Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Hali!
Ha PC-re streamelem a Boxot, akkor szerencsés módon, pc-be csatlakoztatott fejhallgatón is hallom a hangokat.
Az lenne a kérdés, hogy ugyan ezen az elven, tudja-e használni az Xbox a PC-re csatlakoztatott egeret+billentyűzetet, olyan játékoknál, amik natívan kezelik alapból ?This is the way
-
bandi0000
nagyúr
válasz Steelheart2 #185400 üzenetére
NaNaNa az LG az tudja, nagyon is jól, csak a töketlen microsoft nem képes megcsinálni
Xbox One: bandymnc
-
Peace
nagyúr
Tudtok esetleg jó kis helyet, ahol van jó áron wireless controller mondjuk minimális garanciával? Értelem szerűen használt is szóba jöhet. Jár elvileg hozzá USB stick, ugye? Simán tudok egyszerre két ONE-os controllert csatlakoztatni PC-re? Mert az lenne a lényeg GoW 5-höz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Peace #185404 üzenetére
Mit takar a normális? Ha van hozzá nyugta, onnantól MS garancia van. Persze, a vásárlás napjától.
Ha ez kevés, akkor bolt.
Nem, nem jár, van olyan változat, amihez igen (sima fekete, más változatból tudtommal nincs olyan, amihez van vevő). Tudsz, igen, bár azt nem tudom, hogy 1 vevőn 2 controllert tudsz-e használni, ezt soha sem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Peace
nagyúr
válasz hackeeeee #185406 üzenetére
Mondjuk kis eldugott konzolbolt, ahol 8-9-ért hozzám vágnak 6 hónap garanciával controllert. Ilyenre gondoltam, amit nem dob ki a google.
Jó lenne tudni ezt a két controller egyidejű csatlakoztatását PC-re......valakinek esetleg tapasztalata? Gears of War 4 még úgy lett végigjátszva, hogy egér+billentyű és mellette egy vezetékes Logitech Chillstream, de az elég fapados megoldás. Jobb lenne kényelmesen végigvinni az 5. részt.
-
Peace
nagyúr
válasz Peace #185407 üzenetére
"USB-kapcsolaton keresztül 8 darab Xbox vezeték nélküli kontrollert csatlakoztathat egyszerre....." Ha ez igaz, akkor elég lehet egy ilyen USB-s kütyü.....
-
Viper26
nagyúr
Megvan a gép, még itt pihen a dobozban.
Az előző tulaj nem jelentkezett ki, de megadta az adatokat hozzá.
Akkor ilyenkor logout, menüből reset, és mehet a belépés sajáttal?Kontroller-ben az elemek általában mennyit bírnak?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Peace #185407 üzenetére
Hát, hamarabb vennék magánszeménytől saját nyugtával, számlával.
Persze, ha ezen a helyen is dobozzal, nyugtával, számlával kapod, akkor oké, mert a nyugta/számla feltétele az MS-nél történő RMA ügyintézésnek.
Ergo alapból nincs 6 hó gar, ha boltból veszed, ezért érdekes a téma..
wesder : Köszi, van adapterem, csak nem itt, így nem tudom kipróbálni, és soha sem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hefike
tag
Érdekes....basszzs pedig 100 évvel ezelőtt a régi képcsöves tv átkapcsolt ha benyomtuk a jó öreg vhst....😀
-
Scholes9
nagyúr
Division 2 mennyire jó? Inkább pozitív véleményeket olvastam róla. Mivel itt gold előfizetésem is van inkább Xboxra venném meg
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Viper26
nagyúr
Erősítőn keresztül nincs 4K?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz hefike #185415 üzenetére
Ott nem volt ennyire megbonyolítva.
Ha jól tudom a scart egy bizonyos labán ha meglátta a tv a jelet , akkor odakapcsolt oszt jónapot.@Viper26
Nem gondolnám ,hogy mindegyiken átmegy a 4k.
Szabvány kérdése a dolog.Optika vagy koax bekötés esetleg nem megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Ti ha vesztek valamit a store-ból,akkor azonnal levonódik a pénz a számláról vagy később szokott? Mert rendeltem szombaton fifa 20-at,a fiókban látszik is a vásárlás,de a számlámról nem történt meg a levonás.Normális ez ?
szerk:most nézem jobban,van olyan fül,hogy folyamatban lévő vásárlás és ott van a fifa.Mikor lesz végleges ?
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Kontrollert hogy kell gariztatni? Bolton keresztül vagy a MS-ot kell érte zaklatni? Az a probléma , hogy a jack csatlakozóján nem müködik a mikrofon. Próbáltam 2 fülessel is ,de ugyanaz a probléma. A sógor azt mondta, hogy MS-t kell zargatni, de nagyon ne éljem bele magam a sikerbe, mert ez eléggé gyakori probléma. Ez mennyire igaz? Tényleg számítsak rá, hogy a cseredarab jack csatlakozója is xar lesz? Esetleg még 1-2 plussz hiba jöhet a cseredarabbal?
thxXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
Exian
addikt
Hölgyek, Urak, óóóriási felvedezésre tettem szert, miszerint tudom a lakásban bármelyik PC-n futtatni az Xbox-on lévő játékokat Na, ez nyilván teljesen alap dolog mindenki előtt, de nekem új volt (ahogyan maga az Xbox világa is új nekem) és annyiból örülök neki, hogy a box abban a szobában van jelenleg, ahol a párhónapos babánk szokott nappal aludni, így olyankor a játék ott kilőve, de így tudok játszani (persze sokkal gyérebb minőségben) másik szobában, ha valamiért ellenálhatatlan vágyat éreznék ilyenkor a játékra. Nekem mondjuk a képminőség nagyon fontos, úgyhogy én ezzel nem fogok élni, de a nagyobbik fiamnak jó lenne így is.
A kérdésem, és ez már csak kíváncsiság miatt érdekelne, hogy a telefonra telepíthető Xbox alkalmazással is megleget csinálni a streamelést? Abban nem találtam ilyen funkciót. Esetleg van 3rd party app, amivel lehet?
Más: megcsináltam az SSD-re való átpakolást, hát nagyságrendekkel/érezhetően gyorsabb lett a játékindítás. Ennél már tényleg csak az lenne jobb, ha a rendszer HDD-t cserélném a gépben egy terrás SSD-re, akkor a rendszer is gyorsabban indulna és nem kéne USB-n lógó eszközt használni. Garancia lejárta után megejtem ezt a cserét.
-
-
Exian
addikt
Aha, hát akkor nem szenvedek majd vele, jó ez így is, csak persze kell majd egy nagyobb külső SSD, bár most még jó darabig leköt minket csak a Forza, úgyhogy nincs is más játék és nem is lesz egy darabig.
Ja és akkor itt jelzem, hogy tökéletesen megy a 240 GB-s SSD-ről, amiből eleve csak 228 GB-t lát a rendszer particionálás és formázás után, szóval simán "elfogadta" ezt is és át tudtam rakni a játékot. Nem kell neki 256 GB-s vagy nagyobb SSD, bár én is ezt olvastam a hivatalos rendszerkövetelményekben. Ami egyébként vicces, mert ugyanott olvastam (hivatalos MS Xbox oldalon, konkrétan itt), hogy a streaminghez meg az adott gépben minimum 2 Megabájt (nem gigabájt) RAM szükséges Nyilván elírás, csak vicces.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
válasz John Marston #185438 üzenetére
A jack ajzat vallóban nagyon silány alkatrésze az xo kontrollernek. Már a második kontrollert kellett a családból visszaküldeni garanciába miatta.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Game-over
aktív tag
-
Bird
addikt
válasz John Marston #185441 üzenetére
Tudnál linket hozzá? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Exian
addikt
válasz Exian #185433 üzenetére
Most nézem, hogy a box leállítása után nem lövi le a külső házban lévő SSD-t Van rá gyógyír? Nem szeretném állandóan ki-be dugdosni és nyilván az sem egészséges, ha nonstop áram alatt van, a házon meg nincs kapcsoló, de max. szerzek olyat, ha nem lehet úgy beállítani rendszerszinten, hogy lelőjje az áramot az USB-s eszközön. Belehet így állítani, csak én nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Másnak van olyan problémája a Twich-es streamelésnél, hogy miután rányomtam a start streaming gombra, és gyorsan átlépek a játékba akkor nem akarja elkezdeni a közvetitést, hanem csak akkor ha kicsit várok az applikációban ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Exian
addikt
válasz icemad #185434 üzenetére
Zseniális, működik, köszönöm! (egy újszülöttnek minden új, én meg ugye újszülött vagyok Xbox téren) mondjuk úgy is ez a jövő ugyebár, talán a következő Xbox és PS lesz az utolsó fizikai konzol, aztán jönnek a stream szolgáltatásos verziók, de én szeretem birtokolni a vasat viszont ez jó, hogy lakáson belül nincs 1db megjelenítőre degradálva az eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz Exian #185444 üzenetére
Szerintem ez a PC-n lévő ERP opció hozadéka, amit ha bekapcsolsz PC-n, akkor nem lehet feléleszteni/bekapcsolni a gépet, csak a bekapcsoló gombbal. Itt meg ugye nincs lehetőség bekapcsolni. Amúgy nem lesz semmi baja, mert csak 1W-t vesz fel ilyenkor ami a led indikátorra elég csak.
-
Exian
addikt
Ja értem, tehát maga az SSD lekapcsol, csak a led világít? Lehet. Ezt majd azért kipróbálom úgy, hogy berakok egy HDD-t a házba, annál lehet hallani, hogy pörög e leállítás után. Azt tudom, hogy van olyan másik eszközöm, ami az USB-re dugott HDD-t nem lőtte le, pörgött ugyanúgy tovább, mint bekapcsolt állapotban, tehát nem csak a led viágított. Majd kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest