Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slyder81
tag
Egy kérdés. Kaptam egy sima xbox onet. Kaptam vele 3 hó gold előfizut. A konzol svajci régión van. Ha veszek magyar goldot, akkor mielőtt aktiválom át kell e álitanom a régiót Magyarországra? Jár hozzá egy hónap trial gamepass. Ezt aktiválhatom a jelenlegi svájci régiós beállítással?
[ Szerkesztve ]
-
slyder81
tag
A 360 gold ingyen játékot hogyan lehet one ra letölteni? Mindehol azt olvasom, hogy lehet, de mégse tudpm.
-
slyder81
tag
Azt szeretném kérdezni, ha van gold tagsâgom,s elōfizetek a gamepassra, s közben lejâr a goldom, akkor a gamepass működik tovább? Azt értem hogy gold nélkül nem tudok multizni.
-
slyder81
tag
Én 3 hónapja lettem tulaja egy xbox one nak. Egy ismerősöm cserélte x re, s ezt odaajándékozta nekem. Vettem hozzá Svájcban kb 30€ ért kinectet,újat. Utánna szembesültem a silány játékfelhozatallal. Na mindegy, túlélem. Kaptam hozzá 2 kontrollert, fehéret. Egyiket alkatrézsnek.(mind a 2tő analógja húzott mint álat). A màsiknak csak a jobb oldali analógja 2-3 másodperc után felfelé. Mindkettőt sikerült megjavítanom. Csak annyi tanácsot tudok adni azoknak akik javítást terveznek, hogy cinszippantyú nélkül ne fogjanak neki. Tapasztalatom nincs nagy a cinezésben. Csak az a lényeg ,hogy az ember ne melegítse agyon a lapot. Az első kontrollert így majdnem hazavágtam. De cinszippantyuval 3 kart sikeressen kicseréltem.
Sikerült beszereznem egy újjat is. Egy patrol tech(nem tudom pontosan a nevét). Tényleg jobb a fogàssa. Érdekes hogy a belselye teljessen ugyan az mint az S kontroleré.
Mind a három kontrolleren szupi a hang. Pedig csak egy telefon fülest használok, amit a telóhoz kaptam. Semmi zùgás búgás háttérzaj. Van hogy tölthető elemről megy , van hogy mobiltöltőről, van hogy power bankról. Annyit vettem észre, hogy a kontrollerhez rögzíti a hangbeállitást.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha 360 lemezes játékot beszerzek, ami kompatibilis, akkor azt tudom játszani azután is ha lejár a gold?[ Szerkesztve ]
-
slyder81
tag
Konzolon a home beállitást hányszor lehet ki be kapcsolni? Esetleg éves szinten számolják?
Különben én is tolom a PUBG t. Egy haverral elég gyakran. Slyder1981
[ Szerkesztve ]
-
slyder81
tag
Hali. Most gondolkozom az akciós game pass behúzásàn. Olyat ír, hogy 1 hónap 400ft. A másidik hónapot megadja, vagy ez csak 1 hónap?
-
slyder81
tag
Hali. Kaptam egy lemezes játékot. A lemezen semmi komoly sérülés nem látható. 5.1% ig elmegy a telepitő s utánna leáll a telepités. Pár próbálkozás után ránéztem a stor ban erre a játékra, s ott egy ilyen hibakód fogadott:
0x87e00064
Lehet hogy hibás a lemez? Esetleg ha igen, nincs rá valami mód hogy ezt kiküszöböljem?[ Szerkesztve ]
-
slyder81
tag
Ha játékot veszek digitális kód formályában, akkor az régió függö, vagy teljesen mindegy milyen országban van akonzol?
-
slyder81
tag
Hali. Eddig a goldban lévő 360 játékot minden gond nélkül lle tudtam tölteni úgy, h egy 360 konzolra bejelentkeztem a profilommal, letöltöttem, majd mobilappban vagy az xbox one kontolomon belépve tudtam tölteni. Most bejelentkezem a 360 ra, s nem jelenik meg az e havi ingyen játék. Másnál is volt hasonló gond?
-
slyder81
tag
Hali. Mi történt a games with gold dal? Eddig gond nélkül tudtam a 360 játékokat behúzni havernál egy xbox 360 ra bejelentkezve. Ami a hónap elején volt, az meg se jelent nála, a hitman megjelent, de régió inkompatilitásra hivatkozva megtagadta. Már fél éve minden gond nélkül működött, semmit nem változtattun. Az ő 360 nasa már évek óta ausztriai régión van. Az enyém svájci. Ma megpróbáltuk az övét is svájcra rakni. De igy is ugyan az üzenet jön. Nem tudja valaki, hogy mi történt?
-
slyder81
tag
Csak én nem tudom behúzni a 360 goldos játékot, vagy másnál se megy?
-
slyder81
tag
Halu. Hogy van ez a kontroller gariztatás? Elkezdett húzni a célzó kar a 4 hónapos kontrolleren. Konzolokszervize oldalon vette online. De olvastam itt nemrég h a microsoftal érdemessebb a gariztatás. Hogy működik ez. Külföldön élek(szerbia), de nem gond h MO inditsam a csomagot.
-
slyder81
tag
Magyar suportot hol tudok elérni? A kontroller gariztatása végett kellene, ha lehet cseten. Beregizésnél azt irja lejárt a garancia, de van róla számlám h 5 hónapja vettem
-
slyder81
tag
Kéne egy kis segítség. Usa storban kinéztem egy játékot(assassins creed origins). Gold tagsággal 19dodó. Ha megveszem, akkor a boxot átállitom usa régióra, restart, s gond nélkül tudom aktiválni a kapott kódot, vagy elő fordulhat hogy nem engedi aktiválni?
-
slyder81
tag
A Ups futárra gariztatásra küldött csomag után kell fizetni valamit a szálitásért?
-
slyder81
tag
válasz Black Phone #161782 üzenetére
Ez digitális, vagy lemezes? Lehet én vagyok vak, vagy tényleg nem irja
-
slyder81
tag
válasz Hansomester #161787 üzenetére
Igaz hogy árérték arányban nem a legkifizetőbb, de itt Szerbiában a napokban láttamvadi új 360 az üzletben. Nem figyeltem pontossan mi van benne, de nemegész 150 eu.
-
slyder81
tag
válasz Serpiko #162051 üzenetére
És ezt csak simán beváltod, vagy kell a régiót állitani a profilon? Bocsi, de ez az első ilyen vásárlásom.
Kaptam mailt letöltő linkel, de ha rámegyek, kiírja hogy adjak érvényes telefonszámot, hogy valami kódot küldjenek visszaigazoláshoz. Hol tudom ezt megadni? PaPal lal fizette. Ehhez kell telszámot hozzárendelnem? -
slyder81
tag
Kicsit off de nem tudom máshol megkérdezni. Tegnap vásároltam náluk. Megjött az email, de ha rákatintok, megnyit egy oldalt amin azt irja röviden hogy kb 30 perc múlva leellenőrzik a vásárlást. Ez egy napja történt. Irtam nekik mailt, de egy automatikus válaszon kivül semmi reakció. Itt a válasz:
##- Please type your reply above this line -##
Your request (itt a jelentés kódja) has been received and is being reviewed by our support staff.To add additional comments, reply to this email.
Történt már ilyen valakivel? Van esély még rá hogy megkapom?
-
slyder81
tag
Lenne egy kérdésem .Ahhoz hogy egy digitális játékot kóddal beválsak, szükséges a gold előfizu?
-
slyder81
tag
Hosszú idő után végre sikerüt bankártyát csatolnom a fiókhoz, hogy tudjam a 360 goldban levő játékokat letölteni. Most eljutottam arra a szintre, hogy a megerősités gombra kattintsak. Azt az üzenetek kapom, hogy "bocsánat, a vásárlás most nem hajtható végre. Próbálja meg újra." Olvastam, hogy már jártak igy mások is. Va rá esély ,hogy helyrejön, vagy kell valamit még bűvészkedni?
Tegnap vettem észre, hogy a profilom böngészőben Mo-van, miközben a box svájci régión. A gold is sváji kód volt.Akartam átállitani a profilt is, de van gyerek profil a profilomhoz kapcsolva. Előbb azt kéri, hogy töröljem a profilom alól. -
slyder81
tag
Szerintetek mikorra kkénne hogy megjöjön a csere kontrollerem a microsof szervizből? November 29 én kaptam a mailt hogy megkapták a beküldött csomagot. Jelentkeznek ha átnézték a kontrollert. Na azóta semmi. Ha a profilomban megnézem a szervizrendelés állapotát, azt irja h kiküldték, de még nem érkezett meg hozzám. Beszéltem a szuportal cseten, de valószinüleg amcsi volt, ő is csak annyit tudott mondani, amit a profilomban látok.
Mikor kéne elkezdenem nyomozni utánna, vagy eggyáltalán kivel kéne felvennem a kapcsolatot? -
slyder81
tag
Lenne egy kérdésem gold előfizuval kapcsolatban. Ha veszek cdkey oldalról régiófüggetlen kódot, azt hozzá tudom csatolni a meglévő előfizumhoz? A meglévő az régiófüggő volt, s áprilisig érvényes.
-
slyder81
tag
Na most ezt nem értem. Eddig sikerült behúzni a 360 goldos játékokat, most meg nem megy. A marketban próbáltam már Ausztriára állítani. Van ott egy haverom akinek van 360 konzolja. Bejelentkezik a profilommal h letöltése ott, de így sem engedi. Beleőszülök. Valami ötlet?
-
slyder81
tag
-
slyder81
tag
Na most kak**tom össze magam. A Far Cray 2 nem tudtam behúzni goldal. Most az assasins creed-et csont nélkül behúzta. Érti a fene ezt a rendszert.
-
slyder81
tag
válasz jozs6200ax #179643 üzenetére
Nem csak az. Nekem Svájci régión van a box, angol nyelven, a profilom pedig magyar. Havertól kaptam lemezesen egy játékot, telepítés után azonnal magyar szinkronnal s felirattal indult.
-
slyder81
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Külső ssd szeretnék kötni a boxra. Nem tudom van e valami különbség ha ssd+ fiókot szerzek be, vagy ha külső ssd-t?
-
slyder81
tag
válasz #38464487 #180393 üzenetére
Valszeg csere. Ha kicsit konyitasz hozzá, érdemes kinyitni hátha csak kondenzátor purcant ki, esetleg elvinni szakemberhez. Ha másikat veszel figyelj az mennyi ampert tud. Legalább 18A kell. Van egy haverom, ők vettek. Pár hónapig ment , aztán kifüstölt. Elhozta, megnéztem, kiégett a kondi. Csere, pár nap, kiégett megint. Akkor kezdtem nézegetni, és feltünt, hogy a cimkén 12A ír. Ekkor találtam a neten, hogy erre nagyon kell figyelni. Esetleg ,ha van elektródát ismerősöd aki tényleg ért hozzá, számítógép tápot át lehet alakítani.
-
slyder81
tag
[link]
Úgyhogy lehet megnyugodni. Az ultimate lejárta/lemondása után vissza lehet térni sima gold és gamepassb előfizura -
-
-
slyder81
tag
Ma vettem egy külső merevlemezt. Kell külön formálni, vagy a box elvégzi automatikusan?
A beállitásokban próbálom beállítani hogy tudják rá játékokat másolni, erre kiírja hogy hiba, a lemeznek legalább usb3.0 kell kapcsolódnia. A lemez rendelkezik elvileg ezzel a tulajdonsággal . Mi lehet a gubanc? -
slyder81
tag
válasz slyder81 #187189 üzenetére
Túrom a netet a megoldásèrt, de nem jutottam előrébb. A külső lemezt, próba ként működik e, tegnap vétel után rádugtam az autóm fejegységére. Majd miután hazaértem ,bedugtam a boxba, majd bekapcsoltam a konzolt. Utánna nem vettem èszre hogy feldobott volna bármien választási lehetőséget. A settings ben megjelent a meghalytó. Szerettem volna beállítani ,hogy tudják rá játékot telepíteni de olyan hibát dob, hogy csak média tárolásra használható. Játék tárolásra nem használható, csak usb 3.0 csatlakozós külsö tárhely. Lehet hogy a fejegység kavart be valamit? Hogyan tudnám boxhoz formázni? Vagy esetleg bekapcsolás után kéne csatlakoztatnom a konzolhoz a tárhelyet? Valakinek ötlete?
A meghajtó egy 1GB Toshiba Canvio Basics, HDTB410EK3AA USB 3.0 -
slyder81
tag
válasz tom120514 #187220 üzenetére
Azon kívül amit írtam semmit se csináltam. Nekem is az jutott az eszembe hogy pc leformázom, csak ott nincs 3.0 usb csatim. Ezért gondoltam hogy a boxon valahogy manuálisan indítanák formázást, de ilyet sehol se találtam. Akkor megpróbálom pc n leformázni, S utána bekapcsolt konzolra csatlakoztatnám.
Kábelt nem tudom tesztelni, igaz hogy Vadi új, de igazad van, ez is lehet hibás. Ha nem sikerül formázás után se, akkor megpróbálom azt cserélni.De elvileg nem csak bedugod és öröm módon kéne hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest