Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
Végre egy reális cikk arról, hogy hova is fog érkezni az Xbox a next genben.
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
18 euró egy hónapra az ubiplus csomag amiben day1 lehet kipörgetni pc-n és Xboxon is!
-
Norb79
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Igen, de ő a lúzerekről beszél akik ennek ellenére, hogy a legdrágább verzió is 270k alatt van, mégis időt és energiát nem sajnálva utánajárnak, hogy hol tudnának 300k-ért venni xboxot.
A topikban ez senkit se érint, ő csak azért beszél erről folyamatosan, hogy lássuk a topikon kívül vannak lúzerek, milyen szerencse, hogy itt nincs egy se!
Ezt akarja mondani, csak nem tudja jól kifejezni magát! -
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szegények, nem lehet nekik könnyű dolguk!
-
Norb79
addikt
Július9!!
-
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezek ilyen nettó hülyeségek a kötekedés kedvéért.
Mintha tilos lenne az előfizetési modell mellett játékot venni. Mintha kevésbé érné meg, ha évente 10 kiválasztott játékból csak 8 van az előfizetésben és kettőt kell megvenni, mint mind a 10et megvenni. Az éves GPU ára még mindig 3 darab day1 játék ára, szóval ha csak 3 ilyet találsz benne, mint a james bond, amiért annyira kell remegni, akkor már megéri. A másik hetet meg megveheted nyugodtan, nem tiltja az xbox, hogy a gpu előfizetők vásároljanak.
De ha évente csak 5 játék érdekel, akkor is ha 3 benne a GPUban, akkor már olcsóbban jöttél ki, és a másik kettőt meg megveszed.Értem én, hogy mindenki egy utolsó lúzer, aki többet játszik, mint te, de ez a fenti számolást semmiben sem változtatja meg.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nekem mindkét konzol volt, mindkét előfizetéssel, és mindkettőben voltak bizonyos szolgáltatás elemek, amelyek közül amúgy mindegyik csak egy réteget érint, van ami kisebb van ami nagyobb réteget, és aztán egymás mellé raktam a kettőt, láttam a deltákat és a ps5 ment a hwapróra, a psplus meg cancelra, mert én nem az a réteg vagyok, akit az érintett.
Csak ugye itt ment a polemizálás, hogy mi mennyit érhet, és persze a puszta égből leszívva a szíriuszi tudást is kitalálhatjuk ezt, de talán egyszerűbb ha egymás mellé teszünk két hasonlót, és akkor látjuk, hogy az egyikben mi van a másikban mi van, mi a különbség és azért mennyit kell fizetni.
Egyébként nézz utána jobban annak amiről beszélsz!
-
Norb79
addikt
Azért most megint ott tartunk, hogy a kék oldalon a szolgáltatás maximuma 300 forinttal olcsóbb havonta, de cserébe:
- nincs benne day1 játék, se saját, se másoké
- nincs benne minden saját fejlesztésű/kiadású játék
- nincs benne pc játék
- nincs benne fortnite crew (nekem is 0 másodpercem van benne, de ettől függetlenül a minecrafttal összevethető mennyiségű ember tolja, és az százmilliókkal odébb van, mint bármi amivel valaha játszottál, szóval ez nem ilyen legyintős dolog)
- kisebb "könyvtár"
- nincs benne EA playÉs lehet van más is amivel spórol a sony, hogy 300 forinttal olcsóbban adja havonta a legnagyobb előfizetését, de akkor gondoljuk azt, hogy ezek mindegyike 50-50 forintot ér havonta, mert ugye ez a plusz szolgáltatás plusz 300 forintért.

Az ubi classic az meg pont mindkettőben benne van, annyi különbséggel, hogy az MS-nél pc-re is, szóval náluk a homm2-3 is a része az előfizetésnek, a sonynál meg nem. Lehet ez is 50 forintot ér.
-
Norb79
addikt
Ez a "nem csökkentik", ezt hogy kell elképzelni? Akkor aki az emelés után befizette a 11ezret egy hónapra az most visszakapja? Vagy ha nem kapja vissza és befizetett pár hónapot akkor neki most nem csökken 7090re? Vagy ha vki fizet vmiért hónapokig 10900at, utána meg 7090et az nem csökkenés?
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én reggel kaptam vmi e-mailt a témában, de ott csak három bulletpoint volt, az egyik a 3 szint, és talán másikban, hogy szintenként eltér a napi gyűjthető maximum pont.
-
Norb79
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem gyártanak kétféle chipet/alaplapot/stb-t, amikor kijött a két terás meg a lemezmentes akkor a sima 1 terás is 6 nanora váltott. Egy ideig, a 2 terás megjelenése előtt több piacon hiánycikk volt a sima 1terás, akkor futtatták a 7 nanosokat.
-
Norb79
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Kész a gép, minek várnának?
Sony árat emel, és sorban hagyja el a piacokat, játékuk kb 0 jelent meg a genben, mindenki a ps3as, vagy nagyon max a ps4es játékaikat vagy azok remastereit élteti, most kell megragadni a lehetőséget az ms-nek és karácsonyra egy rdna5ös géppel gta6ot mellécsomagolva lezárni a konzolháborút, és kiélvezni, hogy ps5pro patchek a nullába tartanak, a ps5 már 2020ban is vicc erejű volt, és ps6 meg nem lesz 2030 előtt, ha lesz egyáltalán.
Mindenki annyira az xbox halálára koncentrált, hogy nem vették észre, hogy a playstation döglött meg. -
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Készlet kisöprési akció, mert június elején bejelentik a helix nevét, árat és megjelenési idejét.
Még a GTA6os helix bundle is olcsóbban fog a fa alá kerülni idén, mint a ps5pro! -
Norb79
addikt
Na, csak igazuk lesz a károgóknak, hogy 1000 dollár lesz az Xbox. Íme
Ha vki vesz egyszerre egy 1 terás lemezes és egy 2 terás lemezes xsx-et, akkor a kettő együtt már majdnem 1000 dollár valóban. Jön a világvége! -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tök jogos a felvetése amúgy, simán benne van, hogy 1986hoz képest vagy 2020hoz képest csökkentek a programozói fizetések. Az klasszikusan az a szakma ahol évtizedek óta szabadesésben vannak a bérek! Az se kizárt, hogy már a programozók fizetnek, hogy egyáltalán dolgozhassanak!
-
Norb79
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Ez örök téma. A játékosok elhitték, hogy mindennek fog felmenni az ára, csak a videójátékoknak, annak muszáj ugyanúgy 50 dollárba kerülnie, mint 1986-ban, azt egyszerűen nem érinti az infláció, mert a fejlesztésre használt gépeknek nem megy fel az ára, az áram ami ezekhez a gépekhez kell, az se drágul, és persze a programozók is pont ugyanannyit keresnek, mint 1986ban, ha videójátékot készítenek, és amúgy se kell több programozó a GTA5-6 elkészítéséhez, mint a C64-es Wizard of Worhoz, hiszen kb ugyanazt tudja mindenkettő játék.
És ezt komoly elhitte mindenki, hogy a videójáték árak márpedig nem mehetnek felfele, minden más igen, de kell egy kivétel, ami sose változik és az a videójáték ár lesz. Évtizedekig.
Ez eleinte működött is, mert tudott nőni az értékesített darabszám, mert hát 18 milliószor 50 dollárból több költséget lehet kifizetni, mint 120ezerszer 50 dollárból. De ez a növekedés elérte a csúcsát, ma már nem lép be a fiatalság a videójáték piacra, amikor tiktok meg youtube shorts meg ilyenek is lekötik az ember figyelmét videójáték helyett.A szemét kapitalista programozók meg úgy döntöttek, márpedig azért se halnak éhen, hiába ez a közmegegyezés, hogy márpedig nekik éhen kell halni, mert ugyan mindenki százszorosát keresi, mint 1986ban, de a videójátékok fejlesztőire ez nem vonatkozik, szóval kitaláltak kreatív megoldásokat.
Ezt a fogyasztók kényszerítették ki, szóval mindenki aki most itt a 80 dolláros ár ellen tiltakozik az valójában azt mondja, hogy ez a folyamat még jobban erősödjön, mert hát az infláció az egy olyan dolog, ami nem áll meg. -
Norb79
addikt
válasz
Bilux
üzenetére
PC gamepass megy az asztali pc-den/laptopodon is, meg persze az ally-n is, mert az is pc, azzal megkapod a pc katalógust.
Amit xboxra vettél és playanywhere cím, az menni fog pc-n is, ami "csak" xbox verzió az sajna nem.
PC Game Pass - PROHARDVER! Hozzászólások - pc gamepass topik -
Norb79
addikt
válasz
phoenix64
üzenetére
Nem hiszem.
Szoktad áramtalanítani azt a részt? Ha ilyen kóbor áram marad a cuccban (nem tudom jobban körbeírni), akkor cec-es kijelzőt nem kapcsolja be, ami odáig mehet, hogy kikapcsoltnak érzékeli a kijelzőt, és nem ad neki jelet.
Én elég sokat hordom egyik kijelzőtől a másikig, és van egy ahol rendszeresen nem ad jelet, ha áram alatt volt az a rész, amikor rádugom az xboxot, mellette másik monitor, amiben nincs cec, átdugom a hdmit, és azon van kép.
Nálam sima hdmi ki-be nem is oldja meg, csak áramtalanítás es újra vissza az áram./szerk: szóval nem hw-esen beteg a gép, hanem ez vmi sw bug a cec-el.
-
Norb79
addikt
És így a semmiből hirtelen Minecraft Dungeons 2 bejelentés, hogy idén jön.
-
Norb79
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A scalperek is pont ugyanezt mondták.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Oké, de ott egy adott pillanatban volt egy mod letöltési szám, ami az adott pillanatnyi user arányra mondott vmit, nem egy hosszabb időszakra.
És abból a maradék volt az érdekes, hogy ha akkor az abban a pillanatban meglévő steam user x, akkor a bemondott számból az x kiadja a maradékot, ami a pc gamepass userszám az adott játékra az adott napon, és az 2-3 millió, ami mondjuk nem kevés szemben a közhiedelemmel, hogy pc gamepass az üreshalmaz. -
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Amikor megjelent a dlc/mod akkoriban a napi játékosszám maximuma 10-15ezer volt steamen, szóval a 100-150ezer az ugye a napi maximum szorozva tízzel. Lehet százzal kellett volna szorozni, mert mindenki 1 percet játszik vagy nem tudom, de azért az eléggé nem életszerű. Szerintem a 10-el szorzás is már nagyon felfelé téved, nincs annyi régió, akik ekkora eltolással játszanak, és pláne nem mind azonos játékosszámmal, valójában 3-4 régió van, ahol van érdemi játékosszám, szóval én pl 5el szoroznék max a napi maximumra, hogy kb valós napi összes usert kapjak.
Szóval nem simán napi maximummal volt összemérve a letöltési darabszám. -
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
2-3 milliós darabszám volt, amiből max 100-150ezer a steam user. Azért 2-3 millió starfield játékos pc-n, xbox appal, az nem kevés. Steamen a legtöbbet játszott játékoknál a top3 tud olyan számokat produkálni.
Szóval azért ez nem ilyen kézlegyintős kör, hogy hárman töltötték le, amiből mindenkit ismerünk itt a fórumon név szerint. -
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ez is igaz, hogy fordítva is lehet. Meglássuk.
Vmi starfield mod vagy dlc ami csak az Xboxos pc kliensben és Steamen érhető el, ott megmondta a Bethesda, hogy mennyien töltötték le pc-n, és a steames userszám ismert, szóval az kalkulálható volt, hogy olyan 1:50hez vannak a userek a starfield esetén a pc-s xbox kliens javára.
Nagyon alá van becsülve ez a pc gamepass hatás. -
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Én általánosságban fogalmaztam meg, hogy akinek nem vallási kérdés ez, annak igenis vannak racionális pontok, amiket mérlegelve pc-n is jobb az xbox-os Big picture, ha technikailag tudja majd ugyanazt, amit a steames.
Meg lesz akinek nem lesz jobb. Epicnek pl már majd ugyanannyi usere van, mint a steamnek, és egyes elejtett megjegyzések alapján nem kizárt, hogy a pc-s xbox klienses userszám az sokszorosa a steamnek.De ez mindegy is, a verseny sose rossz.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Steam big picturét a bevezetés előtt nem használtad, utána miért használtad volna?
Maga a pc-s xbox ökoszisztéma megkérdőjelezése amit írsz, vagy felvetsz.
Ott sok érv és ellenérv van. Amiket írsz azok többnyire az ellenérvek, de vannak mellette érvek is:
- gamepass csak így érhető el pc-n
- hamarosan konzolos (xbox classic, xbox360, xbox one) címek is így lesznek elérhetőek
- crossplatform multi legtöbbször csak így érhető el, hogy a pc xbox klienses játékos tud együtt játszani az xboxos játékossal a steames meg nem (ha egyáltalán van crossplatform coop-multi, sokszor nincs)
- crosssave is így érhető el, ha más is így van, hogy nem cipeli a hw-t akkor amikor megunja a monitor előtt, és a nagy tv-n akarja folytatni, akkor a pc-s xbox klienses mentés sokszor (de nem mindig!) jön utána az xboxra, a steames meg inkább nem (pár ms és nagyon kevés 3rd party játék képes erre, és azok között is a többség ubisoft játék, ahol az ubi a saját felhők viszi utánad, és ugye ilyenkor dupla kliens van a Steam alatt, amit minden pc gémer utál és kiírtana)
- playanywhere is csak pc-s Xbox kliensben van, ha van xbox meg pc is, akkor elég egyszer megvenni az ilyen játékokatÉn látom, hogy a Steam egy komoly vallási tényező, de racionálisan közelítve azért nem baj, ha a pc-s xbox kliens megtartja a jó tulajdonságait (amelyeknek egy részét a steamről másolta) és még pár dolgot lenyúl a steamtől és a mellett megtartja a saját jó tulajdonságait, sőt azokat is fejleszti tovább.
Mióta van pc-s xbox kliens meg gamepass, azóta én pc-n csak azt használom szinte, mert a fenti listában nekem van pár dolog ami nagyon fontos, és fontosabb, mint az hogy előtte a steamet szoktam meg.
Ha ráadásul egyesül egy komoly hw-ben mindez, ami Xbox meg gépet pc is, hát welcome!
-
Norb79
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ebbe az irányba mennek, csak idő kérdése hogy ez legyen.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Steamlink app az FHD-t tud maximum, nem? Frém limitje mennyi? 30-45-60?
Hdmi kábel az tud 4k@120at tud.A pc is csak egy doboz, mint a series s/x amit ugyanúgy egy pillanat felkapni és odavinni a tv mellé. Vagy eleve odarakni.
A windows store helyett ott az xbox pc kliens. Windows store csak az appokhoz kell, a játékok telepíthetőek az xbox kliensből, nem kell windows storeozni.
A telepítés nem az igazi valóban, de viszont betűről betűre ugyanaz, mint Steamen. Rányomsz, hogy install, megjelennek az SSD-hdd betűk és rányomsz az egyikre, hogy oda és kész is. Az egyetlen eltérés a két platform között, hogy az egyiknél kék a másiknál zöld a háttér. -
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Abban se lehetünk biztosak, hogy holnap felkel a nap.
-
Norb79
addikt
1st party konzolnak hívja az MS, akkor lesz itten 3rd party konzol is, mint az Asus kézixboxa, vagy pont amiatt van a megkülönböztetés?
-
Norb79
addikt
Tudunk vmi közelebbit, hogy ma mikor?
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mindenki tippelget össze vissza. Egyelőre annyit mondtak, hogy a készülék prémium cucc lesz, az áráról semmit, amit sokan úgy fordítottak le, hogy az ára lesz egy prémium terméknek megfelelő, pedig hasonlót se mondtak.
Egy hét múlva többet fogunk tudni. -
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Á, csak bekamuzzák, hogy lesz vmi, a neten már rég megírták, hogy nem lesz semmi, és ha mégis lesz (kizárt), akkor direkt olyanra csinálják meg, hogy ne működjön, ezt tökéletesen jól látod a helyzetet!
Kötelező kinect és kötelező always online, meg a gfwl kliens is jön vissza, nem? -
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ennek csak akkor lenne értelme, ha pc-n végre egy kliens lenne, és a blizzard launcherét beszántanák, ahogy korábban a bethesdáéval is tették. Egy pestis az a kliens.
Konzolos wow merre jár? -
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Két hét múlva Greedfall2! Azzal most mi lesz?!
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
További mahjong és passziánsz kommenteket vigyük át ide:
PC Game Pass - PROHARDVER! Hozzászólások
Hogy ne érje tényleg szó a ház elejét.
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Egyébként én picit csalódott vagyok, és már tudom miért tettem félre a pc verziót.
A pc verzióban minden virág egy kategória, és minden más nem sztenderd kocka is egy kategória, szóval így klasszisokkal könnyebb, hogy nem kell pont ugyanolyan virág a párhoz, hanem virág-virág, tökmindegy. Telefonon nem így van.
Plusz a magyar Windows miatt hollandul van benne minden kiírva.
Remélem a telefonos is megkapja a prémiumságot! -
Norb79
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Átverés az alzás 270ezres ár.
Német xbox honlapról vagy olaszról rendeld meg, ahogy a rögzített kommentben van, vagy az MS fiókodhoz (nem az xboxoshoz, hanem a rendes MS fiókhoz, itt https://account.microsoft.com/ ) adj hozzá egy normális bankkártyát (értsd nem revolut, hanem rendes magyar banki visa vagy mastercard kártya), és ehhez a bankkártyához add meg a normál magyar címed, ahova az xboxot szeretnéd, hogy kiszállítsák, és akkor mondjuk a német honlapon vásárlásnál a fizetésnél kiválasztva a bankkártyát egyből a hozzá beadott magyar címet adja ki szállítási címnek, okét nyomsz és 2-3-4-5 nap alatt ki is hozzák.
Vásárlás közben nem tudsz magyar szállítási címet megadni csak a support segítségével, ahogy a rögzített kommentben van, de ha előre beadod a bankkártya adatokat, akkor ezzel se kell szarozni.270ért így 2 terás limited gépet tudsz venni, ugyanúgy garis az MS-nél, mint az itthon vásárolt, az 1 terás meg jóval olcsóbb (40k?50k? nem néztem mostanában).
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Nem. Két külön játéknak tekinti, hiába ugyanaz. Ugyanazok az acsik is, de az iOSen csináltam havi feladatból gyémántot, ott meg is van, a pc-n nem, ott nincs is meg, hiába ugyanaz a játék és ugyanaz a feladat és ugyanaz az acsi, külön “verzió”, szóval külön acsi pool.

Viszont duplázva 2x 1000gs-t ad!
Azért vmi történik mert a telefonos xbox appban már nem jelenik meg duplán (külön soron a pc, külön soron az iOS verzió), pedig tegnap még duplán volt, ma már csak a pc-s gamescoret látom ott.Meglássuk mi lesz, ha gamepassba kerül!
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amikor megjelent a képernyőn egyszer, akkor látszott rajta, hogy ha csinál is vmit, akkor is maximum kemóra jár szorgalmasan. Szegénynek szerintem hónapjai lehetnek vissza.

-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
És az akció is, most ebből az árból 3%ot is tudsz spórolni! Az jó sok pénz!
-
Norb79
addikt
Egy kezemen meg tudom számolni szerintem mennyi játékban játszottam a New game+ móddal, de ez elgondolkoztatott:
Avowed 2.0 anniversary patch
-
Norb79
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Én a covid első és második karantén között játszottam, akkor még jobban adta a hangulatot. Én is meghallgattam minden telefonhívás, meg elolvastam mindent, nagyon szép mellék sztoriszálak rajzolódnak ki, hogy egy ilyen komoly pandémia során hogy fel tud borulni a társadalom, és amikor megindul a harc a maradék kajáért meg gyógyszerért, akkor hogy kifordulnak magukból az emberek.
Maga a játék elég közepes fedezéklövölde élmény volt, de az egész körítés szerintem is messze kiemeli a random lövöldék közül.A második részre a játékmenet sokat javult, de annak a hangulata már nem ugyanolyan, erősen rókabőr érzés volt nekem, szóval az elsőt élvezd ki, amíg tart a hype!
-
Norb79
addikt
Avatart vártuk a gamepassba, vagy csak úgy random megjelent most?
-
Norb79
addikt
[link]
Itt a Gamepassba a Kingdom come első része, és ahogy bekerült azzal a lendülettel kapott Series X/S patchet is.
Pontos leírást sehol se találtam, de ha jól értem 4k és upto60 fps a főbb előrelépések (korábban FHD@30 volt). -
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az alapjáték gamepassos, a tegnap megjelent warlock dlc az meg külön megvásárolható, az nincs benne a gamepassban.
-
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azért a 25 dollárért (magyar árat még nem néztem) egy darab új class az a lehúzás világcsúcsa vagy legalábbis egy nagyon ambiciózus csúcs döntési kísérlet!
Jó, hogy kapni!Diablo4et már meg se néztem, hogy abba mikor és mennyiért jön.

-
Norb79
addikt
válasz
boxmaci
üzenetére
Most volt egy komolyabb leak az ms terveiről, amit nem tudtam ide linkelni sajnos, mert “x”-ről nem tudom hogyan lehetne telefonon, abban azt valószínűsítik, hogy lesz “saját márkás” handheld is.
Erre nagyon rímel arra a korábbi pletyka, hogy az Intel és az MS dolgozik a szorosabb viszonyon, miközben ők és az AMD is bejelentette, hogy a desktop xbox az AMD lesz míg világ a világ és két nap, és mikor ezt mondták még HH sehol se volt, nem is értettem.
De most itt a panther lake, ami 50-80%ot ver azonos fogyasztás mellett az iGPU-val az AMD csúcs megoldásaira, az azért már értelmezhető frém mennyiség. Izgis mi lesz abból. -
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
Mi is nagyban nyomtuk a wh40k:sm2 coopot amikor a nagy gond volt, de ugyanazon a hálózaton közben párhuzamosan ment egy win11 reinstall, és az elsőre nem jött össze, mert a win11store nem érte el az MS szervereket, újabb reinstall és jó lett.
Szóval vmi volt. De ezekszerint nagyon kis részét érintette a hálózatuknak. -
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Én értem ezt a bonyolult gondolatmenetet, hogy az MS esetén a lehető legrosszabbat kell feltételezni, a Sony esetén meg a lehető legjobbat, én csak azt mondom, hogy mindig amikor kifejtjük a(z XBOX!!!) topikban, hogy a PS a zisten, akkor érdemes azon is elmerengeni, hogy bár ebbe a kultikus rajongói gondolatvilágba nem illik, de
- az MS továbbra is saját honlapon keresztül árulja itthon az xboxot, a saját nevét adva, saját maga intézve a garanciát, a Sony lepasszolta egy lengyel himihumi kft-nek, akik a jó ég tudja mit meg hogy, de nem is érdekes, a Sony tudja mondani, hogy ő semmit, a lengyel alvállalkozó, külsős cég a hibás, de persze lélekben együttérez veletek
- az MS továbbra is minden EU tagállamot piacának tekint, mindegyikben lehet XBOX accountot létrehozni a saját országodat megadva, a Sony esetében az a helyzet, hogy az EU tagállamok 90%-át se éri el az az arány, ahol ez megtehető PS account tekintetében, azaz jelenleg sokkal nagyobb az esélye, hogy egyszercsak a magyar PS accountra felhalmozott digitális játékok körön kívül lesznek, mint hogy az Xbox accountod esetén történik ilyenEttől függetlenül további kellemes időtöltést a rózsaszín ködben.

-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nem, a Sony vonul ki.
https://www.gsplus.hu/hir/sony-playstation-magyarorszag-plaion-377939.html
-
Norb79
addikt
válasz
Volband
üzenetére
És félre ne érts, nagyon sajnálom, hogy így jártál és remélem megnyugtatóan rendeződik ez számodra!
Ugyanakkor van egy garanciális ügyintézési folyamat ami az újonnan vett xboxokra vonatkozik és annak nincs semmi közös halmaza azzal, amit te gondolsz vagy remélem már csak gondoltál. -
Norb79
addikt
válasz
Volband
üzenetére
Ne haragudj, de az hogy a tárgyi tudás hiányát kitalált dolgokkal pótlod az nem jelenti azt, hogy neked van igazad.
Már többször volt téma a topikban, a hónapban is, hogy aki újat vett, itthon, boltból, annak is MS honlapon kellett regisztrálni, amikor esetleg hiba volt, akkor ott futárt hívni, az elvitte a németekhez majd vissza. Tudom, hogy lehetne akár úgy is, hogy te pontokba szeded, de tényleg csak annyi apróság van, hogy nem úgy van ahogy képzeled.
Ha német xbox honlapról veszed, akkor ugyanez, ha külföldi amazonról veszed, akkor ugyanez a folyamat a gariztatás.A használt nyilván rizikó, de egy használtat ha lehetne kapni új gépet polcról, akkor is hogyan gariztatna a bolt? Ad egy ugyanolyan használtat? És ha az két nappal volt többet használva akkor visszaad 2 forintot? Ad helyette újat? Ráfizetsz? Nyilván több pénzt akarsz érte adni, hiszen azért vettél használtat, nem azért hogy spórolj.
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az “aztán már játékokat se” rémhír gerjesztésre reagáltam.
-
Norb79
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért egy pár konzolgen lement úgy mindhárom nagy konzolosnál, hogy nem lehetett magyar accountot generálni, be kellett hazudni az angol címet. Milyen gyorsan megkopik a memória.
Sőt van olyan japán konzolgyártó (ne nevesítsük, hívjuk csak kékeknek!), akinek már ma is kivonult több olyan harmadik világbeli országból, mint pl az EU tagállamai, és újra nem lehet ott accountot csinálni, szóval ha vki miatt aggódni kell, akkor az a gyártó, nem az MS.
Már ha bármit számítanak a tények, nem puszta hangulatkeltésre megyünk rá! -
Norb79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megjött, akkor rakj be képet és használd egészséggel!

PC-s xbox kliensben látszik külön még ma is. Felső a PC verzió, alsó az iOS, a neve is más a kettőnek.

IntelKiller7