Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Csak sikerült beszereznem egy xsx-et, jelenleg is barátkozom a konzollal.
Mivel eddig csak PC-t használtam, azon is kizárólag a Warzone-t játszottam lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatosan.
Bill+egér+monitor kombó ráakasztva, nagyjából beállítva. Van esetleg valami nagyon ajánlott, extra beállítás a konzolon vagy a játékban ami megkönnyíti a használatát vagy javít a játékélményen? Szeretném a legtöbbet kihozni a szettből, jó lenne minél PCsebbre avanzsálni ezt az egészet
Monitor 1440p/120Hz-re állítva, bill+egér+fejhallgató vezetékes. Warzone-t még be kell állítanom (most nézem cp-k sajnos nem jöttek át, így az 0), bár sok mindent nem nagyon lehet.
Atmos appot érdemes megvenni? Jobb lesz esetleg a térbeli hang a játékban?
Szóval aki hasonló gondolatokkal tért át, használja az XSX-ét kérem ossza meg velem az esetleges beállításait -
NJanika
aktív tag
Ismeri valaki a pontos definícióját a "tiszta verseny" címkének a Fhorizon5- be ?
[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
pzstm
titán
válasz HunChris #72050 üzenetére
kaptam egy emailt hogy gyanús a tevékenyégem, nyomnának egy cancelt inkább a rendelésre és vissza is kaptam a pénzt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
válasz BITBOYS #72064 üzenetére
Amik bent vannak a Gamepass-ban, azokkal tudsz játszani. Ez a 300Ft-s akció tök jó arra, hogy ki tud próbálni, hogy Neked ez a szolgáltatás tetszik-e. Gyakorlatilag bérled a játékokat vásárlás helyett, viszont arra figyelj hogy ha lejár az idő, akkor ha nem kapcsolod ki a megújítást, akkor utána levonja a teljes hónapot.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #72036 üzenetére
Mivel én egyik említett játékban sem tapasztaltam ezt, így mertem erre következtetni. Az pedig szerintem az egyik legbántóbb következtetés, hogy aki nem ugyanezt tapasztalja, az igénytelen, mert így mondhatjuk azt is, hogy ti vagytok audio sznobok.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Xbox X szerintetek menne régi 60 colos 1920x1080p Pioneer plasma tv-n?
Köszönöm
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Norb79
őstag
válasz pszichiater #72069 üzenetére
Ha rá tudod kötni, akkor persze. Gondolom nincs azon a tv-n HDMI, szóval vmi átalakítós megoldást kell hakkolni hozzá.
-
addikt
válasz BITBOYS #72055 üzenetére
A Dolby Access-t töltsd le és tesztelhető.
Download Dolby Access to start your free trial of Dolby Atmos for Headphones or set up a Dolby Atmos device.Illetve a DTS Sound Unbound is kipróbálható, utóbbit meglepően kevesen ismerik és használják, pedig hangrendszerhez és füleshez is egész kellemes, úgyhogy lehet fülhöz válogatni.
DTS Headphone:X technology is designed to give you a gaming competitive edge by creating an accurate, believable, and immersive soundscape using any pair of headphones, enabling you to truly lose yourself in your favorite video games and movies. To deliver this unmatched end-to-end audio quality, DTS Headphone:X technology includes a database of more than 500 custom tuned headphone profiles-- delivering an advanced audio solution that renders sounds above, around, and close to the user, stepping up gameplay to new levels.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz pszichiater #72071 üzenetére
Ha van rajta HDMI, akkor nincs kérdés.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
válasz pszichiater #72071 üzenetére
Azt megoldják egymás között, ha van szabványos kapcsolat (hdmi), onnan már a vasak (tv meg az xsx) megbeszélik. [link]
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #72076 üzenetére
Tudom, én is buktam azt a PP-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz batmanism2x #72075 üzenetére
Beállításoknál a Hangerő és kimenet fejhallgató beállításoknál ki kell választani, hogy sztereó, Atmos, DTS, akármi.
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #72079 üzenetére
Ha US MS Store-ra gondolsz, akkor giftcard, ha walmart akkor passz, mert úgy néz ki csak szerencsém volt a revolut kàrtyàval, màsnak visszadobtàk.
-
BITBOYS
addikt
Tényleg azt el is felejtettem telepíteni. Jelenleg a kontrollerbe van dugva a füles de nagyon halk pedig minden maxon van. Remélem ezen is lehet még gyógyítani.
Warzone-ban ez a 80-as fov kicsinál, remélem meg tudom szokni.Corpuscle
Mindenképp kipróbálom, ha bejön meg is veszem.30z.Samu
Rendben, este benevezek erre is -
szimszonos
őstag
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #72067 üzenetére
Az a baj, hogy elbeszelunk egymas mellett. 🤷
Nincs "mit" tapasztalni, egyszeruen nem valami jo minosegu a hangzas, ez egy szaraz teny. Az ubi jatekokban sosem volt eppenseggel kimagaslo, a valhallaban meg ugy tunik sikerult magukat alulmulni. Vagy hallod, vagy nem, de attol meg ez van.
Az igenytelenseget meg nem kell pejorativ ertelemben erteni, szimplan nincs ra jobb szavunk.
Nincs ra igenyed, mashogy nem tudom mondani. Pl. engem sem zavar, ha benan kanyarodik egy jarmu valamelyik gta-ban, mert alacsonyan van az ingerkuszobom, mivel nem autozom es nem is erdekel az egesz, siman ravagom, hogy szerintem tok oke. De ttol meg a komplett univerzum azt fogja mondani, hogy osszehasonlithatatlan egy forzaval es igazuk is van. Ellenben zenelek ~husz eve es hallom, ha valami fosul szol. Na ez ilyen, fosul szol. Ettol meg baromi jo jateknak tartom, sokkal jobban tetszik, mint az odyssey pedig azt is birom, de ez van.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
alite
senior tag
Körülbelül mennyi idő mostanában Series X-t szerezni a KV-tól? Ma adnám le mondjuk a rendelést. Az alza februárt ír.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #72067 üzenetére
én olyat nem mondtam egyébkent ez milyen,jó?hogytetszik?
Life, Uh, Finds A Way
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #72088 üzenetére
Amugy lehet csak valami tisztelges a norveg black metal szinter elott, hogy a leghitvanyabb headset-tel vettek fel a hangokat.
Vikernes approves!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
darkstreet89
tag
Olyan kérdésem lenne, aki aktívan tolja még az FH4-et, hogy nálatok is van ilyen be akadás 1 pillanatra aztán megy tovább a játék? Vagy újra játszok egy küldit és bugosan tölti vissza.. Most játszok vele aktívan és nem tudom, hogy régen is ezt csin vagy a konzolal lesz valami.
-
30z.Samu
félisten
-
válasz darkstreet89 #72090 üzenetére
Nálam előfordul fh4 és FH5 közben is, ha online vagyok. Szerintem valami szerver gond van ilyenkor, vagy túl sok a játékos...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
minilego
senior tag
Homolas szuzkent valaki segitene pm-ben egy-két dolgot elmkndani Előre is köszönöm
-
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
(Nem volt még semmilyen konzolunk, így lehet hülyeséget kérdezek...)
Ha veszünk egy xbox series x-et (ha egyáltalán kapunk valahol) + egy game pass-t, mondjuk 3 hónapra, az hogyan működik?
Ami tárhelyen elfér, letöltöm a 3 hónapos időszak alatt, azzal lehet játszani a game pass lejártát követően is? Ha igen, akkor kb. hány játék fér el a konzolon? (értelemszerűen játék függő, de 5 vagy 15 vagy több?)
(Nyáron nem nagyon konzoloznánk, így akkor nem szívesen fizetném a game pass-t.)Összefoglalóban erre nem kaptam választ, de ha tudtok egy honlapot, ami kiművel, azt is köszönöm!
-
cactuar
aktív tag
válasz Lasersailing #72097 üzenetére
Addig tudsz játszani, amíg él az előfizetésed. Ha lejárt, hiába van letöltve a játék, nem fog elindulni.
-
veterán
Cyberpunk rajongoként a cd projekt másik nagy dobására a witcherre is szemet vetettem.3 ezer forintért vesztegetik most a witcher 3 goty-ot az ms storeban.Ennyiért ajándék, gondoltam megveszem.Pc megvettem régebben és belekezdtem de a legelején abbahagytam, valahogy nem kötött le, nem ismertem az előtörténetet, illetve az első két részt.Szerintetek az első két rész és a világ ismerete nélkül van értelme a hárommal kezdeni, vagy ássam magam bele a vilagba és játszam ki legalább a szinten ms storeban elerhető masodik részt?Vagy nem muszáj így is meg lehet érteni és élvezni csak figyelem kell neki?A witcher 3 kapott fps boostot?4k60fps-ben fut series x-en?A leírasban csak annyi van hogy 4k uhd és hdr10.
-
NoMagix
addikt
válasz Lasersailing #72097 üzenetére
Természetesen ha lejárt a game pass-od utána már nem tudsz velük játszani!
Később onnan tudod folytatni ahol abba hagytad mivel felhőben tárolja az eredményeidet!
Esetleg meg is veheted a játékot, ha megtetszett, időnként kivesznek játékokat a pass-ból illetve érkeznek frissek is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest