Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni, hordozó táskát keresek Series X-hez, olyat amibe bele megy a box úgy hogy nem lötyög szóval nagyjából passzol méretben illetve egy két kiegészítő is elfér benne(kontroller,külső hdd).
Ilyen pl:
Nem akarok e-bayről rendelni ha lehet ez leszögezném...[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #72647 üzenetére
Elhagyó a konzol részt rosszul szerkesztettem:
December 8.
• Destiny 2 Beyond Light, Shadowkeep, Forsaken DLC-k (Console)December 15.
• Beholder (Cloud and Console)
• The Dark Pictures: Man of Medan (Console, PC)
• Guacamelee! 2 (Cloud, Console, PC)
• Wilmot’s Warehouse (Cloud, Console, PC)
• Unto The End (Cloud, Console, PC)
• Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Cloud, Console, PC)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
Köszi mindenkinek a választ!
1. Hát ez így elég gyatra! Most akkor ha beállítom az rgb scale-t akkor vagy az, vagy nem, nem tudni, a legegyszerűbb limitedre forceolni, és ahhoz belőni mindent, de akkor minek a beállítás? Hogy az SDR szebb legyen, de kézzel kelljen kapcsolgatni per üzemmód a black levelt? Kit érdekel az SDR mamár?
2. Ki fogom próbálni az auto módot PS5-el, de ha azzal jó, még akkor is fennálhat, hogy ez valami XSX related, de alapvetően C9 bug. Ez csak akkor derülne ki, ha valamilyen más tévé típus tulaj is ránézne (olyan, aki tudja is mit kell nézni ). Az első pontból következően amíg ez így működik, tonképp nincs is értelme az auto módnak, úgyis minden low blacklevelen kell menjen.
3. AI auto HDR. Én ezt nem értem. Kicsit túltáncolta ezt az MS. Szotyinál nincs semmilyen AI, mégis teljesen jól működik. -
jamy79
tag
Sziasztok! Közelmúltban boldog tulaja lettem egy SX-nek. Korábban One X-en játszottam, amelyen homenak volt beállítva a profilom, hogy a lányom is élezhesse az előfizetést. Most az új SX-en is homeoltam a fiókom, azonban a lányomnak valamiért most nem megy a Minecraft multiplayer (OneX-en még ment). Esetleg törölnöm kellene a OneX-en a homeolást? Előre is köszönöm a segítséget.
-
l.skywalker
Topikgazda
És a decemberi Game Pass perkek között lesz Halo loot:
Halo Infinite Multiplayer: ‘Pass Tense’ MA40 AR Bundle – December 8
Customize your multiplayer arsenal with the exclusive ‘Pass Tense’ MA40 Assault Rifle coating, four 2XP Boosts, and four Challenge Swaps! This Perk requires Halo Infinite Multiplayer to use, available free on Xbox, PC, and with Xbox Cloud Gaming.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
"a legegyszerűbb limitedre forceolni, és ahhoz belőni mindent, de akkor minek a beállítás?"
A tévékben gyakorlatilag azért, mert PC-t is kötnek rá. Az XBOX-ban pedig azért, mert monitorokkal is használják. Ilyen esetekben a full range a tipikus, amúgy a limited.
C8-on még nincs Auto beállítás, hogy megnézzem miként viselkedik, de nem is hiányzik őszintén. Tévével semmi értelme nincs PC RGB-re (full range) állítani a konzolt.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
Azzal pont nem tudom megnezni, de a fenti peldaimbol lathato, hogy inkabb egyes cimekkel van csak gond, mintha az adott jatek fejlesztoje nem ertene hozza vagy nem lenne meg hozza a kello eroforrasa hogy ellenorizze. A Watch Dogs pl hiaba Ubisoft jatek, nem jo, mikozben az AC: Odyssey jol jelenik meg. Ket kulonbozo engine, de akkor sem ertem hogy ha az egyikben kepesek voltak jol megcsinalni akkor a masikban miert nem.
-
veterán
válasz DJosef #72650 üzenetére
Nekem minden nap mikor játszok ki kell lépnem a játékból, tehát kiszedni a quick resume-ból, újramegnyitni és csak úgy talál játékosokat. Szerintem nálad is ez a gond. Lehet naponta vagy nem tudom milyen időközönként de be kell zárni a játékot, és újra megnyitni, hogy találjon játékosokat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
modflow
veterán
válasz l.skywalker #72662 üzenetére
Ki is bizonygatta itt a max. 2 hetet? -
-
modflow
veterán
válasz fabiandaniel #72665 üzenetére
Csak én két hete rendeltem. 😂🤣
Amikor nagyban ment a max. 2 hetezés... 😂[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
nektek csinált már olyat az xbox hogy bekapcsoltátok és csak kettőt vílágított az xbox logó és kikapcsolt? nekem most ilyet csinált.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #72656 üzenetére
Remélem egy egész szettet osztanak majd ki ebből a szép ződikéből.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
PC-n a full range a standard, mert a videokártyák ebben számolnak, ez a natív kimenet.
Azt írtad, hogy HDR-ben áll vissza limitedre az XBOX. De nem biztos, hogy más kijelzővel is ezt csinálja. Ez tényleg lehet handshake probléma a C9-cel, nem tudom, és HDR-képes monitorral sem tudom sajnos megnézni.
De tévével tényleg praktikus a Standard (limited) álláson hagyni. Ha a feketeszint jó, akkor nem lesz látható különbség a két skála közt. Én nem láttam, és a monitoromat kalibráló ember is ebben erősített meg. HDTVTest is ezt ajánlja, ránéztem most kíváncsiságból.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Válasz egy máshol feltett kérdésre:
Nem tudom. A GPU az game pass ultimate. De ez rá kell, hogy írva legyen, vagy az aktiválás közben/után írnia kell. Még mindig nem kaptad meg a kódodat/ kártyádat?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Skynet258
veterán
válasz nincsnév007 #72670 üzenetére
Nekem csinálta, amikor állandóan lekapcsolt x idő múlva magától (pár napos új konzol korában). Meleg is volt a táp környéke. Aztán ment szervizbe, visszajött, és azóta semmi baja.
-
Moby
addikt
válasz #72042496 #72673 üzenetére
Kipróbáltam PS5-ön. Azon a HDR is fullban megy, ha arra van állítva (azon a full az alapértelmezett), és azon jól követi le a C9 a black levellel a fullt és a limitedet is, szóval ez valami XSX bugnak néz ki ez az egész katyvasz. És meggyőződésem, hogy ez korábban jó volt, szóval itt valamit a DV behozatala környékén kavarhattak el a HDMI vezérléssel.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #72674 üzenetére
Nem néz ki rosszul. Sajnos nem iszok Monster-t.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #72681 üzenetére
Innen van még 90darab dupla XP kódom a játékhoz.
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Bp. Soroksári Media Markt-ban van egy Series X-em, tegnapelőtti impulzus rendelés volt, szívesen átadom másnak. Nincs kifizetve, ott kell fizetni (200k).
szerk: átadva.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #72647 üzenetére
Alliens szerintem jó lesz nekem.
-
banderasz77
addikt
Külső SSD Series S-en akkor nem gáz ha állandóan kap tápot?
-
Toma
tag
Sziasztok! UK tápkábellel vásároltam a boxomat, mint azt tegnap írtam itt nektek.UK tápkábel tartalmaz földelést? Arra vonatkozik a kérdésem ,hogy sima EU földelés nélküli tápkábellel helyettesíthetem, nem lesz baja a boxnak? Köszönöm!
-
public73
senior tag
hi!
segítsetek légyszi!
GTA 5-özni szeretnék és folyamatban van egy Series S megvásárlása...
kérdés hogy menni fog e ezen a konzolon a ONE S játékkódja?
vagy meg kell vennem újra a kódot (most pont akciós) a store-ban? -
consono
nagyúr
válasz banderasz77 #72687 üzenetére
??? Nem kap állandóan tápot, csak ha megy a konzol. Nekem instant on-ban van a Series S, a konzol USB-jéről kap tápot a HDMI extractor, de csak akkor világít rajta a led, ha megy a konzol is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz banderasz77 #72692 üzenetére
Hmmmm.... Lehet, hogy akkor nem mindegyik USB ugyan olyan? Vagy észreveszi az extractorom, ha nincs jel a HDMI-n..
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
addikt
válasz T.Peter #72658 üzenetére
Megnéztem C1 -en WD Legion -t. Nálam teljesen ugyanaz a korlátozott és az automatikus. Teljesre rakva meg más. Illetve a TV ezt jelzi: RGB 10b 4L10. HDR -ben.
DV -nél nyilván nem. Ott természetesen 4:2:2 van, és a black level nem állítható.
Vagy rosszul értem és nem ezekre gondoltok?
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest