Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz MasterMark #184899 üzenetére
Köszi szépen, meg is rendelem 😊
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz #30212352 #184902 üzenetére
eddig 5.1 volt, amin volt HDMI és optikai is, viszont most váltottam (különböző okokból) egy régi Stereora, köszi az ajánlást, de nekem most csak sima stereora van szükségem, Spotify apphoz.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz MasterMark #184904 üzenetére
bocs, az első link elkerülte a figyelmem, csak a 7.1-est láttam.
most 192kHz-s DACokat nézegetek, azok már talán jobb minőség lesz, 15 dollár körül van pár típus, sokkal többet nem költenék most rá.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
humi1
tag
Hosszas kutakodás után rájöttem mi a probléma. A 2 in 1 Y jack dugó. Ugyan is az enyém nem viszi át a mikrofont csak, a hangcsatornát. De van rá megoldás. Olyat kell beszerezni ami átviszi a mikrofon hangját. Gondoltam mi sem egyszerűbb mint bemegyek egy számtek boltba és már viszem is. Na de jöttek ám a proglémák. A jack dugó négy részre van oszta. Ebből viszont két fajta szabbvány van: OMTP és CTIA
OMTP: 1. földelés, 2. mikrofon, 3. jobb oldal hang, 4. bal oldal hang
CTIA: 1. mikrofon, 2. foldelés, 3. jobb oldal hang, 4. bal oldal hangA CTIA szabvány az xbox kompatibilis.
Természetesen két boldban is néztek rám mint borjú az új kapura, hogy mit akarok. A boltokban egyik átalakítóra sem volt ráírva, hogy milyen kiosztású. Egyik szerelő volt szives kimérni és kiderült, hogy bizony mind OMTP szabvány. Így kellene vennem még hozzá egy pólus átalakítót. Így már lassan egy olcsóbb fülhalgató ára lenne két vezeték darab.
Az ebay-en találtam 3-4 dolcsiért. Valószínű ez lesz a megoldás.
De így kb egy hónapot még várnom kell a dumálással.Remélem valakinek hasznos lesz ez a herce hurca
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz humi1 #184907 üzenetére
nem értem..
most elosztót szeretné?l
mert akkor mindegy, nem? Hisz az 1-et a1-re és b1-re továbbítja..nem? Nem az elosztó határos meg a be-kimeneti csatornát, hanem a forrás.az elosztó lényege, hogy ne kereszt-kötéses legyentehát nem a kiosztás a lényeg, hanem minden csatornát átvigyen
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
-
-
mcwolf79
veterán
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
parandroid
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz mcwolf79 #184911 üzenetére
6 rugóért nem tudtam eladni a karcmentest... legalább Injustice 2-re sikerült cseréljem...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #184922 üzenetére
Nagyjából igen. Sajnos még egy hatalmas nagy cím ami elvérzik.
Kezdek megbarátkozni a Monster Hunterrel. De a harc rendszer nekem nagyon furcsa és szokatlan.
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Életemben először rendeltem elő játékot (a cdkeys.com-on) és még mindig ezt kapom, ha a download linkre kattintok:
This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 25th July 2019.
(wolfenstein: Youngblood Xbox One)
Más is előrendelte ezt esetleg? Nála hogyvan? Kezdjek aggodni, vagy ez még normális ?
köszönöm,
-
-
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz Baky1987 #184929 üzenetére
Ez egy szürkebolt azaz semmilyen kapcsolatott nem ápolnak a kiadóval, (nagyvalószínűséggel) kiskereskedtől szerzik be ők is, csak olyan országban ahol olcsóbb, szóval lehet, hogy éppen nincs kulcs amit oda tudnának adni, de mint olvashatod másnak nincs velük gondja, szóval így jártál (ez a beszólás nem neked szól, hanem azoknak akik mindig védik ezeket a szürkeboltokat, én mindig igyekszem szólni, hogy csak óvatosan). Ők egyébként nem piactér, szóval ha más nem a pénzed előbb-utóbb visszakapod.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Baky1987
tag
válasz NyMRooD #184936 üzenetére
Köszi szépen a segítséget mindenkinek, közben megjött a kód.
Mivel még nem rendeltem itt elő semmit furáltam, hogy nem jött meg a kód időben. Azonnali vásárlásom már többször volt tőlük, de gondom azzal sose volt.
Értem ezt a szürkebolt-os dolgot, csak hát úgy voltam vele, hogy miért ne spróroljak pár ezer forintot ha lehet, de így sose gondoltam bele, hogy ez rizikósabb
Köszi még1x mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy konzolt, aminek rossz a talcaja, 30ert, de nrm.is ez a lenyeg mert csak digit jatekokkal szeretnek jatszani. Kovetketo a kerdesem, a letezo passok kozul, pass-gold-ultimate kozul melyiket erdemes megvenni? Lattam most az ultimate valami akcio keretein belul 1honap csak 300ft. A kerdesem az volna ha megrendelem, es kozvetlen le is mondom, hogy kihasznaljam ezt, akkor eg, honapig tudok jatszani "mindennel" vagy ahogy megszakitom a fizetest mar nem tudok? Remelem van aki erti mit szeretnek kerdezni
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Hunt3r22
őstag
válasz Fiddlestick #184943 üzenetére
Megújítást visszamondod, 1 hónapig lesz liveod + gamepassod + pc game pass.
Xr
-
válasz Fiddlestick #184943 üzenetére
Jobban jársz, ha előtte veszel éves goldot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
KamizZa
újonc
Sziasztok olyan kérdésem lenne, aksis kontrollerhez milyen aksi töltőt ajánlotok?
Korrekt eladónak mondanám magam,illetve elvárom én is hogy a megvásárolt termék jól müködjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest