Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Series S-en tolja valaki a CP 2077-et? Videókat láttam már, azokon vállalható volt. Élőben milyen? Vagy inkább a CP topicb menjek ezzel?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Xanax88 #29863 üzenetére
Engem a "kell" érzés egy hete kapott el, mikor a kölöknek aktiváltam a game pass ultimate-et Van egy csomó olyan játék a GPU-ban, amit mindig halasztgattam, hogy megvegyem, vagy nekem, vagy a kölöknek. Olyan egyszerűen lehetne most mindennel is játszani havi fél-egy játék áráért az akció után is, ami kimaradt ... Nagyon jól elvoltam az elmúlt 4-5 évben a PS4-el, előtte meg a 360-al, játszom is mindegyiken még ma is. De PS-en amit akartam más mindent kijátszottam, vagy multiplatform cím, a kedvenc kiadóimtól meg nem jön semmi most még pár évig... Ráadásul lesz váratlanul év végi bónusz, amiből kijönne a Series S (ebben gondolkodom, mert csak FullHD kijelzők vannak itthon, nem is nagyon tervezünk váltani a következő 2-3 évben) és akkor nem a PS5-re félretett pénzből kellene vennem Már csak az asszonyt kell meggyőznöm, de mivel úgy sem terveztem a vásárlást január előtt, van még egy kis időm...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz laerdridam #30037 üzenetére
Nem fogja észrevenni, meg én sem, ha meglesz egyszer, mert nem lesz ott mellette a Series X Mint ahogy most sem látom a PS4 FAT vs. Pro különbséget.
A lemezmeghajtós témához kapcsolódva és az elmúlt 4-5 évben összesen 4-5 alkalommal használtam a drive-ot, ebből kétszer DVD lejátszásra, kétszer meg a 360-on a ME2-3-hoz. Az 5. a GoW volt PS4-en. Szóval nem fog hiányozniBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Eh, csak nem bírtam ki januárig, megrendeltem ma a Series S-t... Mire megjön befejezem a Yakuza Kiwamit PS4-en, a Kiwami 2-t már itt kezdem!
-
consono
nagyúr
válasz Silεncε #30813 üzenetére
Már most sokba került. Most magam, magunk ellen beszélek, de szerintem hülyék voltak, hogy ebbe belekezdtek. Nincs még rutinjuk... Pl. az Ubisoft mit csinált az AC: Valhalla-val? Semmit. Adott ki patcheket, javítja a teljesítményt, de ennyi. Az is most jött ki, az is bugos, mint az állat... Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni
-
consono
nagyúr
válasz NoOne1976 #30820 üzenetére
Nézd meg az 1.0.5-ös patchel mennyit javult a teljesítmény prevgenen! Szerintem ha ebben az állapotban jött volna ki, mint ahogy most van a játék, akkor is lett volna ekézés, mert, mindenki felszállta a hype train-re 7 év alatt, de nem lett volna ekkora botrány.
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #30891 üzenetére
Igen, tényleg 94 körül lehetett a csúcspont Akkor voltam egyetemista, péntekenként hazafelé a buszon, meg vasárnap vissza én is folyamatosan tetriseztem Walkman+Tetris és pillanatok alatt eltelt a két óra a buszon. Meg a koleszban is nagy versenyek voltak!
-
consono
nagyúr
Ez a gyári play and charge kitnek néz ki a leírás alapján. Lehet, hogy holnap én is beugrok egyért itt helyben, elvileg ma délután megjön az XSS
-
consono
nagyúr
válasz ProEvoFan #30952 üzenetére
Én a kényelem miatt húzok a Play&Charge kit felé, megszoktam már, hogy a kontrollert a gépről töltöm. Mondjuk annó a 360-on rengeteget bírtak az alkáli elemek is, de hát ez már egy másik világ
-
consono
nagyúr
válasz FollowTheORI #30993 üzenetére
Meg hogy a forint árfolyam milyen lesz januárban...
Ja, megjött a XSS, most melegszik[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz FollowTheORI #30999 üzenetére
Ebben mondjuk van igazságod... Hát, meglátjuk mi lesz jövőre, én nem hiszem, hogy a hossabb kötelező garanciát is csak úgy lenyelnék a cégek (ez itt most pont nem játszik), félek, hogy januárban lesz egy 10-15%-os általános áremelés a drágább elektronikai cuccokra...
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #31635 üzenetére
Az online is mintha magyar lett volna, pár hónapja végeztem vele 360-on.De már nem nagyon tűnik fel, ha nincs magyar felirat...
-
consono
nagyúr
válasz HarryPotter #31669 üzenetére
Szerintem 120 fps-re ne Series S-t vegyél...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #32113 üzenetére
Biztosan nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, de szerintem max 2-3 éve készül EZ a CP. Akkortól biztosan, hogy elkezdték csúsztatni a kiadást. Előtte még valami máson dolgozták, szerintem a beharangozott szuperjátékon, és elhitték, hogy meg tudják csinalni...
-
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Hülye kérdés lehet: nem lehet valahogy testreszabni a Series S dashboardját, hogy nem látszódjon minden szirszar? Csak a telepített játékok mondjuk, anélkül, hogy be kelljen lépnem az alkalmazásokba? Vagy legalább az utolsó 5-6 játék... Kikapcsoltam amit lehet, de ha kitűzök egy játékot, azt "csíkként" teszi ki, nem négyzetként, pedig az is bőven elég lenne Tudom, first worls problem, de szerettem PS-en, hogy a játékok voltak az arcomba tolva... Mondjuk már 360-on is zavart, hogy nem így van...
Illetve még egy kérdés: félben vagyok 360-on a Fable 2-vel, az eddig kimaradt. Tudom folytatni az új gépen? Alapból a mentésem lokálisan van a 360-on, fel tudom azt varázsolni a felhőbe, hogy a Series S lássa?
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
No, egy kis összefoglaló a Series S-ről, így bő két hét után: tl;dr nagyon bejött Kicsit bővebben: az elmúlt bő két hétben végigtoltam három játékot, meg kipróbáltam még ezt azt, eddig abszolút felülmúlja a gép azt, amit vártam. Kicsi, csendben van terhelés alatt is (ezt a Fat PS4-emről nem lehet elmondani...), gyors az SSD. Instant On-ban előbb elindul a gép, minthogy a TV képet adna, mindig már csak a profil választó képernyőt látom (ez PS4 után nagy meglepetés volt, mert ott is mindig rest módban volt a gép, de ennyire nem volt gyors). A Series sorozatra készült játékok meg nagyon jól is néznek ki ( a Haven-t és a Call of the Sea-t már végigjátszottam, nyilván egyik sem fotorealisztikus, de mindegyik rengeteg objektummal dolgozik és szép az art style. A Forza Horizon 4 meg abszolút értelemben is szép). Az meg, hogy minden játékot ott folytathatok, ahol abbahagytam töltőképernyők meg minden nélkül marha jó dolog! Mindig vissza tudok ugrani a Forzába egy gyors versenyre, bármivel is játszom mellette.
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy 1080p-ben játszom, ezt tudja a TV és mostanában nem is lesz lecserélve, lehet, hogy 4K-ban előjönnek a grafikai különbségek, de én most nagyon elégedett vagyok. Mondjuk ehhez a Game Pass is hozzátesz: olyan vagyok mint a kisgyerek az édességboltban, mindent ki tudok próbálni, ami kimaradt eddig (Ori, Gears sorozat, egy halom Indie játék, amiket PS4-re nem vettem meg, Forza (ilyen játék pl. nagyon hiányzott a kék oldalon),stb.). Szóval nagyon elégedett vagyok. Persze jöhetne egy csomó játékhoz Series S patch (Fallen Order pl., vagy a Hellblade), de majd érkezek, addig is van mivel ellenni. Volt persze csalódás is: Skyrim. 360-on játszottam vele utoljára, kipróbáltam mindenféle modokkal, uncap fps, stb, de hiába szebb, megöregedett a játék. Ez persze nem a Series S hibája, csak az élményhez hozzátartozik ez isBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Csigavair #33065 üzenetére
Én is PS5-re gyúrtam, de mindent kitoltam már játékot, ami érdekelt... Szerintem majd csak 2-3 év múlva váltok vissza, addigra lesz egy halom játék, amiért érdemes lesz, remélem. Meg azt is remélem, hogy a HZD folytatása majd PS4-es elfut rendesen, az az utolsó, amit még szeretnék végigjátszani...
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #33074 üzenetére
Én is beleraktam kb. annyit, megöltem az első sárkányt, de utána már nem éreztem, hogy tényleg akarnék játszani vele :) Ha valami RPG-nek majd nekiugrok, az a DA Inquisition lesz, azt még nem játszottam ki, elengedtem nagyon az elején...
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #33423 üzenetére
Hát igen, valahogy így, az élmény számít. Én teljesen átfordultam konzolosba 7-8 éve, van itthon 360, PS5, Series S, meg a kölöknek Switch, mindegyiken lehet jókat játszani Persze a kölöknek építettem PC-t, mert csak a Minecraft megy, legalább is 80-90%-ban nála, modokkal, online. Mondjuk érdekes módon a GamePass őt is felvillanyozta, játszott is párszor onnan játékokkal , de továbbra is a Minecraft meg a Geometry Dash ami az idejét elviszi
-
consono
nagyúr
Én fordítva látom: egy Tomb Raider sem volt annyira jó, mint bármelyik Uncharted. De ezen nem veszük össze
Tegnap este elkezdtem a Fallen Ordert, szerintem Series S-en jól néz ki, nem látom homályosnak sem (1080p-s TV-n játszom), és tök jól fut. Ja, kikapcsoltam a kromatikus aberrációt meg a film graint, lehet, hogy az is segít. Az előző témához kapcsolódva jót nevetgéltem a vonatos jeleneten a játék elején, pár Uncartedben elsütötték már ezt, nagyon hasonlóanBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #33585 üzenetére
Igen, jó lenne, bírom a hangját. De ez a "Discuss" még csak annyi, hogy beszéljünk róla, nem?
-
-
consono
nagyúr
válasz sirkope #33852 üzenetére
Nekem még reggel sikerült, azt mondta a Store, hogy "free with gold". Majd meglátjuk, hogy elfogy e az idő, de szerintem csak holnap fogom tudni kipróbálni...
-
consono
nagyúr
válasz parandroid #33879 üzenetére
Szerintem is a Porsche Unleashed volt a legjobb NFS Mennyit játszottam vele annó... Az új konzolos verziók már nem jöttek be. Mobilon többet játszottam velük.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #34278 üzenetére
Dettó Sőt, 1000-ezni sem 1000-eztem egy játékot sem, már 360-on sem. Nincs annyi időm játszani, hogy ezek bele férjének....
-
consono
nagyúr
válasz MrPeekaboo #34526 üzenetére
Én a Series S-ért karácsony előtt csak kp-vel tudtam fizetni a futárnak, kártyával nem...
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #34547 üzenetére
Nálam a NAS-ban a winyók hangja bőven elnyomja az SS-t, pedig a NAS szekrényben van
Előjött ez a play and charge kit, én is akartam venni, de végül az univerzális felhasználhatóság miatt az itt is belinkelt GP ReCyko kitet vettem meg. Tökéletes. Nagyon jól bírják az akksik és ugye 4 volt a készletben, kettő mindig harcra készen áll Érzésre ugyan annyit játszottam már az akksikkal egy töltéssel, mint előtte a duracellekkel és még nem merültek le.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz galaxys80 #34555 üzenetére
Egy ezer éves Qnap TS-212p van a szekrényben a TV alatt. Nem ideális a hely, de ott van a router is, ott tudtam nagyobb kábelezés nélkül hálózatot adni neki.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #34569 üzenetére
Én két feltöltöttet mindig bevágok a hűtő felső polcára, van biztosan tartalék
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #34722 üzenetére
Sajnos az még odébb van, pedig én is nagyon várom...
-
consono
nagyúr
Hölgyek, Urak! Az mitől lehet, hogy a Fallen Orderben a Quick Resume után mindig szól, hogy profilváltás volt és kidob a menübe? Emlékszem, hogy valamit kellett a kontroller beállításokban matatni, hogy ne csinálja... Sajnos aksi csere után újra kellett párosítanom a kontrollert, azóta mindig ez van. Nem merek már lassan kilépni...
-
consono
nagyúr
válasz NoMagix #35820 üzenetére
Én a Fallen Ordert tegnap előtt fejeztem be, az elmúlt 10 évben szerintem ez volt a leg Star Wars hangulatúbb termék a filmeket is beleértve. Nekem bejött, játszottam volna még vele tovább Végül is egy Star Warsba oltott Uncharted/Tomb Raider
-
consono
nagyúr
Nem vagyok SW rajongó, a Rouge One-t kimondottan nem szerettem A Mandalorianből az első részt megnéztem, azóta is vár a többi a sorára... Talán még a Solo volt, ami úgy, ahogy bejött, egy jobb főszereplővel még jobban tetszett volna...
-
consono
nagyúr
válasz sirkope #36492 üzenetére
Ezt hol lehet látni ? Menetközben írja, hogy ilyen meg olyan acsit kaptam, de utólag nem találom sehol Béna vagy még Xboxban...
-
consono
nagyúr
válasz soundsonic #36494 üzenetére
Windowsom nincs, de megnezem majd a másikat!
captainjack9 köszi, ezt is meglesem!
-
-
consono
nagyúr
válasz Norb79 #36653 üzenetére
Érdekes ez, én tegnap direkt kipróbáltam, hogy zavar e a kontroller fénye, de rájöttem, hogy nem. Az a helyzet, hogy nem is látom a kontrollert, mikor játszom. A kezem az ölében van én meg a TV-re meredek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest