Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Előrevetítem, visszaolvastam, használtam a keresőt, találtam sok mindent, de zavaros a dolog. Home-olásról lenne szó...
Szóval, vásárolnék használtan gépet, amihez lenne egy profil, digitális tartalmakkal. Viszont nekem van egy régebbi profilom, x360-on használtam, azt akarom átvinni az új gépre. A későbbiekben szeretnék majd egy home partnert, akivel meg tudjuk osztani a költségeket, viszont szeretnék játszani a gépen lévő profilhoz tartozó játékokkal is (tehát elég, ha csak én férek hozzájuk).
1. A fenti szituláció lehetséges/megoldható-e?
2. Amennyiben lehetséges, a gépen lévő profil régi gazdája vissza tudja venni valahogyan a profilt? Az érdekelne, hogy a későbbiek során el tudok-e esni ezektől a játékoktól, mert a vásárlás során értékhozzáadóként működik ez a profil...
Köszönöm!
-
Siffredi
senior tag
Igen, ezt sejtettem, hogy vissza tudja szerezni. De a fent leírt dolog egyébként működne? A fő profilomat használnám, arra alapoznék, a gépen lévő profilt csak a rajta lévő játékok miatt tartanám meg. Tehát ha azt hozzáadnám a profilomhoz, akkor utána buknám a leendő home társat?
-
-
Siffredi
senior tag
Nagyon nem értem én a játékok árazását, valaki elmagyarázhatná nekem...
A Batman Arkham Knight Premium Edition nálunk teljes áron 33,5k (!), usákoknál 40 dodó. Most az akcióban (13,4k) még mindig drágább nálunk, mint odakint teljes áron, ráadásul most kint 16 dodó...
Ui.: ha a honlapon átváltom a régiót, akkor ezt is be tudom zsákolni annyiért?
-
Siffredi
senior tag
Ha már az akksi a téma...
Szeretnék én is venni valamilyen akksi pakkot a kontrollerhez, mert anyagilag nem fogja megérni venni az elemeket hozzá...
Viszont engem valami dokkoló érdekelne, hogy ne kelljen állandóan cserélgetni az elemeket. Tehát legalább bírjon ki egy napot, aztán este a dokkolóra kerülne a kontroller.
Egy kontrollerem van egyelőre, de később valószínűleg venni fogok még egyet. Tehát olyan dokkoló kellene, amin 2 kontroller elfér.
Láttam már ilyeneket, de nem ismerem ezeket, tudnátok tanácsolni márkákat? Illetve kérnék linkeket, külföldi, olcsóbb termékek előnyben.
Köszönöm előre is!
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #91383 üzenetére
Szia!
Megnéztem, szimpatikus, ebay-en hirdetik a termékeiket, postával együtt kb. 9 ezerre jönne ki...
Kérdés, hogy megéri-e ezt a felárat az olcsó kínai variánsokhoz képest (bár sejtem a választ, ez a venom nagyon jó cuccnak néz ki)...
Köszönöm a tippet!
-
Siffredi
senior tag
Valaki válaszoljon már pls...
Ha az xbox.com honlapon vásárlok, és csak simán átállítom a régiót más országra (pl. USA), akkor engedi a vásárlást? Nem lehet belőle gond? Ha engedi, akkor származhat abból bármilyen hátrányom, hogy más régióból vásároltam (tudtommal a one-os játékok régiófüggetlenek)?
Köszönöm!
-
Siffredi
senior tag
Nem néz ki rosszul, fehérben van nekik?
Egyébként nekem a venom dokkolóját ajánlották, angol cucc, nem is lenne olyan drága, csak onnan a szállítás sok: venom
Viszont azokban is csak 700-as akksi van, szóval a 600-nak is elégnek kell lennie...
Mindenképpen számolj majd be légy szíves, hogy mennyit bírnak egy töltéssel!
A múltkor elhasználtam 2 noname elemet kb. 5 óra alatt...
-
Siffredi
senior tag
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #91885 üzenetére
Minden ember magából indul ki, nekem pl. tuti kiváltaná a laptopot...
Viszont a scorpiora én is kíváncsi leszek, annak ellenére is, hogy most vettem még csak one-t...
Szerk.: nézegettem a divisiont, érdemes megvenni a gold verziót? Vagy elég lenne az alap is? Elég nagy különbség van köztük árban... Van a goldban annyi plusz?
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz assalkah #91919 üzenetére
A kontrollerrek minőségével kapcsolatos kifogásoddal nagyon egyetértek, kicsit jobban oda kellett volna figyelniük.
Van egy vezetékes xbox 360-as kontrollerem, majdnem félig elkoptak az analóg karjai, meg nem tudnám számolni, hányszor esett le a vezeték miatt, és semmi baja nincs...
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #91947 üzenetére
Ja, meg amikor előadták, hogy a kinect allways on lesz, egyből beindult a para... Szegény kinectnek az ásta meg a sírját...
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #92596 üzenetére
Jó lenne, ha nem lenne out of stock...
-
Siffredi
senior tag
válasz Ferfiu #92642 üzenetére
Igazad van, 3 ingyenes van, és 3 fizetős, de a kimaxoláshoz elég 1 ingyenes dlc is, a többi nem számít...
Komolyra fordítva a szót, helix pontot szerintem felesleges venni, ahogy az a 6 db-os fegyverpakk sem létszükséglet. A plusz küldetéses kiegészítő elgondolkodtatna, de nekem nem ér meg annyit, 1400Ft-tól kevesebbért vettem a 2 Metrot...
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #92638 üzenetére
Ne is mondd, annál a küldetésnél, mikor egy hajót kellett üldözni, de nem érhettél a vízhez, és az őrök sem figyelhettek fel rád... Na ott én is elmormogtam egy-két keresetlen szót, mikor nem arra ugrott/esett/mozdult, amerre én akartam...
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #92646 üzenetére
Most hirtelen nem ugranak be azok a küldetések, pedig már kimaxoltam a játékot...
Ugye megvan az a skill, amivel fel tudod venni mások alakját rövid időre? Az nem segítene annál a küldetésnél, aminél elakadtál? A legelső küldetésnél szórakoztam sokat, mikor kis zsákokat kell átkutatni, az őrök mellett. Mindig észrevettek, aztán rájöttem, hogy van ez a skill...
-
-
Siffredi
senior tag
Segítsetek! Mi a különbség a különböző Devil May Cry verziók között? Csak néhány orb, és annyi? Vagy van valami, amit nem veszek észre? Gondolom mindegyik a 4. rész variánsa...
-
Siffredi
senior tag
válasz kill_switch #95842 üzenetére
Ezzel most nekem is meggyűlt a bajom, én sem tudom letölteni.
"Bocsánat
A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra."Eddig mindent le tudtam tölteni gond nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi "élmény": délután nem volt net, a far cry primallal játszottam, mikor megszakadt a kapcsolat. Egy darabig minden rendben ment tovább, majd 2 percenként elkezdett brutál laggolni (gondolom próbált volna újra csatlakozni a livera). Majd kb. fél óra múlva kidobott a játékból, kijelentkeztetett, és nem is tudtam utána visszajelentkezni.
A kérdésem: net nélkül nem tudok offline játszani one-on? Mert ha jól emlékszek, a közvélemény felháborodása után ezt megváltoztatták, viszont akkor mi lehet a baj?
Köszi!
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #96688 üzenetére
Az az érdekes, hogy 26 órám van eddig benne, de nem csinált még ilyet...
Ráadásul az egy dolog, hogy laggol, de hogy kijelentkeztet, és utána be sem tudok jelentkezni, az egy másik...
A store-t pedig nem erőltetem boxról, egyszerűen nevetséges. Sokszor pc-n is használhatatlan, marad a mobilos app...
-
Siffredi
senior tag
válasz Stauffenberg #97244 üzenetére
Nekem a lemezes offline játék (far cry primal) se működött net nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Politika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest