volt beállítva így emiatt kapcsolt ki akkor 1 ora után. Igy megnyugodott haverom is, övé a gép. De a jatékok alatt nektek is meleg a cucc ? Mint egy olajradiátor kb. Fönt tolja ki a forro levegöt, a gép 4 oldala is meleg. Ps5-öm mélyhűtö az SX-hez képest
-
mrThomi
addikt
Sx-nél hol lehet ezt beállítani ? Én csak a képernyö elhalványul egy bizonyos idő után találtam meg
-
Czimby
addikt
Utolsó frissítés óta nálam is volt , hogy előfordult, game restart.
-
persil
nagyúr
Fura, de nekem ott minden csata a csukott szemes, kontroller nelkul is elsore tipusu volt.
Mondjuk igy is imadtam minden pillanatat, az egyik legjobb jatek, amivel valaha jatszottam. -
hombre[EU]
nagyúr
kiprobálhatod, de annak semmi köze hozzá...kb. annyira darksouls,mint a jedi fallen order, semennyire
-
hombre[EU]
nagyúr
ha annyiért lesz a DS3, amit esetleg nem sajnálsz kidobni ha nem jön be...akkor mindenképpen azt húzd be, az egy szép kerek csomag az aktuális gépekre
de ehhez úgy kell neki állni,hogy 100x fogsz eltévedni és 1000x meghalni mire elkezded kapargatni a felszínét (költōi túlzás)...és ezeket nem kudarcnak hanem tapasztalatnak kell megélned,hogy tanulhass belōle. 100ó tömörgyönyör

-
beyruth82
veterán
Én meg se próbálom.Értelmetlen lenne ilyen tipusú játékokat megvennem több ezer akár több tízezerért azért hogy 5 perc játek után vegleg elakadjak és kukazhassam a játékot.Game passban van most a Mortal Shell nevű játék az egy hatalmas dark souls koppintás(bár nem annyira nehéz).Tipikus soulslike játék.Próbáld ki azon magad és a stílust magát!Ha az megy es tetszik akkor lehet érdemes megpróbálnod a dark soulst is.
-
törölt tag
Engem a Boodborne-ban simán mepulykáztatnak kb. a második sarkon levő mobok, Dark Souls 3-ban pedig nem bírtam legyőzni az első bosst se.
Így is tartom, hogy türelem kell kitapasztalni a játékot és önuralmat kell gyakorolni a harcban, aztán ha ez sikerül, akkor marha élvezetes lesz. Egyszer talán én is visszatérek, nem akarom annyiban hagyni. 
-
Steve1207
veterán
Itt azért kérdés, hogy mennyire vagy soulsos inkább. Én nagyon béna vagyok az ilyesmiben, könnyűektől haladok a nehezekig, de már az is csoda volt, hogy a Code Veint kipörgettem, pedig az a "nagyoknak" gyerekjáték
De minden percét imádtam végül, egy éve bezzeg a demo-t se tudtam bejárni. Most majd a Lord of Fallen jön, mint következő szint. -
beyruth82
veterán
Én szintén így vagyok ezzel és minden úgynevezett soulslike játékkal amik abból csinálnak versenyt, hogy minnél nehezebbek legyenek. Valós a nehézség amiről legendas lett a játék.Egy magamfajta hobbi játékos számára, aki minden játékkal a legkönnyebb fokozaton játszik és a legkisebb kihívás is komoly akadályt jelent a teljes műfaj és az alapvetes dark souls is messziről kerülendő.
-
hombre[EU]
nagyúr
csak egyféleképpen tudhatod meg

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz, december 8-tól, a kampány akkor jelenik meg. (Game Pass előfizetéssel ingyen elérhető lesz, amúgy fizetős)
-
persil
nagyúr
Egyebkent gyakran magamon is eszreveszem, hogy ez most itt van elottem es egy kattintas az egesz, tokre nem erdekel, hogy mashol mennyi. Nyilvan nem mindig es minden cimnel, de "mukodik a dolog".
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez nem csak itt van így. Azoknak a játékoknak az ára, amikre azt mondod, hogy közel még mindig a megjelenési árért kaphatóak és sosem akciósak, azok ugyanígy vannak a Playstation Store-ban, a PC-s áruházakban, mindenhol. Ezt a kiadó határozza meg.
-
törölt tag
De màr egyszer leírtam hogy nem a Microsoft hatàrozta meg a jàték àràt. Feleslegesen hàborogsz.
-
persil
nagyúr
De, ha en vagyok a persil kft es zold szinu papirmase figurat arulok 5 ezerert, akkor ez a hivatalos, ennyibe kerul. Ha jozsika a hardverapron odaadja 2500-ert, meg a miisarulunkmaset bt eladja a tolem megvett darabokat 3000-ert az egyreszt nem tartozik ram, masreszt nem is erdekel.
Nem tudod osszehasonlitani, erted, hogy mondom. Az ms-t meg magasrol nem erdekli, hogy 50 magyar nem veszi meg csak akcioban, mert draga, amikor a vasarlok valoszinuleg jelentos szazaleka egyszeruen kattint a store-ban es esze agaban nincs utananezni, hogy honnan es milyen forrasbol vehetne meg 2 dollarral olcsobban.
-
persil
nagyúr
Mi koze van a hivatalos ms store-nak ahhoz, hogy "5-8k kozott arulja mindenki"?
Ha a store-bol meg szeretned venni, akkor ez a jatek ennyibe kerul. Cserebe egy 90%-os akcioban elhozhatod 2 ezerert.
-
törölt tag
Nem a Microsoft hatàrozza meg az àrakat 3rdparty szoftver esetén.
-
persil
nagyúr
Mindegyik jo, csak a 3 az "eredeti"* a kovi ketto eros rokabor. Kerdes, hogy ki mennyire elesedik az ilyesmire, de tokeletesen ugyanazt megegyszer csak mas szinekben nekem nem fun.
*Az elso ketto teljesen mas hangulatu volt, a 3 ujult meg annyira, hogy mas iranyt vett tole a sorozat.
-
icemad
nagyúr
A hármat én is nemrég kezdtem el. Lassan a végére érek. Nem akkora durranás, mint mondják. A Blood Dragon viszont nagyon tetszett, csak az meg nagyon nagyon rövid.
-
persil
nagyúr
A 3 nagyon jo, a 4-5 egy meg egy olcso reskin, semmi tobb.
A primal viszont udito szinfolt es nagyon jo is lett.
Persze ott is csak a setting mas, de az meg annyira, hogy elviszi a hatan az egeszet. -
XboxGamePass
senior tag
Szerintem nem lehet, én is próbálkoztam vele.
-
balazs025
senior tag
Azt azért vedd figyelembe, hogy a rdr 2 esetében egyelőre nincs semmiféle patch, új kiadás bejelentve. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben vagy valaha is lesz.
-
30z.Samu
titán
#nincsjáték
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chipesz
őstag
Szívesen! Már a Beta 4 is elérhető, a stabil verzió valószínűleg már csak 1-2 hét és itt lesz.
-
ρσгτσ
addikt
14.5 alatt már működik. Igaz csak béta verzió van, de eddig semmi gondom nem volt vele. Végre... hamarosan lesz majd standard verzió is, amit mindenki meg fog kapni.
-
chipesz
őstag
Ennek nincs köze a kontroller mobilhoz való csatlakoztatásához.
iOS-en például az iOS 14.5-tel jön majd a támogatás a Series és PS5 kontrollerekhez.
-
törölt tag
Egy van amikor az elején nem csinàlsz semmit, meg amikor a végén megint vàlaszthatsz. Az ugye 2.
Nem tudom hogy vissza lehet e menni a végjàték elé. Nagyon rég jàtszottam végig.
-
ProEvoFan
nagyúr
A New Dawnban tetszett a "falvak" menedzserése. Arra figyelj, ha nem tetszik a "szivárványos" színű világ, akkor lehet nem fog tetszeni a játék.A két csajszi boss is elég gyengus.Joseph Seed közelébe sem érnek.Nekem tetszett.
PS4en platina. -
törölt tag
Mind3 ending megvolt?
-
törölt tag
Az a vicces hogy a FC5-nek nincs good endingje. Egyedüli jónak mondható az az amikor 10p alatt viszed végig.
-
Bep
őstag
Én inkább 20-30-t mondanék, de biztos bele lehet annyit is.
Ha bejött az FC5 akkor it a ND-ben jó lesz látni a terepet egy másik köntösben amire a játék rá is játszik bizonyos kis küldikkel
Szerintem mindenképpen megéri
-
Ferfiu
tag
Azért "DLC", mert ugyanaz a motor és folytatja a történetet.
Nekem bejött utána. Időben van annyi, mint egy rendes rész. -
ratcache
aktív tag
így-így

a bal vállam mondjuk már kezd reklamálni érte, jellemzően azon az oldalon fekszem/könyökölök.
-
persil
nagyúr
Nalam a "tobb a video, mint a jatek" egy ilyen szabaly. :D
Kilepsz a szobabol(2 sec, 1 gomb) 5 percig gonoszan nez a hos, az antihos, a tarsak, latjuk a lampat, a szekrenyt, a lampat gonoszan, a szekrenyt szomoruan, kozben ezerrel megy a hegeda, majd 5 percig szapuljak egymast. Utan megnyomsz egy gombot es jon a kov video. Neeeeeee. :D -
consono
nagyúr
Én új fiú vagyok itt, de december óta ezeket toltam ki, mindet GPU-ból:
- Forza Horizon 4 - folyamatosan ;)
- Observation
- Call of the Sea
- Haven
- Jedi Fallen Order
- Medium
- Nier: Automata
- OxenfreeKözben belenéztem a Skyrimbe újra, kipróbáltam az Outer Wilds-t, most meg a Pillars of Eternity pörög
És mennyi minden vár még a sorára! Szóval megérte a GPU... -
ρσгτσ
addikt
Én meg pont azokra nem tudnám rávenni.
Fantasy dolgok bejönnek neki. Egykori WoW -os. -
ρσгτσ
addikt
Mi általában két egymástól eltérő kasztot szoktunk választani. Nekem inkább a mage jellegű karakterek jönnek be, páromnak meg a tankok. Így nagyjából jól kiegészítik egymást. Persze meg szoktam nézni mit ajánlanak a legjobban, milyen skillekkel, de végül mindig az egyéni játékstílus dönt.
Egyedül nem szoktam, ezért arra nem tudom mi a legjobb választás.
Wizard például nekem eléggé bejön ebben a játékban.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha megbízol a hardveraprós eladókban, akkor Walhalla digitális kulcs van már 12K körül vagy jelenleg USA storeban kb 10500 forint.
-
S@c@
őstag
Már 10 alatt van 😅
-
Voy15
tag
Én csak ajánlani tudom, de azért ez a rész merőben más mint az elődök. Eleinte iszonyat rossz volt, de szerencsére kijavították az évek során a hibákat, és mostanra már élvezetes. Szóval ha megteheted akkor húzd be, jó szórakozást fog nyújtani szerintem.
-
ρσгτσ
addikt
Én nem bántam meg, hogy ennyiért megvettem. Szerintem megéri annak, aki szereti ezt a műfajt. Főleg, ha kifejezetten a Diablo -t csípi.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem sokkal jobb, mint a második rész. A második részt csak az idő emléke szépíti meg.Az akkor ütött nagyot, mára már csak kiváló emlék.Pont ezért nem várom rajongással a felújított kiadását, föleg 40 euróért...
Teljesen más a játék skill felépítése, a paragon lvl miatt a szintezése...stb. Item drop az van rendesen, a játék bőkezűen dobálja.
Sokmindent lehetne még írni róla, de szerintem nézzél meg YouTubeon egy-két videót róla, úgy jobban képben leszel.
-
parandroid
félisten
Automatikusan átkonvertálódott GPU-ba, ha a konvertálás idején volt mindkettő. Kattints rá az ‘előfizetéseim’ menüre, aztán megmondja neked az ms, hogy állsz.
p
-
törölt tag
11.10.-ével véget ért az EA Play előfizetésed.
-
törölt tag
Nem szünt meg, csak ha rendelkezel GamePass Ultimate-tel, akkor az màr tartalmazza. Ha nincs Ultimate-ed, akkor ugyan úgy lehet venni évest 5500-ért.
-
icemad
nagyúr
Ha van gpu-d, akkor nincs ea előfizetésed. Azt már konvertálták gpu-ra.
-
lastmohican2
tag
Nekem is nagy kedvenc volt anno a Far Cry 5-ik része. A történet, a játékmenet beszipantott, de az I-re a pontot a játék zenéje tette (kedvenc részem a Faith elleni harc volt). A soundtracket még ma is hallgatom. Ha minden jól megy jönnek majd az epizódok a Gamepassba, s újra végignyomom majd (A 4. rész kap fps boostot).
-
icemad
nagyúr
Ne zavarjon meg a neve. Az igaz, hogy nem túl fantáziadús.
De bitang jó játék. Szerintem a V2 remastered-el kezdd el. Szerintem az a legjobb a szériában, mert ott még sniperként kell gondolkodni. Az újabb részek többféle játékstílust megengednek, így egyik sem lett túl jó, egyik stílusban sem. A V2 még igazi Sniper játék. Van egy feelingje, amikor egy dragunovval 200 méterről lelövöd egy orosznak a heréjét...
És mindezt lassítva, a testrészeket eléggé bemutatva. Ez a videó bemutatja, hogy miket lehet csinálni, de egy kicsit spoileres... [link] -
icemad
nagyúr
Ha bejön ez a stílus, akkor ajánlom még bármelyik Sniper Elite játékot, vagy a Hitman szériát. Hitman 2 gold verziót pár napja vettem meg, brutálisan jó játék. Nézz rá arra is.
-
icemad
nagyúr
Nem közvetlenül az 5 vége után, hanem 17 évvel később, ugyanazon a helyszínen. Több szereplő is visszatér az 5. részből. És a fő sztori szál is nagyban kapcsolódik az 5 eseményeihez. Spoilerezni nem akarok.
A primal meg csak szimplán jó. Magasabb szinten már elég komoly fegyverarzenált tudsz bevetni. Pl. az ellenséges tábor egyik részét begyújtod, a másik részre rádobsz egy darázsfészket, a harmadikra ráuszítasz egy kardfogú tigrist, a menekülő embereket meg sorozod nyilakkal.
A grafika mai szemmel nézve sem csúnya, a hangok is jók. -
törölt tag
Az Ultimate az első rész felújítàsa.
-
icemad
nagyúr
A Far Cry Primal is nagyon jó, olyan nincs is másik.
A New Dawn meg az Fc5 közvetlen folytatása, azzal lesz teljes a történet. Ha akciós áron vannak, érdemes lesz megvenni mindkettőt.
-
Cruzolka
aktív tag
Kösz az infót!
Nekem a KV-ban azt mondta az eladó, hogy ha ott hagyom, akár 30nap is lehet mire kicserélik.
Ezért ajánlotta az MS-t, mivel ott ez elvileg gyorsabban zajlik...
Hétfőn hívom őket, aztán majd kiderül
-
Dzsoki92
senior tag
Ez engem is érdekelne
-
AssAssynn
addikt
Köszönöm a választ, ez csak egy részletkérdés volt a részemről, az igazi kérdés az volt miért ilyen pici, de visszajelzések alapján meg is adtam magamnak a választ.
Annyi, hogy lehetne szerintem méretezve, de ez más kérdés. -
Zoleee83
addikt
Én is így vagyok vele, 197centihez mért nagy kezem van, de sokkal kényelmesebb a Series kontroller mint a One-é volt, a dualshock-ot meg ne is említsük, az olyan amilyen, plusz recseg-ropog..
-
Tom456
tag
A 2.1 a 120Hz-hez kell.

-
pzstm
titán
crossgen, megkapta az sX patchet
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt találod az összes Series X|S-re optimalizált játékot:
https://www.xbox.com/hu-HU/games/optimized#thetableA Gears5 már megkapta.
-
RZozo
aktív tag
A Skyrim egy külön szint az összetettségét tekintve.
-
H1F0N1CS
tag
Az az xs SX...
-
Bogyi007
veterán
Én is a türelmetlenek táborába tartozok és éppen ezért van gépem és ezért lett új tulaja a holnapi Alzás gépemnek.

-
Bogyi007
veterán
Nézz körül jobban a HA-n szerintem, minimum egy tizest estek az árak az elmúlt pár napban. Szombaton én is 180e forintért vettem meg a gépem és azóta volt már fent két darab 170e forintért is...
-
hombre[EU]
nagyúr
Szerintem bőven Witcher szintű élmény. [link]
most képzeld el mekkorát szólt 8-9évvel ezelōtt -
winery
aktív tag
Én nem ismertem a skyrimet , de GPUba bekerült gondoltam kipróbálom xss +modok, azóta is csak azzal játszom . Számomra elképesztő. Szerintem GPU egyik nagy előnye számomra ,hogy olyan játékokat is kipróbálom, amiért amúgy lehet nem fizettem volna .
-
MunezXBK
nagyúr
Ha lesz kedvem, megkeresem az átalakítót és tesztelem.
Nekem is tegnap jött meg a P&C kit.
-
hm_guesswho
tag
Közben picit nézelődtem a témában (itt), (One kontroller akksi + kábel használata SX kontrollernél), és azt írják, hogy az SX kontrollernél egy USB C átalakítóval dugják össze a dolgokat, és nem világít a töltöttséget jelző fény. Viszont kommentek között van aki pont arról is, hogy ő is így használja, és neki világít ugyanúgy. Elképzelhető, hogy nem mindegy, hogy milyen USB C átalakítóval van összekötve a kábel a kontrollerrel? Van bárkinek ebben tapasztalata, esetleg valaki használ One-os akksit + kábelt SX kontrollerhez?
-
S@c@
őstag
És ha a másik is tönkre megy azt is cserélik, ergo az azonnali csere a következőre is érvényes lesz?
-
icemad
nagyúr
Az garancia vagy biztosítás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Íme Zach Cregger új Resident Evil filmjének előzetese
- Villanyszerelés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Direkt ezért írtam, hogy segítsek. A banki app a teljes tranzakció összegét írja, de csak azt az összeget fogja levonni, ami hiányzik a gift cardon felül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7